Prodej rodinný dům, 6kk, 543 m2, zahrada 374 m2, Zahořany -

Prodej rodinný dům, 6kk, 543 m2, zahrada 374 m2, Zahořany -
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele k prodeji rekonstruovaný rodinný dům 6kk o celkové zastavěné ploše 543m2 a zahradě 374m2 v obci Zahořany - Bystřice. Nemovitost disponuje dvěma patry, přičemž přízemí o podlahové ploše 150 m2, 1 patro 50 m2 a podkrovní část 40 m2. K domu náleží jeden vstupní prostor, do vrchních pater vstupy z chodby a obývací části. Přízemní část se skládá z chodby, wc, spíží, kuchyňského koutu s obývacím prostorem, koupelnou a dvěma dětskými pokoji. 1 patro, obývací část a pokoj, podkroví slunný a prostorný pokoj s krbem. K objektu náleží další budovy, jako jsou s... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej Rodinný dům, 179㎡
Prodej Rodinný dům, 179㎡
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům o užitné ploše 179 m², který se nachází v klidné části obce Velký Vřešťov. Tento přízemní cihlový dům je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné a klidné bydlení, nebo rodinnou rekreaci. Dům je v osobním vlastnictví . K domu náleží zahrada o rozloze 371 m², která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo dětské hry. V okolí do 700 m je rekreační středisko Velký Vřešťov s možností příjemných procházek nebo sportovních aktivit v přírodě. Dům je napojen na septik ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 168㎡
Prodej Rodinný dům, 168㎡
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům o užitné ploše 168 m², který se nachází v klidné části obce Velký Vřešťov. Tento přízemní cihlový dům je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné a klidné bydlení, nebo rodinnou rekreaci. Dům je v osobním vlastnictví . K domu náleží zahrada o rozloze 622 m², která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo dětské hry. V okolí do 700 m je rekreační středisko Velký Vřešťov s možností příjemných procházek nebo sportovních aktivit v přírodě. Dům je napojen na septik ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 990 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 450㎡
Prodej Rodinný dům, 450㎡
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte skvělou investiční příležitost? Právě jste ji našli! Nabízíme vám prostorný dům o zastavěné ploše cca 380 m², který skrývá neuvěřitelný potenciál v možnostech využití. Je vhodný například pro výstavbu bytů, rodinného bydlení s podnikáním, menší výrobu, ubytovnu , auto/pneuservis, skladování, restauraci či hospodu s ubytování a další jiné. V neposlední řadě je objekt vhodný také například pro stavební firmy (ubytování pro zaměstnance a skladovací prostory pro materiál). K domu náleží pozemek o výměře přibližně 215 m², jenž může sloužit jako parkovací plocha pro obyvatele i jejich návštěvy. Dům je z jedné části jednopatrový (dříve obývaný), v druhé části se nachází prostorná půda a třetí část tvoří původní sál. Užitná plocha domu nyní činí cca 450m2 a lze ji pomocí úpravy půdy a sálu zvýšit o cca 250m2, čímž by celkový prostor narostl na velmi zajímavých 700 m². Dům je částečně podsklepen. Co víc, projekt na přestavbu pro 8-10 bytových jednotek je již předpřipraven — investice s... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej chaty, 18 m², Křešice
Prodej chaty, 18 m², Křešice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej unikátní cihlové chaty s pozemkem o velikosti 1228 m² v malebné obci Zahořany u Litoměřic. Tato nemovitost se nachází na samostatném pozemku na okraji obce, kde nabízí příjemné soukromí, výjimečný klid a kouzelný výhledy do údolí a na řeku Labe. Udržovaná zahrada ve svahu, doplněné chatkou, garáží a další obytnou stavbou, nabízí unikátní spojení přírody a komfortu. Chata s celkovou užitnou plochou 18 m² poskytuje útulné zázemí pro odpočinek a relaxaci. Stav nemovitosti je hodnocen jako... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 620 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 414㎡
Prodej Rodinný dům, 414㎡
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v samotném centru Pardubic v ulici Jindřišská s výhledem na Zelenou bránu. Dům se stává ze tří bytových jednotek se samostatným vstupem ze společného schodišťového prostoru a komerčního prostoru v přízemí . Dům je tedy vhodný jak pro bydlení, tak pro komerční účely. Dům má krásnou zahradu ve vnitrobloku o výměře 252,77 m². Dispozice domu: 1PP - Dům je částečně podsklepen - 46,84 m². 1NP - Ve vstupní části se nachází nebytový prostor 47,20 m² (květinářství dlouhodobě pronajat). První nadzemní podlaží dále tvoří byt 1+1 o podlahové ploše 42,62 m². Dispozice - vstupní chodba, komora, koupelna s vanou a WC, kuchyň, pokoj. Celkem podlaží 116,73 m² 2NP - Druhé nadzemní podlaž... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej zahrady a rodinného domu v Všejanech, ul. Hlavní
Prodej zahrady a rodinného domu v Všejanech, ul. Hlavní
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Skvělá investiční nabídka!! Nabízíme k prodeji zahradu o ploše 6575 m2 v obci Všejany, zahradu lze rozdělit na nejméně 4 parcely určené k výstavbě. Na části stojí rodinný dům o užitné ploše 189 m2 . V domě o dispozici 4+1 s jídelnou, se nacházejí 3 ložnice, prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, koupelnou se sprchovým koutem a WC a d... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 453 m², Blížejov
Prodej rodinného domu, 453 m², Blížejov
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej rodinného domu o zastavěné ploše 453 m². V přízemí se nachází obývací pokoj, jídelna s kuchyní, koupelna, wc, sklípek, úložné prostory. V podkroví naleznete 3 průchozí pokoje a prostor na půdě k výstavbě dalšího pokoje. Chloubou této nemovitosti je zahrada o ploše 1941 m², která je momentálně okrasná a zemědělská. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 216㎡
Prodej Rodinný dům, 216㎡
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme dům v bývalé kolonii Nová Šárka, který je skvělým místem pro Vás a celou Vaši rodinu. Tento dům se třemi patry a sklepem byl postaven v roce 1935 a nachází se v krásném bloku domů v ulici Ke Džbánu, v Praze 6 - Liboc.. Jeho poloha vám nabídne výhodnou dostupnost do centra Prahy. Zároveň si zde můžete užívat klidu a pohody na prostorné zahradě o velikosti 302m2. V přízemí se nachází světlý obývací pokoj s francouzskými okny s venkovními roletami a výhledem a vstupem na zahradu, případně terasu, kde si můžete užívat klidné chvíle s rodinou a přáteli. Dále se zde nachází jídelna s kuchyní. První patro Vám nabízí dvě prostorné ložnice a koupelnu s vanou a wc. Toto patro lze také využít jako samostatný byt 2+kk. V podkroví se nacházejí další dvě mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 272 m², Oloví, ul. Tyršova
Prodej, rodinný dům, 272 m², Oloví, ul. Tyršova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte rodinný dům, který poskytne komfort celé Vaší rodině? Chcete, aby Vaše děti mohly rovnou vyběhnout na zahradu nebo s rodinou posedět na terase, ze které máte úchvatný rozhled do okolí? Máme pro Vás řešení. Prodej rodinného domu v ul. Tyršova, Oloví, okr. Sokolov. Jedná se o dvoupodlažní RD o celkové užitné ploše 272 m². Plocha parcely je 1161 m², z toho je zastavěno 217 m². Podlahová plocha domu je 201 m². U domu naleznete garáž o výměře 23 m². Po vstupu do 1. nadzemního podlaží se dostanete do centrální chodby s šatnou. Dále zde naleznete velmi prostorný obývací pokoj s krbem, který dokreslí příjemnou atmosféru. Kuchyň, ze které vstoupíte do koupelny a na WC. V koupelně je sedací vana a sprchový kout s masážním panelem. Po centrální chodbě se dále dostanete do technického zázemí. Jsou zde připraveny vývody pro krbová kamna nebo plynový kotel, což může sloužit jako záloha vytápění. V technickém zázemí naleznete kotelnu, kde je umístěno ovládání tepelného čerpadla, sklad a komo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej, Rodinný dům, 320 m2
Kód zakázky: 130835, Nabízíme na prodej cihlový, celo podsklepený rodinný dům v Českém Těšíně, části Koňákov. Nemovitost se nachází na atraktivním místě s dostatkem soukromí a krásnými výhledy na okolní hory (od Ostrého, přes Javorový vrch až po Lysou Horu). Přízemí domu tvoří bytová jednotka o dispozici 6+1 s klenbovými stropy, která je z velké části po velmi zdařilé rekonstrukci. V prvním patře je jeden pokoj a prostorná půda s možnosti vybudov... (více v detailu)
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Kaliště
Prodej rodinného domu, 280 m², Kaliště
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinnou usedlost o užitné ploše 252 m² v obci Kaliště. Nemovitost se skládá z hlavní budovy, zděného domku s využitím jako domek pro hosty, pracovnu nebo drobné podnikání, o velikosti užitné plochy 28 m², garáže pro 2-3 auta, okrasné zahrady včetně plochy na bazén, menšího rybníku. Dům je z malé části podsklepen. V přízemí se nachází prostorná chodba, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ložnice, koupelna s vano... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 300 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 1317 m2, Prameny
Prodej, rodinný dům, 1317 m2, Prameny
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům využívaný jako penzion, který se nachází v klidném prostředí CHKO Slavkovský les v části obce Prameny, obec Prameny, okres Cheb. Tato nemovitost vám poskytuje skvělou příležitost provozovat ubytování a hostinskou činnost. Po částečné rekonstrukci je dům připraven poskytnout pohodlné a příjemné ubytování pro Vaše hosty. Tento dům se nachází na parcele o rozloze přes 1000 m², která je obklopena klidnou přírodou. Nemovitost se nachází pouhých 10 km od lázeňského města Mariánské Lázně, což nabízí výhodné spojení s lázeňským ruchem. V letních měsících můžete využít okolní přírodu pro cyklistiku a turistiku, zatímco v zimě se můžete vydat na běžky do blízkého okolí. Dům je po částečné rekonstrukci a je v dobrém stavu. Jedná se o patrový cihlový objekt s dvěma podla... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 70 m², Petřvald, ul. Rychvaldská
Prodej rodinného domu, 70 m², Petřvald, ul. Rychvaldská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům se zahradou v klidné části obce Petřvald o zastavěné ploše 79 m2. Dům je určen k rekonstrukci. Poloha domu je dobře příst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Hostín
Prodej rodinného domu, 150 m², Hostín
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům se zahradou v krásné lokalitě v obci Hostín u Mělníka o celkové ploše 583 m². Jde o venkovské stavení ve staré zástavbě o dispozici 5+kk. V přízemí je obývací pokoj, kuchyňský kout, ložnice, pokoj, koupelna a toaleta, v podkroví 2 pokoje a velká půda s možností přestavby k bydlení, na dvoře garáž, kotelna, přístřešky pro zvířata a sklep. Dům je napojen na veřejný vodovod, ohřev vody bojlerem, vytápění zajištěno kotlem na tuhá paliva. Součástí domu je pěstěná zahrada s ovo... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 100 000
 Kč
Prodej rodinný dům, Dašice, ul. nám. T.G.M.
Prodej rodinný dům, Dašice, ul. nám. T.G.M.
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte nemovitost, kde můžete spojit bydlení a podnikání? Máme pro Vás tento dům s historickým kouzlem na skvělém místě v centru Dašic. Přízemí disponuje 3 místnostmi a je nyní využíváno ke komerčním účelům. V patře je 5 pokojů a koupelna s WC. Půda je vyklizena a připravena k půdní vestavbě, dům je částečně podsklepen. Přízemí nabízí všestranné využití pro obchod, kavárnu, cukrárnu, kosmetické služby aj. V domě je zavedena městská voda, kanalizace i plyn. Je vytápěn ústředně plynovým kotlem, zároveň je možné využít krbová kamna, protože dům má dva... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 899 000
 Kč
Prodej chaty, 52 m², Karlovy Vary - Doubí
Prodej chaty, 52 m², Karlovy Vary - Doubí
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu s útulnou chatou v Karlových Varech - Doubí. Tato nemovitost se nachází přímo u cesty na oblíbený turistický cíl Svatošské skály a hrad Loket, což umožňuje i komerční využití, například stánek s rychlým občerstvením. Chata je z části zděná a z části jako moderní dřevostavba. Je zateplená s novými plastovými okny. Zbývá dokončit finální fasádu. Interiér tvoří prostorný obývací pokoj, samostatná kuchyň, koupelna s vanou, umyvadlem a WC, šatna a spíž. V podkroví je ložnice. Zd... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 108 m², Nebahovy
Prodej rodinného domu, 108 m², Nebahovy
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům 2+1 o podlahové ploše 111 m² a zahradou o rozloze 169 m², v obci Kralovice u Nebahov. Dům je po rozsáhlé rekonstrukci - nová plastová okna, podlahy, kuchyňská linka. V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyň, koupelna, WC, pokoj a schodiště do patra. V p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 650 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 300 m2, Horní Jadruž
Prodej, rodinný dům, 300 m2, Horní Jadruž
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům který prochází rekonstrukcí. Pokud hledáte velkou zemědělskou usedlost, či rodinný dům s prostornou zahradou, je tato nemovitost právě pro Vás! Dům se nachází na pozemku o velikosti 4651 m2. Po příchodu do domu Vás zaujme velká místnost po pravé straně. Naproti vchodovým dveřím se nachází krásná dobová pec. Dále se zde nacházejí další 2 místnosti a menší prostor, z kterého lze udělat například šatnu. V dalším podlaží je koupelna a 3 další pokoje. V jednom úložný prostor, například šatna. Na dům navazuje stodola. Na r... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 020 800
 Kč
Prodej Rodinný dům, 40㎡
Prodej Rodinný dům, 40㎡
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovoluji si vám nabídnout k prodeji rodinný dům určený ke kompletní rekonstrukci o celkové podlahové ploše 40 m², který se nachází v klidné části Města Úpice, okres Trutnov ve Východočeském kraji. Město je vzdálené 14 km jihovýchodně od okresního města Trutnov a 20 km severozápadně od sousedního okresního města Náchod. Jedná se o montovaný dům z dřevěných bloků „Uršula“ určený k rekonstrukci, nebo i případné demolici a možnosti zcela nového vybudování na mírně svažitém pozemku o výměře 1003 m². Dům byl postaven v roce 1970 na zděných základech. Zastavěná plocha a nádvoří má výměru 57 m², zahrada o velikosti 946 m². V přízemí domu (zděná část) 1.NP je prostorná garáž s dvěma menšími místnostmi a patro 2.NP disponuje vstupní chodbou, dvěma místnostmi obytnými, koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Nabízí se zde i půdní pochozí prostor na uskladnění věcí. Nemovitost je napojena na vodovodní řád, veřejnou kanalizaci, vytápění řešeno kamny na tuhá paliva. Do domu je přiveden... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 032 000
 Kč
Prodej chalupy, 160 m², Rýmařov, ul. Palackého
Prodej chalupy, 160 m², Rýmařov, ul. Palackého
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+1 ve vyhledávané turistické oblasti Rýmařov, v podhůří Jeseníků. Chalupa se nachází v klidné části města, přesto v blízkosti centra. Je situována v bloku a má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyň a dvě další místnosti, v jednom z pokojů krb. Dále se zde nachází prostorná zrekonstruovaná koupelna s vanou a bojlerem. Přes dřevěnou prosklenou verandu s prostorem pro šatnu se dostanete ke schodišti, které vede do druhého patra, kde jso... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej zahrady, 586 m², Pnětluky
Prodej zahrady, 586 m², Pnětluky
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zahradu v klidné části obce Konětopy u Pnětluk. Toužíte po kousku přírody, kde můžete relaxovat a užívat si víkendy s rodinou? Nabízíme vám k prodeji zahradu o výměře 586m² v klidné části obce Konětopy. Tento pozemek je ideální pro pěstování ovoce, zeleniny či k vybudování okrasné zahrady nebo rekreačního prostoru s možností grilování a odpočinku. V bezprostřední blízkosti je krásná příroda, která nabízí příleži... (více v detailu)
Ústecký kraj
500 000
 Kč
Prodej komerční objekt, 70 m², Petřvald
Prodej komerční objekt, 70 m², Petřvald
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící objekt se zahradou v dobře dostupné části obce Petřvald o zastavěné ploše 79 m2. Objekt je určen k rekonstrukci. K domu náleží zahrada o velikosti 663 m2. Na pozemku se nachází všechny inženýrské sítě, kr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej dvojgaráže se zahradou, 35 m², Jirny, ul. Zámecká
Prodej dvojgaráže se zahradou, 35 m², Jirny, ul. Zámecká
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej zrekonstruované dvojgaráže se zahradou v Jirnech. Nabízíme k prodeji zděnou dvojgaráž v klidné části obce Jirny. Nemovitost je řadová, má užitnou plochu 35 m² a je po kompletní rekonstrukci, včetně betonových podlah. Disponuje dvěma vjezdy a zároveň jsou oba prostory průchozí. Součástí prodeje jsou také dva přilehlé... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej dvojgaráže se zahradou, 35 m², Jirny, ul. Zámecká
Prodej dvojgaráže se zahradou, 35 m², Jirny, ul. Zámecká
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej zrekonstruované dvojgaráže se zahradou v Jirnech. Nabízíme k prodeji zděnou dvojgaráž v klidné části obce Jirny. Nemovitost je řadová, má užitnou plochu 35 m² a je po kompletní rekonstrukci, včetně betonových podlah. Disponuje dvěma vjezdy a zároveň jsou oba prostory průchozí. Součástí prodeje jsou také dva přilehlé... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 148 m², Libišany
Prodej rodinného domu, 148 m², Libišany
Přidáno včera - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte-li pohodlné bydlení v klidné části obce s příjemným výhledem do zeleně a kompletním vybavením, pak je tato nemovitost určena právě Vám. Jednopodlažní dřevostavba o dispozici 4+kk nabízí užitou plochu 148 m2 + terasu 40 m2. Stáří domu je 12 let. Na první pohled Vás zaujme prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, jehož součástí jsou krbová kamna. Obývací pokoj a jedna z ložnic jsou propojeny s prosklenou zimní zahradou, jejíž výhodou je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 199 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty