Sada nožů 8-dílná EB-700 Edenberg

Prodám novou sadu nožů. Materiál: uhlíková ocel Ergonomické rukojeti Vyrobeno z jednoho kusu oceli Sada obsahuje /délka čepele : -Šéfkuchařský nůž 20cm - nůž na chl... (více v detailu)
840
 Kč

Podobné inzeráty

Sada nožů Edenberg 6ks EB-936
Prodám novou sadu nožů. Materiál: uhlíková ocel. Ergonomické rukojeti. Vyrobeno z jednoho kusu oceli. Sada obsahuje /délka čepele : -Šéfkuchařsk... (více v detailu)
Sada nožů Edenberg 8ks EB-911
Prodám novou sadu nožů.Originál zabaleno. Materiál: uhlíková ocel Ergonomické rukojeti Vyrobeno z jednoho kusu oceli Sada obsahuje /délka čepele : -Šéfkuchařský nůž 20cm - nůž ... (více v detailu)
650
 Kč
Sada 5ti kuchyňských nožů z damaškové oceli s blokem TESCOMA
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, z důvodu nevyužití prodám sadu nožů s dřeveným blokem. Stav použito, viz fotky (nůžky na foto nejsou součástí nabídky). Sada obsahuje: 1x Tescoma Blok WOODY, pro 5 nožů a nůžky 1x ERNESTO Nůž z damascénské oceli... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Kráječ ovoce a zeleniny, 2x zapékací mísa, nože a další
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kráječ ovoce a zeleniny, 2x zapékací mísu, 2x keramickou formu na bábovku, 2x Demižon, máslenku, sadu nožů s otočným stojanem a poličku s 12-ti kořenkami. Kráječ ovoce a zeleniny: Krájí: rychle, snadno a bezpečně • nerezová ocel • velmi bezpečné použití • precizní krájení • stačí jednoduchý pohyb Balení obsahuje: • 2 nožové kráječe • 2 zásobníky s víčkem • 1 základna Cena = 100 Kč Zapékací mísa (hranatá) Rozměry: 24,5 x 12 x 8,5 cm Cena = 70 Kč Zapékací mísa (oválná) Rozměry: 31,5 x 13,5 x 11,5 cm Cena = 70 Kč 2x Keramická forma na bábovku: Foto č.1 ( průměr 20 cm a výška 11 cm ) = 120 Kč Foto č.2 ( průměr 24 cm a výška 8 cm ) = 120 Kč 2x Demižon 5l: Cena = 70 Kč / ks Máslenka GrandCHEF - Tescoma: Popis a parametry: Celonerezová máslenka vynikající pro uchování másla v lednici i jeho podávání. Máslo uložené v nerezové máslence s poklopem neosychá a vydrží déle svěží. Podnos máslenky je opatřen prostornými úchyty pro pohodlné přenášení. • kuchyňské pomůcky GrandCHEF vynikaj... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Závěsná sada kuchyňských nožů Linda (5 ks)
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodáme nikdy nepoužitou retro sadu závěsných nožů Linda. Velký nůž, nůž na chleba, nůž na zeleninu, nůž na maso, vidlička na pečené maso. Čisté, nepoškozené. Krabice v jednom m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Nová sada 5 ks kuchyňských nožů Tefal K232S574
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou sadu 5 ks kuchyňských nožů Tefal K232S574 Záruka 24 měs. Nevhodný dárek Sada nožů 5 ks, čepele z německé nerezové oceli, nůž na chleba 20 cm, kuchařský ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
WMF SADA PRIBORU BOSTON 30dilna nové
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Uplne nova sada cena na netu je 4999.- nyni 2999 sada je nova nerozbalena k mani celkem 3 sady Příbory z Cromarganu. (leštěná nerezová ocel). Ušlechtilá nerezové ocel Cromargan®, je registrovaná ochranná známka společnosti WMF pro nerezové oceli 18/10 od roku 1927. Slitina se skládá z 18% chrómu, 10% niklu a 72% oceli. Jde o trvanlivý mate... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Highlander Condor multifunkční kleště
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
kapesní multifunkční nářadí s kleštěmi protiskluzový vzorek rukojeti zajišťuje pevný úchop rozměry: 10,5 x 5,5 x 2,2 cm rozměry po rozevření: 16,5 x 5,5 x 2,2,cm materiál nářadí a konstrukce: 420A nerezová ocel materiál rukojeti: eloxovaný hliník materiál pouzdra: PA (polyamid) hmotnost: 330 g kleště štípací kleště nůž s hladkým ostřím 6 cm nůž s vlnitým ostřím 5 cm pilník malý a střední plochý šroubovák otvírá... (více v detailu)
Středočeský kraj
280
 Kč
Highlander Harrier multifunkční kleště
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Konstrukce vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli Rukojeť tvořená eloxovaným hliníkem Funkce: kleště štípací kleště nůž s hladkým ostřím 6 cm pilka 5 cm pilník oboustranný malý a střední plochý šroubovák křížový šroubovák Phillips otvírák lahví otvírák konzerv řezák 2,5 cm Hmotnost: 300 g Rozměry v uzavřeném stavu: 10,5 × 5,7 × 2,8 cm Rozměry v otevřeném stavu: 16,5 × 5... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II (8-dílná sada)
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II (6-dílná sada) Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil měl mít! Tato cenově dostupná dílenská sestava se skládá: 2x pracovní stůl o rozměrech: cca120x60x85(V) cm, velmi odolná dřevěná deska o síle 28mm, která je lepená z kvalitního bukového dřeva. Každý stůl obsahuje dvě prostorné zásuvky a dvě uzamykatelné skříňky. Výškově nastavitelné nohy zajišťují stabilní stojan a pohodlnou práci na pracovním stole. Kovové tělo se kromě moderního designu vyznačuje také odolností proti poškrábání a vlhkosti. 2x skříň na nářadí: která má rozměry cca 120 x 19 x 60 (V) cm a váží pouhých 10 kg. Skříň se skládá ze tří prvků (celkem 120 cm): dvou velkých uzamykatelných dílů skříně a otevřené přihrádky (každý cca 40 x 16 x 58 (V) cm). Na... (více v detailu)
Kraj Vysočina
22 990
 Kč
Sada barový židle WOLTU s opěrkou nohou 2 kusy
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompletní specifikace Vlastnosti Pohodlná a robustní: Barová židle od WOLTU je vyrobena z kvalitního masivního dřeva s precizním zpracováním. Sedák vyrobený z poddajného lnu působí pohodlně. Výplň z pěny s vysokou hustotou vám nabízí elastické, prodyšné a měkké sezení. Rám z bukového dřeva je robustní, stabilní a odolný, takže barová židle s opěradlem unese až 120 kg. Ergonomie: Vhodná výška sedáku a zakřivené opěradlo spolehlivě ochrání vaši páteř. Prstencová podnožka z pozinkovaného kovu je pevná, odolná, odolná a rozměrově stálá. Může poskytnout optimální podporu pro vaše nohy. Celkově můžete s touto ergonomickou barovou židlí relaxovat a užívat si pohodlí. Přizpůsobivé a praktické: Skandinávská barová židle může být široce používána v barech, bistrech, restauracích rychlého občerstvení, restauracích, kavárnách, klenotnictví, prodejních kancelářích, obývacích pokojíc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Sada nožů Haws Laguiole 7 kusů
Před 8 dny - SBAZAR
Sada 7 nožů Laguiole by Haws vhodné spíše na profesionální vaření. Laguiole je název pro zvláštní tvar, který nože mají. Název pochází z francouzské vesnice v Centrálním masivu. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli 420 a označeny logem ve tvaru včely. Sada se skládá ze 7 různých nožů se střenkami z palisandrového dřeva: kuchařský nůž: 30,5 cm (... (více v detailu)
1 500
 Kč
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II (8-dílná sada)
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZAR_CZ
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK II (6-dílná sada)Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil měl mít!Tato cenově dostupná dílenská sestava se skládá:2x pracovní stůl o rozměrech: cca120x60x85(V) cm, velmi odolná dřevěná deska o síle 28mm, která je lepená z kvalitního bukového dřeva. Každý stůl obsahuje dvě prostorné zásuvky a dvě uzamykatelné skříňky. Výškově nastavitelné nohy zajišťují stabilní stojan a pohodlnou práci na pracovním stole. Kovové tělo se kromě moderního designu vyznačuje také odolností proti poškrábání a vlhkosti.2x skříň na nářadí: která má rozměry cca 120 x 19 x 60 (V) cm a váží pouhých 10 kg. Skříň se skládá ze tří prvků (celkem 120 cm): dvou velkých uzamykatelných dílů skříně a otevřené přihrádky (každý cca 40 x 16 x ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
22 990
 Kč
Nože Wood Jewel
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nože Wood Jewel. První je set Big Double Knives (WJ23LL) - Sada velkého finského nože s menším s rukojetí z kudrnaté břízy / sobího rohu v koženém tradičním pouzdře s motivem zvířete. Nosí se společně v pouzdře se dvěma kapsami. Čepel z uhlíkové oceli. Rukojeť z kudrnaté břízy. Hlavice ze sobího rohu. Délka čepele: 21 a 7,7 cm. D... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Zwilling sada pánví, 2 kusy, NOVÉ
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vysoce kvalitní sada pánví Zwilling pro profesionální i každodenní vaření. Sada obsahuje dvě nepřilnavé pánve o velikosti 24 cm a 28 cm. Vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10, vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukce. Dno SIGMA Classic+ zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozložení tepla. Ergonomické nerezové rukojeti pro bezpečné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Gola sada 3/4 násadové klíče 21ks 19-50 6 hran
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Gola sada/násadové klíče CrV 3/4, 21 kusů 6-ti hran. Tato profesionální sada se skládá z 21 kusů 6-ti hranů vyrobených z kované vysoce kvalitní oceli CrV (chrom vanadium). Při opravě nákladních automobilů nebo zemědělských strojů jsou nástavce této velikosti nezbytné v každém autoservisu. Ideální pro uvolnění nebo utažení velkých šroubů. Čepice jsou vyrobeny z chrom vanadiové oceli s vysokým obsahem sloučenin uhlíku pro udržení vysoké tvrdosti v celém průřezu. Zá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 659
 Kč
Ažurový panel dočasné oplocení sada
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Ažurový panel 40 kusů Tento typ oplocení použijete k dočasnému zabezpečení staveniště. Ochráníte tak staveniště před přístupem zvířat a náhodných kolemjdoucích. Ažurové panely se doporučují zejména pro oplocení venkovských a příměstských oblastí, kde není tak velký provoz. Ažurové panely jsou univerzální. Využijete je také při pořádání venkovních akcí, kde je potřeba oddělit určité zóny od sebe. TECHNICKÉ ÚDAJE: Šířka: 3,5 m Výška: 2,0 ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
34 701
 Kč
Lovecké nože velký malý Miguel Nieto
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Předchozí obrázekNásledující obrázek 7 fotografií Cena: 2 200 Kč Velký lovecký nůž Nieto Great Field Hunter Nůž speciálně navržený pro lov. Čepel je vyrobena z odolné oceli AN-58. sada která obsahuje 36 a 21 centimetrů.Jejich hmotnosti jsou 133 gramů, 340 gramů, 396 gramů a 529 gramů. Rukojeť je vyrobena z ABS a zamaku a pouzdro je vyrobeno z kvalitní černé kůže. Ocel AN-58: Nerezová ocel vytvořená firmou Nieto, aby nabízela ty nejvyšší nároky na odolnost proti korozi a nárazu, trvanlivost a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
Lovecké nože
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Velký lovecký nůž Nieto Great Field Hunter Nůž speciálně navržený pro lov. Čepel je vyrobena z odolné oceli AN-58. sada která obsahuje 36 a 21 centimetrů.Jejich hmotnosti jsou 133 gramů, 340 gramů, 396 gramů a 529 gramů. Rukojeť je vyrobena z ABS a zamaku a pouzdro je vyrobeno z kvalitní černé kůže. Ocel AN-58: Nerezová ocel vytvořená firmou Nieto, aby nabízela ty nejvyšší nároky na odolnost proti korozi a nárazu, trvanlivost a elasticitu. Temperování se prov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 950
 Kč
Dílenský ponk - sestava 120cm KLASIK I (3-dílná sada)
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dílenský ponk - sestava 120cm KLASIK I (3-dílná sada) Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil měl mít! Tato cenově dostupná dílenská sestava se skládá: 1x pracovní stůl o rozměrech: cca120x60x85(V) cm, velmi odolná dřevěná deska o síle 28mm, která je lepená z kvalitního bukového dřeva. Každý stůl obsahuje dvě prostorné zásuvky a dvě uzamykatelné skříňky. Výškově nastavitelné nohy zajišťují stabilní stojan a pohodlnou práci na pracovním stole. Kovové tělo se kromě moderního designu vyznačuje také odolností proti poškrábání a vlhkosti. 1x horní skříň na nářadí: která má rozměry cca 120 x 19 x 60 (V) cm a váží pouhých 10 kg. Skříň se skládá ze tří prvků (celkem 120 cm): dvou velkých uzamykatelných dílů skříně a otevřené přihrádky (každý cca 40 x 16 x 58 (V) cm)... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 990
 Kč
Dílenský ponk - sestava 240cm KLASIK III LITE (7-dílná sada)
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dílenský set (dílenský ponk) je vhodný do domácích podmínek pro každého kutila. Nabízí perfektní poměr cena/kvalita/zpracování. Díky modernímu vzhledu bude ozdobou každé domácí garáže či dílny. Jedná se kompletní dílenskou sestavu, která nabízí vše co by správný kutil měl mít! Tato cenově dostupná dílenská sestava se skládá: 2x pracovní stůl o rozměrech: cca120x60x85(V) cm, velmi odolná dřevěná deska o síle 28mm, která je lepená z kvalitního bukového dřeva. Každý stůl má prostornou zásuvku a dvě skříňové části, z nichž jedna je uzamykatelná a druhá skříňová část je vybavena policí. Výškově nastavitelné nohy zajišťují stabilní stojan a pohodlnou práci na pracovním stole. Kovové tělo se kromě moderního designu vyznačuje také odolností proti poškrábání a vlhkosti. 1x skříň na nářadí: která má rozměrycca 42 x 19 x 60 (V) cm a váží pouhých 6 kg. Celkově tato skříň pojme až 30 kg – dost na mnoho nářadí. Zadní stěnu skříně tvoří euro děrovaná stěna, na kterou lze umístit háčky pro zavěšení ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
19 990
 Kč
Wheel stand Vevor
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nepoužitý v original balení. Tento univerzálně navržený stojan na volant je vhodný pro všechna závodní volanty, pedály a řadicí páky. Je kompatibilní s volanty Logitech G25, G27, G29, G920, Thrustmaster T300RS, TX F458, T500RS, T3PA-PRO (F1/GT), Fanatec Clubsport, Simcube; Thrustmaster a CSR. Plně nastavitelný: Stojan s volantem je plně nastavitelný v úhlu a výšce (od 68,5 do 80 cm), takže hráčům různých velikostí poskytuje nejlepší zážitek z jízdy. Otáčením knoflíků můžete nastavit volant a pedálovou desku do jakékoli ergonomické polohy, což výrazně zvyšuje pohodlí a flexibilitu. Odolný stojan na volant: Tento stojan na volant je vyroben z vysoce pevné uhlíkové oceli a nabízí maximální stabilitu a robustnost po dlouhou dobu. Takto odolný držák se v náročné konkurenci neposune ani nespadne. Každý opěrný bod je navíc vybaven gumovými nožičkami pro zvýšení bezpečnosti. Skládací a kompaktní: Poté, co si užijete hru, můžete tento stojan na volant snadno složit a uložit pod gauč/postel ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Velká 40 dílná sada ručních závitníků a oček pro řezání závi
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká 40 dílná sada ručních závitníků a oček pro řezání závitů ”Pro řezání závitů o 17 průměrech u šroubů a matic ve výhodné sadě”Pořiďte si do vaší výbavy výhodnou 40-dílnou sadu Vyrobeno z vysoceodolné uhlíkové oceli stabilní tvar s vodicí částí s mazacími drážkami Perfektní pro řezání závitů šroubů a matic 17 průměrů závitů u šroubů a maticPro druh závitu: M Vrcholový úhel: 60 stupeň Řezný materiál: HSS Směr řezu: pravýV sadě: Závitový klíč ... (více v detailu)
Ústecký kraj
450
 Kč
Sada stahováků s kluzkým kladivem na ložiska 5 dílná
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Servisní 5dílná sada 3-ramenných stahováků s rázovým kluzkým kladivem k demontáži ložisek ze slepých děr, výměně ložisek, kde není možno použít klasické stahováky nebo zapření hydraulického či mechanického pístu. Ložiska jsou demontována údery kluzného kladiva o zarážku vodící tyče. Čelisti stahováku se zajistí na ložisku utažením kuželové matice. Nástroje jsou uloženy v plastovém kufříku, který usnadňuje jejich skladování a přenos. Hlavní... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 300
 Kč
ZWILLING Steak set, sada steakových příborů 12ks
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu steakových příborů. Vysoce kvalitní steakový příbor se skládá z 6 vidliček a 6 nožů se zoubkovanými čepelemi, ideální pro milovníky masa, jako dárek nebo k použití u grilovacích večírků. Ideální pro všechny druhy steaků: steako... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty