mulčovač

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hydraulicky poháněný mulčovač značky HUMUS. Použití na více strojich, j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50 000
 Kč

Podobné inzeráty

Mulčovač se sběrem FCN90
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nový kladívkový mulčovač se sběrným košem, pracovní záběr 90cm,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60 000
 Kč
Jacobsen mulčovací sekačka 1,2m hydraulické
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám mulčovací sečení Jacobsen hydro boční 120cm, těžká verze plech 5mm. Přední trojité sečení už nemám. Cena za boční dvojité sečení šíře 120cm 15000,- Sečení má hydraulický pohon s obtokem při zaseknutí nože pro členitý terén s překážkama. Pů... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Mulčovač se sběrem FCN90
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nový kladívkový mulčovač se sběrným košem, pracovní záběr 90cm... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60 000
 Kč
Jansen EFGCH-195 - 195cm mulčovač
Mulčovač s posuvem. Mimořádně robustní konstrukce. Speciální zesílené ozubené kolo. Má 32 tvrzených, 0,8kg kladívkových nožů, které jsou uspořádány ve tvaru spirály kolem hnací hřídele a drtí trávu na minimum. Výšku sekání lze nastavit bočními kluzáky. Oscilující pozinkované lamely v přední části stroje, zabraňují vniku kamenů. Mulčovač je zavěšen na tříbodovém závěsu traktoru ( od kat. I výše ). Mulčovač je vybaven hydraulickým bočním posuvem 350 mm a může se pohybovat do leva a do prava. Pro tuto funkci je nutný hydraulický obvod vašeho traktoru. řezná šířka : 1920 mm Hyd... (více v detailu)
52 672
 Kč
Jansen EFGCH-195 - 195cm mulčovač
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Mulčovač s posuvem. Mimořádně robustní konstrukce. Speciální zesílené ozubené kolo. Má 32 tvrzených, 0,8kg kladívkových nožů, které jsou uspořádány ve tvaru spirály kolem hnací hřídele a drtí trávu na minimum. Výšku sekání lze nastavit bočními kluzáky. Oscilující pozinkované lamely v přední části stroje, zabraňují vniku kamenů. Mulčovač je zavěšen na tříbodovém závěsu traktoru ( od kat. I výše ). Mulčovač je vybaven hydraulickým bočním posuvem 350 mm a může se pohybovat do leva a do prava.... (více v detailu)
Středočeský kraj
52 672
 Kč
Jansen EFGCH-195 - 195cm mulčovač
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Mulčovač s posuvem. Mimořádně robustní konstrukce. Speciální zesílené ozubené kolo. Má 32 tvrzených, 0,8kg kladívkových nožů, které jsou uspořádány ve tvaru spirály kolem hnací hřídele a drtí trávu na minimum. Výšku sekání lze nastavit bočními kluzáky. Oscilující pozinkované lamely v přední části stroje, zabraňují vniku kamenů. Mulčovač je zavěšen na tříbodovém závěsu traktoru ( od kat. I výše ). Mulčovač je vybaven hydraulickým bočním posuvem 350 mm a může se pohybovat do leva a do prava. Pro tuto funkc... (více v detailu)
52 672
 Kč
Mulčovač FME105 za malotraktor od 18HP + kardan
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám mulčovač Cronimo FME - záběr 105. drtič trávy Pracovní záběr: 1050mm Šířka: 1130mm, Hmotnost:130 kg, Pracovní výkon:3000-3300 m3/h Doporučený výkon: 1830 Hp. Otáčky vývodového hřídele: 540 r/min. Mulčovač je mnohostranně využitelný stroj vhodný pro plošné drcení(mulčování trávy, li... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 200
 Kč
Jansen EFGCH-220
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
-Mulčovací sekačka s hydraulickým postranním posunem a protiostřím - vyznačuje se obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku a je vhodná jako mulčovací sekačka, traktorová sekačka Traktorová sekačka má šířku řezu 210 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem- V cenně Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posunout doleva a doprava. Pro tuto funkci budete potřebovat hydraulický ovládací obvod na traktoru, protože sekačka má k tomuto úč... (více v detailu)
Středočeský kraj
59 899
 Kč
Příkopový mulčovač Dabaki AGF - 180
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Těžký, příkopový mulčovač vhodný pro težké a výkonné traktory - pracovní záběr 180 cm - hmotnost - cca 600 kg - těžká T-kladívka - 1,2 kg - zadní otvírací kryt - dva hydraulické... (více v detailu)
Středočeský kraj
70 900
 Kč
Jansen EFGCH-175 - 175cm mulčovač s posuvem
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Traktorová sekačka má šířku řezu 172 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem. Sekačka je vybavena otevírací klapkou, což je ideální pro sečení velmi vysoké trávy a slámy. Kromě toho klapka usnadňuje údržbu a výměnu kladiva. Mulčovač s posuvem 350mm do stran hydraulikou S dopravou si nemusíte dělat starosti. Aktuální cena pro ČR 49 505 tis bez DPH . -stroj složený a olej.náplň v ceně.. Samozřejmostí jsou také náhradn... (více v detailu)
49 505
 Kč
Jansen EFGCH-175 - 175cm mulčovač s posuvem
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Traktorová sekačka má šířku řezu 172 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem. Sekačka je vybavena otevírací klapkou, což je ideální pro sečení velmi vysoké trávy a slámy. Kromě toho klapka usnadňuje údržbu a výměnu kladiva. Mulčovač s posuvem 350mm do stran hydraulikou S dopravou si nemusíte dělat starosti. Aktuální cena pro ČR 49 505 tis bez DPH . -stroj složený a olej.náplň v ceně.. Samozřejmostí jsou tak... (více v detailu)
Středočeský kraj
49 505
 Kč
Čistič podlah - mycí stroj
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Bona Power Scrubber - podlahový mycí stroj. Tento mycí stroj na podlahy je obzvláště vhodný pro čištění ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
30 000
 Kč
Mulčovač Dabaki KDK 220
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový, opravdu robustní mulčovač Dabaki KDK 220 je urřený pro těžké a výkonné traktory - pracovní záběr 220 cm - hmotnost - 600 kg - T-kladívka 1,2 kg - boční hydraulický posun - zadní otvírací... (více v detailu)
Středočeský kraj
56 000
 Kč
Jansen EFGCH-220
Před 2 dny - AVIZO_CZ
-Mulčovací sekačka s hydraulickým postranním posunem a protiostřím - vyznačuje se obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku a je vhodná jako mulčovací sekačka, traktorová sekačka Traktorová sekačka má šířku řezu 210 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem- V cenně Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posunout doleva a doprava. Pro tuto funkci budete potřebovat hydraulický ovládací obvod na traktoru, protože sekačka má k tomuto účelu dvojčinný hydraulický válec. Sekačka je zavěšena na tříbodovém zavěšení traktoru PTO. Váš traktor by měl mít nejméně... (více v detailu)
59 899
 Kč
Jansen EFGCH-220
Před 2 dny - AVIZO_CZ
-Mulčovací sekačka s hydraulickým postranním posunem a protiostřím - vyznačuje se obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku a je vhodná jako mulčovací sekačka, traktorová sekačka Traktorová sekačka má šířku řezu 210 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem- V cenně Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posunout doleva a doprava. Pro tuto funkci budete potřebovat hydraulický ovládací obvod na traktoru, protože sekačka má k tomuto účelu dvojčinný hydraulický válec. Sekačka je zavěšena na tříbodovém zavěšení traktoru PTO. Váš traktor by měl mít nejméně 50 koní. A... (více v detailu)
59 899
 Kč
AKCE - Mulčovač EFGC 105 a EFGC 125
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nové mulčovače za SUPER CENU!!!! Mulčovač EFGC 105 - cena 29.900,- Kč, výkon traktoru od 15 HP, spolehlivý, kladívkový, nový. Mulčovač EFGC 125 -... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
29 900
 Kč
Mulčovač STARK na predaj, šírka 155 - 240cm, AKCIA
Predám mulčovače za traktory i malotraktory vyrobené v Litve. Kvalitné a robustné. Mulčovače v šírkach od 155 cm do 240 cm. Všetky mulčovače sú aj s kardanom. Ceny s DPH. Záruka 24 mesiacov. AKCIOVÉ CENY: STARK KMH PROFI (zelené a hydraulicky posuvné, otváracie zadné čelo alebo obojstranná prevodovka a rám) STARK KMH 155 PROFI+ - 2262 € s DPH - od 26 HP STARK KMH 175 PROFI+ - 2346 € s DPH - od 36 HP STARK KMH FK PROFI (zelené a hydraulicky posuvné, s hrabákmi na zadnej strane... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám kladívkový mulčovač se sběrným košem, platí do smazán
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kladívkový mulčovač za malotraktory o záběru 90 cm se sběrným košem. Mulčovač je osazen kladivy a připojuje se k traktoru pomocí tříbodového závěsu KAT.1 i KAT.2 (22 mm i 28 mm). Pohon přes kardanovou hřídel PTO - šestidrážka. Výsuvná ka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
55 000
 Kč
Prodám převodovku náklaďáku GAZ
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám převodovku GAZ. Měl jsem ji na stavbu domáda. Bohužel přehodnocuji možnosti. Proto nabízím. Je to pořádný kus materiálu váží přez 60 kg. Ale ideální na stavbu traktůrku. Je to 4+zpátečka. Velkou výhodou je boční výstup kde je čerpadlo na olej poháněné od přímého vstupu, tedy stálý poho... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
potkan dumbo
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zdravím, daruji 2 dumbo potkánky. Fotky jsou od původní majitelky. Já mám převážně videa a ty sem bohužel přidat nejdou, samozřejmě je možnost poslat video. Po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
svatební/půlnoční šaty
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám svatební/půlnoční šaty Já jsem je měla původně jako svatební... (více v detailu)
Ústecký kraj
600
 Kč
Mulčovač
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám mulčovač napr. Za čtyřkolku, znacka Cronimo, málo používaný, zadřené ložiska, Původní cena 44 000kc
Olomoucký kraj
27 000
 Kč
Jansen BHSM-225 Podkop za traktor
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Podkop je poháněný přímo z kardánu (tyč je součástí balení,je zdarma). Má vlastní hydraulický systém. Dodává se s 350mm lžící. Ptejte se, přijeďte do výdejní a testovací sklady Řevničov a Mšec okr.Rakovník ..jsme normální lidé,vše ukážeme a vysvětlíme..den předem volat Aktuální cena 129 980 Kč + DPH.Jsme české s.r.o.vystavíme doklad ?Máte lepší nabídku na stroj a má minimálně podobné parametry ? Predložte nám ji a my Vám uděláme ještě lepší ? Podkop ... (více v detailu)
Středočeský kraj
129 980
 Kč
Pořízková - Léto modelky
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tuhle knížku by si měla přečíst každý mladá holka, který sní o tom, že bude jednou modelkou. Nejspíš jí to otevře oči, protože jak z knihy vyplývá, je to vážně dřina, a ne každý ten zápřah vydrží. Není to sice přímo autobiografie, ale věřím, že do t... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Derbi Terra 125
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji motorku Derbi Terra 125 (a1) 11kw, rok 2010, najeto 56k km, STK do 7/27, Na motorce byli na jaře udělaný repas tlumičů a olej (pravidelně měněný, nikde žádné ztráty). zkrátka motorově v pořádku. Akorát svítí kontrolka rezervy, vadný plovák v nádrži Přidám i druhý rám s TP, k... (více v detailu)
Kraj Vysočina
42 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty