Prodej zahrady, 178 m², Aš

Nabízíme k prodeji krásnou zahrádku na okraji Aše o rozloze 178 m², ideální pro rekreaci a pěstitelství. Nemovitost disponuje kůlnou, která poskytne dostatečný prostor pro uložení nářadí a zahradního vybavení. Parcela je v dobrém stavu, pečlivě udržovaná a připravená k okamžitému využití. Velkou výhodou této nabídky je možnost odkoupení sousedícího pozemku, na kterém se nachá... (více v detailu)
471 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej zahrady, 4689 m², Brno
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Předmětem prodeje je podíl 7/16 na zahradě v Brně - Jundrov. Celková plocha zahrady - 4689m². Na pozemku stojí chata o z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej zahrady, 2172 m², Veverská Bítýška
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 1/80 zahrady vedené v katastrálním území Veverská Bítýška. Celková plocha pozemku je 2172 m2, přičemž čtvrtina na pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 1435 m², Hranice
Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o rozloze 1435 m² v katastrálním území Hranice u Aše. Tento pozemek se nachází v klidné části obce, ideální pro ty, kteří hledají poklidné a tiché místo pro svůj nový domov. Parcela se nachází u zpevněné příjezdové cesty a poskytuje skvělou příležitost pro výstavbu rodinného domu či rekreačního objektu. V okolí je veškerá občanská v... (více v detailu)
2 520 000
 Kč
Prodej pole, 2802 m², Veverská Bítýška
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 1/4 zemědělské půdy vedené v katastrálním území Veverská Bítýška. Celková plocha 3 sousedících pozemků je 2802 m2, přičemž čtvrtina na prodej je 700 m2. Jeden z pozemk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
37 800
 Kč
Prodej zahrady, 676 m2, OV, Chomutov
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji pozemek o výměře 676 m², nacházející se v klidné a velmi vyhledávané části města Chomutova. Tato dobře udržovaná nemovitost poskytuje ideální prostor pro relaxaci, zahradničení či trávení volného času s rodinou a přáteli. Zahrada nabízí možnost umístění menšího zahradního domku či altánu. Okolí je tiché, s minimálním automobilovým provozem, což zaručuje maximální soukromí a klid. Přístup je zajištěn z veřejné komunikace. Tato nabíd... (více v detailu)
Ústecký kraj
390 000
 Kč
Prodej zahrady, 676 m2, OV, Chomutov
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji pozemek o výměře 676 m², nacházející se v klidné a velmi vyhledávané části města Chomutova. Tato dobře udržovaná nemovitost poskytuje ideální prostor pro relaxaci, zahradničení či trávení volného času s rodinou a přáteli. Zahrada nabízí možnost umístění menšího zahradního domku či altánu. Okolí je tiché, s minimálním automobilovým provozem, což zaručuje maximální soukromí a klid. Přístup je zajištěn z veřejné komunikace. Tato nabíd... (více v detailu)
Ústecký kraj
390 000
 Kč
Prodej zahrady, 601 m², Údlice
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte ideální místo k relaxaci a zahradničení? Nabízíme Vám k prodeji pozemek o rozloze 601 m², nacházející se na okraji klidné obce Přečaply které je známé svou malebnou krajinou a pohodovou atmosférou. Tento pozemek je ideální pro ty, kdo hledají únik od městského shonu a chtějí si užívat přírodu a hlavně trochu odpočinku. Vzhledem k velmi dobrému stavu n... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 159 m², Herink
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části obce Herink nabízíme k prodeji moderní rodinný dům o dispozici 4+1 s užitnou plochou 159 m² v žádané lokalitě Herink. Tato jednopodlažní cihlová novostavba v bloku vám poskytne veškerý komfort moderního bydlení. Dům je vybaven rekuperační jednotkou a klimatizací, což přispívá k jeho energetické úspornosti. Dům se nachází na pozemku o rozloze 341 m² a je ideální pro rodinný život... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej zahrady, 200 m2, obecní vlastnictví, Chomutov
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou zahradu o velikosti 200 m², která se nachází na okraji obce Chomutov v zahrádkářské kolonii Mír. Jedná se o přenechání nájemní smlouvy, jelikož zahrada je ve vlastnictví města Chomutova. Na zahradu je přivedena užitková voda a je zde dřevěný zahradní domek s praktickou pergolou. Pozemek je ideální pro ty, kteří hledají místo k odpočinku od každodenního ruchu města, či jako příjemnou základnu pro své zahradničení. Díky své poloze a dobrému sta... (více v detailu)
Ústecký kraj
399 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku, 1109 m2, Skochovice
Výjimečná příležitost! Nabízíme k prodeji zasíťovaný stavební pozemek o rozloze 1109m² v malebné obci Skochovice. Tato ideální lokalita poskytuje nejen dostatek místa pro vaše stavební sny, ale také klidné a přátelské prost... (více v detailu)
1 884 015
 Kč
Prodej zahrady 678 m², ul. Chebská, Luby
Na prodej zahrada o celkové výměře 678 m² nacházející se v zahrádkářské kolonii v Lubech, ul. Chebská. Zahrada je rozdělena na parcelu o výměře 631 m² a podíl ve výši 1/16 na příjezdové cestě, jemuž odpovídá výměra 47 m². Dle územního plánu je zahrada vedena jako Bl - bydlení v rodinných domech - městské a příměstské s hlavním využitím pro bydlení v rodinných domech. Zastavitelnost pozemku není dle ÚP stanovena, ale vyžaduje respektování současné prostorové kompozice (měřítko a kontext okolní zástavby v dané lokalitě). Z toho vyplývá, že by měl... (více v detailu)
195 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 43 m², Ostrava, ul. Polská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 2+1 s užitnou plochou 43m², nacházející se v 11. podlaží panelového domu s 12 nadzemními podlažími a 1 podzemním podlažím na sídlišti v části obce Poruba. Byt disponuje třemi místnostmi a je v dobrém stavu. Ideální volba pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Okolí nabízí dostatek zeleně, obchodů, škol i sportovních z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej Rodinného domu s pozemkem 665 m², Šilheřovice
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme jedinečný vícegenerační dům v malebné a klidné části obce Šilheřovice. Tento dům je ideální pro soužití dvou generací pod jednou střechou, přičemž každá může mít dostatek soukromí i pohodlí. Dům je v původním stavu a připraven k rekonstrukci. Disponuje prostornými místnostmi a zahradou, která je ideální pro letní grilování, dětské hry nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. V podsklepení domu je parkování pro 2 auta a dostatek úložného prostoru. Nemovitost leží na samostatné parcele o rozloze 665 m² s celkovou zastavěnou plochou 134 m² a užitnou plochou 220 m². Dům má dvě podlaží, což poskytuje dostatek prostoru pro všechny členy rodiny. Přízemí je prakticky uspořádané a vhodné i pro starší generaci. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vytápěn plynovým kotlem. Byl kolaudován v roce 1980. Lokalita je velmi příjemná a poskytuje veškerou potřebnou inf... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 4616 m², Boleboř
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nádherný pozemek vhodný k bydlení v katastrální území Boleboř. Pozemek o rozloze 4616 m² se nachází na klidném a tichém místě. Je tedy ideální nemovitostí pro každého, kdo hledá únik od ruchu města a preferuje bydlení v krásné přírodě, které je zde opravdu dostatek. Svou rozlohou jistě zaujme i milovníky zvířat, kteří stojí o domácí chov. Stav pozemku je velmi dobrý, lehce svahovitý a je připraven k okamžité výstavbě. V blízkosti se nachází autobus... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Nezdice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nízkoenergetickou novostavbu v klidné části Nezdic nad Úhlavou. Disponuje 4 místnostmi rozloženými na 2 nadzemních podlaží. Cihlová konstrukce zajišťuje trvanlivost a kvalitu bydlení, podlahové topení na tepelné čerpadlo zaručuje příjemné a ekonomické vytápění. K nemovitosti náleží rozsáhlý pozemek o velikosti 2223 m², který nabízí příležitosti pro vaše zahrádkářské záměry nebo prostor pro relaxaci a hry s dětmi. Užitná plocha domu je 100 m²... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 046 840
 Kč
Prodej pozemku, 1672 m², Podhradí u Aše
Nabízíme na prodej soubor dvou pozemků navazující na sebe o celkové výměře 1672 m2, které jsou na katastru nemovitostí vedený jako trvalý travní porost. Nachází se v klidné části obce Podhradí u Aše. Dle platného územního plánu Podhradí se nachází v nezastavěném území v nezastavitelných plochách – zemědělské plochy. Hlavní využití – nezastavěné... (více v detailu)
400 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 47 m², Ostrava, ul. Tavičská
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte příjemné bydlení za skvělou cenu? Mrkněte na náš družstevní byt 2+1 bez převodu do osobního vlastnictví v Ostravě Vítkovicích. Se 47 m² v 1.NP a 5 m² sklepem máte prostor pro pohodlný život i skladování. A klidně vše zvládnou i unavené nožky. Bydlení zde je naprosto pohodové. Dům má jen dva vchody po čtyřech bytech, takže klídek zaručen. Bytové družstvo se o vše stará a hospodaří na jedničku. Tento byt je ideální volba pro páry startující společný život, starší páry, či jednotlivce hledající klidné bydlení v sousedství rodinných domků. Velmi atraktivní je tato ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
949 000
 Kč
Prodej pozemku k rekreaci, 457 m², Úštěk
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Pozemek o rozloze 457 m², nacházející v klidné části malebné obce Kalovice, který je v katastru veden jako ostatní plocha a v územním plánu obce je určen pro individuální rekreaci. Okolní příroda a tiché prostředí nabízejí dokonalé útočiště od ... (více v detailu)
Ústecký kraj
560 000
 Kč
Prodej stravování, 78 m², Kladno, ul. Vodárenská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme odkoupení vybavení za 350 000 kč a přenechání nájmu, který měsíčně vychází 9 000 kč za zavedenou a plně vybavenou pizzerii o užitné ploše 78 m², situovanou v rušné části obce Kročehlavy, Kladno. Restaurace se nachází v přízemí panelového domu s celkovým počtem devíti nadzemních podlaží. Prostor restaurace je v dobrém stavu a je připraven k okamžitému zahájení provozu. Součástí prodeje je kompletní vybavení a know-how, kt... (více v detailu)
Středočeský kraj
350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Sobotín
Před 2 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Sobotín. Tato nemovitost na samostatném pozemku o velikosti 2019 m² nabízí 210 m² užitné plochy rozložené do dvou nadzemních podlaží. V přízemí najdete prostornou obývací halu doplněnou o krb, plně vybavenou kuchyň, jídelnu, technickou místnost a dvojgaráž. Druhé patro skýtá tři pokoje, ložnici a koupelnu s hydromasážní vanou a sprchovým koutem. Dům je kompletně zateplen a měsíční náklady ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 266 m², Skašov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný třípodlažní rodinný dům v klidné části obce Skašov. Tato nemovitost s užitnou plochou 266 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i odpočinek. Dispozice domu s obestavěným prostorem cca 840 m3 : Suterén - dílna, technická místnost, sklep a další 2 volné místnosti, 1. nadzemní podlaží s balkónem - kuchyň s jídelnou a spíží, obývací pokoj, ložnice, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatné WC, 2. nadzemní podlaží - tři pokoje, jedna menší hobby místnost, koupelna s vanou, samostatné ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 300 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 778 m², Velký Šenov
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej pozemku k bydlení v klidné části obce Malý Šenov. Tento pozemek o rozloze 778 m² ve vyhledávaném katastrálním území Staré Hraběcí. Se nachází v klidné části obce, což skýtá ideální podmínky pro výstavbu rodinného domu nebo rekreační chaty. Bezprostřední okolí nabízejí nádhernou přírodu a příležitosti pro relaxaci. Pozemek je v současné době ve velmi dobr... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 150 000
 Kč
Prodej domu 2+1 v obci Kadov
Před 1 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej přízemního venkovského domu v udržovaném původním stavu. Dům se nachází na okraji obce a nabízí jedinečnou možnost klidného bydlení s možností využití bydlení s retro prvky. Celková zastavěná plocha domu činí 100 m na pozemku o velikosti 259 m. Dispozice domu je 2+1. Dům je ve stavu rekons... (více v detailu)
Jihočeský kraj
960 000
 Kč
Prodej pozemku Horní Bečva
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi pozemek ke stavbě domu o výměře 754 m v malebné horské obci Horní Bečva. Tento pozemek nabízí nejen hezké výhledy na okolní krajinu, ale také široké možnosti pro volnočasové aktivity. Pozemek se nachází v zastavitelném území a dle územního plánu spadá do ploch pro bydlení individuální a je tak je ideální pro stavbu rodinného domu či rekreačního objektu. Veškeré možnosti využití nejdete v přiložené fotogalerii. Pozemek o rozměrech cca 16 x 41m je přístupný z obecní komunikace, je ze tří stran op... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Louňovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Louňovice. Tento samostatně stojící cihlový dům o dvou nadzemních podlažích nabízí celkem 6 místností, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinný život. Užitná plocha domu činí 190 m², což zajišťuje komfortní bydlení i pro vícečlennou rodinu. K domu náleží také terasa s krásnou vzrostlou zahradou s ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty