Strukturovaný obraz Cesta

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Moderní strukturované obrazy s přírodními prvky - sada. Má symbolizovat životni cestu se všemi j... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 199
 Kč

Podobné inzeráty

Prolézačka Žebřík Skluzavka Houpačka Hřiště Basic Plus 3
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Materiál: borovice, buk, překližka. Nosnost: do 60 kg. Hmotnost: 25 kg. Rozměry: 132cm х 85cm. Výška: 130 cm. Délka skluzavky: 150cm Tento krásný, pestrý, multifunkční sportovní kout poskytne vašemu dítěti moře radosti a nespočet příležitostí k zajímavé a vzrušující zábavě. Vaše dítě se stane silnějším, obratnějším, pružnějším a odvážnějším. Rodiče ocení originální design, díky němuž je snadné a rychlé sportovní koutek složit. Koutek nezabere hodně prostoru, takže je vhodný i pro malý byt. Je navržen s ohledem na všechny fyziologické rysy dětí v tomto věku a promyšlen do nejmenších detailů, jako jsou např. vzdálenosti mezi příčkami. Pro výrobu děts... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 390
 Kč
Socha plastika skulptura umění art investice dárek
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, z důvodu dlouhodobější fyzické indispozice si dovolím touto cestou nabídnout svoje originální výtvory,které jsou instalovány v minigalerii DJart,Litomyšl. Jedná se o interiérové a exteriérové prvky,které se hodí do každého prostoru a stanou se jejich dominantou. Vzdy jedinečný,originální a neopakovatelný kousek,který má kromě své ceny především svoji duši a na kterém budete celoživotně objevovat smyslové i f... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Obraz Afrika sloni
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný obraz na plátně s africkou tématikou o rozměru 110 x 80 cm. Obraz měl bohužel hned jako nový menší úraz (zamalováno dokreslením větvičky), i přesto neztratil na svém kouzlu a mnoho let zdobil mou ložn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
799
 Kč
Strukturovaný obraz 56x56 cm
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Strukturovaný obraz
Jihomoravský kraj
390
 Kč
Epesní vila Bystré
Před 18 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní vilu v klidné zástavbě na adrese Ulice Nerudova, obec Bystré, okres Svitavy. Tento dům o 4 prostorných pokojích zaujme svou patrovou architekturou, která nabízí neopakovatelný zážitek bydlení nebo podnikání v prestižních, prostorných a otevřených prostorách o celkové užitné ploše 352m². Jedinečným prvkem je půdní vestavba, která poskytuje neopakovatelný komfort a široké možnosti využití nejen pro bydlení, ale jsou zde také varianty prestižního sídla firmy s komfortními kancelářemi a zázemím pro nejrůznější akce. Nemovitost je po celkové renovaci s použitím nejkvalitnějších a luxusních materiálů jako je dub použitý na podlahách a schodech, luxusní obklady v koupelnách a na WC. Také všechen nábytek včetně kuchyňské linky je z masivního dřeva. Dům nabízí komfortní bydlení na zastavěné ploše 182m². Dvě parkovací místa zajistí pohodlné parkování pro vaše vozidla. Do domu se vstupuje z hlavní ulice do vstupní chodby, která disponuje prostornou šatnou po pravé ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Zoo Tycoon na Xbox 360
Před 28 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám hru na Xbox 360 - Zoo Tycoon. Hra je ve velmi pěkném stavu a plně funkční! Inzerát platí do smazání! Lze zaslat Poštou/Zásilkovnou. Popis hry : V tomto nejnovějším pokračování si budete moci vybudovat svojí vlastní zologickou zahradu a prožívat v ní veselé příhody s jejími návštěvníky a především zvířecími obyvateli. Připravte se na vice zábavy než kdy dřív - Přes ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Americký stafordšírský teriér
Před 397 dny - ANNONCE
Argus Crazy kříženec amerického staforda, 3 roky. Příjem 21.9.2022   Argusík je smolař, vystřídal již několik "domovů" a zase je zpět v útulku. Je to trošku pako, v hlavě mu řádí moderní skřítek adhd a tak se prostě občas neumí moc zastavit a soustředit. Argí ale ve svém životě ještě nikdy neměl žádnou jistotu. U nás v útulku se ocitl už po čtvrté. Tentokrát proto, že majitel přišel postupně o práci a po té i střechu nad hlavou. Pokud s ním člověk má trpělivost, umí se i uklidnit a pracovat, jen je třeba hlídat jeho emoce, protože s velkou radostí si prostě poradit neumí a je pak jako tank. Argus je uvnitř křehká a milující dušička. Potřebuje stabilní zázemí a makat nejen fyzicky ale především psychicky. S člověkem, který mu dá svůj čas a bude jemný, p... (více v detailu)
Neuvedeno
Krásný malovaný obraz - Stanislav Havlík. Pěkný
Před 132 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Stanislav Havlík Ozvěny domova Tvorbu malíře Stanislava Havlíka lze rozdělit do několika inspiračních a tvůrčích oblastí. Jednou je krajina a krajinný detail, další realita obohacená o symboly. To co je nezaměnitelně společné, je poetika a vyjádření nálad, postojů, osudů. dále Stanislav Havlík, výtvarný pedagog, malíř a grafik, ve své tvorbě se inspiruje jednak přírodou, ve které umí skvěle vystihnout její poetičnost, hru barev, světel a stínů, které podtrhuje zvýrazněním drobnéh... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 500
 Kč
strukturovaný obraz White Arch
prodam dva strukturovane obrazy White Arch, rozmer 1x1 m, navazujici motiv, autorske originaly cena za kus, odber idealne obou kusu osobne v Blansku/Brne, nebo Toptrans starozitne, antik, funk... (více v detailu)
2 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty