Koupelny Ptáček

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím dárkový poukaz na 3D návrh koupelny u společnosti Koupelny Ptáček. Poukaz je platný... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Stavoblock
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím dárkový poukaz na nákup zboží v hodnotě 8000 Kč u společnosti Stavoblock. Poukaz je platný do konce roku.... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
2 koupelnová držadla, nová nepoužitá
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
2 koupelnové poličky na zavrtání, kov chrom + mléčné matové sklo. Koup... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
25
 Kč
Závěsná police z pochromované ocele do koupelny
Před 4 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Drátěná závěsná polička z pochromované ocele. Zlatá barva. Určeno hlavně do koupelen nebo do kuchyňských l... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
koupelnová sestava
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní koupelnovou sestavu /super stav/--skříňku se zápustným umyvadlem zn KOLO, perfektní stav, bez poškození. Skříňka má na levé a pravé straně celkem 6 ks skleněných poliček /nejsou na foto/, uprostřed je opatřena úložným prostorem a dvířky. .Rozměr skříňky : š-65,5 cm, hl... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Skleněné poličky do koupelny - zabroušené sklo
Před 4 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Police do koupelny ze skla Rozměry: šíře: 86 hloubka: 27 cm Jedna police má tloušťku 8 mm a druhá 4 mm Rozměry... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Nový koupelnový set-sleva 70 %
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová koupelnová 4-dílná sestava Grado od firmy Xonox Home. Běžná prodejní cena 849 Euro. Nyní 4.900,- Kč. Druhá jakost. Nové, nepoužívané,pouze smontované, povrchově poškozené umyvadlo,není na místě na odtok vody,takže se dá vyspravit, aby nemělo vliv na funkčnost,poškození horní desky,ta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
Nový koupelnový radiátor CONCEPT 100 KTK
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nerozbalený koupelnový radiátor od značky CONCEPT (všechny technické parametry radiátoru naleznete například zde: https://1url... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 900
 Kč
Nový koupelnový nábytek
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nový koupelnový nábytek od firmy Xonox Home série Scout. Koupelnová komoda,může mít i jiné využití 1.500,- Kč. Více o ni viz odkaz. https://www.otto.de/p/xonox-home-unterschrank-74-x-88-x-31-cm-b-h-t-CS068C0DB/#variationId=S0DBS0TLRV5H Koupelnová skříňka pod umyvadlo 800,- Kč. https://www.otto.de/p/xonox-home-waschbeckenunterschrank-scout-56x60x34-cm-CS068C0D... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům s dvěma byty
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám RD s dvěma třípokojovými byty na okraji Boskovic. Rozměr domu je 12,5 / 7 m, okolí 107 m2. Dům je po částečné rekonstrukci, nová kotelna na tuhá paliva. V přízemí jsou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000 000
 Kč
Retro Československo - NOVÁ koupelnová rohová polička
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím retro koupelnovou rohovou poličku, třípatrovou, ÚPLNĚ NOVÁ tzv. uloženka. Výrobce je již zaniklý STROJPLAST TACHOV, což byl jeden z největších výrobců plastových věcí v Československu. Polička je úplně nov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Bambusová koupelnová polička Compactor Spa
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nástěnná polička do koupelny z bambusového dřeva. Vhodné k umístění nad vanu nebo do sprchového koutu. Rozměry: šířka 27.6 x výška 12.7 x hloubka 12.7 cm Materiál: masivní dřevo bambus, kov Nepoužité, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
490
 Kč
Prodej bytu 2+1, 60 m², Mikulovice, ul. Hlavní
Podkrovní byt v osobním vlastnictví se nachází ve 3. NP (podkroví) bytového domu bez výtahu. Byt má celkovou výměru 59,72 m2 a dispozičně je řešen: chodba (9,18 m2), technická místnost (2,1 m2), pokoj (28,98 m2), kuchyně (14,7 m2), koupelna (3,36 m2) a WC (1,4 m2). Byt nemá sklep lodžii ani balkon, pouze zastřešenou pavlač. Byt je situován v atraktivní lokalitě, ve středu obce v budově navazující na obecní ú... (více v detailu)
1 500 000
 Kč
Koupelnové příslušenství Jika Pure
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den. Prodám koupelnové doplňky řady Jika Pure. Zboží je nové, nepoužité.Skleněná polička H3853B20040001 o délce 60... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej, byty/3+1, 82 m2, Bartuškova 599/4, Borovina, 67401 T
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodej bytu 3+1, Třebíč - Borovina, 82m2Dobrý den, děkujeme, že jste se rozhodl/a navštívit náš inzerát. Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme slunný byt s dispozicí 3+1 o podlahové ploše 82m2, kdy samotný byt má 76,5m2, lodžie 5,5m2 a sklep 6m2. Nemovitost se nachází v cihlovém domě, klidné části města Třebíč, v Borovině. Byt jako takový je vhodný k rekonstrukci, po které jej lze využít jak k vlastnímu bydlení, tak jako investiční příležitost. Součástí inzerátu jsou též 3D vizualizace koupelny a kuchyně, abyste si lépe představil/a, jak by Váš byt mohl po rekonstrukci vypadat. V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (školka 361m, škola ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 150 000
 Kč
SanSwiss stěna samostatná s posuvným dílem CAW2 walk-in
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodam sprchovou zastenu SanSwiss CAW2 walk-in, chrom, 140cm s posuvnym dilem. PN dilu: CAW2D1405007-0001 Zastena je v nerozbalenem originalnim baleni. Zakoupena koncem minuleho rok... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
KOUPELNOVA SKRINKA
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodam prostornou koupelnovou skrinku na zaveseni, pouzivana. Cena 900, prip ... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Dárkový poukaz na Návrh bytového architekta
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dárkový poukaz na Návrh bytového architekta v hodnotě 10.000,- Kč na celý bytový prostor o v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
nábytek do koupelny
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 2x koupelnovou skříňku s umyvadlem a zrcadlo. Ce... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
exkluzivní prodej velkého, světlého bytu 3+1 s lodžií, Praha
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 8000, cena je včetně odměny RK a veškerého právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej velice prostorného, světlého bytu vedeného dispozičně jako 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví o podlahové ploše 97 m² + lodžie 8 m². Byt se nachází v cihlovém domě s bezbariérovým vstupem na rozhraní Michle a Vršovic v Ulici V Dolině. Byt je v 7.NP situovaný na východ a jih, je tedy krásně světlý s nádherným výhledem na Prahu. Dům, ve kterém se byt nachází byl zkolaudován v roce 1981, je majiteli pečlivě udržován, prošel nezbytnou rekonstrukcí ( rekonstrukce střechy, dva nové výtahy, nová okna, nové stoupačky, nové vchodové dveře ) a je tedy v dobrém technickém stavu. V rámci ceny je již domluveno osazení oken venkovními žaluziemi. Byt má zděné příčky, konstrukce domu ale umožnuje jejich přesun. Byt je velmi prakticky rozdělen, nabízí oddělenou část se dvěma samostatnými pokoji, ze kterých je vstup do zasklené dlouhé lodžie. Ta může sloužit jako zimní zahrada. Odsud je m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500 000
 Kč
Rohová koupelnová polička
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Inzeruji několik nových nerozbalených balení. Jedná se o rohovou koupelnovou poličku s nastavitelnou výškou polic, přičemž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Bytový dům po celkové rekonstrukci se 6 bytovými a nebytovým
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytový dům se šesti bytovými jednotkami a nebytovým prostorem, a to 1× byt 1+1, 3× byt 2+kk, 2× nadstandardní velkoprostorový loft 2+kk, z toho jeden s terasou. Pět bytových jednotek jsou nově vystavěné, jedna bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí. Bytové jednotky jsou vytápěny podlahovým topením, mají nové vinylové podlahy, nové koupelny a budou instalovány nové kuchyňské linky ORESI s vestavěnými spotřebiči. Možnost výběru dekorů interiérů – dveří, obkladů, dlažeb a podlah. K bytovým jednotkám přináleží sklepní kóje o velikosti 4 m2. V přízemí objektu je nebytový prost... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 750 000
 Kč
Pronájem, zrekonstruovaný byt 3+1 s lodžií, 76 m2 - Znojmo u
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. MZ24067 Pronájem prostorného a prosluněného panelového bytu o dispozici 3+1 s lodžií a šatní místností s překrásným výhledem do okolí jež se nachází na ulici Palackého ve Znojmě. Byt, který prošel kompletní rekonstrukcí a modernizací je umístěn ve 4.NP revitalizovaného panelového domu, jehož dispozice 3+1 s šatní místností, lodžií a sklepní kójí nabízí 76 m2 užitné plochy. Byt je orientovaný na jihovýchod, což dodává bytu už tak dostatek světla a především možnost příjemného ranního posezení při východu slunce na prostorné lodžii. V bytě jsou nyní nové vinylové podlahy, nová výmalba, nová kuchyňská linka se spotřebiči (lednička, plynový sporák, digestoř a pračka), za zmínku stojí určitě samostatná šatní místnost a vestavěné šatní skříně na chodbě. Díky rek... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Originální ručně malovaný hrnek ŽIJU POČÍTAČEM
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový nepoužívaný hrnek S figurkou mladíka, který usnul na počítači - originální dárek pro počítačového maniaka a pařana, zkrátka toho, který tráví hodně času u počítače. Originální dárek - ručně malovaný 3D hrneček - Nesmí se dávat do myčky, aby proud vody neulomil figurku. Nedávat ani do mikrovlnky. Výška 9,2 cm Původní cena byla 169,- kč. Osobní převzetí možné v Praze 6 - Ře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Prodej dům Vila San Javier, Španělsko 32000
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Umíte si představit jezdit na chalupu do Španělska k moři? Nebo byste rádi disponovali vlastním apartmánem s možností pronájmů po celý rok? Nabízíme k prodeji vilu v řadové zástavbě s komunitním bazénem v přímořském městečku San Javier. Dům je umístěný v klidné části města, stavěný v typickém španělském duchu. Tato oblast v blízkosti Mar Menor patří k nejoblíbenějším místům ve Španělsku především pro zdravé klima a stálé počasí po většinu roku. Nabízí se tím možnost sportovního vyžití. V okolí je spousta pěkných cyklostezek, workoutů, dětských hřišť, bahenní lázně. K moři je to necelé 2 km. Z Čech provozuje spojení do Alicante několik leteckých společností z Prahy a Pardubic. Do domu vstoupíte přes prostornou přední terasu do obývacího pokoje, na který navazuje spodní ložnice, kuchyň s druhou terasou a spodní koupelna. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dvě ložnice, koupelna a velký balkón. V suterénu je prostorná dvojgaráž. Dům se prodává kompletně vybavený. Prohlídku i právní servis ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 980 000
 Kč
Retro plechové cedule Budvar
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nové nepoužité 3D retro plechové reklamní cedule Budvar. Vhodné i jako dárek. Velikost cca 30 x 21... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty