Prodej dvou rodinných domů

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Na prodej dva rodinné domy k demolici , ideální pro nové projekty! Domy stojí vedle sebe v klidné lokalitě a jsou připraveny na nové využití. Každý z domů má k dispozici krásnou slunnou zahradu o rozloze cca 950 m² , která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci či výst... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej domu k demolici
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej rodinného domu k demolici dům se nachází v klidne a hezke lokalitě blizko prahy jarpice okres Kladno 35 min od Prahy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Plzeň Mandlova
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o podlahové ploše 50,1 m², umístěný ve vyhledávané lokalitě Plzeň - Bory. Tento byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a skládá se z chodby, dvou prostorných pokojů, kuchyně, koupelny s vanou a toaletou. K bytu patří sklep umístěný ved... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 549 000
 Kč
Prodej krásného rodinného domu v top lokalitě, Záhumení, Vře
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nádherný třípodlažní rodinný dům, který se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě Vřesiny. Tento dům je skvělou volbou pro rodiny, které hledají bydlení s dostatkem prostoru pro všechny členy rodiny. Vhodný je také pro ty, kteří hledají nemovitost, kde lze spojit bydlení s podnikáním. Dům má celkem šest prostorných pokojů, které poskytují dostatek místa pro celou rodinu. Součástí domu je velkorysá jídelna, která je ideální pro rodinná setkání a oslavy, a moderně zařízená a prostorná kuchyň, která nadchne každého kuchaře. Dům disponuje dvěma plně vybavenými koupelnami, každá s vlastním WC, a samostatným WC s umyvadlem ve druhém podlaží, což zajišťuje pohodlí a komfort pro všechny obyvatele. Jedním z největších lákadel této nemovitosti je terasa s úžasným výhledem na okolní přírodu. Na této terase můžete trávit příjemné chvíle odpočinku a relaxace, a to v absolutním klidu a soukromí. K domu náleží také prostorná garáž, která poskytuje dostatek místa pro vaše vozidl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 995 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4041 m², Červené Poříčí
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek k bydlení o celkové rozloze 4041 m², umístěný v klidné a malebné části obce Červené Poříčí, která je ideální pro život v harmonii s přírodou. Tento jedinečný pozemek se nachází v katastrálním území se zaručenou dobrou dostupností a veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Inženýrské sítě se nacházejí cca 100 m od pozemku. Nabízí příležitost k realizaci vašeho vysněného domu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu na velmi dobré adrese.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vícegenerační dům situovaný v klidné vilkové zástavbě v žádané lokalitě Bukov v Ústí nad Labem. Jedná se o samostatně stojící dům v zahradě, disponujícím dvěma byty 3+1. Stav objektu je velmi dobrý. Zastavěná plocha činí 100 m², užitná plocha 156 m² a parcela má rozlohu 356 m². Na parcele se nachází udržovaná zeleň. Dům se prodává částečně vybavený. Součástí domu jsou také sklepy o ploše 36 m² a velká půda vhodná pro případné rozšíření o další obytné prostory. K dispozici je garáž (21 m2) pro 1 vozidlo a dvě parkovací místa přímo na pozemku. Objekt je napojen na el. síť, veřejný vodovod a kanalizaci. Pro vytápění slouží plynový kotel.... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Lomu, ul. Komenského, 372 m2
Prodej rodinného domu v klidné části obce Lom u Mostu, ideální pro příznivce hor a přírodních krás. Tento dvoupatrový cihlový dům prošel rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení s celkovou dispozicí 221 m2, terasou, rozsáhlým pozemkem o celkové výměře 3618 m2 a zastavěnou plochou 372 m2. V domě se nachází osm místností rozložených do dvou bytů, což poskytuje flexibilní možnosti využití. K dispozici je také dílna a další venkovní kolny. K domu patří dvě pergoly, okrasná i ovocná zahrada. Dále zahrada se zahradním domkem, altánkem i nadzemním bazénem, což představuje ideální místo pro relaxac... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v osobním vlastnictví 375 m2, Brandov
Ev.č. 00069 Nabízím vám ke koupi rodinný dům v obci Brandov, konkrétně v ul. Rudé armády. Dům je několik let nevyužívaný, z toho důvodu je určen k demolici, což nabízí jedinečnou příležitost postavit dům či objekt přesně podle představ a potřeb budoucího vlastníka. Původně se jednalo o dvoupodlažní cihlový dům s podkrovím. Celková užitná plocha byla 375 m2, výměra pozemku činí celkem 1 109 m2, z čehož je 154 m2 zastavěná plocha. Budoucí vlastník obdrží souhlas z odboru životního prostředí k odstranění stavby, jehož platnost není časově omezena. Demolice tedy může proběhnout okamžitě, anebo až v budoucích letech podle možností vlastníka. K domu je zajištěn přístup z obecní a... (více v detailu)
1 150 000
 Kč
Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonos
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00092-1 Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonosy Nabízíme k prodeji velký činžovní dům s obrovským investičním potenciálem, který se nachází v perfektní lokalitě obce Kosmonosy, jen kousek od centra města a přitom v klidné části obce. Tento dům je ideální příležitostí pro investory hledající dlouhodobou investici s možností postupné rekonstrukce a rozšíření. Klíčové vlastnosti nemovitosti: 5 velkých bytových jednotek Prostorná půda s možností rozšíření o další 2-3 bytové jednotky Velké nádvoří za domem, kde se nyní nachází dvě stavby s 1 bytovou jednotkou (potenciál pro další 4 jednotky) Aktuálně využívá... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 400 000
 Kč
Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonos
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00092 Prodej Činžovního Domu s Investičním Potenciálem - Kosmonosy Nabízíme k prodeji velký činžovní dům s obrovským investičním potenciálem, který se nachází v perfektní lokalitě obce Kosmonosy, jen kousek od centra města a přitom v klidné části obce. Tento dům je ideální příležitostí pro investory hledající dlouhodobou investici s možností postupné rekonstrukce a rozšíření. Klíčové vlastnosti nemovitosti: 5 velkých bytových jednotek Prostorná půda s možností rozšíření o další 2-3 bytové jednotky Velké nádvoří za domem, kde se nyní nachází dvě stavby s 1 bytovou jednotkou (potenciál pro další 4 jednotky) Aktuálně využíván... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu 177 m², s pozemkem 1 820 m², Fulnek, K
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
BO! reality Vám ve výhradním zastoupení nabízí nemovitost, dům, s krásným pozemkem, zahradou s ovocným sadem, kde byl dříve i rybníček o výměře 1820 m². Pokud máte vztah k přírodě, jinému životnímu stylu než bydlení v rušném městě, dovolte abychom Vám představili bývalý statek, část rodinného statku a jeho zahrady. Dům jak je patrné z nabídky, je delší dobu neobýván a je na zvážení zájemce, jestli bude opraven, či využijí demolici a následně stavbu nové nemovitosti. Nynější dispozice domu - tři pokoje, kuchyň, půdní prostor, sklep, ale vše, jak je patrné, ve stavu neobyvatelném. Doporučuji vše posoudit statikem, k domu v zadní části náleží i bývalá garáž, dílna, v současnosti nevyužívaná a taktéž určená k opravě, či demolici. Zahrada je ovšem udržovaná, využívaná jako pastevní místo pro ovečky, rybník je momentálně bez vody. Sad, ovocné stromy - jablka, slivoně, hrušně, vše rodí. Obec Kujavy se nachází 3 km od města Fulneku. Nejstarší dobová zmínka je z roku 1293. V současné době s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Vysoké Libyni
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné části obce Vysoká Libyně. Tento samostatně stojící dům svým umístěním a dispozicí nabízí ideální řešení pro rodinné bydlení. Dům je ve velmi dobrém stavu a jeho smíšená konstrukce zajišťuje pevnost a trvanlivost. Nabízí 5 prostorných místností, které jsou ideální jak pro bydlení, tak pro případné pracovny nebo hostinské pokoje. Součástí domu je i terasa, kde si můžete užít klidná rána nebo večery. Celková užitná plocha domu činí 134 m², a to n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu Zlín
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Tento prostorný rodinný dům se nachází v klidné části obce Zlín, konkrétně v městské části Prštné. Jeho celková užitná plocha činí 288 m2 a stojí na pozemku o rozloze 678 m2. V okolí domu se nachází také velká zahrada o rozloze 480 m2, která nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci. Dům je konstruován z kvalitního cihlového zdiva, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Stav objektu je dobrý, což znamená, že není nutné provádět žádné větší investice do rekonstrukce. Pro vytápění domu slouží ústřední topení na plyn, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění v chladnějších měsících. Dům je navíc vybaven balkonem, lodžií a terasou, které poskytují možnost trávit čas venku i při nepříznivém počasí. K dispozici je také garáž a parkovací místo, což je ideální pro rodiny s více auty. Dům má také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro různé věci. Vybavení domu zahrnuje také zahradu, kte... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu 87 m², pozemek 7 987 m², Třinec - Kons
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s rozlehlým pozemkem v lokalitě Třinec – Konská. Tento dům o zastavěné ploše cca 87 m² je ideální jak pro rodinné bydlení, tak i pro podnikání díky svému strategickému umístění a rozlehlým venkovním plochám. Celková výměra pozemku činí 7 987 m², z čehož 6 416 m² tvoří stavební pozemek, což nabízí široké možnosti rozvoje a 1 571 m² tvoří nestavební pozemek. Tento potenciál je výhodou nejen pro rodinné aktivity, ale i pro komerční využití. Při vstupu do domu se nachází chodba, která zajišťuje přístup do všech částí nemovitosti. V přízemí se nacházejí dva samostatné pokoje, které mohou sloužit jako ložnice či pracovny, koupelna s WC a vstup do sklepa. Dále zde najdeme prostorný obývací pokoj, který je propojen s kuchyní, což vytváří prostor pro rodinné setkávání. Z obývacího pokoje je výhled na rozsáhlou zahradu, která skýtá nespočet možností pro relaxaci nebo zahradničení. Schodiště vede do prvního patra, kde se nachází centrální chodba a čtyři dalš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu 87 m², pozemek 7 987 m², Třinec - Konská
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5580, Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s rozlehlým pozemkem v lokalitě Třinec – Konská. Tento dům o zastavěné ploše cca 87 m² je ideální jak pro rodinné bydlení, tak i pro podnikání díky svému strategickému umístění a rozlehlým venkovním plochám. Celková výměra pozemku činí 7 987 m², z čehož 6 416 m² tvoří stavební pozemek, což nabízí široké možnosti rozvoje a 1 571 m² tvoří nestavební pozemek. Tento potenciál je výhodou nejen pro rodinné aktivity, ale i pro komerční využití. Při vstupu do domu se nachází chodba, která zajišťuje přístup do všech částí nemovitosti. V přízemí se nacházejí dva samostatné pokoje, které mohou sloužit jako ložnice či pracovny, koupelna s WC a vstup do sklepa. Dále zde najdeme prostorný obývací pokoj, který je propojen s kuchyní, což vytváří prostor pro rodinné setkávání. Z obývacího pokoje je výhled na rozsáhlou zahradu, která skýtá nespočet možností pro relaxaci nebo zahradničení. Schodiště vede do prvního patra, kde se nachází cen... (více v detailu)
3 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5 + 1 - Malšovice - Hradec Králové
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají bydlení v klidné lokalitě v blízkosti přírody a zároveň se skvělou dostupností do centra města. Nabízíme k prodeji prostorný řadový dům v jedné z nejoblíbenějších lokalit Hradce Králové – Malšovice. Dům s dispozicí 5+1 o celkové podlahové ploše 153 m² je ideální volbou pro rodiny, které hledají bydlení s potenciálem k úpravám dle vlastních představ. Dům je rozdělen do tří podlaží. V suterénu se nachází garáž, prostorný sklep, prádelna a dílna. Přízemí nabízí menší kuchyň, prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou a balkon... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Žlebech, ul. Havlíčkova
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v malebné a klidné části obce Žleby. Tento cihlový dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají nemovitost s potenciálem k rekonstrukci dle vlastních představ. Dům disponuje jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím a celkovou užitnou plochou 120 m². Součástí prodeje je také pozemek o velikosti 999 m², který poskytuje dostatek prostoru pro ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 940 000
 Kč
Prodej rodinného domu 123 m2, Pohledy
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím Vám jedinečnou příležitost koupit si domov, který kombinuje pohodlí, eleganci a nádherné výhledy. Dům o celkové obytné ploše 123 m2 a rozloze pozemku 750 m2 poskytuje dokonalé spojení s přírodou a komfortem pro Vaši rodinu. Obytná plocha domu je rozložena tak, aby nabídla optimální životní prostor. Přízemí domu láká svou úžasně prostornou verandou, která je ideálním místem pro odpočinek s rodinou a přáteli. Kuchyně s kamny a výstupem do zahrady poskytuje skvělý výhled na okolní krajinu, zatímco obývací pokoj s krbovými kamny vytváří teplou a útulnou atmosféru pro rodinná setkání. V přízemí domu je také umístěna koupelna a samostatné WC pro maximální pohodlí v každodenním životě. V patře pak naleznete 3 samostatné ložnice, které poskytují klid a soukromí pro každého člena rodiny, nechybí ani prostorná pracovna. Dům je částečně podskl... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu 308 m2, Vinařice
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nezmeškejte příležitost investovat do nemovitosti s takto velkým potenciálem! Prodej dvou rodinných domů ve Vinařicích u Dobrovice skvělá investiční příležitost! Tato nemovitost je ideální pro investory hledající kombinaci stabilního příjmu z pronájmu, a bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Nabízíme k prodeji dvě samostatné nemovitosti na prostorném pozemku o rozloze 1147 m v klidné obci Vinařice u Dobrovice. Tato výjimečná nabídka představuje skvělou příležitost pro investory i zájemce o kombinaci bydlení a podnikání. První z domů je momentálně využíván jako ubytovna, která zajišťuje zajímavý intestiční výnos. Nabízí 8 místností, dále dvě plně vybavené kuchyně, dvě samostané WC a dvěmi koupelnami. Celková užitná plocha tohoto domu je 138 m. Tento prostor je ideální na pronájem pracovníkům, nebo jako turistické ubytování. Druhý dům se skládá ze 7 prostorných místností o celkové užitné ploše 170 m. Tento dům nabízí mnoho možností využití, ať už jako rodinné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500 000
 Kč
Prodej Domu Lom u Mostu 1/3
Nabízím prodej podílu 1/3 rodinného domu s užitnou plochou 234 m2. Nachází se v klidné části města Lom. To poskytuje skvělou dostupnost k veškeré občanské vybavenosti. Dům ... (více v detailu)
1 000 000
 Kč
Prodej pozemky pro bydlení, 3 115 m2 - Lično - Radostovice
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00061 Pozemek s úchvatným výhledem na Orlické hory – Vaše vysněné místo pro život! Představujeme vám jedinečnou příležitost k pořízení rozsáhlého pozemku o rozloze 3.115 m2 v malebné lokalitě Lično - Radostovice. Tento pozemek je ideální pro stavbu vašeho vysněného domu se zahradou a nabízí možnost rozdělení na 2 samostatné parcely, což z něj činí atraktivní investici pro developery či rodiny hledající více prostoru. Klidné a malebné prostředí, obklopené přírodou, nabízí dokonalé zázemí pro rodinný život. Příznivá cena a možnost přizpůso... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 82 m² ,Písečná, Chomutov
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 82 m², nacházející se ve 4. patře panelového domu s výtahem. Byt je v dobrém stavu s rekonstruovanou koupelnou a zaskleným balkonem, který slibuje pohodlné bydlení. Skvělá investice jak pro rodiny, tak i pro investory hledající nemovitost s již platícími ná... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499 000
 Kč
Prodej dvou domů s č.p. v Želivě, 352 m², pozemek 665 m²
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji unikátní objekt - dva domy s číslem popisným v klidné části obce Želiv, situované v nádherném prostředí uprostřed přírody mezi místním rybníkem a řekou, přitom v docházkové vzdálenosti do centra. Tato nemovitost je ideální investiční příležitostí s možností rozdělení na více bytových jednotek, popřípadě lze uvažovat i o využití jako rekreační areál s možností krátkodobých pronájmů, nebo se nabízí i bydlení v absolutním soukromí. Oba domy mají celkovou užitnou plochu 352 m² na pozemcích o ploše 665 m² a dispozičně se z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 990 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 62㎡
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům ke kompletní rekonstrukci, který se nachází v atraktivní lokalitě Budějovická 43, Homole. Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro ty, kteří si chtějí upravit své bydlení podle vlastních představ a preferencí. S užitnou plochou 62 m² a velikým pozemkem o rozloze 1047 m² máte dostatek prostoru pro rozšíření domu nebo vytvoření vysněné zahrady. Hlavní výhodou této nemovitosti je její umístění na klidném místě s rychlou dostupností do centra Českých Budějovic. Velkorysý pozemek nabízí nejen místo pro rozšíření domu, ale také dostatek prostoru pro zázemí jako bazén, zahradní domek či dětské hřiště. Pro milovníky zahradničení zde pozemek představuje skvělou příležitost pro výsadbu okrasných či užitkových rostlin. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, což zásadně usnadňuje rekonstrukční práce. Navíc je zde možnost připojení k plynovodní síti, což otevírá mnoho možností pro vytápění a energetické řešení domu. Nemovitost je ideál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 22 m², Most, ul. U Věžových domů
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 1+kk o velikosti 22 m² v centru Mostu, katastrální území Most II. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu s celkem 12 podlažími a je v osobním vlastnictví. Součástí bytu je lodžie, která nabízí příjemné místo k relaxaci. Byt je v původním, udržovaném stavu a je aktuálně pronajatý platícím nájemníkem, což může být výhodou pro investory hle... (více v detailu)
Ústecký kraj
810 000
 Kč
Prodej rodinného domu 372 m2 Sládkova, Zbiroh
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Neztrácejte více času a energii hledáním domova někde jinde. Investujte do budoucnosti své rodiny a podnikání s tímto skvělým rodinným domem ve Zbiroze, který Vám nabídne komfortní bydlení, možnosti podnikání i šetrnou energetickou náročnost díky připravené fotovoltaice. - 2 prostorné bytové jednotky se samostatnými vchody - Prostory pro podnikání ( aktuálně zavedené kadeřnictví a původní vinárna ) - možnost přikoupení zahrady o velikosti cca 500 m2 - nájezd na dálnici D5 ve vzdálenosti 2 Km Neje... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 960 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty