Prodám rukavice REVIT CAYENNE 2 - vel. L - 1x použité

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 1 x použité kožené rukavice REVIT CAYENNE 2 - černé - vel. L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč

Podobné inzeráty

Dětské kožené moto rukavice vel. 4XS
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám párkrát použité dětské kožené moto rukavice vel. 4XS za 149,- Kč.
Moravskoslezský kraj
149
 Kč
Rukavice Adidas Grappling Ultimate MMA, vel. L, zaruka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabizim pouze vyzkousene kvalitni MMA rukavice, s drobnymi znamkami pouziti. Zaruka 12 mesicu na zaklade kopie faktury, bezna cena 1200,-. Osobni predani Praha 9. MMA rukavice ADIDAS představují skvělou volbu, pokud se tomuto sportu chcete věnovat více. Tyto tréninkové nebo též sparringové rukavice využijete především při tréninku nebo přípravě na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
vel. cca 104 zimní rukavice jako nové Brno
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
nošené málo kupovanáy jako náhradní.. takže super stav.. teplounké.. velikost ustřižena... syn měl loni při vel. 104 celková délka rukavice - 18cm, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140
 Kč
Dámské kožené moto rukavice Spark Nella vel. XXS, XXL
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Zcela nové, nepoškozené (ruším obchod) elegantní dámské kožené moto rukavice Spark Nella lady černé se skrytým protektorem kloubů. Úzký střih speciálně navržený pro dámskou ruku. Jemná kůže Pittards® pro příjemný fit. Skrytý karbonový protektor kloubů.... (více v detailu)
Pardubický kraj
290
 Kč
Prodám NOVÉ "jarní/podzimní" rukavice Vermarc, vel. S/M
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám NOVÉ "jarní/podzimní" rukavice Vermarc, lehce zateplené, fluo logo. Vel. S/M. Cena 399,- Kč.
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Rukavice na motorku 4SR Sport Cup 3 Black vel. XL
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Stále v záruce, Koupeny 4/2024, Minimální známky opotřebování Inovované rukavice Sport Cup byly vytvořeny s důrazem na bezpečnost rukavice, kvalitní zpracování a ergonomický tvar. Motocyklové rukavice Sport Cup 3 jsou vhodné pro sportovní i každodenní použití. Jemná kozinka těmto moto rukavicím propůjčuje jedinečnou citlivost při ovládání motocyklu. Pro ochranu kloubů byl použit nový chránič z pružného a zároveň odolného materiálu proti otěru. Energie nárazu je rozložena do plochy a částečně pohlcena chráničem, další energii absorbuje vrstva Viscofoam pod ním. Aby rukavice správně seděla na ruce, rozměry tohoto chrá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Prodám 2x použitou helmu - vel.L
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Helma byla použitá 2x. Manželce je velká. W-tec Vacabro - Velikost L. Odnímatelný kšilt, sluneční clona. Veli... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
dětské boty ve vel. 30 a 31
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětské botičky černé holínky ve velikosti 30 za 80,-Kč, boty botasky zn. Willard - zebra ve vel. 30 za 80,-Kč, botasky Graceland ve vel. 31 Za 80,-Kč, a čer... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Rukavice na motorku AMU vel. S-M
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam nove rukavice na motorku AMU vel. S-M z kvalitni kuze vel... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Prodám pánské ploutve vel. 44 - 45
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám použité ploutve: pánské vel. 44-45. Cena 100,-. Osobní předá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Dětské cyklo rukavice Silvini, vel. 5-6 let
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dětské cyklo rukavice Silvini, vel. uvedena 5-6 let, lze ale použít i pro 3-4 roky - rozměry viz fotky. - zapínání na suchý zip - ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120
 Kč
Prodám dětské rukavice Reima
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Rukavice jsou jednou vzaté. Jsou jako nové . Pořizovací cena 1070,- Membránové lyžařské prstové rukavice Reimatec Skimba jsou vynikající zateplené rukavice vyrobené z materiálu, který je odolný vůči větru, vodě i nečistotám. Díky membráně Hipora jsou rukavice plně nepromokavé a současně prodyšné, díky zateplení PrimaLoft a fleecové podšívce výborně hřejí. Na dlaních, palcích a špičkách prstů je použit zesílený odolný materiál. Na zápěstí se rukavice se stahují pomocí pásků s přezkou, lem rukavic lze stáhnout pomocí šňůrek ... (více v detailu)
Liberecký kraj
600
 Kč
Cyklotretry, hydro camelbak, ledvinka, Baseball rukavice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím dva běžecké/Cyklo batůžky camelbak (hydrovak) nebo na kolo nebo outdoor turistiku (běžky, motorku) s integrovanou zásobárnou pitné vody. Rezervoár vody na pití. Druhý je nový ještě v igelitu zelenošedý značky (reklamní) Reca 650. S rezervoárem. *** Mam i jine veci mrknete se do profilu. *** Cyklistické tretry Muddyfox na kolo velikosti 46 :) za 660kč Viz foto *** Outdoor turistický pás (ledvinka) na lyže, kolo, moto: Northface modrý - velká centrální kapsa + 2 boční na lahve s pitím. 760kč *** Skvělá designová věc: Kapsička na kolo Vital Pack od fy Specialized. Koncept brašny Vital Pack je velmi jednoduchý – výhodně organizovat a uložit na kole Vaši výživu. Proto je brašna vybavena snadno použitelnými popruhy, s nimiž ji připevníte k horní nebo čelové trubce. Takže si už nebudete kroutit celé tělo, až se budete snažit bezmyšlenkovitě vylovit z kapes svého dresu nějakou tyčinku. Stačí jediný pohled a síťovinový vršek brašny Vital Pack Vám umožní prozkoumat její obsah. Ale pokud ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám nové boty BMW SONOR vel. 45
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové boty BMW SONOR, vel. 45, nevhodný dárek, jsou mi tě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Pánské kožené, teplé rukavice vel. M
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Poštovné 10 Kč do Balíkovny, do 31.10.2022. Prodám tyto pánské teplé, kožené rukavice vel. M. Jsou i sezon... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250
 Kč
Použitý dámský svetr Ralph Lauren | L (Vel. 6) | Růžový
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý originální dámský svetr, značky Ralph Lauren Sport, ve velikosti L (Vel. 6), v růžové barvě. Původní cena byla kolem 3500 až 4000kč. Je bez kazu a vypraný. Podobný nový svetr této značky, koupíte na Zalando.cz za 4900kč! Psát prosím SMS, nebo na email. Můžu odeslat přes ZÁSILKOVNU, nebo Balíkovnu po p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Prodám 4 páry bot, jezdecká perka
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám jezdecká perka: 1. jezdecké perka na šněrování a vzadu zip pro pohodlné nazouvání, značka Fouganza, velikost 37 PC 1299,- nyní 800,- 2. Klasické černé perka na nazouvání, fouganza, vel. 37, p... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Nové sněhule Rieker vel. 38
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nepoužité sněhule zn Rieker . Vel. 38. Mně celkově volnější / nevhodný dárek /. Zakoupeny 3/24 na Rieker ve slevě ze 2200 Kč na 1300 Kč z důvodu nějakých odřeninek na přední straně / já... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Výprodej sedlovna + věci pro jezdce
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
1)Chránič páteře Fouganza - pružný, pohodlný na ježdění, vel. 12-14 let, cena 800 2)Perka prodána 3)Kožené chapsy Kentaur,výška 35, š.36,5cm,Zcela nové, nevyužijeme, minichaps z měkké přírodní kůže,anatomický střih,elastická vsadka podél zipu,původní cena 2240,- nová 1800,- 4)maska prodána 5)sada chráničů, kamaše, černé vel. cob,zapínání na druky, používáme v pony velikosti, nové,cena 1000,-Kč 6)anatomický nátylník,vyměkčený, velikost COB, zbylo když jsme míchaly 2 velikosti uzdeček na našeho atypa :o), cena 600,- Kč 7)anglický nánosník, s možností podpínky, velikost pony, 400,- Kč Mexický nánosník použitý pěkný stav, vel.cob, cena 200,- 8) 3x čelenka, řetízková PRODÁNA, s kamínky nová 36cm 300,-, kožená 30cm 80,- 9)ponožky equiservis 38-41 pouze vyprané 80,- rukavice Elt dětské cca 8-10 let 50,-, čelenka pletená Steeds uni velikost 100,-, spona na drdol zdobená kamín... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Černý kabát vel. M/L, 30% vlny, Itálie, dobrý stav
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím za výhodnou cenu kvalitní zimní kabát vel. M/L, černá barva, límec s volány, od italského výrobce. Materiál obsahuje 30% vlny. Výrobce udává velikost XL, ale na naše číslování velikost odpovídá velikosti M/38 nebo L/40 - viz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
190
 Kč
Prodám jezdecké závodní oblečení
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám jezdecký ohoz: tmavě modré sako Pikeur vel 36/38 = cena 400,-- Kč cylindr zn. Tonak velikost 53 cm = cena 400,-- Kč kožené vysoké boty zn. HKM velikost č. 38 (zevnitř semišové, zipy funkční) = cena 350,- ruka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Rukavice Adidas Grappling Ultimate MMA, vel. L, zaruka
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabizim pouze vyzkousene kvalitni MMA rukavice, s drobnymi znamkami pouziti. Zaruka 12 mesicu na zaklade kopie faktury, bezna cena 1200,-. Osobni predani Praha 9. MMA rukavice ADIDAS představují skvělou volbu, pokud se tomuto sportu chcete věnovat více. Tyto tréninkové nebo též sparringové rukavice využijete především při tréninku nebo přípravě na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
540
 Kč
Dámská černá kožená bunda Baťa ve stylu biker
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nenošenou dámskou černou koženou bundu ve stylu biker, velikost S, nevhodný dárek. Osobní odběr Brno a okolí, po dohodě můžu zaslat přepravní společností. Odkaz na stránky produktu: https://www.bata.cz/bata-974192-170R_0019741926103M.html?dwvar_170R__0019741926103M_color=03 Tuto přechodovou dámskou bundu z měkké a prodyšné hladké kůže si zamilujete už na první pohled. Při větrném počasí jistě oceníte stojáček u krku zakončený ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Kožená originální bunda na starý motocykl JAWA a ČZ vel. M
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám koženou černou bundu na starý motocykl JAWA a ČZ vel. M. Vhodná pro osobu velikosti 175cm. Bunda je ve velice zachovalém stavu, bez poškození, potrhání nebo jiných závad. Stav kůže je ohebný a bunda nijak nezapáchá. Bunda byla nalezena na půdě starého domu ve skříni v suchém prostředí. Velikosti bundy jsou uvedeny na poslední foto. Prodávám originální náhradní díly Jawa ČZ 125, 150, 175, 250, 350 355, 356, Tiral ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Rukavice Alpinestars SP-2 V2
Prodám párkrát použité rukavice Alpinestars SP-2 v2 v černé komb... (více v detailu)
1 400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty