Prodáme rodinný dům, Veverská Bítýška

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům se zahradou ve Veverské Bítýšce, nízkopodlažní bungalov postaven v roce 2019. Jedná se o 5kk. Dům je vybaven dnešními moderními prvky. V bezprostřední dostupnosti vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodáme rodinný dům, Veverská Bítýška
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům se zahradou ve Veverské Bítýšce, nízkopodlažní bungalov postaven v roce 2019. Jedná se o 5kk. Dům je vybaven dnešními moderními prvky. V bezprostřední dostupnosti vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodáme rodinný dům, Veverská Bítýška
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům se zahradou ve Veverské Bítýšce, nízkopodlažní bungalov postaven v roce 2019. Jedná se o 5kk. Dům je vybaven dnešními moderními prvky. V bezprostřední dostupnosti vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2kk v os. vl., 47 m2, Veverská Bítýška
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví na ulici Tišnovská v městysu Veverská Bítýška, ze které je výborná dostupnost do Brna a současně nabízí hezkou okolní přírodu a blízkost Brněnské přehrady. Jedná se o cihlový dům celkem o 6 bytových jednotkách, bez výtahu. Jednotka typu 2kk má plochu 47 m2 (možno užívat i jako 2+1), je umístěna v posledním 3NP bytového domu, který stojí na vlastním pozemku s parkováním v okolí. Na domě SVJ plánuje rekonstrukci hrazenou z části z vlastních zdrojů naspořenou ve fondu oprav a z části financovanou úvěrem. Jedná se zejména o nový krov včetně střešní krytiny, klempířské a tesařské konstrukce, úpravy zdiva, vstupní domovní dveře apod. Byt může být užíván po menších úpravách ve stavu v jakém se nyní nachází, případně je vhodný k větší modernizaci. Plánované investice v bytě jsou zohledněny v nabídkové ceně. Výhodou bytu je jeho prostorná dispozice s minimálním omezením šikmin, z místností, kde je dostatek světla je hezký výhled do okol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 500㎡
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s více než pěti pokoji, který se nachází v klidné části města Cheb. Tento řadový patrový dům, postavený z kvalitní cihlové konstrukce, byl dokončen v r. 2001 a nabízí ideální kombinaci moderního bydlení a klidného prostředí. Dům má celkem dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží a obytné podkroví, což poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro ty, kteří potřebují více místností pro různé účely. V přízemí se nachází prostorná kuchyň s jídelním koutem, obývacím pokojem se vstupem na terasu, ze které můžete projít až na zahradu. V přízemí je k dispozici toaleta a koupelna s technickou místností a úložný prostor. V mezipatře se nachází jeden pokoj a úložný prostor. V 1.patře se nachází ložnice, pracovna, pokoj, koupelna a toaleta. V dalším mezipatře se nachází úložný prostor a šatna. Z podkroví je vybudována jedna krásná prostorná místnost, kterou je možné rozdělit na dva pokoje. Dále se zde nachází koupelna a toaleta. Celková užitná plocha... (více v detailu)
9 800 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Bakov nad Jizerou
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pozemek o ploše 931m2 (dalších 130m2 k využití) zajišťuje dostatek soukromí. Rodinný dům až 5kk+samostatná garsoniéra (pracovna) nebo vícegenerační bydlení. Dům je nově vystavěn, kolaudace rok 2021, k dokončení část interiéru v přízemí 70m2 (zařídíme na klíč). Nízké náklady na bydlení - dřevěná okna trojskla, zatepleno polystyren 12cm, střecha 30cm vata. Ústřední topení a ohřev vody kondenzačním plynovým kotlem. Příprava na šedou vodu. Podlahy plovoucí korková... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodám rodinný dům ve Frýdlantu nad Ostravicí
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Velmi ráda Vám nabídnu ke koupi moderní novostavbu ve Frýdlantu nad Ostravici. Tento rodinný dům o užitné ploše 82 m² a dispozici 3+kk stojí na pozemku o velikosti 1124 m². Vstup do domu je přes zádveří, kde je umístěná velká prostorná skříň. Z propojovací chodby se vstupuje do dalších pokojů. V domě se nachází obývací pokoj spojený s kuchyní. Dále zde máme dva pokoje atypických tvarů, krásnou prostornou koupelnu, kde bylo myšleno na různé detaily, jako třeba skříňka zabudovaná do zdi, odvětrávané zrcadlo, pak další samostatná toaleta, technická místnost a komora. V domě se nachází klimatizace, vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem značky Panasonic, podlahové topení. Dům je v energetické třídě B, což zajišťuje nízké provozními náklady... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 800 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 132㎡
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme prodej řadového rodinného domu v žádané lokalitě města Vrchlabí. Nepodsklepený dvoupodlažní rodinný dům s dispozicí 5 kk má podlahovou plochu 132m2 a zahradu o výměře 271m2. Výhodou tohoto řadového domu je jeho krajní pozice, kdy je slunečná zahrada přístupná ze všech stran a nabízí tak i další parkovací místo. Dispozice: 1NP je přístupné z jižní strany domu ze zahrady nebo po schodišti z patra, na tomto podlaží je umístěna obývací hala s jídelnou a kuchyňským koutem, pokoj (pracovna), koupelna se sprchovým koutem a wc, prostor pod ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 980 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 185㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením C1 – V, který bude postaven na pozemku o výměře 289 m2 a nachází se na severním okraji výstavby ve slepé ulici. Jeho zahrada je orientována na jižní a východní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 4+kk s celkovou užitnou plochou 185 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové di... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 425 810
 Kč
Prodej Rodinný dům, 184㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením C1 – Z, který bude postaven na pozemku o výměře 264 m2 a nachází se na severním okraji výstavby ve slepé ulici. Jeho zahrada je orientována na jižní a západní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 4+kk s celkovou užitnou plochou 184 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dis... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 400 510
 Kč
Prodej Rodinný dům, 185㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením C2 – V, který bude postaven na pozemku o výměře 347 m2 a nachází se na severním okraji výstavby ve slepé ulici. Jeho zahrada je orientována na jižní, severní a východní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 4+kk s celkovou užitnou plochou 185 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití c... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 482 870
 Kč
Prodej Rodinný dům, 184㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením C2 – Z, který bude postaven na pozemku o výměře 200 m2 a nachází se na severním okraji výstavby ve slepé ulici. Jeho zahrada je orientována na jižní a západní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 4+kk s celkovou užitnou plochou 184 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dis... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 334 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 177㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením B6 – V, který bude postaven na pozemku o výměře 420 m2. Jeho zahrada je orientována na severní a východní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 5+kk s celkovou užitnou plochou 177 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dispozice domu. Zárukou dokonalého řemeslného provedení ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 777 390
 Kč
Prodej Rodinný dům, 178㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením B6 – Z, který bude postaven na pozemku o výměře 304 m2. Jeho zahrada je orientována na severní a západní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 5+kk s celkovou užitnou plochou 178 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dispozice domu. Zárukou dokonalého řemeslného provedení c... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 660 610
 Kč
Prodej Rodinný dům, 177㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením B5 – V, který bude postaven na pozemku o výměře 430 m2. Jeho zahrada je orientována na severní a východní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 5+kk s celkovou užitnou plochou 177 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dispozice domu. Zárukou dokonalého řemeslného provedení ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 786 770
 Kč
Prodej Rodinný dům, 178㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením B5 – Z, který bude postaven na pozemku o výměře 435 m2. Jeho zahrada je orientována na severní a západní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 5+kk s celkovou užitnou plochou 178 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dispozice domu. Zárukou dokonalého řemeslného provedení c... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 792 010
 Kč
Prodej Rodinný dům, 178㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením B4 – V, který bude postaven na pozemku o výměře 397 m2. Jeho zahrada je orientována na severní a východní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 5+kk s celkovou užitnou plochou 178 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dispozice domu. Zárukou dokonalého řemeslného provedení ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 754 230
 Kč
Prodej Rodinný dům, 178㎡
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně vám představuji jedinečný projekt výstavby rodinných domů v rámci projektu Bydlení Ohrobec. Tento projekt vzniká přímo v srdci středočeské malebné obce Ohrobec, obklopené panenskou přírodou, Jarovského údolí, které se rozprostírá až k pravému břehu Vltavy. Obec ležící pouhých 20 minut od okraje metropole, což je ideální pro spojení klidného rodinného bydlení se skvělou dostupností do Prahy. Výstavba již započala a dokončení projektu je plánováno na červenec roku 2025. Vyberte si svůj dům s označením B4 – Z, který bude postaven na pozemku o výměře 502 m2. Jeho zahrada je orientována na severní a západní stranu domu. K domu náleží dvě parkovací stání. Dispozice jednotky je 5+kk s celkovou užitnou plochou 178 m2 včetně terasy domu. Projekt byl navržen uznávaným českým architektem Ing. arch. Robertem Hofmanem s maximálním důrazem na kvalitu materiálů, energetickou úsporu, a hlavně praktičnost a maximální využití celkové dispozice domu. Zárukou dokonalého řemeslného provedení c... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 858 520
 Kč
Prodej Rodinný dům, 120㎡
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v klidné části obce, který je ideální pro rodiny hledající pohodlí a soukromí. Tento samostatně stojící patrový dům s cihlovou konstrukcí nabízí tři prostorné pokoje s kuchyní a jídelnou, a celkovou užitnou plochu 120 m2. Dům je rozložen na dvou nadzemních podlažích, což poskytuje dostatek prostoru pro každodenní život i skladovací potřeby. Přízemí disponuje užitnou plochou 115 m2 a zahrnuje koupelnu, toaletu, kuchyň, ložnici, obývací pokoj a jídelnu, kde se může scházet celá rodina. V horním patře naleznete klidovou zónu s dětským pokojem. Celková plocha pozemku činí 610 m2, z toho 494 m2 připadá na krásně udržovanou zahradu s pergolou, která je ideální pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné grilování. Zastavěná pl... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 899 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 166㎡
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízím prodej prostorného rodinného domu 6+1 v malebné obci Ševětín, který se nachází jen 16 km od Českých Budějovic. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostor a potenciál pro další rozvoj. Dům je plně podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění je řešeno ústředním teplovodním systémem s možností volby mezi kotlem na tuhá paliva nebo plynovým kotlem. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler. Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci a vodovod. Zahrada se vzrostlými stromy, včetně překrásných sekvojců, nabízí příjemné a relaxační prostředí. Navíc prostorná půda poskytuje potenciál pro další obytný prostor, což otevírá možnosti pro vícegenerační bydlení nebo rozšíření obytné plochy podle vašich potřeb. Dispozice a vybavení domu: 1. nadzemní podlaží (1NP): -Vstupní předsíň (13,9 m²) -Prostorná chodba (18,84 m²) -Obývací pokoj (32,9 m²) -Kuchyně s jídelnou (13 m²) -Pra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 250 m2
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout dvougenerační celo podsklepený rodinný dům v jedné z nejvyhledávanějších částí Karviné na ulici Mickiewiczova v těsné blízkosti Černého lesa o dispozici 3+kk, 120m2 a 3+1, 130m2. Rodinný dům prošel před cca 8 lety rekonstrukcí. Za domem jsou dva prostorné dřevěné altány s grilem a udírnou, velký bazén a také dřevěná kůlna na nářadí. Výhodou při koupi této nemovitosti je další stavební parcela, která se nachází za domem a její výměr ... (více v detailu)
6 490 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 200㎡
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rodinný dům s velkým potenciálem v žádané lokalitě – Svobodné Dvory, Hradec Králové Hledáte ideální místo pro rodinné bydlení s možností vlastních úprav? Tento rodinný dům o užitné ploše 200 m², nacházející se v klidné části obce Svobodné Dvory, nabízí nejen skvělou lokalitu, ale i obrovský potenciál. Dům je částečně podsklepený a disponuje prostorným přízemím. Po úpravách a vestavbě podkroví může dům pohodlně nabídnou dispozici až 8+2, což vytváří ideální podmínky pro větší rodinu či vícegenerační bydlení. Součástí domu je také garáž a prostorné přístavky, které poskytují široké možnosti využití. Nemovitost se nachází na pozemku o celkové výměře 939 m², což vám zajistí dostatek soukromí a prostoru pro venkovní aktivity. Dům je v dobrém stavu, avšak na dnešní standardy doporučujeme rekons... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 990 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 154㎡
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mám tu pro vás další pecku. Dovolte mi představit vám skvělou příležitost ve formě rodinného domu se zahradou. V klidné a malebné části obce Vícemilice se nachází rodinný dům o dispozici 5+1. Tento cihlový, přízemní řadový dům s rozlehlou zahradou vás doslova okouzlí svojí atmosférou a možnostmi. A teď pozor - je tady šance rozšířit si obzory! Půdní vestavba o ploše 115 m2 čeká jen na vaši fantazii, stejně jako možnost využívání další zahrady o rozloze 580 m2 za domem. V domě najdete obývací pokoj, který je přesně stvořen pro rodinnou pohodu a pro večerní sledování filmů. Kuchyň je sice menší, ale stále nabízí dostatek místa na všechny vaše kulinářské experimenty. Dvě ložnice, kde můžete spokojeně snít. Dětský pokoj, kde vaši raubíři najdou svůj vlastní svě... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 350 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 110 m2, Zvěstovice
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Žijte život v krásném prostředí Vysočiny a dopřejte si pohodový domov s dobrou dostupností do města. Nabízíme prodej rodinných domů - bungalov a patrový rodinný dům v projektu lokalita U Křížku, Zvěstovice u Golčova Jeníkova - rozhraní tří krajů - Vysočina, Pardubický a kraj Středočeský. Novostavby a celý projekt, který citlivě navazuje na stávající obec Zvěstovice u Golčova Jeníkova zpracovala a výstavbu provádí česká firma z Havlíčkova Brodu, firma s dlouholetou tradicí. Co vám tento jedinečný projekt nabízí? - Pohodové bydlení v rodinném domě, kde budete obklopeni přírodou. - Výběr ze 17ti stavebních parcel. - Výstavba z kvalitních materiálů, odborný stavební dozor, možnost individuálních změn dle vašich přání a požadavků. Vše v konzultaci s majitelem firmy a odborných zaměstnanců. - U domu parkovací stání a zahrada, na které se můžete realizovat dle svého vkusu. - Dětské hřiště, zatravněná plocha na hraní, ohniště, kompletní osvětlení v celé lokalitě, kompletně nová komunik... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodáme rodinný dům, Veverská Bítýška
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům se zahradou ve Veverské Bítýšce, nízkopodlažní bungalov postaven v roce 2019. Jedná se o 5kk. Dům je vybaven dnešními moderními prvky. V bezprostřední dostupnosti vše ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej Rodinný dům, 260㎡
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozestavěný a prostorný rodinný dům v klidné části obce Jesenný. Tento patrový dům, který je samostatně stojící, ještě nemá vnitřní příčky a poskytuje tak dostatek prostoru pro Vaši fantazii složení pokojů. V přízemí je velká garáž, vhodná i pro dílnu, či více aut. Dále velká vstupní hala. Dům je prostorný pro velkou rodinu nebo pro ty, kteří hledají pohodlí a dostatek místa. Dům je postaven z kombinace různých materiálů, což mu dodává jedinečný charakter a zároveň zajišťuje jeho pevnost a stabilitu. Celková užitná plocha domu činí cca260 m², přičemž zastavěná plocha je 140 m². Dům se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1001 m², což nabízí dostatek místa pro zahradu, dětské hřiště nebo relaxační zónu. V domě jsou dvě nadzemní podlaží, která mohou být po dostavbě efektivně využit... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 490 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty