Byt 2+1 Vamberk, Jiráskova

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 2+1+jídelna/71 m2 v osobním vlastnictví, nacházející se na ul. Jiráskova. Byt má velmi prostorný a slunný balkón (ideální pro posezení, pěstování) s krásným výhledem. Celkově je byt vel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Byt 2+1 Jiráskova Vamberk
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví, nacházející se na ul. Jiráskova. Byt je vyklizený a připravený k rekonstrukci. Přiložené fotografie jsou z rekonstruovaného bytu stejného půdorysu, jediným rozdílem je, že prod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Byt 2+1
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájmu byt 2+1 (41m2) v Jeseníku. Byt se nachází ve 2. patře. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu v Duchcově 2+1
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Pronajmu hezký slunný byt 2+1 55 m2 v Duchcově,4. patro až nahoře, zateplený panelový dům, nová fasáda. V bytě nízké náklady na bydleni, cena 13000,- ... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 000
 Kč
Byt v Aši 69 m3, 2+1
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Pronajmu byt po rekonstrukci v Aši v ulici U Nádraží. Přímo naproti zrekonstruovaného nádraží. Byt ve 4 patře, koupelna s wc, chodba, kumbál, kuchyň s kuchyňskou linkou, velký pokoj obývací a velký pokoj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Sokolově
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout atypicky řešený byt 2+1 o výměře 59 m², který se nachází v 1. patře cihlového domu v klidné lokalitě v Sokolově. Bytová jednotka je po celkové, velmi zdařilé rekonstrukci. Nemovitost se nabízí včetně veškerého zařízení a vybavení. Pokud tedy hledáte byt s možností okamžitého nastěhování bez nutnosti dalších investic je toto skvělá volba. Dispozice: ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 960 000
 Kč
Byt 2+1 prodej
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám zařízený byt ve Vsetíně, 2+1 , v centru města naproti parku, bez finančních závazků, částečná rekonstrukce už proběhla, plastová okna , byt i dům, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 700 000
 Kč
Pronajmu byt 2+1 ve Vyškově Na Hraničkách
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2+1 ve ve Vyškově Na Hraničkách. Byt je ve zděném bytovém domě v těsné blízkosti nemocnice s pěkným výhledem. V loňském roce proběhla celková rekonstrukce bytu. Dále k bytu náleží ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Prodám byt 2+1
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 2+1 v OV k rekonstrukci, v Kojetíně. Byt se nachází ve 2. podlaží o celkové podlahové ploše 76,25 m2, nová plastová okna 4/2024, byt po čerstvé výmalbě. Dispozice bytu: - vstupní chodba o výměře 13,74 m2 - záchod o výměře 1,44 m2 - koupelna o výměře 4,32 m2 - kuchyň o vým... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 590 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 72 m²
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prostorný byt 4+1 s lodžií a sklepem na prodej v Záběhlicích. Nabízíme k prodeji slunný byt 4+1 o celkové užitné ploše 72 m², nacházející se ve velmi vyhledávané klidné části obce Záběhlice. Byt je umístěn ve 4. podlaží osmipodlažního udržovaného panelového domu s výtahem, který nedávno prošel kompletním zateplením. Dispozice bytu zahrnuje 4 prostorné místnosti a kuchyň, byt disponuje také lodžií s krásným výhledem do parku, která poskytne skvělý prostor pro relaxaci. Byt je v půvo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 750 000
 Kč
Pronajmu 2+1
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu 2+1 v Šumperku, Myslivecká ulice. Velmi pěkný slunný byt,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 30 m², Jablonec nad Nisou, ul. Na Výšině
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem zrekonstruovaného, slunného bytu 1+1 v Jablonci nad Nisou. Byt se nachází v 8.NP panelového domu. Z předsíně vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Kuchyň s el. sporákem a prostorem pro pračku. Prostorný pokoj se vstupem na lodžii s krásným výhledem. Je zde instalován optický kabel (rychlé stabilní připojení i... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Děčíně, ul. Kamenická
Před 2 dny - ANNONCE
Máme tu na prodej moc pěkný byt v cihlové zástavbě na ulici Kamenická. Byt je v osobním vlastnictví dispozice 2+1 umístěný ve třetím nadzemním podlaží. Plocha bytu je 58 metrů čtverečních. Na patře jsou dva byty a svým umístěním poskytuje byt dostatek soukromí. Byt je ve velmi zachovalém stavu s částečnými rekonstrukcemi. Okna jsou plastová, nový plynový kotel s rozvodem teplé vody do radiátorů. V obytných místnostech jsou na podlahách dřevěné parkety s... (více v detailu)
2 195 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Kraslicích, ul. Čs. armády
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu velmi dobře udržovaný byt 2+1, o užitné ploše 60 m², nacházející se ve prvním patře cihlového domu v obci Kraslice. Byt je situován na okraji obce, což nabízí klidné a příjemné bydlení. Byt se skládá ze světlého a prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně s dostatkem úložného prostoru, koupelny a WC. K dispozici je také možnost využití společné zahrady. Parkování je možné přímo před domem. Byt je ve velmi dobrém stavu a je připraven k okamžit... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Byt 2+1 56m2 v České Lípě - Dukelská v osobním vlastnictví
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji příjemný a světlý byt, nacházející se v atraktivní a klidné lokalitě na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 56 m je umístěn v 5. podlaží panelového domu. Při vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s dostatkem místa. Byt dále zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Byt prošel částečnými úpravami. Je možné jej prodat včetně veškerého vybavení, nebo... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 399 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Ledeč n.S.
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronajmu hezký slunný byt o velikosti necelých 50m2, po kompletní nedávné rekonstrukci, k nastěhování cca od 10.října 2024. K bytu náleží vlastní sklepní kóje, společné balkóny, sušárna a prostory. Podmínkou slušní a pracující lidé, co si budou vážit bydlení a nezničí to, nebudou rušit so... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk s balkonem, 41 m², Klíčany, ul. Na Cihelně
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele máme pro Vás k prodeji slunný a moderní byt v novostavbě v oblíbené lokalitě Klíčany. Jednotka má užitnou plochu 41 m² a je umístěna ve 3. nadzemním podlaží cihlového bytového domu. Orientace bytu je na jih, což zaručuje dostatek přirozeného světla po celý den. Dispozici doplňuje velmi prostorný čtyřmetrový balkon s krásným výhledem, ideálním pro Vaší relaxaci. Dům v energetické kategorii B - velmi úsporná je výborně spravován a Vaše nové bydlení zahrnuje také parkovací stán... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 840 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Havlíčkově Brodě, ul. Trocnovská
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Stále hledáte svůj vysněný byt, ale máte rádi stylové a komfortní bydlení v moderní designu a zároveň chcete, aby dům stál v klidné části města. Nabízíme Vám slunný byt ve zvýšeném přízemí orientovaný na jih a západ o dispozici 2+1, výměře 58 m2 v nově zrekonstruovaném domě, který se nachází ve velmi žádané a klidné lokalitě Havlíčkova Brodu. O vytápění a ohřev teplé vody se stará plynový kotel. Součástí tohoto bytu je komora na chodbě. Velkou výho... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 469 000
 Kč
Pronajmu krásný byt 2+1 s balkonem 60m ² po rekonstrukci
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmu slunný cihlový byt v centru v 2.patře po zdařilé rekonstrukci s nadstandardní výbavou a s okny na 3 světové strany. Nové el.rozvody 1.fáze,Led světla, 3skla, zateplené stropy , jediná sousedící stěna zateplená/odhlučněná zaručí nízké náklady na energie a zvukový komfort.Nová kuchyň, koupelna,pl.kotel,podlahy broušené parkety/kachličky,lino.Ve... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Poděbradech, ul. Na Valech
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný, slunný byt 3+kk o velikosti 94 m2 v Poděbradech. Byt se nachází ve 4. patře novostavby bytového domu přímo na lázeňské kolonádě. Díky svému umístění je z bytu krásný výhled do parku a v blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost. Dispozice: vstupní chodba, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Hezký byt 2+1 v žádané lokalitě v Písku
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Prodáme velmi hezký byt 2+1 v osobním vlastnictví v žádané lokalitě sídliště Jih v Písku v ulici třída Přátelství v panelovém domě. Před domem je velké parkoviště. Celý dům prošel revitalizací, nový výtah, zateplení a má novou fasádu. Byt se nachází v 4 patře. Velikost bytu 62 m2. V bytě jsou plovoucí podla... (více v detailu)
3 890 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, Orlová, ul. F. S. Tůmy
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu tento byt s krásným výhledem. Jste rodina, která chce mít soukromí a vlastní pokoje pro své ratolesti? Zde je ten pravý. Občanská vybavenost v dosahu chůze od mateřské a základní školy, až po zastávku autobusů, rest... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1, Orlová, ul. F. S. Tůmy
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu tento byt s krásným výhledem. Jste rodina, která chce mít soukromí a vlastní pokoje pro své ratolesti? Zde je ten pravý. Občanská vybavenost v dosahu chůze od mateřské a základní školy, až po zastávku autobusů, rest... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Milevsku, ul. Písecké předměstí
Před 2 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 s balkónem v Milevsku, ulice Píseckého předměstí. Byt je v družstevním vlastnictví, aktuálně koncem roku bude převedený do osobního vlastnictví. Umístění v 1. NP panelového domu s výtahem, ihned k nastěhování. Vybavení bytu zůstává. Dispozice: vst... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 580 000
 Kč
Prodej Bytu 1+1 36m2 , Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 1+1 o výměře 36 m2 v družstevním vlastnictví, který se nachází na adrese Kamenná 5129 v Chomutově. V bytě byla provedena rekonstrukce - vyzděné jádro obložené dlažkou , v koupelně je umístěn prostorný sprchový kout, umyvadlo a závěsné WC. Prvním pokoji se nachází kuchyňská linka vč. spotřebičů. Cena zahrnuje i zařízení ( nábytek a ele. spotřebiče). Byt je umístěn 3. patře panelového domu, který je po k... (více v detailu)
Ústecký kraj
849 000
 Kč
Prodej byty 1+1, 45 m2 - Kopřivnice, ev.č. 00580
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00580 Nabízíme exkluzivně k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví, v jedné z nejžádanějších oblastí Kopřivnice, na ulici Erbenova, naproti kostelu. Bytový dům, ve kterém se jednotka nachází, je ve výborném stavu, po celkové revitalizaci. Je dobře situovaný, téměř v centru, vše dostupné a přitom je vsazen do velice klidné lokality s bohatou zelení. Samotný byt je útulný, slunný a světlý, situovaný na západ až jihozápad. V bytě byla provedena částečná rekonstrukce, rozvody vody a odpadů jsou v plastu. Také kuchyňská linka prošla renovací. Na um... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 980 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty