Prodej, pozemek, 900m2, Velké Losiny

Prodej, pozemek, 900m2, Velké Losiny
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji 2 pozemky, každý o rozloze cca 900 m2, v obci Velké Losiny s přístupovou cestou přímo u pozemku. Pozemky jsou obdélníkového půdorysu. Dle územního plánu obce jsou určeny k výstavbě. Jedná se o příležitost k realizaci bydlení dle vlastních představ, variantně lukrativní investiční přílež... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 999 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pozemek, bydlení, prodej, Velké Kunětice, Jeseník
Pozemek, bydlení, prodej, Velké Kunětice, Jeseník
Nabízím exkluzivně k prodeji pozemky v obci Velké Kunětice. Velké Kunětice jsou slezská obec, ležící těsně u státní hranice s Polskem, administrativně náležející k okresu Jeseník v Olomouckém kraji. Severním okrajem katastru i zástavby obce prochází pohraniční silnice II/457, která ji odděluje od zástavby sousední polské vesnice Sławniowice. K prodeji je půda na pozemcích parc. č. 216, 222/1, 223/1, 223/2, 224/3, 224/4 a 1622 zapsaných na LV 173 v KÚ Velké Kunětice. Součástí nabízeného území je plocha v územním plánu obce vedená jako stavební. Jedná se o stabilizované plochy smíšené obytné - venkovské. Označena je tak celá parcela č. 216 a asi 380 m2 sousední parcely... (více v detailu)
561 946
 Kč
Prodej, pozemek, 1226m2, Jevany, U Vodárny
Prodej, pozemek, 1226m2, Jevany, U Vodárny
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte pro své bydlení něco speciálního? A dokážete si představit ikoničtější sídlo než Jevany? Obec se slavnou historií a atmosférou prvorepublikových vil, kde proslulé tváře „českého Holywoodu“ studovaly role, hvězdy českého hudebního nebe pracovaly na dodnes oblíbených skladbách a továrníci v časech První republiky dumali, jak využít příležitosti průmyslové revoluce? Zároveň však místo s klidem vonících borovicových lesů a stezkami sousedící národní přírodní rezervace Voděradské bučiny. Pozemek na prodej nabízí velkorysý prostor 1.226 m2 v lesní části Jevan, v pěší vzdálenosti od místních rybníků. Na pozemku v současnosti stojí udržovaná dřevěná rekreační chata s kamennou podezdívkou. Územní plán však dovoluje pozemek využít k výstavbě individuálního rodinného domu. Územním plánem je pozemek zařazen do oblasti „Bydlení na lesních pozemcích“ s přípustnou výstavbou individuálních rodinný... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 476 000
 Kč
Prodej, pozemek, stavební parcela,
Prodej, pozemek, stavební parcela,
Před 230 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavební parcely o 984 m v jižní okrajové části města Trhové Sviny, ul Branka. Předmětem prodeje je pozemek, který vznikne na základě již připraveného Geometrického plánu, přiloženého ke Kupní smlouvě při podání na KU. Jedná se o mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru, s výjezdem na komunikaci, určený Územním plánem obce k bydlení. Vodovod a kanalizace na kraji pozemku. V případě zájmu a zajímavé cenové nabídce... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000 000
 Kč
Prodej, pozemek, stavební parcela,
Prodej, pozemek, stavební parcela,
Před 217 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavební parcely o 984 m v jižní okrajové části města Trhové Sviny, ul Branka. Předmětem prodeje je pozemek, který vznikne na základě již připraveného Geometrického plánu, přiloženého ke Kupní smlouvě při podání na KU. Jedná se o mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru, s výjezdem na komunikaci, určený Územním plánem obce k bydlení. Vodovod a kanalizace na kraji pozemku. V případě zájmu a zajímavé cenové nabíd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej, pozemek, 2683 m2, Velká Hleďsebe
Prodej, pozemek, 2683 m2, Velká Hleďsebe
Před 652 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji stavební pozemek o celkové rozloze 2683 m2 na kraji obce Velká Hleďsebe. Tento pozemek se skládá ze dvou na sebe navazujících pozemků. Jeden o rozloze 1328 m2 a druhý 1355 m2. Lze koupit i rozděleně. Pozemek nabízí krásný výhled na lesy. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Sítě jsou na kraji pozemků, které se musí na... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty