Prepravni stojan na motorku

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Univerzální stojan na motorku Obecný popis: určeno pro přední kolo motocyklu, určeno pro pneumatiky o průměru 14 palců až 21 palců (plné nastavení), Barva černý komaxit použití: montáž na podlahu přívěsu, autobusu, garáže atd., lze postavit bez montáže (bez problémů drží motocykl), rychlé a snadné nastavení, stabilní konstrukce, po nárazu do kolípky je motocykl stabilní, z ocelových profilů. dva kroužky pro připevnění tr... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Stojan na motorku
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám tento stojan, držák na motorku.
Pardubický kraj
400
 Kč
Dveřní koule pevná z leštěné nerezové oceli
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 2 kusy originál nerezového dveřního držáku ve tvaru čočky k montáži skrz dveře. Leštěný povrch. Průměr knoflíku 50 mm, výš... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
DRŽÁK SLUNEČNÍCH BRÝLÍ
Před 4 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodám nový držák na sluneč. brýle, určený k montáži na sluneční clonu v automobilu. Cena - 100,- Kč.
Liberecký kraj
100
 Kč
Rám včetně stojanu - Jawa 125 typ 810 Chopper - uloženka
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji rám včetně stojanu, držáku motoru a vodící kladky řetězu. Určeno pro motocykl Jawa 125 typ 810 Chopper. Demontováno z nového nejetého motocyklu navr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000
 Kč
Přepravní stojan motocyklu
Nastavitelný držák pro převoz motorky. Kolébka zaaretuje přední kolo, stačí dát vázací popruhy za řídítka. Stojan zle přimontovat do podlahy pomocí 4 otvorů, nebo zap... (více v detailu)
2 300
 Kč
Dell 4T766 APC
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dell 4T766 APC je AP6022 PDU Power Distribution Unit. Tento zdroj napájení byl vyroben firmou APC a je určen pro montáž do racku. Má následující parametry: Model: AP6022 Typ: Zero U (není potřeba žádného místa v racku) Vstupní napětí: 100–240 V Maximální proud: 16 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Průmyslový axiální ventilátor 300 mm
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K dispozici pár nových nerozbalených kusů. Jedná se o nízkotlakový axiální ventilátor s vysokou kapacitou odsávání a ocelovým krytem. Určeno pro montáž na zeď a vhodné užití bude v nejrůznějších průmyslových objektech, skladech, garážích, kuchyních restaurací, barech nebo třeba nejrůznějších prodejnách. Tyto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 400
 Kč
Prodám snímače tlaku v pneu. VDO REDI-senzory(8 ks)
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Senzory jsou určené k měření tlaku vzduchu a teploty v pneumatikách vhodných k tomuto účelu a k podání hlášení do příslušného systému kontroly tlaku v pneumatikách. Jak to funguje? Je to velmi jednoduché. Na vnitřní stranu pneumatiky pomocí raznice a speciálního lepidla CYBERBOND nalepíte gumový kontejner, do kterého poté vložíte již předprogramovaný REDI SENZOR. Poté pomocí TPMS diagnostiky ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
SET ZOUVAČKA 24″ + VYVAŽOVAČKA POLOAUTOMATICKÁ
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Poloautomatická zouvačka pneumatik značky TMG PROFICARS se vyznačuje dlouhodobou životností. Má rameno vyklápěné ručně do strany a kontrované šroubem. Montážní patka se zase vertikálně vyklápí a aretuje pákou s excentrickým mechanismem. Zouvačka pneumatik je určena pro montáž a demontáž osobních a dodávkových pneumatik. Výhodou tohoto stroje je vysoká pevnost odrážecího zařízení, pevná konstrukce. Ochranné kryty čelistí, patky a lžíce chrání hliníkové kola před poškozením. Každý prvek byl podroben sérii zátěžových testů na namáhání, odírání a deformaci. PARAMETRY Vnitřní upínací rozsah: 12-24 palců Vnější upínací rozsah: 10-22 palců Maximální šířka kola: 13 palců Maximální průměr kola: 950 mm Síla montážního stolu: 1100 Nm Síla odrážení: 2000 kg Výkon motoru: 0,75 kW Napájení: 380V Přívod vzduchu: 0,8-1,2mpa Operační tlak: 6-8 bar Rozměry (V x H x Š): 185 x 95 x 75 Hlučnost: 70dB Váha: 190 kg Vysoce kvalitní moderní vyvažovačka kol od f... (více v detailu)
Olomoucký kraj
46 019
 Kč
Prodám snímače tlaku v pneu. VDO REDI-senzory(8 ks)
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Senzory jsou určené k měření tlaku vzduchu a teploty v pneumatikách vhodných k tomuto účelu a k podání hlášení do příslušného systému kontroly tlaku v pneumatikách. Jak to funguje? Je to velmi jednoduché. Na vnitřní stranu pneumatiky pomocí raznice a speciálního lepidla CYBERBOND nalepíte gumový kontejner, do kterého poté vložíte již předprogramovaný REDI SENZOR. Poté pomocí TPMS diagnostiky ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
Pojízdný stojan s držákem na televizor Connect It Wheelie II
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nové nikdy nepoužité záruka 12 měsíců. PŘIPOJTE TO Wheelie II Díky držáku CONNECT IT Wheelie II bude vaše televize v ideální poloze pro večerní sledování filmů. Směs oceli a hliníku se postará o dlouhou výdrž s nosností až 50 kg . Díky kolečkům s brzdovou mechanikou televizi snadno přemístíte i do jiné místnosti a upevníte na místo. CONNECT IT lze polohovat ve výškách 1,2 až 1,6 metru a je určen pro obrazovku s úhlopříčkou 37-70". Podporuje také VESA max 600 × 400 ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 990
 Kč
sněhové řetězy 225/16mm na dodavku/suv s certifikací GS/ TÜV
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Stav: nové, nepoužité. Kvalitní sněhové řetězy s certifikací GS/ TÜV. Zesílené sněhové řetězy určené pro těžší vozidla (4x4, SUV, dodávky, lehké nákladní vozy do 7,5t). Lze použít do rychlosti 50km/h. Montáž řetězů trvá cca 5 minut, montáž lze provádět na stojícím vozidle - není nutné do řetězů najíždět.   Řetězy jsou baleny v pevných ... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
Stojan zásobník na CD, DVD, BLURAY, ...
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Stojan zásobník na CD, DVD, BLURAY, ... . Nový. Černý. S dřev... (více v detailu)
Plzeňský kraj
49
 Kč
Držák resp. stojan na kola na zeď s možností uzamčení – 2 ks
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám držáky na kola (2 ks), které jsem si pořídil do zahradního domku, kde to nakonec bohužel musím prostorově vyřešit jinak a už se mi do domku nevlezou, tudíž nevyužiji. Držáky byly pouze přišroubovány ke stěně, ale nikdy nebyly používány, takže jsou jako nové s minimem oděrek, jestli vůbec. Obecný popis: Speciální konstrukce trubek o průměru 20 a 25mm, umožňuje uzamknutí přes kolo i rám jízdního kola. Výbornou stabilitu uložení zajištuje hák pro zavěšení v kombinaci se spodním držákem kola umožňuje dvě nastavení vzdálenosti mezi koly 1100 mm a 1370 mm. Konstrukce držáku elimi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
dětská sedačka na kolo HAMAX Kiss
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám dětskou sedačku HAMAX Kiss určenou k montáži na rám kola (dítě sedí vzadu za sedadlem). Včetně držáku na kolo, do kterého se dá jednoduše nacvaknout a zase odcvaknout. Funkční jednoduchý systém. Stav viz foto. Výškově nastavitelné (podle velikosti dítěte), dop... (více v detailu)
Pardubický kraj
450
 Kč
Psí bouda, přepravní klec,transportní box 65x91x70cm,2xšikmý
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Psí bouda, přepravní klec pro psa Premium! Jedná se o originálně zabalené zboží, nové, se zárukou. Možné odeslat na dobírku 189,- Popis výrobku: Tento přepravní box je ideálním pomocníkem při bezpečné přepravě vašeho domácího mazlíčka autem, ideální způsob přepravy vašeho psa či jiného zvířete, snadno a lehce umístitelná do kufru – díky zkosené zadní stěně klece ji úplně přesně zapasujete za zadní sedadla bez nevyužité mezery mezi sedadlem a klecí. Pokud chcete zajistit svému milovanému psovi bezpečný a spolehlivý přepravní prostředek a poskytnout mu také pohodlí při jízdě autem, tak je tento box určen právě pro Vás. V bo... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 490
 Kč
Pásová bruska PASOVEC 100, 1 rychl. + STOJAN
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodáme nepoužitou pásovou brusku PÁSOVEC 100 + STOJAN.Verze 400V nebo 230V Je to jednorychlostní stroj určený k efektivnímu a zároveň hospodárnému broušení dílů a obrobků z uhlíkových a nerezových ocelí, hliníku a dalších neželezných kovů, ale i jiných materiálů jako dřeva a plastů. Stroj disponuje celkem dvěma pracovišti pro kontaktní a rovinné broušení. Stroj má již z výroby integrovanou přípravu pro připojení odsávání. Výměna brusného pásu je díky pákovému mechanizmu napínání otázkou jen několika málo okamžiků. Díky kompaktním rozměrům je stroj ideální pro menší dílny nebo nástrojárny. 1-rychlostní pásová stolní bruska, brusný pás 100x1220 mm. Pro kontaktní a rovinné b... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 100
 Kč
Otočný lakýrnický stojan SL2 - 10 ramen
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový lakýrnický otočný stojan 10 ramen. Popis produktu: Pohodlný otočný stojan na lakování pro stabilní upevnění lakovaných prvků v libovolném úhlu Stojan má 8 delších ramen s dvojitým systémem upevnění a 2 kratšími rameny s háčky Dvojitý systém pro upevnění lakovaných prvků Je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
zamykatelný držák smartphonu na motorku
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Mám ho na motorce 1 Rok. Motka šla z domu, tak prodávám. Robustní mechanický zamykatelný držák smartphonu na motorku. Naprosto univerzálně nastavitelný na každý smartphone a zároveň naprosto jednoduše ovladatel... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
2din autorádio navigace android 2+32gb + příslušenství
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nové, jen vyzkoušené 2din autorádio. Čtěte celý inzerát a prohlédněte si všechny fotky ať víte co kupujete ;) Možnost dokoupit - zadní kamera (+ 300 Kč) rámeček (+200 Kč) ISO konektor (+150 Kč) anténní adaptér (+50 Kč) Popis : Rozměr 178x102 mm, Android v Češtině, Bílé podsvícení tlačítek, 7 palcová celolodotyková obrazovka, Stereo MP5 přehrávač - Víceformátové přehrávání, GPS Navigace, AM FM rádio, WiFi, hotspot WiFi, Bluetooth, 2 GB RAM + 32 GB ROM, 2x USB, Podpora telefonní spojení, Podpora vstupu zadní kame... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 300
 Kč
Střešní nosič jízdních kol THULE Proride 598
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Popis: Nový celohliníkový uzamykatelný střešní nosič kol THULE Proride 598 ( s nápisem ŠKODA) se zárukou a možností odpočtu DPH. Tento nosič kol patří do příslušenství Škoda. Je to nosič THULE Proride 598 s tím rozdílem, že místo nápisů THULE jsou na nosiči nápisy ŠKODA. Velkou výhodou je dostupnější cena. Pro majitelé vozů ŠKODA zase větší designovou kompatibilitu díky nápisům ŠKODA. Moderní vysoce funkční uzamykatelný nosič kol vhodný pro kola s průměrem rámové trubky 22 - 80 mm. Manipulace s kolem při jeho nakládání je velice jednoduchá. Uchycení a zamčení kola do rámu se provádí pomocí speciálního zařízení, které je umístěno v základně nosiče a lze tedy tyto operace provádět pohodlně a bezpečně ze země. Nosič je vybaven dvojím zamykáním - kolo do nosiče + nosič k příčníkům. Lze montovat jak na klasické čtyřhranné tyče, tak alu tyče pomocí připoženého adaptéru. Maximalní rychlost při převozu: 130 km/h Technické parametry: lehká a elegantní hliníková konstrukce držák rámu a žl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 899
 Kč
Magnetický zametač pro VZV
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Trvalý magnetický zametač pro vysokozdvižný vozík. Jednoduchá montáž ke všem typům vysokozdvižných vozíků.Odstraní z plochy kovové zbytky Kvalitní magnetický zametač, který je upevněn na zadní části vozíku Tento zametač je určen pro práci v železářském provozu, kde odstraní železné předměty a zbytky kovových částí Slou... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
epoxidová polička
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím poličku z ořešáku černého a čiré epoxidové pryskyřice. Zdobená výběrem mušlí a ulit. Ze spodní strany je černá pryskyřice. Polička má na 3 stranách ozdobné zafrézování, na straně zadní, která přijde ke zdi, je bez frézování. Vrchní ošetření je provedeno ochranným lakem proti poškrábání, otěruvzdorným lakem LV CC 250. Jedná se o... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 900
 Kč
Dodge Durango, 5,7 V8 HEMI ORANGE Tow N Go, SUV,
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dodge Durango 5,7 V8 HEMI ORANGE Tow N Go SUV r.v. 2023 5654 ccm, 268 kW, barva černá metalíza, ABS, tempomat, alarm, • NOVÉ VOZIDLO SKLADEM • Příplatkový paket Hemi Orange/Tow N Go • Magnetic Ride • BREMBO brzdové třmeny • Brzdové třmeny v oranžové barvě • 20- ti palcová kola • Pirelli Run Flat pneumatiky • Jízdní režimy Sport/Track/Tow/Snow • Quadra-Trac Active On Demand 4WD • Dálkové startování ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 140 490
 Kč
Dodge Durango, 5,7 V8 HEMI ORANGE Tow N Go, SUV,
Před 5 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dodge Durango 5,7 V8 HEMI ORANGE Tow N Go SUV r.v. 2023 5654 ccm, 268 kW, barva světle šedá, ABS, tempomat, alarm, • NOVÉ VOZIDLO SKLADEM • Příplatkový paket Hemi Orange/Tow N Go • Magnetic Ride • BREMBO brzdové třmeny • Brzdové třmeny v oranžové barvě • 20- ti palcová kola • Pirelli Run Flat pneumatiky • Jízdní režimy Sport/Track/Tow/Snow • Quadra-Trac Active On Demand 4WD • Dálkové startování vo... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 140 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty