✨Pronajímáte byt? Jsem nájemník, kterého hledáte

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Díky sledu nešťastných události nutně hledám svůj nový domov – dlouhodobý pronájem útulného, vybaveného nebo částečně vybaveného bytu 1+1 v klidné lokalitě Ostravy. Kdo jsem? Jsem 22letý pracující kluk, vychovaný na vesnici, který si váží pořádku a klidu. Bez zbytečných návštěv, bez mazlíčků, bez hluku. Mám stabilní práci a pravidelný příjem, a především – hledám místo, kde bych se mohl cítit jako doma. Jsem introvert, který miluje svůj prostor a soukromí, takže žádné party ani překvapení, jen spolehlivost a klid. Co nabízím? Vím, že pronajímat nemovitost může být stresující – proto nabízím férovost a spolehlivost. • Roční smlouva? Bez problému. ✔️ • Pojištění domácnosti? Vyřeším hned. • Pravidelná kontrola bytu? Pokud vás to uklidní, jsem s tím v poh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč

Podobné inzeráty

Iphone 8 64gb
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den prodávám svůj iphone z duvodu ze mam uz lepsi a tento bych chtel prodat ale je tam jedna malickost a to ze se vybiji dost ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 54 m2, Haškova, Karviná
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně prodej vybaveného bytu 2 + 1 v družstevním vlastnictví v lokalitě Karviná - Ráj. Byt se nachází v 3. NP. revitalizovaného bytového domu, v průběhu příštího měsíce se budou k bytům instalovat lodžie. Udržovaný stav, plastová okna vč. žaluzií, zánovní kuchyňská linka. Velmi dobře řešen, neprůchozí ... (více v detailu)
1 290 000
 Kč
Luxusní byt 3+1, 84 m2 v srdci Prahy
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prostorný a světlý byt v historickém domě, který se nachází v docházkové vzdálenosti k nejvýznamnějším památkám Prahy. Tento byt 3+1 o rozloze 84 m2 je ideální jak pro rodinu, tak pro mladý pár, a je také skvělou investicí k pronájmu. Byt je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 018 000
 Kč
2+1 v Polabinach
Před 3 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu komfortní byt 2+1 v centru města Pardubice. Tento jednopodlažní byt o užitné ploše 65 m2 se nachází ve třetím patře smíšené budovy, která byla nedávno kompletně zrekonstruována. Byt je ideální volbou pro t... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Valorant ucet
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
IG: jonx_sell | čau lidi chtěl bych prodat svůj účet protože už mě to nebav... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 1003 m², Třebeň
Prodej pozemku o celkové výměře 1198 m2, v obci Horní Ves u Třebeně, která se nachází pouze 1 km od Františkových Lázní v klidné lokalitě na okraji obce. Lze zde realizovat výstavbu rodinného bydlení, parcela spadá dle ÚP do kategorie VS-bydlení vesnické. Příjezdová cesta k pozemku zajištěna, na parcelu jsou přivedeny inženýrské sítě, voda, kanalizac... (více v detailu)
2 520 000
 Kč
Dji Neo - Fly more Combo
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Dji Neo - Fly more combo viz: https://www.alza.cz/dji-neo-fly-more-combo-d12508370.htm Stav baterií, počet cyklů (zleva): 11, 13, 12 Nalétáno na trénink 37km ve volné přírodě, rekord 4.2km za jeden let. Dron létá bez problému. Měl jsem ho na trénink jako svůj první dron a nyní bych si rád koupil... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Prostorný a výjimečný rodinný dům 5+2 Hledáte prostorný,se z
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
včetně právního servisu, včetně provize RK, Hledáte prostorný, nadstandardní rodinný dům se zahradou v jedné z nejlukrativnějších lokalit Českých Budějovic? Máme pro vás jedinečnou příležitost! Tento výjimečný dům v Rožnově na ulici J. Buděšínského nabízí nejen komfortní bydlení s vynikající dostupností do centra města, ale také díky své poloze a to pouhých 10 minut chůze od Nemocnice České Budějovice. Pro venkovní relaxaci můžete využít nejen pohodu a soukromí vlastní zahrady 361 m², ale také blízký Velký jez, který je vyhledávanou relaxační zónou ve městě. Dům prošel několika úspěšnými rekonstrukcemi, přičemž ta poslední proběhla v roce 2015, kdy byly kompletně vyměněny všechny zřizovací prvky v celém domě – nové dveře, zárubně, omítky, podlahy a další. Při rekonstrukci byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů. Dům disponuje třemi podlažími, zahradou s posezením a vzrostlými stromy, které poskytují příjemný stín v horkých letních dnech. Součástí domu je také garáž a dvě te... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Havířov, ul. Konzumní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové podlahové ploše 79 m², se zasklenou lodžií a v domě po revitalizaci. Byt se nachází v posledním podlaží panelového domu s výtahem, který je velmi dobře udržován. V bytě jsou plovoucí podlahy, rekonstruovaná kuchyně, koupelna, toaleta. Velkým bonusem je komora, kde se vám vleze pračka i sušička a stále vám zůstane dostatek úložného prostoru. K bytu náleží také sklepní kóje v podzemním podlaží, ideální pro uskladnění... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 090 000
 Kč
Prodám AKU vrtačku 14,4V - málo používaná
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám málo používanou AKU vrtačku 14,4V - baterie na repas. Popis viz FOTO. Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohužel už se stalo, že ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
299
 Kč
Prodám černobílý fotbalový míč - NOVÝ NEPOUŽITÝ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ a NIKDY NEPOUŽITÝ černobílý fotbalový míč. Popis viz. FOTO Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohužel už se stalo, že se ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399
 Kč
Prodám míč na plážový fotbal - NOVÝ NEPOUŽITÝ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ a NIKDY NEPOUŽITÝ míč na plážový fotbal. Popis viz. FOTO Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohužel už se stalo, že se n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399
 Kč
Prodám fotbalový míč modrý - NOVÝ NEPOUŽITÝ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ a NIKDY NEPOUŽITÝ fotbalový míč modré barvy. Popis viz. FOTO Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohužel už se stalo, že s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399
 Kč
Pračka se sušičkou Candy ROW 4854DWME/1-S
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodávám Candy pračku se sušičkou ROW 4854DWME/1-S, z důvodu stěhování. Byla zakoupena dne 21/12/2022 a používána v jednočlenné domácnosti, tudíž zatěžována minimálně. Pokud by v novém bytě pračku neměli, rozhodně bych tuto neprodávala :) Sušičku jsem nakonec použila jen několikrát, byt ze kterého se stěhuji je hodně suchý, takže sušení prádla v prostoru, na sušáku, mi pomáhá s doplněním vlhkosti v bytě :) Prodávám ji za 6490,- (původní cena 949... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 490
 Kč
Zařízený 2+KK se zděným jádrem, Za Prachárnou 23 v Jihlavě
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu pěkný, zařízený byt 2+KK, Za Prachárnou 23 v Jihlavě. Byt o celkové výměře 50 m2 se nachází ve 2.patře panelového domu s výtahem. K dispozici bytu: z předsíně vcházíme do kuchyně s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, dále se z předsíně vchází do zařízené ložnice, do obýváku, do koupelny s vanou a na WC. Bytové jádro je původní - zděné. V bytě proběhla rekonstrukce v roce 2010: dlažba na chodbě, plastová okna. K bytu náleží balkon na společné chodbě a sklep v přízemí domu, kde je i společná kočárkárna. V místě je výborná občanská vybavenost a dopravní obslužnost. Před domem je vždy dostatek volných parkovacích míst. Měsíční nájemné je 10.000,-K... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10 000
 Kč
Prodám pouzdra pro MP3/MP4 na ruku - NOVÉ a NEPOUŽITÉ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám NOVÉ a NIKDY NEPOUŽITÉ pouzdro pro MP3/MP4 na ruku. k dispozici velké/malé cena za kus Popis viz. FOTO Možnost poslat zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohuže... (více v detailu)
Olomoucký kraj
99
 Kč
Prodám školní penál zn. ZoZoLE - NOVÝ NEPOUŽITÝ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ a NIKDY NEPOUŽITÝ školní penál zn. ZoZoLE modré barvy => možno použít jako dárek školákovi. Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem poštovné na účet. Bohužel už ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
99
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m², Česká Lípa
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 70 m², situovaný v 1. patře panelového domu s celkem 8 nadzemními podlažími v oblíbené lokalitě sídliště v České Lípě. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají možnost přizpůsobit si interiér podle vlastních představ, jelikož se nachází v původním stavu. Výjimku tvoří zrekonstruovaná koupelna a samostatné WC, které poskytují moderní komfort. K bytu náleží také p... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 980 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 89 m2 -
Kód zakázky: 65539, Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+1 s užitnou plochou 89,3 m2 + 3,5 m2 lodžie, který se nachází v posledním podlaží panelového domu v Mladé Boleslavi. Byt byl přestavěn z původní dispozice 5+1 na 4+1 za účelem získání jídelny a prostornější koupelny v roce 2010, přičemž byl i částečně zrekonstruován. Tato nová dispozice ovšem stále nabízí možnost získat dispozici 5+1. Obývací pokoj je vybaven klimatizační jednotkou, v koupelně naleznete rohovou vanu i sprchový kout, a lodžie se vstupem z ložnice nabízí značný rozhled. Byt je v... (více v detailu)
6 290 000
 Kč
TECHNIK KVALITY
Máte zkušenosti z oblasti procesní kvality a přípravou podkladů pro audity? Mluvíte plynule anglicky a chcete být pravou rukou Quality managerovi? Máte povědomí o ISO normách a jejich certifikacích? Nevadí Vám občas vycestovat? Pak mi pošlete svůj životopis v anglickém ... (více v detailu)
Prodám pouzdro na opasek zn. LOAP - NOVÉ a NEPOUŽITÉ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám NOVÉ a NIKDY NEPOUŽITÉ pouzdro na opasek zn. LOAP. Rozměry vxšxh cca 17x20x4 cm. Možnost barevného provedení: červená a černá. Popis viz. FOTO Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlete předem pošt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
299
 Kč
Prodám zakrytí zahradní rohové sedačky - NOVÉ NEPOUŽITÉ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám NOVÉ NEPOUŽITÉ zakrytí (potah) zahradní rohové sedačky černé barvy. Nepromokavý materiál. Potah uložen v obalu. Tvar sedačky: rohová rovnoramenná Rozměr: 215x215x87 cm Možnost poslat Zásilkovnou dle jejich aktuálního tarifu (platba celé částky na účet předem) nebo dobírka (po platbě poštovného na účet předem). je také možná platba předem na účet + poštovné 200,-Kč. Pokud by výsledné poštovné bylo nižší, tak vám přeplatek vrátím na účet, ze kterého provedete platbu. Ani dobírka není problém, pokud pošlet... (více v detailu)
Olomoucký kraj
899
 Kč
PRAVÁ RUKA MANAŽERA KVALITY
Máte zkušenosti z oblasti procesní kvality a přípravou podkladů pro audity? Mluvíte plynule anglicky a chcete být pravou rukou Quality managerovi? Máte povědomí o ISO normách a jejich certifikacích? Nevadí Vám občas vycestovat? Pak mi pošlete svůj životopis v anglickém jazyce... (více v detailu)
LIMITOVANÁ EDICE Off-White™ Tričko
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
LIMITOVANÁ EDICE Off-White™ Tričko - Pro Skutečné Fanoušky Streetwearu! Ve velikosti L Pozvedni svůj streetwear styl s tímto must-have tričkem od Off-White™. Toto exkluzivní tričko s ikonickým šípovým potiskem Off-White v odvážných tónech růžové, fialové a oranžové okamžitě přitáhne pozornost a dodá tvému outfitu nezaměnitelný styl. Proč právě tento kousek? • Jedinečný design: Ikonický abstraktní potisk Off-White, který vystoupí z davu a udělá dojem. • Prémiová kvalita: Vyro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 699
 Kč
Hrádek u Znojma, byt OV 3+kk, novostavba, 107 m2, 2 parkovac
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. V2348B030 Nabízíme Vám ke koupi novostavbu bytu 3+kk se 194 m2 vlastního pozemku a dalším, společným pozemkem v bytovém domě se 3 byty v Hrádku u Znojma. Toužíte po klidu a soukromí, ale zároveň chcete mít vše důležité na dosah? Pak je tento byt přesně pro Vás. Unikátní bydlení na výjimečném místě: Tento byt o velikosti 107,4 m2 se nachází v podkroví nově postaveného dvoupatrového domu, který je součástí klidné oblasti s novými domy. Stanete se součástí komunity, kde se snoubí moderní životní styl s pohodou venkovského prostředí. Byt disponuje nejmodernějšími technologiemi - plastová okna s trojskly zajistí vynikající izolaci, podlahové odporové vytápění spolu s klimatizací zaručí příjemnou teplotu po celý rok. K dispozici je také bojler umístěný na chodbě, což je praktické a úsporné řešení. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a má elegantní dlažbu, zatímco v ostatních místnostech najdete moderní vinylové podlahy. Připraveno na Vaše kulinářské kousky - v bytě je připravena ins... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 300 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty