Tyč plochá (plocháč) nerezový válcovaný 30x10

Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme plocháč 1.4301, (3.1 k dispozici) cena za kilo. Ideálně prodej celého množství 130 kg, případně domluva.
Středočeský kraj
76
 Kč

Podobné inzeráty

Konferenční židle stohovatelné
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám konferenční židle stohovatelné, k dispozici 130 ks, preferuji prodej cel... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Zateplovací polystyren 15cm tlouštka
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám přebytky polystyrenu které zůstali po zateplení: K dispozici 20 balíků (v balíku tři kusy polystyrenu) - 30m2 balíky byli umístěny venku takže trochu zažloutlé od sluníčka... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Plovací vesta - nová
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám plovací vestu značky Tribord. Vesta je nová, nepoužívaná. Důvodem prodeje je tedy její nevyužití. Je určená pro hmotnost cca 60 - 80kg. V případě zájmu mám k dispozici 2 stejné vesty.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Modely ABREX 1:43 - sbírka 64 kusů
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji většinu své sbírky modelů Abrex 1:43. V nabídce je celkem 64 modelů viz fotky, které chci prodat ideálně všechny najednou, případně v setech viz další mé inzeráty (např. všechny 1203/ 110/ 120/ favorit/ octavia atp.). Přebaly jsou ve stavu viz foto. Fabia II autoškola Wyrwolová, Superb II a Škoda 110L červená... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59 000
 Kč
LiFePO4 3.2V, 160Wh, 50Ah články, FVE, baterie
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme k prodeji bateriové články LiFePO4 3.2V, 160Wh, které nám zůstaly z nezrealizovaných instalací FVE a dalších aktivit. Články LiFePO4 jsou moderní nabíjecí články, které jsou navrženy pro zajištění maximální životnosti a bezpečnosti a jsou tak ideální volbou pro aplikace, kde je klíčová spolehlivost a dlouhodobá stabilita Články jsou nové, plně funkční, otestované. S veškerými doklad... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Keramické nádoby do kuchyně
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji sadu kvalitních keramických nádob na uložení chleba, kaffe, špagety, cibule apod (každá lze použít v podstatě na cokoliv, nálepky lze případně sundat). Nádoby mají glazurovaný povrch, těsnící víka. Více informací ke každé dóze na www.krabickyshop.cz. Kde bylo zakoupeno. Případně mohu do e-mailu zaslat. Sem vložit odkazy na stránky nelze. Chvíli používané, top stav, bez poškození. Důvodem prodeje je nevyužití a uvolnění místa. K dispozici je: * oválná nádoba na pečivo, původní cena 1300kč, nyní 1 tisíc * nád... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům 4+1, Záříčí
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Cena vč. provize i právního servisu, Reality 11 Vám zprostředkují prodej rodinného domu o dispozici 4+1 v klidné části obce Záříčí. Jedná se o stavbu ze smíšeného zdiva (kotovice, cihla) v dobrém stavu. Dům k rekonstrukci, statika v pořádku, střecha původní eternit se zdravými trámy. Podlahy parkety a lino, vytápění zajišťuje nový kotel na pelety a dřevo, ohřev vody el. bojler. Výhodou... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 290 000
 Kč
SUNGROW SMR032 3.2 kWh, BATERIE, FOTOVOLTAIKA, FVE
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme k prodeji baterie SUNGROW SMR032 s parádním výkonem/kapacitou 3.2 kWh, které nám zůstaly z nezrealizovaných instalací FVE. Baterie má v sobě články LiFePO4, které jsou navrženy pro zajištění maximální životnosti a bezpečnosti, jsou ideální volbou pro aplikace, kde je klíčová spolehlivost a dlouhodobá stabilita. Baterie jsou převážně vyrobeny v roce 2023 a prošlo přes ně jen pár kWh v rámci testování. Baterie jsou v originálních... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej byt 2+1, 65㎡
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chcete bydlet v opravdu klidné části Náchoda a přesto to mít kousek do centra města?! Mrkněte tedy na naši nábídku.. V zastoupení majitele, vám nabízíme k prodeji slunný byt o dispozici 2+1 s balkónem, který disponuje podlahovou plochou 65 m². Bytová jednotka je umístěna v 5.NP panelového domu, v ul. Běloveská. Byt je v družstevním vlastnictví, a to bez právních či konstrukčních vad. Bytová jednotka je v původním, ale zachovalém stavu, což vám umožňuje případné úpravy dle vlastních představ. Dispozice zahrnuje větší vstupní halu, dva prostorné a světlé pokoje, kuchyň a balkón s krásným výhledem do okolní zeleně a na zvolna tekoucí řeku Metuji. Byt je ideální jak pro rodinu s dětmi, tak pro případné ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 490 000
 Kč
Zahrada u Jezera
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
4200 m2 u Vrbického jezera v Bohumíně. V oblasti je cyklostezka, která vede okolo celého jezera. V létě ideální místo pro kempování, vodní sporty, cyklistiku a rybolov. Z pozemku je vlastní přístup k jezeru, takže si rovnou ze zahrady můžete jít zaplavat. K pozemku patří 130... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej chalupy, 132 m², Čeladná
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou chalupu v malebné lokalitě Čeladná, která je ideální pro ty, kdo hledají klidné útočiště v srdci přírody. K roubence přijedete po obecní zpevněné cestě. Chalupa je obklopena dřevinami i nádherným pozemkem o rozloze 1058 m², který poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i zahradničení. Disponuje dvěma nadzemními podlažími s celkovou užitnou plochou 132 m². Vnitřní dispozice zahrnuje tři místnosti, které nabízejí dostatek komfortu pro rodinné bydlení nebo víkendové úniky z městského shonu. V přilehlých částech roubenky je k dispozici posezení v altánu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 999 999
 Kč
Prodám fošny z borovice, Tl. 57mm, délka 4,2m
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám fošny z borovice, 2 roky uskladněné ve větraném přístřešku. Tl. 57mm, délka 4,2m a šířka od cca 20 do cca 45cm. Proloženo, odkorněno a zatřená čela latexem kvůli zamezení prasklin vlivem rychlého vyschnutí. Prodej i po fošně, můžeme na místě zakrátit na vámi požadovaný rozměr. Cena 7000,- za m³. Při odběru většího množství (n... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 Praha 4 Krč 82m
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji prostorný byt 4+1 o výměře 82 m². Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě Prahy 4 Budějovická v 2.p z celkových 10 pater rekonstruovaného domu s dvěma výtahy a bezbariérovým přístupem. Byt je částečně vybavený se základními spotřebiči. Byt je celý průchozí a obsahuje Obývací pokoj 19m², Ložnici 16m², Pokoj 13m², Pracovnu 8m², Kuchyň a Špajz 10m², Chodbu se šatnou 6m², Vstupní chodbu 6m², WC a Koupelna jsou vedle sebe ale odděleny 4m², k dispozici je také sklep 1m². Parkování je dostupné v okolí domu pro obyvatele s parkovacím oprávněním. Dům se nachází ve vilové čtvrti v klidné lokalitě s množstvím zeleně. Panelová budova je kvalitní, zrekonstruovaná s dobrou údržbou. V okolí je veškerá občanská vybavenost jako školy, školky, zdravotnictví, úřady, nákupní střediska, metro Budějovická, MHD, v blízkosti je Krčský Les. Tato nemovitost je ideální pro rodinu hledající p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 190 000
 Kč
Prodej byt 4+kk, 83㎡
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+kk, nacházející se ve třetím nadzemním podlaží cihlového bytového domu. Byt se nachází v klidné části obce, zároveň však v samém centru lázeňské části Karlových Var. Užitná plocha bytu činí 83 m² a poskytuje dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Jednou z výhod této nemovitosti je její strategická poloha. V okruhu 1,5 km naleznete veškerou infrastrukturu množství kaváren a restaurací pro příjemné posezení, nabízejících různé kulinářské zážitky a mezinárodně uznávané lázně pro relaxaci a odpočinek. Díky tomu máte vše potřebné na dosah ruky. Byt je v osobním vlastnictví a je po kompletní rekonstrukci. Budova má celkem čtyři nadzemní a jedno podzemní podlaží. Rozvod topení je řešen rekuperační jednotkou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 242 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 67 m², Vimperk, ul. SNP
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 67 m² v klidné části obce Vimperk II. Tato nemovitost se nachází v 1. patře panelového domu celkem s 5 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Byt je ve velmi dobrém stavu a nabízí ideální kombinaci komfortu a praktičnosti pro rodinné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje čtyři místnosti, které lze upravit podle vašich potřeb, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život nebo případné pracovní zázemí. Lokalita nabízí klidné prostředí ... (více v detailu)
2 020 000
 Kč
Prodej apartmánů 3+kk, Španělsko, Costa Del Sol
Nabízíme krásné apartmány o dispozici 3+kk. Součástí projektu je fitness, coworking zóna určená pro grilování, tenisové kurty, dětské brouzdaliště a nekonečný bazén s výhledem na moře. Ke každému bytu náleží parkovací místo. Apartmán je vybavený kuchyňskou linkou, spotřebiči, pračkou a klimatizací. Součástí apartmánu jsou samozřejmě zcela vybavené koupelny a celkem 2 toalety. Zdejší výhledy jsou skutečně dech beroucí. Pláž je vzdálená 1500 metrů. Na pláž se dostanete během dvaceti minut pěšky, případně bude k pláži jezdit v rámci projektu shuttle bus. Pokud hledáte druhý domov za rozumnou cenu, tak přesně tohle je ta správná volba. Máme v nabídce velké množství nemovitostí na jižním pobřeží Costa Del Sol, Španělsko. Kontaktujte nás a vybereme Vám ideální nemovitost na míru. Vyhledáme ... (více v detailu)
5 277 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 192 m², Zruč - Senec
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Zruč, která je součástí obce Zruč-Senec v okrese Plzeň-sever s vynikající dostupností města Plzeň. Tento cihlový dům nabízí ideální prostředí pro větší rodinu s dětmi. Dům je patrový s jedním podlažím a má velmi dobrý stav. Celková zastavěná plocha činí 136 m², užitná plocha je 192.6 m² a rozloha parcely dosahuje 791m². Dům disponuje i vlastní terasou v prvním patře. Ložnice a pokoje jsou umístěny v zadní části domu s okny do klidové zóny zahrady. K dispozici je velká zahrada, kde si děti mohou hrát a trávit tak čas venku. Bezbariérový přístup zajišťuje snadnou dostupnost celého domu pro každého člena rodiny. V blízkosti nemovitosti se nacházejí školy, parky a další atrakce pro děti, což dělá z tohoto domu ideální mí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 699 999
 Kč
Prodej dvougeneračního domu na velmi dobré adrese.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vícegenerační dům situovaný v klidné vilkové zástavbě v žádané lokalitě Bukov v Ústí nad Labem. Jedná se o samostatně stojící dům v zahradě, disponujícím dvěma byty 3+1. Stav objektu je velmi dobrý. Zastavěná plocha činí 100 m², užitná plocha 156 m² a parcela má rozlohu 356 m². Na parcele se nachází udržovaná zeleň. Dům se prodává částečně vybavený. Součástí domu jsou také sklepy o ploše 36 m² a velká půda vhodná pro případné rozšíření o další obytné prostory. K dispozici je garáž (21 m2) pro 1 vozidlo a dvě parkovací místa přímo na pozemku. Objekt je napojen na el. síť, veřejný vodovod a kanalizaci. Pro vytápění slouží plynový kotel.... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu 135 m2 Na Dvorcích, Mnichovo Hradiště
Dobrý den, v exkluzivním zastoupení vlastníka Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 6+1, který se nachází v atraktivní památkové zóně města Mnichovo Hradiště, pouhých pár kroků od nádherného areálu zámku Mnichovo Hradiště. Rodinný dům určený ke kompletní rekonstrukci, tvořený původní částí a větší přístavbou z roku 1969 zaujme především svým prostorem (užitná plocha 135 m2) a velkou, svažitou zahradou o rozloze 544 m2. Vytápění zajišťují kotle na TP. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. V přízemí domu se nachází 3 obytné místnosti, kuchyň, koupelna s toaletou a vstup na zahradu. V prvním nadzemním podlaží jsou pak další 3 obytné místnosti, vstup do podkrovního prostoru a vstup na terasu. ... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Sedlici u Blatné
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům v klidné části obce Sedlice. Tato nemovitost se nachází v samostatné oblasti obklopené krásným okolím, které spadá pod památkovou zónu. Díky tomu dům nabízí jedinečnou možnost spojení historické atmosféry s moderními úpravami stojí na břehu rybníka. Dům je určen k celkové rekonstrukci, což zájemcům dává možnost přizpůsobit si interiér podle vlastních představ a potřeb. Dům disponuje užitnou plochou 70 m² a je situován na prostorném stavebním pozemku o výměře 789 m² a defacto částečně tvoří vyvýšený břeh rybníka což místo dělá ojedinělým a jedinečným. Pozemek je ideální pro rozmanité zahradní úpravy či relaxační zónu. Na pozemku který je slunný a světlý je několik ovocných stromů, kopaná studna s užitkovou vodou. Plynová přípojka je na domě, vodovod před domem, kanalizace ve vzdálenosti 80 m. lze však řešit i čističkou s přepadem do povrchové kanalizace. Dispozice domu obsahuje tři... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 43 m², Olomouc, ul. Nešporova
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý, rekonstruovaný byt, který je situovaný v 6. nadzemním podlaží panelového bytového domu. K bytu náleží i 3m2 velký balkón. Byt se prodává jako nevybavený, kromě kuchyňské linky. Orientace celého bytu je na jižní stranu a zaručí Vám tak dostatek slunečního světla po celý den. Tato lokalita je ideální pro rodinné bydlení díky blízkosti vzdělávacích institucí a služeb. Také se jedná o skvělou investiční příležitost, vzhledem k vysoké poptávce po bytech v této oblasti. Obchody, restaurace a zastá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Vysoké Libyni
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné části obce Vysoká Libyně. Tento samostatně stojící dům svým umístěním a dispozicí nabízí ideální řešení pro rodinné bydlení. Dům je ve velmi dobrém stavu a jeho smíšená konstrukce zajišťuje pevnost a trvanlivost. Nabízí 5 prostorných místností, které jsou ideální jak pro bydlení, tak pro případné pracovny nebo hostinské pokoje. Součástí domu je i terasa, kde si můžete užít klidná rána nebo večery. Celková užitná plocha domu činí 134 m², a to n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 200 000
 Kč
Olomouc - Nové Sady, OV 1+kk, 37 m2, kompletní rekonstrukce
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. V2378V017 Nabízíme Vám velmi pěkný, prostorný byt o dispozici 1+kk, ve vyhledávané lokalitě v Olomouci - Nových Sadech. Byt s celkovou podlahovou plochou cca 37 m2 se nachází v cihlovém domě s výtahem, ve 3 NP. Daný prostor lze navíc rozdělit a rozšířit si tak obytnou část. Součástí prodeje je nově zabudovaná moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, kuchyně je navíc nyní lehce oddělena od hlavního prostorného pokoje. Samostatná zděná koupelna s vanou, o rozloze cca 4,69 m2 nabízí dostatek prostoru pro pračku i sušičku. Energetická náročnost budovy je hodnocena jako velmi úsporná, což se projeví i na nákladech. Byt se může pochlubit nízkými provozními nák... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 148 m², pozemek 2 188 m², Třanovice
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
BO! Vám nabízíme prodej rodinného domu na klidném a malebném místě v Třanovicích. Je to ideální příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a přírodního prostředí. Tato nemovitost byla zkolaudována v roce 1979, přičemž během posledních let prošla několika rekonstrukcemi. Ty zahrnují výměnu oken, zateplení celého objektu a výměnu střešní krytiny, což přináší nejen estetické zlepšení, ale také vyšší energetickou úspornost. Dům o zastavěné ploše 148 m² nabízí prostorné a dobře řešené dispoziční uspořádání. K domu přiléhá zahrada o rozloze 2 188 m², která poskytuje dostatek prostoru pro rodinné aktivity, odpočinek i zahradničení. Nemovitost se nachází na vysoce atraktivním a klidném místě, ideálním pro milovníky přírody, kteří si cení soukromí a krásného výhledu do okolí. Po vstupu do domu se ocitnete v prostorné verandě, která je příjemným prostorem pro posezení s rodinou nebo přáteli. Součástí verandy je krb, který zde vytváří příjemnou atmosféru a zároveň nabízí mož... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 814 500
 Kč
Prodej rodinného domu 148 m², pozemek 2 188 m², Třanovice
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5579, BO! Vám nabízíme prodej rodinného domu na klidném a malebném místě v Třanovicích. Je to ideální příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a přírodního prostředí. Tato nemovitost byla zkolaudována v roce 1979, přičemž během posledních let prošla několika rekonstrukcemi. Ty zahrnují výměnu oken, zateplení celého objektu a výměnu střešní krytiny, což přináší nejen estetické zlepšení, ale také vyšší energetickou úspornost. Dům o zastavěné ploše 148 m² nabízí prostorné a dobře řešené dispoziční uspořádání. K domu přiléhá zahrada o rozloze 2 188 m², která poskytuje dostatek prostoru pro rodinné aktivity, odpočinek i zahradničení. Nemovitost se nachází na vysoce atraktivním a klidném místě, ideálním pro milovníky přírody, kteří si cení soukromí a krásného výhledu do okolí. Po vstupu do domu se ocitnete v prostorné verandě, která je příjemným prostorem pro posezení s rodinou nebo přáteli. Součástí verandy je krb, který zde vytváří příjemnou atmosféru a z... (více v detailu)
6 814 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty