Sedlo Harley-Davidson

Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Sundané ze Sportster R.v.2007. Velmi dobrý stav, jen nepatrná prasklina zespodu na plastu, staže... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Harley-Davidson Sportster - sedlo MUSTANG Vintage (USA)
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím komfortní sólo sedlo MUSTANG VINTAGE č.76159 (USA) sundané z mého Sportsteru Forty-Eight. Velmi pohodlné, všechny švy ok, nepopraskané a neprosezené. Jedna nepatrná mini odřenina na boku. Sedlo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 700
 Kč
MIKINA - zn. ADIDAS - vel. S - 100% originál!
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím minimálně nošenou, krásnou černou mikinu s velkým nápisem na PD a logem nad leme levého rukávu. Mikina s kulatým výstřihem, střih rovný, dole mírně stažená do širokého (7 cm) lemu, stejné lemy u rukávů. Mikina je ve výborném stavu, nenašla jsem vady. Velikost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
249
 Kč
Stavba Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám krásnou a jedinečnou stavbu Harley-Davidson Sportster Iron XL 883. Nutno vidět a slyšet osobně…! Úpravy: Snížená - přední a zadní Burly (nové) Přepákování - DRAG Specialist (nové) Otevřené sportovní sání HD Nové pneu s bílým pruhem v retro designu Slim pružinové designové sedlo SPZ vlevo s LED osvětlením - zapsáno v TP Zkrácená zadní část a blatník Rovná řídítka (nová) Alu gripy s protiskluzem a kryt brzd. kapaliny RSD Sundaný přední blatník (přidám k moto) Zvýšená nádrž s nástavcem Odkrytý řemen Obrácená zrcátka - originál HD Žaluzie předního světla Černé alu kryty vidlice Sportovní výfuky Vance&Hines Tachometr na straně Klín pod ... (více v detailu)
Pardubický kraj
299 000
 Kč
Stavba Harley-Davidson Sportster Iron 883 XL
Před 10 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám krásnou a jedinečnou stavbu Harley-Davidson Sportster Iron XL 883. Nutno vidět a slyšet osobně! Úpravy: Snížená - přední a zadní Burly (nové) Přepákování - DRAG Specialist (nové) Otevřené sportovní sání HD Nové pneu s bílým pruhem v retro designu Slim pružinové designové sedlo SPZ vlevo s LED osvětlením - zapsáno v TP Zkrácená zadní část a blatník Rovná řídítka (nová) Alu gripy s protiskluzem a kryt brzd. kapaliny RSD Sundaný přední blatník (přidám k moto) Zvýšená nádrž s nástavcem... (více v detailu)
Pardubický kraj
299 000
 Kč
Dětská autosedačka
Před 20 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám starší autosedačku. Je rostoucí, takže se dá vyndat vložka, kterou má dítě pod zadkem. Moje děti ji měli od 2 do sedmi let. Má dvě vady. Jednou z nich je prasklý klip pro bezpečnostn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Stavba Harley-Davidson Sportster Iron XL 883
Před 20 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám krásnou a jedinečnou stavbu Harley-Davidson Sportster Iron XL 883. Nutno vidět a slyšet osobně… Úpravy: Snížená - přední a zadní Burly (nové) Přepákování - DRAG Specialist (nové) Otevřené sportovní sání HD Nové pneu s bílým pruhem v retro designu Slim pružinové designové sedlo SPZ vlevo s LED osvětlením - zapsáno v TP Zkrácená zadní část a blatník Rovná řídítka (nová) Alu gripy s protiskluzem a kryt brzd. kapaliny RSD Sundaný přední blatník (přidám k moto) Zvýšená nádrž s nástavcem Odkrytý řemen Obrácená zrcátka - o... (více v detailu)
Pardubický kraj
299 000
 Kč
Sedlo na kolo Oxygen Roccia
Před 30 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám úplně nové sedlo na kolo Oxygen Roccia. Je lehké, žádné ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
SLEVA! Dámská jaro/podzim BUNDA - zn. GAASTRA -
Před 33 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
vel. M - 100% originál! Nabízím málo nošenou, velmi pěknou bundičku v délce kousek pod pas v jahodové barvě se spoustou nášivek a výšivek s logem na levém rukávu. Bunda je celopropínací, u krku stojáček ve kterém je schovaná plnohodnotná kapuce, střih rovný, na PD 2 kapsy na zip + 1 vnitřní kapsa, dole mírně stažená do pružného lemu (z vnitřní strany silikonové proužky, lemy rukávů do gumky + další regulace šířky na s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
390
 Kč
Salman Rushdie - Děti půlnoci (poškozená vazba)!
Před 50 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kniha zakoupena v antikvariátu pro obsah, který je zcela v pořádku! U předsádky je bohužel povolená a prasklá vazba!!! Přebal knihy nepatrně opotřebovaný, dro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
KRAŤASY v délce pod kolena - zn. ADIDAS - vel. 176
Před 215 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
- 100% originál! Nabízím málo nošené, velmi pěkné, černé kraťasy v délce pod kolena s bílými proužky, neon oranžovou podšívkou a logem na PD z řady ClimaCool. Pas do gumy + stahování na šňůrku, na PD 2 kapsy, nohavice rovné + dole stažené do gumky, podšívka ze síťoviny po celé délce. Materiál 100% polyester (... (více v detailu)
Olomoucký kraj
249
 Kč
Dámská MIKINA - zn. TOMMY HILFIGER - vel. S!
Před 458 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím málo nošenou, velmi pěknou mikinu ve světle broskvové barvě s logem vyšitým na PD. Nejde o originál, ale je to zajímavý kousek, velmi pěkně zpracovaný. Mikina je celopropínací, vyšší stojáček lze nosit i ohrnutý jako límec, na PD 2 kapsy na zip, střih rovný, dole stažená do pružného lemu, stejné lemy u rukávů. Na PD prošívaný šusťák, zbytek... (více v detailu)
Olomoucký kraj
280
 Kč
SLEVA! Dětská MIKINA/BUNDA - zn. ADIDAS - vel. 128
Před 194 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
- 100% originál! Nabízím málo nošenou, velmi pěknou, červenou bundu/mikinu s bílými proužky a logem vyšitým na PD. Bunda je celopropínací, u krku stojáček, na PD 2 kapsy na zip, střih rovný, dole stažená do gumky, do gumky i rukávy, podšívka ze síťoviny + od loktů šusťák. Materiál 100... (více v detailu)
Olomoucký kraj
119
 Kč
SLEVA! Pánská KOŠILE s dl. rukávem - zn. MUSTANG -
Před 187 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
vel. XL - 100% originál! Nabízím málo nošenou, velmi pěknou, bílou košili s vínovými a modrými proužky a logem vyšitým na náprsní kapse. Zapínání na knoflíčky, střih nepatrně projmutý, spodní lem pevný a mírně do obloučku. Materiál 100% bavlna, náhradní knoflíčky součá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
290
 Kč
Dívčí/dámská MIKINA - zn. ADIDAS - vel. XS!
Před 335 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím málo nošenou, velmi pěknou mikinu ve světle neruňkové barvě s černými proužky a logem vyšitým na PD. Nejde o originál, ale velmi příjemný materiál a pěkné zpracování. Mikina je celopropínací se stojáčekem, na PD 2 kapsy na zip, střih rovný, dole mírně stažená do pružného lemu, stejné lemy u rukávů. Mikina... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč
SLEVA! Dívčí funkční KRAŤASY pod kolena - zn.
Před 104 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
ADIDAS - vel. 164! Nabízím minimálně nošené, krásné, tenké kraťasy v délce pod kolena s růžovými proužky (3 různé odstíny) a stříbrným logem na PD z řady ClimaCool. Pas do gumy + stahování na šňůrku, malá vnitřní kapsička ze síťoviny na PD u pasu, nohavice rovné, dole stažené do lemu (malinko pruží). Materiál 84%... (více v detailu)
Olomoucký kraj
190
 Kč
Pánská tenká sportovní BUNDA -zn. ADIDAS -vel. XXL
Před 153 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
na výšku cca 198 cm - 100% originál! Nabízím minimálně nošenou, krásnou sportovní bundu/mikinu s bílými proužky a neon žlutým logem vyšitým na PD. Bunda je celopropínací, u krku stojáček, na PD 2 kapsy na zip, střih rovný, dole mírně stažená do gumky, stejné lemy u rukávů, podšívka ze sí´toviny + od loktů šusťák. Materi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
290
 Kč
Pánská MIKINA - zn. NAPAPIJRI - vel. S/M - 100%
Před 581 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
originál! Nabízím málo nošenou, velmi pěknou, tmavě šedou silnější mikinu "klokanku" s kapucí s velkým logem vyšitým na PD. Mikina přes hlavu s polovičním zipem, na PD 1 kapsa "klokanka", střih rovný, dole mírně stažená do pružného lemu, stejný lem u rukávů. Mikina je v krásném stavu, nošení nepatrně znát na spodním lemu a lemech rukávů (o chloupe... (více v detailu)
Olomoucký kraj
420
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty