Flowjet-průtočná uzavírací armatura 3/4"

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou a nepoužitou uzavírací 3/4" armatura s vypouštěním od fa.Reflex,které se říká "Flowjet". Tato armatura se používá ve spojení s expanzní nádobou REFIX DD pro maximální provozní tlak 10 barů (1MPa), pro zajištění cirkulace a obměny vody v této nádobě. Tím je omezeno množení nežádoucích organismů a je zajiště... (více v detailu)
Středočeský kraj
799
 Kč

Podobné inzeráty

DAKON DUA PLUS BK, BT
Nabízím díly k prodeji. Oběhové čerpadlo WILO HUL15/6-3 C, WILO HUL15/5-1 C. Ply... (více v detailu)
Neuvedeno
REFLEX Variomat VS 2-1/60 řídící jednotka s jedním čerpadlem
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Komplexní program pro udržování tlaku, automatické doplňování a odplyňování pro soustavy do 8 MW Variomat je expanzní automat, který udržuje tlak v soustavě pomocí přepouštěcího ventilu a čerpadla, je určený pro topné a chladicí soustavy. Při chladnutí v soustavě klesá tlak, čerpadlo zapne a přečerpá potřebné množství vody z nádoby do soustavy. Při zvýšení teploty se v soustavě tlak zvýší, otevře se přepouštěcí ventil a voda se přepouští do nádoby. Uskladněná voda v beztlaké nádobě je od vzduchu oddělena kvalitní butylovou membránou. Udržuje tlak v soustavě v rozmezí 0,4 baru Odstraní z celého objemu soustavy volný i rozpuštěný plyn Automati... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000
 Kč
expanzní nádoba expanzka Variomat Reflex VF 1000 ŠEDÁ 740MM
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Číslo 238250 Značka Reflex Dodavatelský kod 8610600 Rabatová skupina RFX2 pořizovací cena bez DPH 98 314,00 CZK ýška: 2685 mm připojení: G 1 Hmotnost: 138 kg - čerpadlový expanzní automat s integrovaným doplňováním a odplyňováním pro topné soustavy a soustavy chladicí vody - vak v nádobě podle DIN 4807 T3, dovolená provozní teplota 70 °C - schváleno ve smyslu Evropské směrnice pro tlaková zařízení 97/23/EG - mikroprocesorové řízení se zobrazováním na displeji - trvalá signalizace tlaku a hladiny - 2 beznapěťové kontakty pro hlášení poruchy (souhrnná porucha, min. stav vody) - seriové rozhraní RS 485 (ne pro variomat 1) patentovaná plnoautomatická regulace přepouštění - možnost prodloužení záruky až na 60 měsíců - komunikace v češtině Variomat je expanzní automat, který udržuje tlak v soustavě pomocí přepouštěcího ventilu a čerpadla, je určený pro topné a chladicí soustavy. Při chladnutí v soustavě klesá tlak, čerpadlo zapne a přečerpá potřebné množství vody z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000
 Kč
Tlaková nádrž 11 bar 300L + příslušenství
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Popis svislé tlakové nádoby 300 l Naše tlaková nádoba o objemu 300 litrů a tlaku 11 barů je robustní a prostorná jednotka, ideální pro skladování stlačeného vzduchu a dalších vysokotlakých plynů. Je navržena tak, aby odolala vysokým tlakům a zaručila bezpečné skladování stlačeného vzduchu. Tato nádoba se používá v různých průmyslových odvětvích, například v průmyslu, stavebnictví, automobilovém průmyslu a domácích dílnách. Lze ji snadno připojit ke vzduchovému kompresoru nebo jinému zařízení na výrobu stlačeného vzduchu, čímž poskytuje spolehlivý zdroj vzduchu pro výrobní procesy a užitkové aplikace. Nádrž lze snadno připojit ke vzduchovému kompresoru nebo jinému zařízení na výrobu stlačeného vzduchu, čímž poskytuje spolehlivý zdroj vzduchu pro výrobní procesy a užitkové aplikace. Objem této nádrže 300 litrů umožňuje delší dobu provozu bez nutnosti častého doplňování. Tlak 11 barů znamená, že nádrž je schopna uchovávat plyn pod vysokým tlakem, což je velmi užitečné pro aplikace vyža... (více v detailu)
Pardubický kraj
17 800
 Kč
REFLEX automatické doplňovací zařízení
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Původní cena 25.000.- Jedna se o použité automatické doplňovací zařízení Fillcontrol, 6811500 Bylo používané 2 roky Plně funkční a vyzkoušené TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 90 mm Hloubka: 240 mm Výška: 304 mm Hmotnost: 3 kg Připojení vstup/výstup: Rp 1/Rp 1 VÝKONOVÉ PARAMETRY: Napájení: 230 V/50 Hz Max. provozní teplota: 70 °C Vstupní tlak: max. 10... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Drobné instalatérské a topenářské práce
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme volné kapacity našeho zkušeného týmu pro drobné instalatérské a topenářské opravy v domácnostech i kancelářských budovách. Naše služby zahrnují: Výměny ventilů: kulové kohouty, pojistné ventily, zpětné klapky, uzavírací ventily a další armatury. Instalace a opravy čerpadel. # Opravy a výměny potrubí: včetně lisování a pájení měděného potrubí. Montáže a výměny radiátorů. # Výměny vodovodních baterií a armatur. Opravy úniků vody a drob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Reflex expanzní nádoba N 35 - 35l, 4 bar a další
Před 58 dny - HYPERINZERCE
Prodám expanzní nádobu Reflex N 35- 35l, 4 bar včetně tlakoměru, napouštěcího venti... (více v detailu)
800
 Kč
hadice aquastop - NOVÁ
Před 61 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
AQUASTOP BEZPEČNOSTNÍ přívodní hadice na pračku / myčku 150cm s nerezovým sítkem Vysokotlaká bezpečnostní 3/4 " 2m přívodní hadice k pračce, myčce s celokovovým závitem je opatřená na jednom konci 180st. a na druhém konci 90st. koncovkou. Naprosto ideální pro 100% bezpečný spoj mezi automatickou pračkou a ventilem na vodu ( nebo myčkou nádobí a ventilem na vodu ). Doporučujeme všude tam, kde nezastavujete ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty