Prodej 2+1 v Nové Roli, ev.č. 01562

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. 01562 V Nové Roli nabízíme k prodeji byt 2+1 s výměrou celkové podlahové plochy 59 m2. Byt je v původním udržovaném stavu. V minulosti byla vyměněna původní dřevěná okna za plastová. V pokojích jsou dřvěné parkety. Byt se nachází v 1.NP zatepleného udržovaného panelového domu v klidné části města v blízkosti ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 760 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+1, 60 m2, Chomutov ul. Kamenná, ev.č. 00308
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00308 Nabízím Vám zprostředkování prodeje (převodu družstevních práv) bytu o dispozici 2+1 v družstevním vlastnictví o celkové výměře 60 m2 v Chomutově, ul. Kamenná č.p. 5087. K bytu dále náleží lodžie a sklepní kóje. Bytová jednotka se nachází ve čtvrtém patře zatepleného panelového domu (z celkových sedmi pater) a je v naprosto původním stavu, po celou dobu existence bytu zde žila pouze jedna rodina. Je zde původní umakartové jádro s koupelnou a toaletou, na podlahách jsou koberce či původní linoleum, původní kuchyňská linka s původními kamny, okna jsou plastová. Aktuálně je byt vybaven starším nábytkem, který zůstává v bytě a je nutné, aby nový majitel počítal s náklady na vystěhování (v případě nutnosti je k dispozici stěhovací firma). Byt doporučuji zakoupit i jako investiční záležitost a garantuji jistý čistý výnos 7.600 Kč/měsíc v případě, že byt bude alespoň částečně a s menšími náklady opraven (kuchyňská linka, kamna, částečná oprava koupelnového jádra, v... (více v detailu)
Ústecký kraj
999 000
 Kč
Prodej Garáže 17 m2 - Poděbrady, ev.č. 01034
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01034 Nabízíme k prodeji řadovou garáž o rozloze 17 m2, nacházející se v klidné lokalitě Poděbrad v ulici U Bažantnice. Tato garáž je ideálním řešením pro bezpečné uložení čehokoliv co potřebujete chránit před povětrnostními vlivy. Garáž se nachází... (více v detailu)
Středočeský kraj
449 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Bruntále, K.H.Máchy
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme byt v osobním vlastnictví na ulici K.H.Máchy v Bruntále. Byt o velikosti 2+1, 64m2. Byt v 5.NP. Zachovalá kuchyňská linka včetně kombinovaného sporáku, zd... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 590 000
 Kč
Prodej, Byt 3+1, Mariánské Lázně, ul. Křižíkova, ev.č. 01823
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. 01823 Prodej rezidentního bytu 3+1 s balkonem v Mariánských Lázních na ul. Křižíkova, který je umístění ve čtvrtém patře bytového domu s výtahem. V bytě je podlahové vytápění. Vytápění a ohřev vody je zajištěno dálkovým vedením z městské teplárny. K bytu náleží sklep. Byto... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 350 000
 Kč
Prodej pozemku ve Svojkově, ev.č. 01005
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01005 Pokud hledáte vyjímečné místo pro bydlení, tak jste tady správně ! Nabízím Vám nádherný a slunný pozemek v obci Svojkov, která za rok 2019 získala titul ,,Vesnice roku Libereckého kraje". Pozemek má celkovou výměru 2003 m2 a ideální polovina příjezdové cesty o výměře 579 m2. Součástí prodeje je i kompletně zpracovaná projektová dokumentace, zpracované průzkumy i posudky a stavební povolení, které je nyní propadlé. Vytápění bylo plánováno tepelným čerpadlem. Díky tomu, že se pozemek nachází na jižním svahu, naskýtá se možnost vybudovat solární panely. Projektová dokumentace zahrnuje povolení na vrtanou studnu, čističku odpadních vod, příjezdovou komunikaci, gará... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 73 m2, Chomutov Šafaříkova ul., ev.č. 00320
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00320 Pokud nehledáte standardní panelákový byt, který má stejné dispozice jako tisíce podobných bytů, ale hledáte něco zcela výjimečného, něco, co je jiné jednak svým umístěním v atypickém starším cihlovém domě a dále svým zajímavým uspořádáním dispozic, tak jste právě našli byt přesně pro vás. Dispozičně je to 2+1, nicméně je třeba říci, že kuchyně s kuchyňskou linkou a kuchyňským koutem je opravdu prostorná (vznikla propojením dvou pokojů), obývací pokoj je opět jak jinak než nadstandardně velký a prostorný, pouze ložnice je m... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 52 m2 - Srbská, Ostrava, ev.č. 01015
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 01015 Nabízíme Vám skvělou příležitost koupě moderního bytu 3+kk v oblíbené lokalitě Srbská, Ostrava - Výškovice. Tento útulný byt o užitné ploše 52 m2 je po rekonstrukci a nachází se v 1. patře. K bytu patří sklep. Byt má neprůchozí pokoje, nové obložkové dveře a nové omítky. Nízké náklady na bydlení. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost – restaurace, školy, knihovnu, obchody, autobusové zastávky. Pro rodiny s dětmi je k dispozici i dětské hřiště. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a bez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 250 000
 Kč
Prodej zemědělská usedlost, 375 m2, ev.č. 00013
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00013 V exkluzivním zastoupení klienta Vám zprostředkuji prodej krásné a velice rozlehlé zemědělské usedlosti v obci Smolnice, která se nachází v okrese Louny (50km od Prahy, 9km od Louny, 6km od Panenského Týnce). Usedlost pochází z roku 1848 a je v původním stavu . Hned po vstupu bránou nás přivítá dvorek, po obvodu dílny a u vstupu původní domek pro děvečku; menší betonový dvorek před domem, vedle kterého nalezneme menší zahrádku a nad ní o něco větší zahradu, která nabízí dostatek soukromí. Pro zalévání je zde k dispozici původní, avšak funkční studna. V přízemí nalezneme ještě původní obchod - koloniál se vstupem do sklepa. Vedle se nachází původní byt o velikosti 2kk. Jakmile vystoupáme po schodišti do 1. patra (2.NP), ocitneme se v menší chodbě. Po pravé straně nalezneme prostournou ložnici, ze kte... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 600 000
 Kč
Prodej zajímavého bytu 3+1, 67 m2 - Nový Bor, ev.č. N50506
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50506 Představuji Vám jedinečnou příležitost k nákupu zajímavého a prostorného bytu 3+1 o velikosti 67 m2, který se nachází v klidné okrajové části sídliště v Novém Boru. Tento byt je ideálním domovem pro rodiny hledající pohodlné a bezpečné bydlení, stejně jako pro investory hledající výhodnou příležitost. Perfektní dispozice a vybavení: Byt se nachází v prvním patře pětipatrového domu. Praktické rozložení místností poskytuje dostatek prostoru pro každodenní život a relaxaci. K bytu náleží lodžie, která je jako stvořená pro ranní kávu s výhledem do zeleně. Částečná rekonstrukce - ihned k nastěhování: Byt je ve skvělém stavu po částečné rekonstrukci, což znamená, že se můžete ihned nastěhovat nebo jej přizpůsobit vlastním představám. Nespornou výhodou je i sklepní kóje, která nabízí ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 850 000
 Kč
NABÍDKA PRODEJ BYT 3+1-JIČÍN.
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
NABÍDKA PRODEJ BYT 3+1-JIČÍN. od -17.10-BYLA CENA SNÍŽENÁ . PŮVODNÍ CENA : 3 499 000 KČ. K prodeji prostorný byt 3+1 o velikosti 81 m2 + balkon 1,8 m2 + 2 sklepy celkem 12 m2 v Jičíně. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží zděného bytového domu bez výtahu. K domu náleží společná zahrada o velikosti 495 m2 v klidném vnitrobloku přístupném jen pro obyvatele domu. Parkování je možné na ulici před domem. Byt je v původním stavu, připraven na rekonstrukci dle představ nového majitele. Jsou zde 3 pokoje (23 m2, 13 m2 a 16 m2), kuchyně (9 m2) přístupná z obýváku, praktická spíž (2 m2) za kuchyní, koupelna (4 m2) s vanou, umyvadlem, bojlerem a místem na pračku, samostatné WC (1 m2) a komora (4 m2) se vstupem na balkon s výhledem do zahrady v klidném vnitrobloku. V... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej byt 2+1, 56㎡
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji byt 2+ 1, o velikosti 56,2 m2, v osobním vlastnictví. Byt je v původním stavu, má plastová okna a součástí bytu je i kuchyňská linka s plynovým sporákem a pečící troubou včetně odsávače par. V předsíni je odkládací věšák a úložné skříně . Na podlahách v pokojích jsou položeny koberce, pod nimi jsou parkety. Je zde také položena dlažba a to v koupelně, na toaletě, v kuchyni a chodbě je položeno lino. V koupelně je umístěna vana s umyvadélkem. WC je umístěno samostatně. Na stě... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Ostrava možný převod do OS. VL.
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
R E Z E R V A C E Prodej bytu 2+1 v družstevním vlastnictví Moravská Ostrava Exkluzivně Vám nabízím družstevní byt 2+1 s možností převodu do osobního vlastnictví. Byt lze tedy pohodlně financovat hypotéčním úvěrem od 4,89% přímo u nás v kanceláři. Byt se nachází v nízké zástavbě v příjemné a klidné části Ostrava - Fifejdy. Byt je v původním, ale udržovaném stavu a má velmi příjemnou a funkční dispozici. Bytový dům je po kompletní revitalizaci a má již splacený úvěr. Po vstupu do bytu se dostanete do chodby ve které je velká vestavná skříň. Kuchyň je včetně kuchyňské linky a praktické spíže. Obývací pokoj je dostatečně velký a prostorný. Poslední místností je ložnice. Jádro bytu není zděné, koupelna je se sprchovacím koutem a toaletou. Všechny rozvody v bytě jsou původní. Byt nemá balkon. V bytě není plyn. Bytový dům je udržovaný, revital... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej byty 4+1, 89 m2 - Praha - Hlubočepy, ev.č. 01748
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 01748 V Praze - Hlubočepích nabízíme krásný a prostorný byt 4+1 na prodej s užitnou plochou 89 m2. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu a jeho náklady na bydlení jsou minimální, fond oprav pouhých 1253,-/měsíc. Disponuje třemi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a oddělenými dvěma toaletami. Díky lodžii můžete relaxovat s výhledem na okolní zelené prostředí s výhledem na Prokopsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinné domy, - Rybniště, ev.č. 01800
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01800 Hledáte prostorný dům na polosamotě? Tak to je nabídka právě pro Vás. Nabízíme prodej rodinného domu v obci Rybniště. Dům je na okraji obce, téměř na polosamotě. Je umístěný v nádherné přírodě Lužických hor. V blízkosti domu se nachází sjezdovka. Asi jeden kilometr na severovýchod od Rybniště se nachází přírodní rezervace Velký rybník, který je největší vodní plochou v okrese Děčín. V přízemí domu se nachází pět místností včetně kuchyně, velká prostorná chodba, koupelna, dvě toalety a černá kuchyně. V prvním patře se nachází pět pokojů z nichž mají dva šatnu, která je bez problému možná využít jako další pokoj. Po celé ploše domu je půda. V domě se nachází prostorný sklep, který je možný vy... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 830 000
 Kč
Slunný byt 2+1 v Harrachově s výhledem na Krkonoše
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50321 Přemýšlíte o vlastním koutku uprostřed krásné přírody, nebo hledáte atraktivní investici s potenciálem příjmů z krátkodobého pronájmu? Nabízíme Vám k prodeji útulný byt 2+1 o velikosti 55 m2, který se nachází v oblíbeném horském středisku Harrachov. Tento byt je situován v klidné části střediska s výhledem na zelené svahy a jeho součástí je veškerá občanská vybavenost. Byt je po částečné rekonstrukci, s nově zrekonstruovanou koupelnou a kuchyní. Kuchyň je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a je připravena k okamžitému používání. Prostorný obývací pokoj poskytuje dostatek místa pro relaxaci a odpočinek po aktivním dni stráveném na svazích nebo turi... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 990 000
 Kč
NABÍDKA PRODEJ BYT 3+1-JIČÍN.
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
NABÍDKA PRODEJ BYT 3+1-JIČÍN. od -17.10-BYLA CENA SNÍŽENÁ . PŮVODNÍ CENA : 3 499 000 KČ. K prodeji prostorný byt 3+1 o velikosti 81 m2 + balkon 1,8 m2 + 2 sklepy celkem 12 m2 v Jičíně. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží zděného bytového domu bez výtahu. K domu náleží společná zahrada o velikosti 495 m2 v klidném vnitrobloku přístupném jen pro obyvatele domu. Parkování je možné na ulici před domem. Byt je v původním stavu, připraven na rekonstrukci dle představ nového majitele. Jsou zde 3 pokoje (23 m2, 13 m2 a 16 m2), kuchyně (9 m2) přístupná z obýváku, praktická spíž (2 m2) za kuchyní, koupelna (4 m2) s vanou, umyvadlem, bojlerem a místem na pračku, samostatné WC (1 m2) a komora (4 m2) se vstupem na balkon s výhledem do zahrady v klidném vnitrobloku. V... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej, Byt 3+1, Mariánské Lázně, ul. Dvořákova, ev.č. 01822
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. 01822 Prodej bytu 3+1 včetně vybavení v Mariánských Lázních na ulici Dvořákova, který se nachází v 1. patře bytového domu s výtahem. Byt prošel rekonstrukcí. K dispozici je prostorný obývací pokoj, ložnice, pracovna (případně druhá menší ložnice) a kuchyně. V koupelně se nachází bezbariérový sprchový ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 208 m2 - Tachlovice, ev.č. 01389
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01389 Nabízíme k prodeji krásný dům s velkými pozemky v obci Tachlovice. Dům je kolaudován v roce 2015. Jedná se o cihlovou stavbu se zateplením fasády a stropu, střecha betonové tašky. Dispozice, 1.NP: předsíň, pokoj, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC. 2.NP 3x pokoj, koupelna, WC, balkon s pěkným výhledem na obec. Velmi nízké náklady na bydlení. K dispozici je b... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 900 000
 Kč
Prodej rodinný dům, 140 m2, Fulnek - Lukavec, ev.č. 00044
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00044 Nabízíme Vám v obci Lukavec, který je části města Fulnek a nachází se v přírodním parku Oderské vrchy rodinný dům má rozměr spodní patro 80 m2 a půda o velikosti 140 m2 podlahové. Rodinný dům pochází z velkého hospodářství celková plocha pozemku 1542m2. Je možnost pozemek přikoupit dle domluvy. Rodinný dům je nutný k rekonstrukci. Všechno je vystěhováno a připraveno pro budoucího majitele. Dispozičně je dům 3+1 s koupelnou a záchodem zvlášť. Co se týče půdního prostotu je nevyužitý a je o rozměru 140 m2 . Dům má také prostory sl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 650 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 3246 m2 - Tachlovice, ev.č. 01594
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01594 Nabízíme k prodeji krásný dům s velkými pozemky v obci Tachlovice. Dům je kolaudován v roce 2015. Jedná se o cihlovou stavbu se zateplením fasády a stropu, střecha betonové tašky. Dispozice, 1.NP: předsíň, pokoj, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC. 2.NP 3x pokoj, koupelna, WC, balkon s pěkným výhledem na obec. Velmi nízké náklady na bydlení. K dispozici je bazén se slanou vodou, externí sklep, terasa, technický domek sloužící jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 900 000
 Kč
Prodej zemědělská půda, 17 804 m2 - Přítluky - Nové Mlýny
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00026 Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkuji prodej zemědělské půdy v katastrálním území Nové Mlýny. Parcela (č. 183/106) má výměru 17 804 m2. V katastru evidováno jako ovocný sad. Dále je možná koupě dalších parcel o ploše až 82 630 m2. D... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 836 177
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Skuteč, ul. Sládkova
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej prostorného bytu 3+1 ve Skutči. Byt v osobním vlastnictví o užitné ploše 68 m2 se nachází v tiché ulici Sládkova, bez dopravního ruchu, s parkovou úpravou kolem domu. Byt se nachází ve 4.patře čtyřpodlažního zatepleného panelového domu bez výtahu, s orientací východ-západ. Disponuje vstupní předsíní, obývákem s výstupem na lodžii, ložnicí, dětským pokojem, kuchyní s linkou se spotřebiči a jídelním koutem, koupelnou s vanou a samostatným WC. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Vytápění a teplá voda je řešena dálkovým rozvodem. K bytu náleží sklep, k d... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 85 m2 - Poděbrady, ulice Na Dláždění
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01369 Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 3+1 Na Dláždění v centru lázeňského města Poděbrad. Tento prostorný a moderní byt nabízí 85 m2 užitné plochy v 1. patře cihlového domu. Byt je částečně zařízený, je zde zánovní kuchyňská linka včetně spotřebičů, koupelna po částečné rekonstrukci. V bytě jsou nová plastová okna, pracně vyrovnané podlahy s novou vinylovou krytinou. K bytu náleží sklep a budoucí majitel může využívat společnou terasu, kterou v tuto chvíli nikdo jiný nevyužívá. Díky ústřednímu plynovému topení si zde vychutnáte příjemné teplo po celý rok. Stav objektu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 (61m2) v Novém Boru
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej bytu 2+1 v Novém Boru. Jedná se o družstevní byt s nulovou anuitou a možným převodem do OV v roce 2025. Byt o výměře 60,5m2 se nachází v 1. patře bezbariérového zděného bytového domu z roku 2006 – zateplení, plastová okna. Byt je prostorný a světlý s výhledem na tři strany (na centrum/ kostel i do lesa) s malou lodžií na sušení prádla. Byt má prostornou předsíň, koupelnu, samostatné WC, komoru/šatnu s vestavěným nábytkem na míru, ložnici, obývací pokoj a kuchyň s moderní linkou včetně vestavných ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 729 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s balkónem na ul. Maďarská Ostrava Poruba
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu byt 2+1 s balkónem na ul. Maďarská Ostrava Poruba v 7 patře v domě po celkové revitalizaci. Byt je kompletně zařízený a je ihned k nastěhování. Byt je po částečných rekonstrukcích, na podlaze v kuchyni a chodbě je dlažba, v obývacím pokoji plovoucí podlaha v pokoji parkety. V koupelně obklady a dlažb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty