ŘIDIČ MKD (C+E) pravidelná linka

ŘIDIČ MKD (C+E) pravidelná linka
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na novou stálou linku Říčany-Brehna-Říčany, přijmeme spolehlivého řidiče kamionu. Pracovní doba pondělí až pátek - každý den doma. Požadujeme čistý trestní rejstřík, ŘP sk.CE, kartu do tachografu a platný profesák. Podmínkou je slušné vystupován... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč

Podobné inzeráty

ŘIDIČ MKD (C+E) pravidelná linka
ŘIDIČ MKD (C+E) pravidelná linka
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Přijmeme spolehlivého řidiče kamionu do dvojky na pravidelnou linku CZ-BE-CZ. Začátek a konec Říčany. Jezdí se takto: po... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
C+E mkd
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Z důvodu rozšiřování vozového parku ještě hledáme 3 šikovné řidiče. Platové podmínky po-pá 55-65 tisíc dle šikovnosti řidiče. Jezdíme převážně CZ-DE-CZ případně ... (více v detailu)
Středočeský kraj
60 000
 Kč
Řidič MKD Sólo
Řidič MKD Sólo
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
JIMI- Dlouhý spol. s.r.o. je česká rodinná přepravní společnost s dlouholetou tradicí, která do svého týmu přijmeme řidiče na pozici MKD- Sólo Nabízíme: - plat 45000 – 50 000 čistého - řádný výplatní termín - vozový park Mercedes Benz Actros 1835 sólo. Mercedes Benz Atego 1523 sólo - navigace , mobilní telefon, bonusy, příspěvek n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledáme řidiče kamionu MKD (C+E) - nástup možný ihned
Hledáme řidiče kamionu MKD (C+E) - nástup možný ihned
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče kamionu na MKD (C+E). Sídlo firmy: Zábřeh na Moravě Trasy: CZ-DE-CZ Pravidelné návraty domů každý týden Pracovní doba: Ne-Čt nebo Po-Pá Nájezd cca 8000-8500km/měsíc - pohodová práce Stabilní zaměstnání v zavedené firmě Moderní vozový park a tech... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Řidič MKD pravidelné přepravy po EU turnusová práce s bytem
Řidič MKD pravidelné přepravy po EU turnusová práce s bytem
CHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Pro naše pravidelné linky po EU hledáme spolehlivé řidiče. Jedná se o pravidelné přepravy pondělí – pátek v pravidelných časech. Na této pravidelné lince se vozí výměnné nástavby – dva kontejnery (jeden na tahači a druhý na tandemovém přívěsu). Jedná se o tandemové soupravy značky VOLVO, SCANIA, MERCEDES. Řidič přichází k připravené, naložené a zaplombované nástavbě se sběrným zbožím – tu podjíždí, nabírá a převáží na místo určení – bez čekání! Je tedy opravdu řidičem. Ubytování na firemním bytě. Jízda v jednom nebo ve dvojici. Záleží na délce linky. Délka turnusu je po dohodě. Všechny naše linky se dají v kli... (více v detailu)
60 000
 Kč
Dvojposádka C+E FRIGO/KLADNO – Itálie (volné víkendy)
Dvojposádka C+E FRIGO/KLADNO – Itálie (volné víkendy)
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
VCHD Cargo VCHD Cargo je český rodinný dopravce s tradicí od roku 1997. V současnosti má přes 220 vlastních nákladních vozidel a nadále roste. Více informací o firmě VCHD Cargo naleznete na stránkách www.vchd.cz. Jaké to je, být u nás šoférem, si můžete přečíst na stránkách www.zaridtesi.cz Popis pozice Na přepravu chlazeného zboží hledáme časově flexibilního a spolehlivého řidiče. pravidelná práce s parkováním na Kladně (ideální pro lidi z okolí) Řidič je na vozidle sám a nestřídá ho.(Scania) Víkendy doma Požadujeme Řidičský a profesní průkaz pro skupiny C+E ADR výhodou (nikoli podmínkou) – v případě zájmu lze v rámci firmy vyškolit Schopnost a ochotu pracovat Časovou flexibilitu, samostatnost a spolehlivost Trestní bezúhonnost Nabízíme Pracovní poměr na dobu neurčitou ve stabilní čes... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič dodávky ČR (Referent prodeje)
Řidič dodávky ČR (Referent prodeje)
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prosíme jen zájemci s bydlištěm Červená Voda, Štíty, Lanškroun a velmi blízké okolí. Dobrý den, přijmeme spolehlivého řidiče na rozvoz a výnos sedaček sk. B pro zavedenou rodinnou firmu s přátelským prostředím. Práce je na plný úvazek a rozvážíme vozidly Fiat Ducato. Rozvážíme úterý až pátek bez víkendů. Volnější pondělí vyhrazeno pro zajišťování provozu cca 2-4 hodiny. Rozvoz 6-9 zastávek včetně výnosů (převažuje přízemí). Začíná se okolo 4 hodiny ráno a končí mezi 12-16. V pátek je obvykle nejkratší rozvoz. Dvoučlenou posádku zajišťují 3 pracovníci a dle svých potřeb se spravedlivě točí. Obvyklý postup je každý 3.týden krátký, v tomto týdnu se očekávají 1-2 cesty pro zboží samostatně (každá cca 8hod.). Nutný je ... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Přijmeme řidiče kamionu C+E
Přijmeme řidiče kamionu C+E
Přijmeme okamžitě spolehlivého řidiče kamionu, pokud možno s praxí, pro transporty převážně do Německa. Po-PÁ v... (více v detailu)
50 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Řidič MKD C+E turnus 6 dní v práci 8 dní doma - Kyjov
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče MKD ideálně z Kyjova a okolí. Začáteka konec vždy v Kyjově, turnus 6 dní p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Práce pro řidiče kamionu. Pohořelice. 45 000 - 50 000 Kč
Práce pro řidiče kamionu. Pohořelice. 45 000 - 50 000 Kč
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče kamionu. Pohořelice u Brna. 45 000 - 50 000 Kč čistého. Jsme DHL, férový zaměstnavatel, který Vám vždy pošle včas výplatu a k tomu nabízí celou řadu benefitů. Záleží nám na tom, aby u nás byli všichni spokojení. Dodáváme od pondělí do pátku. Nabízíme Vám mzdu 45 000 - 50 000 Kč čistého na pásce za mezinárodní přepravu. Náborový příspěvek 30 000 Kč. Nejmodernější vozový park – Scania. Finanční odměnu 40 000,- Kč za doporučení nového zaměs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50 000
 Kč
ŘIDIČ/-KA C+E pravidelná linka CZ-SK
ŘIDIČ/-KA C+E pravidelná linka CZ-SK
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Do našeho týmu hledáme nového kolegu na pozici ŘIDIČ/-KA nákladní dopravy pro CZ + SK NÁPLŇ PRÁCE: • řízení nákladního automobilu (pravidelná linka) Praha Bratislava a zpět jízda v kolečku, víkendy volné • komunikace s dispečinkem • organizace administrativy k převáženému zboží • koordinace nakládky a vykládky zboží POŽADUJEME: • ukončené SOU (vyučení) • řidičský průkaz sk. C + E (profesní průk... (více v detailu)
Pardubický kraj
50 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Řidič MKD C+E turnus 6 dní v práci 8 dní doma - HK
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče MKD ideálně z Hk a okolí. Začáteka konec vždy v Hradci Králové, turnus 6 dní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Řidič MKD C+E
Řidič MKD C+E
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, dopravni firma z Liberce přijme řidiče C+E. Znalost práce a praxe v MKD NUTNÁ. Přepravy pro stálé klienty v rámci destinací CZ-F-D-CZ. Vozový park E6... (více v detailu)
Liberecký kraj
70 000
 Kč
Řidič MKD C+E
Řidič MKD C+E
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče pro mezinárodní dopravu do Velké Británie. Společnost Intercom EU s.r.o. , založená v roce 1999 přijme řidiče na soupravu Scania + Skříňový návěs na cesty do Anglie a zpět. Naši řidiči jezdí stylem 2 týdny v práci 1 týden doma, nebo 2 týdny / 2 týdny Krátký popis práce : Nakládka v okolí Mnichova 1 až 3 vykládky v Anglii Poté z 90 % po prázdnu do Belgie nebo Nizozemí kde se auto naloží zpět k Mnichovu. Jezdíme pouze Eurotunelem ( Vlakem ) Co požadujeme : -Řidičský průkaz skupiny C+E -Platný profesní průkaz,Digitální kartu do tachografu ) -Spolehlivého a rozumného řidiče který si umí poradit -Platný cestovní pas -Základní ADR Co nabízím... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
ŘIDIČ / ŘIDIČKA C+E - MKD
ŘIDIČ / ŘIDIČKA C+E - MKD
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, z důvodu rozšiřování naší flotily, hledáme řidiče / řidičku na mezinárodní dopravu (MKD). Jedná se o přepravu zboží z / do destinací D, AT, FR, IT a země BeNeLuxu. Jezdí se soupravou LowDeck s plachtovým návěsem. - čistá mzda vychází 52.000 – 60.000 Kč - vhodné pro řidiče ze Středních, Severních a Severozápadních Čech - pracovní režim Po – Pá ( možno... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Řidič MKD C+E frigo
Řidič MKD C+E frigo
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zavedená dopravní společnost přijme řidiče MKD a požadujeme řidičský průkaz sk. C+E, psychotesty, kartu řidiče, praxi a spolehlivost. Jednalo by se o přepravy do Německa, volné víkendy, velmi dob... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
55 000
 Kč
Řidič mkd C+E
Řidič mkd C+E
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Řidič MKD C+E VAN HUET přijmeme řidiče MKD. Nabízíme pracovní turnusy 3+1; 2+1;. Tahače DAF superspace cab, nezávislá klima, orig. chladnička, navigace, telefon, digitální záznam. Řidič nevypisuje dzvv ručně! Uvítáme praxi alespoň 1 rok, zaškolení nováčka je po dohodě možné taktéž. https://www.youtube.com/watch?v=IsVWUEHHEkI Pravidelný základní plat minimálně 25 000 Kč (až 30 400 Kč). Denní dieta v E... (více v detailu)
Ústecký kraj
63 000
 Kč
Řidič C+E pravidelná linka PRG - FRA - PRG
Řidič C+E pravidelná linka PRG - FRA - PRG
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmeme řidiče na stálou linku z Prahy (letiště) do Frankfurtu a zpět. režim Pondělí - Pondělí (3točky); Úterý - Sobota (2točky); ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
58 000
 Kč
Řidič skupiny C, C+E z Lipníku nad Bečvou a okolí
Řidič skupiny C, C+E z Lipníku nad Bečvou a okolí
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny CE na pozici řidič VKD pro rozvozy obchodního řetězce Penny v Lipníku nad Bečvou Řidiče čeká mzda 50.000-65.000Kč čistého. Nástup možný ihned. Více info: ▪️ Hodinová mzda + veškeré zákonné příplatky. ▪️ Stravné v maximální výši sazby dle zákona. ▪️ Vyplacení mzdy do 8. pracovního dne následujícího měsíce. ▪️ Měsíční příspěvek na penzijní připojištění (po odpracování 6 měsíců). ▪️ Benefitní karta s kvartá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Nabídka práce pro řidiče C+E na VNITRO.
Nabídka práce pro řidiče C+E na VNITRO.
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme mzdu v rozmezí od 40 000 do 60 000 Kč měsíčně (výše příjmu záleží na odpracovaných dnech, konkrétních projektech, kde řidič jezdí). Až 7 000 kč navíc, pokud jste zkušený a aktivní řidič, který se nebojí práce. Řidičům s řidičským průkazem C+E nabízíme náborový příspěvek 20 000 Kč. 25 dní dovolené. Plné diety. Příspěvek na dopravu do zaměstnání a zvýhodněné mobilní tarify. Region práce: Praha a okolí, Olomoucký kraj. Čeká vás rozvoz zboží do obchodních řetězců a obchodním partnerům, individuální plánování ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60 000
 Kč
ŘIDIČ MKD (C+E) pravidelná linka
ŘIDIČ MKD (C+E) pravidelná linka
Před 38 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Přijmeme spolehlivého řidiče kamionu na pravidelnou linku CZ-DE-CZ. Po-Pá, každý den návrat domů... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič C+E, Vnitro i MKD
Řidič C+E, Vnitro i MKD
Před 56 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Jsme rodinná firma o cca 70-ti zaměstnancích, zabývající se mezinárodní i vnitrostátní kamionovou dopravou. Firma sídlí v Bohumíně, kde máme také vlastní dílnu, pumpu či zázemí pro řidiče. Disponujeme plachtovými i chladícími návěsy a po domluvě lze soupravu parkovat také u svého bydliště. Spolupráce je taktéž možná pokud je řidič z okolí Prahy. Každý řidič má přidělenou svojí soupravu. Vozový park firmy je složen z tahačů značky Volvo/Scania/Daf. Co nabízíme Mzda 40 000,- Kč - ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidič/ka C+E MKD
Před 66 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nástup ihned. Z důvodů rozšiřování firmy přijmeme řidiče/řidičku C+E na pravidelné mezinárodní přepravy. Stálá a opakující se práce, vlastní tahač a návěs, řidiči se nestřídají, vlastní dispečink a servis (osobní přístup), nonstop asistenc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidič/ka C+E MKD
Před 66 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nástup ihned. Z důvodů rozšiřování firmy přijmeme řidiče/řidičku C+E na pravidelné mezinárodní přepravy. Stálá a opakující se práce, vlastní tahač a návěs, řidiči se nestřídají, vlastní dispečink a servis (osobní přístup), nonstop asistenc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidiči MKD sk. C+E pravidelné přepravní linky ČR, SK, PL
Před 66 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
POŽADUJEME: řidičský průkaz sk. C+E, profesní a zdravotní způsobilost, digitální karta, praxe min. 2 roky, pojištění odpovědnosti za škody způsobené z výkonu povolání. NÁPLŇ PRÁCE: Jedná se o pravidelné přepravy v režimu pondělí - č... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty