Nabíječka ( Wireless Charger )

Na prodej. Bezdrátová, indukční nabíječka ve standardu QI. Moderní způsob rychlého a pohodlného nabíjení mobilních zařízen... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Wireless charger nabijecka
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Posilam mimo Prahu
Hlavní město Praha
Neuvedeno
SAMSUNG Wireless charger duo (AFC25W)
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám SAMSUNG Wireless charger duo (AFC25W) s možností rychlého nabíjení až dvou telefonů nebo hodinek. Zařízení je originální od SAMSUNGU, ale je kompatibilní se všemi Qi certifikovanými produkty. Mobil lze nabíjet jak v pozici na stojato, tak v hori... (více v detailu)
Kraj Vysočina
399
 Kč
Anker Bezdratova Nabijecka 10W
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam pouzitou funkcni bezdratovou nabijecku Anker s rychlonabbijenim az 10W, 5W pri standardnim nabijenim. Pouzival jsem s iPhonem 12 PRO. Je funkcni i pro jine telefony. V cene usb kabel a puvodni krabicka. Díky pokročilé indukční technologii je nabíjení snadnější než kdykoli předtím. Jednoduše položte telefon na podložku. Rychlé nabíjení. A je hotovo. Blikající kontrolka LED vás informuje o průběhu nabíjení. Světlo podložky zhasne, jakmile je telefon nabitý. Protiskluzový materiál udrží telefon na jednom místě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Výkonná GaN nabíječka Ugreen desktop GaN charger 200W
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 200 W ), výstup USB-A a USB-C, přepěťová ochrana, délka kabelu 1 m, zakončení kabelu USB-C a USB-A (40914) Nabíjejte třeba všechna svá zařízení najednou pomocí nabíječky do sítě UGREEN. K dispozici vám budou hned čtyři konektory USB-C a dva konektory USB-A. Díky 200W výkonu bez problému zvládne nabíjení vašich zařízení. Nechybí ochrana před přetížením, zkratem, přehřátím či přepětím. Nabíječka do... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Samsung Duální bezdrátová nabíječka (15W)
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátová nabíječka - s podporou rychlého nabíjení, výkon 15 W - 2 výstupy (15 W, 5 W) - vstup USB-C ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Nabíječka autobaterií Telwin Leader 150 Start, 12V
Nabíjecí a startovací zdroj s možností nastavení standardního a rychlého nabíjení autobaterií 12V (WET - klasické, kysel... (více v detailu)
2 990
 Kč
Bezdrátová nabíječka pro chytré telefony
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátová nabíječka v podobě podložky je určena pro mobilní telefony podporující bezdrátové nabíjení. RYCHLEJŠÍ BEZDRÁTOVÉ NABÍJENÍ: 10W režim rychlého nabíjení je kompatibilní s řady Samsung Galaxy S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / Note 9 / Note 8 / Note 5 / S6 Edge / S7 / S7 Edge a dalšími Galaxy Note a Galaxy S Sériové produkty a novější modely. Rychlé nabíjení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
bezdrátová nabíječka iOttie iON Wireless Mini
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabíječka vypadá moc pěkně má "látkový" potah. Bezdrátové nabíjení pro telefony nebo sluchátka. Vhodné i jako dárek. Jako nová. Včetn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Držák na telefon do auta / nabíječka Baseus Light Electric
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám držák do auta na mobilní telefon s bezdrátovým dobíjením a automatickým uchycením. Použitý ale ve velmi pěkném stavu. Kompletní balení. Držák do auta s funkcí bezdrátového nabíjení 15 W. Je vybaven automatickým upínacím systémem. Je vybaven infračerveným senzorem, který pracuje s rychlostí 0,1 sekundy. Přiblížením telefonu k držáku se boční ramena sama zavřou a přizpůsobí se telefonu. Pevné uchycení udrží telefon stabilní a bezpečný i na velmi náročné cestě. Po vložení telefonu z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Nabíječka telefonu do auta
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bezdrátová nabíječka do auta SENSOR 5W/7,5W/10W/15W v černém provedení, podporováno nabíjení pomocí technologie Qi. Sensorické čidlo reaguje na přiblížení telefonu a automaticky roztáhne postranní úchytky a opět stáhne a tím přidrží váš telefon. Pro odebrání jednoduše zmáčknete tlačítko po straně a držáky... (více v detailu)
Hlavní město Praha
880
 Kč
Designové osvětlení s indukční nabíječkou
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam originalni lampicku dovezenou z ciny. Napajeni pres usb-c kabel, ktery je soucasti. Soucasti neni adapter do zasuvky. Lampicka ma akumulator sviti i po odpojeni ze site... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
190
 Kč
Bezdrátová duální hliníková nabíječka zánovní
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím zánovní ZENS bezdrátovou indukční nabíječku Aluminium Series Dual Wireless Charger ZEDC10B/00 Výstup Qi standard, USB A bílá. Nabíječka podporuje na obou stranách rychlý nabíjecí standard 7,5 W Apple a je tak optimalizována pro nejnovější generace iPhone a mnoho zařízení se systémem Android. Navíc máte díky USB a portu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800
 Kč
Nabíječka Xiaomi Mi Car Charger Pro 18W
Před 9 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Celokovové vnější pouzdro s LED indikátorem, rychlé nabíjení QuickCharge 3.0. Výstupní výkon: 2x 2,4A / 5V (9V/2A, 12V/1,5A), kompatibilní se všemi zařízeními s napáj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
120
 Kč
JVC LT-43VA3035, 43" 108cm, 4K Smart tv, Direct LED, Android
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart televize JVC LT-43VA 3035 s Direct LED podsvícením a rozlišením 4K. Záruka do 24. září 2026. Původní cena 9´910,-Kč. Klíčové vlastnosti: - 43" 4K UHD pro dokonalý obraz plný ostrých detailů - Android TV s vestavěnou Wi-Fi umožní stažení velkého počtu aplikací - Výkonný čtyřjádrový procesor pro svižné fungování - Tunery DVB-T2 s kodekem H.265, DVB-S2, DVB-C pro příjem televizního signálu - Technologie Dolby audio Processing umožní dokonalou zvukovou kulisu - Vestavěná funkce Chromecast pro snadný přenos fotografií, videí, hudby a dalšího oblíbeného obsahu do televizoru - Technologie Micro Dimming, která vylepšuje detaily ve tmavých scénách a zlepšuje kontrast a hloubku barev - Podpora HbbTV, se kterým získáváte přístup do archivu pořadů televizních stanic Technologie Super Resolution a Micro Dimming Skvělou podívanou si ale můžete dopřát i u pořadů s nižším rozlišením. Algoritmus Super Resolution v reálném čase dopočítává pixely a převádí obraz s nižším rozlišením na úro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Qi Nabíječka - Nokia Fatboy
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo používanou bezdrátovou nabíječku ve formě polštářku. ----- INFO ------ Bezdrátová nabíjecí poduška Fatboy Nokia DT-901. Uvnitř vložená nabíjecí základna Nokia DT-900. Jednoduché a rychlé doplnění energie, o plném nabití Vás bude informovat kontrolka umístěná na základně. Vlastnosti: - bezdrátové nabíjení, nap... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Seenda 65W USB C PD Charger - skvělá alternativa pro MacBook
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Rychlé a efektivní nabíjení: Vsaďte na obrovský výkon díky technologii rychlého nabíjení Power Delivery 3.0 a celému nabíjecímu výkonu 65 W. Plné nabití MacBooku Pro (13") za pouhých 1,5-1,6 hodiny. S pomocí kvalitních interních čipů se účinnost nabíjení výrazně zvyšuje o více než 35 %! Vynikající náhrada originální nabíječky pro MacBook. Perfektní společník na cesty: kompaktní design se perfektně vejde do každého batohu nebo cestovní tašky! Tato nabíječka USB-C pro Mac... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Seenda 65W USB C PD Charger - pro MacBook Pro 13"
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Rychlé a efektivní nabíjení: Vsaďte na obrovský výkon díky technologii rychlého nabíjení Power Delivery 3.0 a celému nabíjecímu výkonu 65 W. Plné nabití MacBooku Pro (13") za pouhých 1,5-1,6 hodiny. S pomocí kvalitních interních čipů se účinnost nabíjení výrazně zvyšuje o více než 35 %! Vynikající náhrada originální nabíječky pro MacBook. Perfektní společník na cesty: kompaktní design se perfektně vejde do každého batohu nebo cestovní tašky! Tato nabíječka USB-C pro Ma... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
FIXED Orb nabíječka pro Apple Watch
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Rok stará nabíječka pro Apple Watch (ještě rok v záruce), plně funkční, pouze spodní strana je trochu zašpiněná viz druhý obrázek. Klíčové vlastnosti bezdrátové nabíječky FIXED Orb pro Apple: Watch Kompaktní magnetická nabíječka pro Apple Watch MFi certifikace (made for Apple Watch) Podpora rychlého nabíjení u Apple Watch série 7 a vyšší Přímo na těle nabíječky se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 od Cubenest je navržena k nabíjení dvou zařízení a Apple Watch současně. Díky dvěma kloubům si můžete nastavit kombinaci a sklon dle svý... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 600
 Kč
UV sterilizátor mobilů + bezdrátová nabíječka
Před 15 dny - Liberecký kraj - BAZOS
UV sterilizátor Silvercrest indukční nabíjení Tento moderní produkt je navržen tak, aby zajistil účinnou a bezpečnou sterilizaci různých předmětů každodenní potřeby. Účinek tohoto sterilizátoru je založen na ultrafialovém záření, které eliminuje škodlivé mikroby, jako jsou viry nebo bakterie. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše předměty jsou zcela vyčištěny a bez potenciálních zdravotních rizik. Sterilizace probíhá v rychlém a efektivním režimu. Jednoduše vložte předměty do vnitřku sterilizátoru, zavřete a zapněte. Bezpečné UV záření eliminuje mikroorganismy během několika minut a zanechává vaše předměty připravené k použití. UV sterilizátor Silvercrest má navíc funkci indukčního nabíjení, díky čemuž můžete snadno nabíjet svá mobilní zařízení během procesu sterilizace. Stačí umístit telefon nebo jiné zařízení na speciálně navržený povrch a energie ... (více v detailu)
Liberecký kraj
199
 Kč
Bezdrátová nabíječka Sandberg Wireless Charger Pink Marble
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bezdrátova nabíječka Sandberg Wireless Charger Pink Marble 10W. Téměr nepoužitá, plně funkč... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Bezdrátová sluchátka s mikrofonem JABRA Elite 8 Active
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám NOVÉ naprosto netknuté špičkové Bluetooth 5.3 True Wireless bezdrátová sluchátka s mikrofonem JABRA Elite 8 Active v tmavě modrém Navy provedení. Řada "Active" je dezignovaná do extrémního prostředí s vojenským standardem MIL-STD-810h. Sluchátka disponují aktivním hybridním potlačením hluku (ANC) s 1,6× silnějším potlačení hluku, než je u standardní verze Jabra ANC, automaticky se přizpůsobují hlučnosti prostředí, jsou vybavena systémem Dolby Audio, technologií se 6 mikrofony pro volání během větru, nabízí technologii Jabra ShakeGrip. Pracovní dosah sluchátek přes Bluetooth je až 10 m. Sluchátka jsou vybavena odo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 700
 Kč
Bezdrátová sluchátka s mikr. JABRA Elite 8 Active
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodávám NOVÉ naprosto netknuté špičkové Bluetooth 5.3 True Wireless bezdrátová sluchátka s mikrofonem JABRA Elite 8 Active v tmavě modrém Navy provedení. Řada "Active" je dezignovaná do extrémního prostředí s vojenským standardem MIL-STD-810h. Sluchátka disponují aktivním hybridním potlačením hluku (ANC) s 1,6× silnějším potlačení hluku, než je u standardní verze Jabra ANC, automaticky se přizpůsobují hlučnosti prostředí, jsou vybavena systémem Dolby Audio, technologií se 6 mikrofony pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Nová univerzální nabíječka baterií (AA,AAA,C,D,E)
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou univerzální nabíječku baterií s testovacím a vybíjecím zařízením. Záruka 3 měs. Funkce rychlého nabíjení Zobrazení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Nabíjecí stanice 3 v 1 / bezdrátová nabíječka Qi 15W
Před 18 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabíjecí stanice 3 v 1 / bezdrátová nabíječka Qi 15W Praktický stojánek pohodlně a bezdrátově dobije váš telefon, sluchátka i chytré hodinky Apple Watch najednou. Nabíjení se okamžitě spustí samo po přiložení vašich zařízení do stojánku. Hlavní nabíjecí plocha je určena pro mobilní telefon, horní část slouží pro nabíjení chytrých hodinek Apple Watch a v pravé části najdou svůj prostor Apple Airpods či jiná sluchátka s bezdrátovým nabíjením, nebo další smartphone. Nabíjení 3v1 (smartphone, hodinky Apple Watch, sluchátka či druhý smarthphone) Podpora standardu Qi Hlavní nabíjecí plocha s výkonem 15W LED indikace stavu nabíjení Kabel USB-C a 15W adaptér (QC3.0) v balení Jem... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty