Planetární mixér MPM 20L

Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výkonný planetární mixér Robustní nerezová mísa o objemu 20,0 l 3 rychlosti: 105 - 180 - 408 OTÁČEK ZA MINUTU Silný stroj s vysokými otáčkami Silná převodovka s kovovými převody Zvedání mísy pomocí páky a bezpečnostního spínače Ochranný kryt z nerezové oceli nad mísou Bezpečnostní spínač v ochranném krytu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 790
 Kč

Podobné inzeráty

SOLÁRNÍ LAMPA
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
DOPRAVA ZDARMA: balíkovna Lampa: typ 32 Rozměry: v./š./h. 18/15/15cm, Váha 7kg Barva: pískovec Materiál: křemičité písky + pojiva Lampy jsou vyrobeny z ručně opracované imitace pískovce. Každá část lampy je po vyjmutí z formy drásána, aby její vzhled co nejvíce připomínal přírodní materiál. Ruční opracovávání, činí každý kus lampy jedinečným originálem. Z hlediska životnosti se našem výrobky vyznačují vysokou odolností proti mrazu a výrazně vyšší pevností oproti přírodnímu pískovci. Vnitřní prostor solárních lamp je vybavený solárním světlem a nerezovou dekorační krytkou. MANUÁL PRO UŽIVATELE Během dne solární panel převádí sluneční energii do baterie. V noci solární lampa využívá energii uloženou v baterii. Délka svitu závisí na zeměpisné poloze, počasí a na sezónní dostupnosti světla. Výběr ideálního místa: Pro činnost světla je důležitý i výběr jeho umístění. Zajistěte, aby na panel svítilo minimálně 6 hodin denně plné a přímé sluneční světlo. Stín zamezuje dostateč... (více v detailu)
Zlínský kraj
890
 Kč
Kuchyňský robot Sencor Kovové převody, PAUL 3, Luxusní
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sencor STM 8970 PAUL 3 Luxusní desing, Multifukční mnoho příslušenství.Celokovové provedení Nové, nevyužito. Bez záručního listu (zohledněno v ceně) Pc 14900 Kč. Inzerát platí do smazání. Disponuje výkonem 1 800 W a má celokovové provedení, Kovové převody !!! kuchyňský robot • příkon 1 800 W • objem hlavní nádoby 6,7 l • 8 rychlostí • planetární systém míchání • míchání, hnětení, šlehání, krájení, mletí, strouhání, příprava kebabu, plnění uzenin a tvořítko na cukroví • nerezová nádoba se silikonovými madly • celokovové tělo i převody • pulzní spínač • plynulá regulace rychlosti • funkce Smart Power & Energy – automatická optimalizace otáček • mechanické ovládání • dotykový displej • hlučnost 85 dB • hmotnost: 10,5 kg Hlavní vlastnosti multifunkční robot s robustními nástavci z nerezové oceli pro hnětení těst, šlehání a mixování celokovové tělo s kovovými převody 3 výstupové konstrukce - výstup pro připevnění mlýnku na maso, nástavce na strouhání a krájení, výstup pro připevnění... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Odšťavňovač Eta
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Popis produktu: Počet rychlostí: 5 Příkon (W): 800 Nádoba na šťávu (l): 0.7 Kapacita nádoby na odpad (l): 2 Počet otáček (ot/min): 10000 Nerezový filt Typ odšťavňovače: odstředivý Provedení výrobku: nerez Odšťavňovač FRESHER Silný motor s příkonem 800 W Max. 10.000 otáček/min. 5 rychlostí Nerezové provedení Speciální motor se zpětnou vazbou - automatická regulace otáček podle momentálního zatížení - velká výtěžnost a dlouhá životnost Plynulá regulace otáček pro optimální odšťavňování různých druhů ovoce a zeleniny Možnost vkládání velkých kusů ovoce ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Metabo SBE 705
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Parametry produktu Výkon 410 W Hmotnost 1 kg Zpětný chod ano Popis produktu Příklepová vrtačka Metabo SBE 705 Příkon stroje 705 Watt Počet otáček 0 - 1.000 /min./ 0 - 3.000 /min. Max. počet úderů 57.000 /min. Max. průměr vrtáku do betonu 20 mm Max. průměr vrtáku do oceli 13/8 mm Max. průměr vrtáku do dřeva 40/25 mm Rozpětí sklíčidla 1,5 - 13 mm Průměr upínacího hrdla 43 mm Hmotnost 2,3 kg Kryt převodu z vysokotlakého hliníkového odl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Bella Elegance kuchyňský robot
Před 19 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
míchací mísa z pevné nerezové oceli míchací hák s flexibilní hranou rovnoměrné a důsledné promíchání i většího množství těsta hnětací hák z hliníkového tlakového odlitku - např. na těžká těsta, jako jsou kynuté nebo chlebové těsto šlehač z nerezové oceli pro přípravu vzdušných hmot, jako je bílkové nebo piškotové těsto odblokovací mechanismus pro multifunkční rameno - skládací pro snadnou montáž a manipulaci s mísou ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 800
 Kč
Legendární mixér ETA MIRA (typ 010) - funkční
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím vlajkovou loď kuchyňských mixérů Československa v 60.letech - ETA MIRA , typ 010 s bohatým příslušenstvím. V 60.letech začala ETA vymýšlet skvělé věci do domácnosti a jednou z nich byl právě tento mixér MIRA. Součástí mixéru je pohonná jednotka, mixovací nádoba, převodovka na hnětací a šlehací mísu, mísa s hnětacími háky a šlehacími metlami, kryt mísy a dokonce i dobový návod. Zkrátka vše,co vidíte na fotografi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Homogenizátor, míchačka, mixer 1000 ltr
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Použitý (připraven na repas) vertikální homogenizátor práškových směsí vyrobený společností Pharming, model HV1000. Části přicházející do kontaktu s míchaným produktem (kónická nádoba, míchací šnek, půlkruhové kryty, výpust a výsypka) vyrobeny z nerezové oceli tř. 17240. Pracovní objem nádoby 1000 litrů, celkový objem cca 1800 litrů. Průměr nádoby 1560mm x 2184mm výška nádoby, celková výška stroje (spodní hrana výsypky-horní hrana krytu motoru)c... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Československý mixér ETA Mira 010
Před 36 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím vlajkovou loď kuchyňských mixérů Československa v 60.letech - ETA MIRA , typ 010 s bohatým příslušenstvím. V 60.letech začala ETA vymýšlet skvělé věci do domácnosti a jednou z nich byl právě tento mixér MIRA. Součástí mixéru je pohonná jednotka, mixovací nádoba, převodovka na hnětací a šlehací mísu, mísa s hnětacími háky a šlehacími metlami, kryt mísy a dokonce i dobový návod. Zkrátka vše,co vidíte na fotogra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Profi výrobník zmrzliny Musso Stella,, ZÁRUKA
Stáří 2 měsíce, PC 26000. Plná záruka. Poloprofesionální výrobník zmrzliny pro domácnost a malé gastro podniky kavárny, cukrárny Byl vyrobený v rodinné firmě Musso v Itálii. Celonerezová STELLA je určena pro objem 1,5 l zmrzlinové směsi a díky výkonnému motoru a chladícímu kompresoru během pár desítek minut vyrobí až 3 l zmrzliny. Výrobník je celonerezový, a to včetně míchací lopatky a chladící mísy, která je pevnou součástí těla přístroje, což zaručuje vysokou účinnost ... (více v detailu)
12 990
 Kč
FLEX CS 60 WET Kotoučová pila na kámen, 1400W 60mm
Před 159 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Diamantová pila na mokré řezy, řezy v pokosu do 45 °,se spínačem PRCD. Vysoce výkonný motor: extra silný pro řezání kamene a frézování spár. Plynulé nastavení hloubky řezu od 0-60 mm, s vodící lištou do 54 mm. Při řezu v pokosu od 0-44 mm, s vodící lištou do 38 mm. Plynulé nastavení úhlu pro řezy v pokosu od 0-45°. Označení řezu na vodícím stole v 0°/30°/45° pro rychlou orientaci. Vysoce kvalitní ochranný kryt a vodící deska z tlakového odlitku s magnéziem. Gumová oc... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty