Rodinný dům 200 m2 - Malá Skála - Vranové 2.díl

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00453 Představujeme vám mimořádnou příležitost k investici nebo k vlastnímu bydlení v kouzelném srdci Malé Skály, části obce Vranové. Tato nemovitost, původně rodinný dům, nyní evidovaná jako stavba pro rodinnou rekreaci, skýtá obrovský potenciál a je ideální pro ty, kteří touží po klidu a pohodě v malebném prostředí. Objekt určený k rekonstrukci, obytné prostory prošly v minulosti stavebními úpravami. Dům o zastavěné ploše 143 m2 s dispozicí 5+1, zahrada pouze 49 m2 nabízí široké možnosti rekonstrukce podle vašich představ. Kromě hlavních obytných prostor zde naleznete další prostory, které můžete adaptovat například na ateliér, pracovnu, hernu pro děti nebo další ložnice. Celková užitná plocha 200 m2 poskytuje dostatek místa pro realizaci vašich nápadů a potřeb. Nemovitost je situována na strategickém místě na příjezdové komunikaci z Frýdštejnu do Malé Skály. V bezprostřední ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 680 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinné domy, 200 m2 - Lubná, ev.č. 01696
Ev.č. 01696 Moderní a prostorný rodinný dům se nachází v krásné lokalitě Lubná, která má kompletní občanskou vybavenost. S užitnou plochou 200 m2 a rozlehlým pozemkem o výměře 618 m2 nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je ve velmi dobrém stavu, vybaven centrálním plynovým topením a lodžií pro odpočinek a relaxaci.K posezení s přáteli slouží zahrada s krytou pergolou a krbem. Dům nabízí útulné obytné prostory s možností využití jako rodinné sídlo. K dispozici jsou také dvě krytá parkovací místa před dome... (více v detailu)
Prodej polyfunkčního objektu o ploše 2500 m2 s parkováním, u
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozsáhlý polyfunkční objekt o celkové ploše 2500 m², situovaný v oblíbené lokalitě Prahy 3, ulice Hartigova. K objektu náleží pozemek o rozloze 1709 m² s vlastními parkovacími stáními. Tato jedinečná nabídka představuje skvělou investiční příležitost. Popis objektu: Restaurace: 250 m² s venkovní předzahrádkou 40 m² Solárium: 109 m² Ubytovna: 820 m² Nebytový prostor: 900 m² s víceúčelovým využitím, připravený k pronájmu Skladovací prostor: 150 m² v suterénu s nákladovým výtahem Objekt je aktuálně částečně pronajatý, což umožňuje okamžitý příjem z pronájmu. Výhody: Strategická lokalita: Praha 3, Hartigova ulice Parkovací stání: Vlastní parkovací místa Územní plán: SV – všeobe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130 000 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům Ostrava Svinov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme ke koupi na pohled malý řadový RD, který překvapí svou velikostí a dispozičním uspořádáním. Nemovitost se nachází v lukrativní části Ostravy Svinova. - postaveno v 80tých letech - cihla, udržovaný stav - zastavěná plocha - 150 m2 - užitná plocha - cca 273 m2 - plocha pozemku - 388 m2 - plocha zahrady - 238 m2 - 2 NP + 2 mezipatra - Dispozice 5+2, garáž, prádelna + další prostory s různým využitím - terasa, balkón - inženýrské sítě el., veřejný vodovod + kanalizace, plyn ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 979 000
 Kč
Prodej rodinné domy, pozemek 1793 m2 - Malý Újezd - Vavřineč
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. xIHD8128-1 Jsme potěšeni, že Vám můžeme nabídnout tento unikátní soubor dvou nemovitostí v obci Vavřineč, která je součástí Malého Újezdu u Mělníka. Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro rodinné bydlení s možností podnikání či investice do další výstavby. První nemovitostí je rodinný dům s prostornou dispozicí. V přízemí naleznete obývací pokoj, kuchyň, halu, dvě samostatné toalety, koupelnu a ložnici. Z ložnice je přístupná další místnost, která může sloužit jako šatna či úložný prostor. Po schodišti se dostanete do podkroví, které je přibližně z poloviny přestaveno k bydlení. Zde se nachází druhý obývací pokoj a dvě ložnice. Druhá polovina podkroví je připravena k dokončení, což nabízí možnost rozšíření obytné plochy dle Vašich představ. Druhá nemovitost je zkolaudována jako prodejna a disponuje vstupem přímo z ulice ale i z pozemku samotného. V přízemí je jedna hlavní prostorná místnost a druhá místnost jako zázemí. Nevyužité podkroví této budovy poskytuje další p... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 350 000
 Kč
Rodinný dům Orlová - Poruba, 130915
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s krásnou zahradou. V přízemí domu jsou 3 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou, samostatné WC a sprchový kout s WC. V patře jsou dva pokoje, sprchový kout s WC, příjemný prostor k posezení a boční úložné půdní prostory. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům má zateplenou fasádu, eurookna a je částečně podsklepený. Na pozemku je k dispozici garáž a hospodářská budova. Celý objekt je udržovaný a nabízí příjemné bydlení s výbornou dostupností do Ostravy, Havířova, Karviné. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 490 000
 Kč
Rodinný dům s terasou, 2 garáže, rozsáhlé pozemky, Čestice,
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Předmětem prodeje je dvoupodlažní rodinný dům, který byl přestavěn a rekonstruován v roce 1980 na dvougenerační. Na rozsáhlém pozemku o výměře 3.742 m2 se nachází stavba stodoly s dílnou a dvěma garážemi. Nabízí se zde možnost rozparcelování pro následnou výstavbu. Zastavěná plocha rodinného domu činí cca 183 m2 a zastavěná plocha druhé budovy je cca 108 m2. Dispozice: - Přízemí domu je řešeno jako 4+1 s kotelnou, prádelnou, spíží, koupelnou a záchodem. - Ve druhém patře je prostor řešen jako 3+1 s koupelnou, samostatným záchodem, 2 spížemi a vstupem na půdu. Balkon je přístupný jak z ložnice tak z obývacího pokoje a z chodby je vstup na prostornou terasu. Rodinný dům je zděný, bez podsklepení, dvoupodlažní s nevyužitým půdním prostorem. Střecha je eternitová s oplechováním. Okna jsou dřevěná. Je zde zaveden plyn. Vytápění je řešeno kotlem na TP a plynovým kotlem. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. Voda je jak z obecního vodovodu tak z vlastní studny. Druhý objekt je zděný ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 135 m2 - Častolovice, ev.č. 00050
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00050 Hledáte dům za rozumnou cenu ? Nebojíte se práce ? Pak je tato nabídka přesně pro Vás..... Nabízíme vám skvělou příležitost investovat do rodinného domu v klidné lokalitě Husova v Častolovicích. Tento cihlový dům s užitnou plochou 135 m2 a pozemkem o rozloze 514 m2 nabízí možnost vlastního bydlení v malebném prostředí. Dům disponuje velikostí 4+1 balkónem, sklepem a částečně je již zařízen, ale vyžaduje kompletní rekonstrukci. Jeho zajímavá dispozice poskytuje dostatek prostoru p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 860 000
 Kč
Prodej výrobní haly 800 m2 Karlova, Brno
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme víceúčelový komerční objekt, zkolaudovaný a na katastru vedený jako objekt občanské vybavenosti, stojící na začátku ulice Karlova, v katastrálním území Maloměřice. Objekt je cihlový, patrový, složen ze dvou vzájemně propojených budov, s vjezdem z ulice i pro větší auto, s možností parkovaní pro 4 auta - po úpravách lze parkovací místo rozšířit. zastavěná plocha objektu činí 429 m2, celková plocha pozemku je 848 m2, uliční šíře cca 14 m. Objekt je nyní využíván pro lehkou výrobu - tiskárna; součást... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 605 000
 Kč
Rodinný dům 350 m2 užitná plocha na pozemku 706 m2, Zvole, P
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Unikátní dvoj dům 4x byt, 2x nebyt na pozemku 706 m2 ve Zvoli u Prahy. Luxusní bydlení, dovolte mi Vám představit zcela výjimečnou nemovitost, která splní i ty nejnáročnější požadavky na bydlení. Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dvoj dům ve vyhledávané lokalitě Zvole u Prahy, který v sobě skrývá nespočet možností využití. Klíčové informace: - Lokalita: Zvole u Prahy, Praha-západ - Pozemek: 706 m² - Užitná plocha: 350 m² - Dispozice: 4x byt 3+kk (každý cca 85 m²) - Cena: 30 000 000 Kč Nemovitost se skládá ze dvou domů vedle sebe, které nabízejí celkem 4 samostatné bytové jednotky. Každá jednotka má vlastní vchod a dispozici 3+kk o velikosti přibližně 85 m². Toto uspořádání vám umožňuje využít nemovitost jako: Luxusní rodinné sídlo s prostorem pro širší rodinu Investiční příležitost s možností pronájmu jednotlivých bytů Kombinaci vlastního bydlení a pronájmu Prostorný ateliér ... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000 000
 Kč
Prodej rodinné domy,Investiční nemovitost, 292 m2 - Bojkovic
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 03016 Po zrušené rezervaci znovu v nabídce Nabídka prodeje: Rodinný dům se 4 bytovými jednotkami a 3 komerčními prostory, fotovoltaika Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům, který představuje skvělou investiční příležitost v kombinaci s bydlením. Nemovitost se nachází v klidné a atraktivní lokalitě na ulici Sušilova v Bojkovicích. Ideální pro rodinné bydlení i podnikání. Dům je rozdělen do čtyř samostatných bytových jednotek, což zajišťuje dostatek prostoru a soukromí pro každou rodinu nebo nájemníky. Kromě obytné části jsou zde také tři komerční prostory, vhodné pro různé typy podnikání – kanceláře, obchody či služby. Klíčové vlastnosti: 4 prostorné bytové jednotky dispozičně 2+1, 2+1, 3+KK, 1+KK 3 komerční prostory s výborným ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 790 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 70㎡
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům 3+1 s garáží na vlastním pozemku o výměře 469 m2 Dům je určen k celkové rekonstrukci, je částečně vybavený. Veškerá občanská, jako je ZŠ, MŠ, zdravotní středisko, sportovní areál včetně koupaliště, golfové hřiště, sjezdovka a spoustu dalšího přímo ve městě. Jedinečná možnost... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+1, 142 m2, Drozdov, ev.č. 10065
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 10065 V zastoupení majitele Vám nabízíme vesnický rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné lokalitě obce Drozdov. Jedná se o zděnou dvoupodlažní stavbu s podsklepením v celkově dobrém stavu o užitné ploše 142 m2 s pozemkem o rozloze 902 m2. Dispozice - Přízemí: kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC, komora, předsíň. Podkroví: 3x pokoj, komora, koupelna s WC, terasa. Součástí domu js... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 995 000
 Kč
Prodej pozemek k bydlení, 2203 m2 - Vinary - Smidarská Lhota
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01265 SNÍŽENÍ CENY!!!! Naše nabídka zahrnuje malebný pozemek pro bydlení v klidné lokalitě Vinary - Smidarská Lhota. S celkovou plochou 2.203 m2, z toho zastavěnou plochou 70 m2, na které stojí objekt určen k bydlení s číslem popisným k demolici nebo k rozsáhlé rekonstrukci, což Vám umožní upravit ho dle vašich potřeb a představ. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k relaxaci a odpočinku. Stav objektu je před rekonstrukcí, což vám umožní přizpůsobit jej vaš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 250 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 100 m2 - Lenešice
Kód zakázky: 64354, Hledáte nový domov v klidné lokalitě? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji řadový, rodinný dům v malebné obci Lenešice, který je připraven splnit vaše sny o pohodlném bydlení. Obytná část domu prošla kompletní rekonstrukcí, dům je ve výborném stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Hlavní přednosti domu: • Dispozice: 2+1 • Kuchyň: Moderní kuchyňská linka vybavena chytrými spotřebiči, které vám ušetří čas a zpříjemní vaření. • Ložnice: má vlastní šatnu, která je oddělena dveřmi • Koupelna: se sprchovým koutem a toaletou, vytápěná podlahovým topením • Sklep: Dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby • Chodba: se vstupem na zahradu • Podkroví: Částečně připraveno k dobudování obytného prostoru dle vašich představ • Zahrada: Menší zahrada určená ke zvelebení • Garáž: praktický prostor pro vaše auto a dílnu • Tepelné čerpadlo:... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m2 - Olomouc - Kmochova, ev.č. 02662
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 02662 Nabízíme vám k pronájmu krásný slunný a kompletně zařízený byt 3+1 po rekonstrukci o rozloze 73 m2 se zaskleným balkónem 5 m2 v místě plném zeleně na ulici Kmochova v Olomouci. Byt se nachází ve 3. patře ze 4 bez výtahu. Součástí bytu je sklepní kóje, k dispozici je také prostorná kolárna. Bytový dům je po celkové revitalizaci. V místě je veškerá občanská vybavenost, včetně MHD. Připojení k internetu si nájemce zajistí sám. Vratná jistota je ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně záloh na služby a energie. Provize ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Nabízíme ke koupi dům k rekonstrukci - pozemek 456 m2 - Plan
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. TM-7516 V zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi dům v malebné obci Planá u Českých Budějovic. Aktuální stav nemovitosti je určen k REKONSTRUKCI a má výměru půdorysu 89 m2 a pozemek o výměře 456 m2. Stavba je připojena na obecní vodovod, kanalizaci a má přípojku el. energie. Díky své strategické poloze a krásnému okolí nabí... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu s prostory k podnikání, 660 m2 - Chval
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01128 Klidné letní sídlo, ale také pozoruhodný objekt v nádherném prostředí pro konání nejrůznějších akcí, na kterých ubytujete i desítky návštěvníků. Záleží jen na vás, jak naložíte s obrovským potenciálem, který se skrývá v této jedinečné nemovitosti! + celkových 3 267 m2 + zastavěná plocha a nádvoří 2 284 m2 + zahrada 983 m2 + započatá rekonstrukce + klidná zahrada poskytující soukromí + velká stodola + garáž + vlastní studna + připojeno na všechny inženýrské sítě + krásné okolí Vranovské přehrady Vítejte ve Chvalaticích, obci ležící téměř na březích Vranovské přehrady! Právě tady se nachází nemovitost, která si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Spíše než pro běžné bydlení je ale skvělou příležitostí pro někoho, kdo chce podnikat v ubytovacích službách nebo hledá výjimečné prostory pro pořádání svateb a dalších událostí. Ty tady budou opravdu nezapomenutelné. Pozemku o celkové ploše 3 267 m2 dominuje původní rodinný dům s hospodářskými budovami a navazující stodolou. Dům... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 80 m2 - Dvůr Králové nad Labem
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00098 Prostorný byt 3+kk v centru Dvora Králové nad Labem na ulici Fügnerova se nachází ve 2. patře cihlové budovy. Byt po kompletní rekonstrukci nabízí velký obytný prostor spojený s kuchyňskou linkou, útulný obývací pokoj a ložnici s úložnými prostory. Koupelna je s velkou rohovou vanou a místem pro pračku vedle se nachází samostatné WC. Byt je zařízený, vytápěný novým plynovým novým kombinovaným kotlem a disponuje společnou zahradou k posezení či grilování. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej, Byt 2+kk s balkonem, Pec pod Sněžkou
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atypický horský apartmán v osobním vlastnictví, o dispozici 2+kk s prostorným balkonem o celkové ploše 46 m2, v novostavbě bytového domu z roku 2016, v klidné části města, avšak cca 900 metrů od centra Pece pod Sněžkou (10 minut chůze). Vytápění bytu je zajištěno stropními panely, nebo krbovými kamny, ohřev vody el. bojlerem. Ke komplexu náleží okolní pozemek o výměře 1.685 m2 (trvalý travní porost), kde se plánuje v budoucnu vybudovat hřiště, pergola, apod. Objekt je obklopen přírodou a šumící řekou Úpou, kterou se budete moci kochat pohledem z prostorného balkonu. Apartmán je vhodný jako rekreační objekt či jako investice ke krátkodobému pronajímání se zajímavým výnosem. V ceně je zahrnut i účet Airbnb a Booking s velmi dobrým hodnocením h... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 775 000
 Kč
Obchodní prostory k pronájmu , 90 m2 - Kostelec nad Orlicí
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00056 Obchodní prostory k pronájmu v Kostelci nad Orlicí – 90 m2 Hledáte ideální místo pro vaše podnikání? Nabízíme vám výjimečnou příležitost pronájmu obchodní prostory o rozloze 90 m2 v srdci Kostelce nad Orlicí! **Proč si vybrat právě tuto lokalitu?** - **Strategická poloha**: V centru města, s vysokou frekvencí chodců a snadným přístupem pro zákazníky. - **Flexibilní uspořádání**: Prostor je vhodný pro různé typy podnikání – od maloobchodu po kancelářské služby. - Prostor je připraven k užívání od 01.01.2025 **Vybavení:... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
20 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Aš.Vítáme vás u
Před 4 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Aš.Vítáme vás u ikonického domu na hlavní ulici v Aši, který se tyčí na třech nadzemních podlažích a zaujme svým unikátním designem a funkcionalitou. První a druhé nadzemní podlaží domu poskytují prostor pro samostatně přístupné nebytové prostory, které mohou sloužit jako obchody, kanceláře nebo jiné komerční aktivity, přičemž umožňují živou interakci s rušnou uliční scénou. Ve třetím nadzemním podlaží najdete bytovou jednotku o dispozici 2+KK, která nabízí pohodlí a soukromí pro své obyvatele. Tento moderní byt disponuje vešker... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 399 900
 Kč
Byt 2+kk s balkonem, Pec pod Sněžkou
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji atypický horský apartmán v osobním vlastnictví, o dispozici 2+kk s prostorným balkonem o celkové ploše 46 m2, v novostavbě bytového domu z roku 2016, v klidné části města, avšak cca 900 metrů od centra Pece pod Sněžkou (10 minut chůze). Vytápění bytu je zajištěno stropními panely, nebo krbovými kamny, ohřev vody el. bojlerem. Ke komplexu náleží okolní pozemek o výměře 1.685 m2 (trvalý travní porost), kde bude v budoucnu vybudované hřiště, pergola, apod. Objekt je obklopen přírodou a šumící řekou Úpou, kterou se budete moci kochat pohledem z prostorného b... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 775 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 200 m2 - Kojšovice - Krásný Hrad
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. 01705 Nabízím Vám k prodeji rodinný dům v krásné osadě zvané Krásný Hrad, která spadá katastrálním územím pod obec Kojšovice, a je vzdálena od města Toužim 2 km. Osada leží na stráni malého kopce a je dostupná po silnici právě z města Toužim. Tento objekt je ideální pro větší rodinu, každý zde nalezne svůj kout či místnost. Budoucím majitelům nabízí velkorysí prostor o dispozici 5+kk, první patro je rozděleno na tři pokoje se vstupem na půdu z chodby, dále je zde toaleta. Přízemí je rozvrženo na prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyň, samostatné WC, ložnici a koupelnu, kde je rohová vana i sprchový kout. Z chodby je poté vstup do sklepa. Dalším prostorem je dílna a terasa, kde je letní kuchyň, posezení a možnost grilování. Celý dům j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej lesa, 20601 m², Rybnice
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorné lesní pozemky o celkové výměře 20 601 m² v katastrálním území Rybnice u Kaznějova. Jedná se o klidné a odlehlé místo na samotě, ideální pro milovníky přírody a ty, kteří hledají únik od městského ruchu. Pozemky jsou ve velmi dobrém stavu a pravidelně udržované. Lesy jsou vhodné nejen k hospodářským účelům, ale také pro rekreační aktivity, jako je houbaření, turist... (více v detailu)
Plzeňský kraj
896 640
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení 9+1, 332 m2 - Velké Hamry
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01177 Snadnější cestu k podnikání v ubytovacích službách jen tak nenajdete. Tuto vybavenou horskou chatu s vyhřívaným vnitřním bazénem, kapacitou až 20 lůžek a navíc v krásné přírodě na okraji Jizerských hor můžete totiž okamžitě pronajímat! + 322 m2 + pozemek 1 900 m2 + 7 pokojů + vyhřívaný vnitřní bazén s protiproudem + vybavená kuchyně + jídelna + zimní zahrada + ping pong + zahradní posezení s grilem + atraktivní lokalita + potenciál celoroční obsazenosti + 8 parkovacích míst + k okamžitému pronajímání Vyžití po celý rok Tohle místo si zamilujete vy i vaši hosté! Umístění uprostřed krásné přírody v nadmořské výšce 680 m. n. m. dává s možnostmi celoročního vyžití na samotné chatě, ale i v jejím okolí skvělý předpoklad ke stálé obsazenosti. Objekt je ideální pro větší skupiny a to i s dětmi. Vyhřívaný bazén a zimní zahrada s ping pongem Tato horská chata leží v obci Velké Hamry a nabízí kromě aktivit v okolí také vyžití přímo v chatě. Hlavním lákadlem této nemovitosti je be... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty