Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Barel 50 l širokohrdlý (nový sud)
Barel 50 l širokohrdlý (nový sud)
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový širokohrdlý sud na 50 L. Mám 1 kus. Detailní popis produktu Bílý plastový sud 50l se šroubovacím víkem (označován také jako barel na vodu nebo širokohrdlá plastová konev) má využití jak v domácnosti, tak v průmyslu. Hodí se pro skladování či přepravu celé řady materiálů a chemických látek. Širokohrdlý uzávěr s bílým těsnícím víkem a postranní úchyty oceníte zejména při převozu kvasu, vody nebo pálenky. Tento typ plastového sudu je velmi oblíben u vodáků. Šroubovací víko s těsněním bezpečně uzavře jejich osobní věci při plavbě po řece a nízká hmot... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
450
 Kč
Sud na dešťovou vodu s víkem 260 l + kohoutek
Sud na dešťovou vodu s víkem 260 l + kohoutek
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Sud na vodu s motivem dřeva Výška: 1128 mm Průměr: 648 mm Barva: hnědá, černá Vyroben z plast... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
1 150
 Kč
Ponorné čerpadlo na čistou vodu PTPK 270 A1 + 2x hadice
Ponorné čerpadlo na čistou vodu PTPK 270 A1 + 2x hadice
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
PARKSIDE Ponorné čerpadlo na čistou vodu PTPK 270 A1 270W + 2x zahradní hadice Bradas Sunflex + 1x mosazna koncovka. Motor s dlouhou životností s tepelnou ochranou proti přetížení a s keramickým těsněním. Použitelné do hloubky 5,5 m. Ideální k vyprazdňování bazénů (přečerpávání/odčerpávání). Vhodné také pro mírně znečištěnou vodu (velikost pevných částic do max. Ø 5 mm). Plovákový spínač pro automatické zapnutí a vypnutí. Robustní tělo s vytahovacím držadlem. Hadicový adaptér pro standardní rozměry 13, 19, 25 a 38 mm (½, ¾, 1 a 1½“) a přípojka pro vnitřní z... (více v detailu)
Před 4 dny
Plzeňský kraj
950
 Kč
Sudy sudy na vodu becky
Sudy sudy na vodu becky
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam velke mnozstvi sudu 210 L prosim sms nebo volat
Před 6 dny
Středočeský kraj
250
 Kč
Filtr na vodu
Filtr na vodu
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím na prodej zařízení na úpravu pitné vody. Zařízení může stát na kuchyňské... (více v detailu)
Před 7 dny
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Plastové sudy na 220litrů se dvěma víčky vhodné na vodu
Plastové sudy na 220litrů se dvěma víčky vhodné na vodu
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nové plastové sudy, po jediné přepravě, naprosto čisté. 220 litrů se dvěma víčky k dispozici js... (více v detailu)
Před 6 dny
Olomoucký kraj
400
 Kč
Legend Gear side bag system LH. Harley-Davidson Softail Fat
Legend Gear side bag system LH. Harley-Davidson Softail Fat
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
BC.HTA.18.682.20300 SLH Boční nosič vlevo Bezpečné a rychlé upevnění na vzpěru blatníku, levá strana Navrženo exkluzivně pro modely Harley-Davidson Podrobnosti Materiál: Ocel Povrch: práškově lakovaný Barva: černá Celková hmotnost: 0,4 kg Legend Gear Boční taška LH2 Velkorysý úložný prostor: objem 25,5 l Tento nosič brašen specifický pro jízdní kola lze snadno a rychle namontovat na originální upevňovací body Harley Davidson podél vzpěry blatníku Integrovaná ochrana proti krádeži na vnitřní straně tašky se aktivuje čtvrt otáčkou, dodatečná ochrana proti krádeži z uzamykatelného víka tašky Pohodlná rukojeť pro přenášení Systém M.O.L.L.E. na obou stranách pro připevnění sáčků na příslušenství Vynikající tvarová stálost díky zadnímu panelu a víku z ABS plastu a bokům vyztuženým PE Optimalizovaný design zadního panelu poskytuje dodatečnou dávku stabi... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
7 787
 Kč
Mol Farm NH Ultra sud 57 l (50 kg)
Mol Farm NH Ultra sud 57 l (50 kg)
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám neotevřený sud (2 ks) oleje Mol Farm NH Ultra. Původní cena sudu 5250 Kč, nechám za 4300 Kč (za jeden sud). Vynikající traktorový hydraulický a převodový olej (UTTO) speciálně vyvinutý pro stroje výrobce Case New Holland Group. Víceúčelový olej s dlouhou životností pro převodovky, Power-shift převodovky, diferenciály, mokré brzdy a hydraulické systémy vysoce výkonných zemědělských strojů. ¨ Výkonnostní úrovně, schválení API GL-4 Case New Holland MAT 3540 Case New Holland MAT 3525 John Deere JDM J20C Kubota UDT Fluid Valtra G2-08 Volvo WB101 Alliso... (více v detailu)
Před 7 dny
Kraj Vysočina
4 300
 Kč
Kupilka Slow Down pro 1 osobu
Kupilka Slow Down pro 1 osobu
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím Kupilku kupoval jsem dvě- pár-mám už pouze jednu. Není nad to si udělat pohodičku Parádní pro 1 Kupilka Slow down set obsahující 1x Kuksu 210 ml, 1x talířek 140 ml a 1x lžičku. Extrémně odolné nádobí je vyrobeno z termoplastického materiálu složeného z borovicového dřeva a plastu. Kupilka odolá teplotám -30 až +100°C a je vhodná i pro mytí v myčce. vyrobeno z biomateriálu (50% borovicové dřevo a 50%... (více v detailu)
Před 12 dny
Hlavní město Praha
300
 Kč
Vakuová podtlaková komora 18 litrů, odolné temperované sklo
Vakuová podtlaková komora 18 litrů, odolné temperované sklo
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Plně funkční vakuová komora. Nepoužitá, pouze dobře odskoušená. Komora je ve výborném technickém stavu, těsnost je v absolutním pořádku. Vana je z silného nerezového plechu a víko z průhledného pevného temperovaného skla o síle 19 mm. Vhodná i pro agresivní pryskiřice. Oboustrané silikonové těsnění s životností až 10 000 použití. Odolné proti organickým rozpouštědlům. Přídavné těsnění na hraně komory pro delší životnost hlavního těsnění. Kvalitní zabalení v případě odeslání a daňový doklad... (více v detailu)
Před 13 dny
Pardubický kraj
3 995
 Kč
Box na polstry/sedací lavice-ratan/hliník - nové
Box na polstry/sedací lavice-ratan/hliník - nové
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám ratanový Box na polstry/na polštáře, prodává OBI za 4.899,- Box na polštáře/lavice- Davenport 49 x 108 x 46 cm prodám za 2.800,- sestavený vzorek z výstavy nebo za 3.000,-nesestavený v original krabici Objem: 210 l (... (více v detailu)
Před 14 dny
Hlavní město Praha
2 800
 Kč
El. Remoska R 21F Teflon nová, nepoužitá, záruka
El. Remoska R 21F Teflon nová, nepoužitá, záruka
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová nepoužitá Remoska R 21F Teflon Classic v originální krabici. Záruka 2roky . V Ostravě předám osobně jinak i zašlu . Platí do smazaní inzerátu. popis: REMOSKA se skládá ze 3 částí. Víko s topným tělesem obr. 2 Horní část víka je vyrobena z nerezového plechu se zrcadlovou vrstvou a skleněným průhledem . Pára, vzniklá při pečení, je odváděna přes ventily ve víku. Dolní část víka je potažena nepřilnavým materiálem Teflon Classic. Přívodní kabel se zástrčkou je při... (více v detailu)
Před 13 dny
Moravskoslezský kraj
2 199
 Kč
SUD na ukládání potravin,obilí, mač, vody deštovky.
SUD na ukládání potravin,obilí, mač, vody deštovky.
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Plastový použitý sud, nádobu o objemu 220 litrů., Vybaven šroubovacím víkem., Vybaven madly (prolisy) pro snazší manipulaci. Je všestra... (více v detailu)
Před 15 dny
Jihomoravský kraj
550
 Kč
domácí vodárna - čerpadlo
domácí vodárna - čerpadlo
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Domácí vodárna Einhell Nové, nepoužito. Záruka do 12/ 2025. ponorné tlakové čerpadlo na čistou vodu • výkon 1 100 W • odčerpá až 6 000 l/hod • doprava vody do výšky až 45 m • max. hloubka ponoru 12 m • max. teplota kapaliny 35 °C • snadno dostupná hadicová přípojka s podporou hadic 33,3 mm (vnitřní závit) • 15m napájecí kabel • rozměry 260 ×... (více v detailu)
Před 15 dny
Středočeský kraj
3 900
 Kč
Tlaková filtrace pro jezírka
Tlaková filtrace pro jezírka
Před 15 dny - BAZOS
PARKSIDE ® Kompletní sada jezírkového tlakového filtru PTKS A1 Popis Výkonný kombinovaný filtrační systém s 2 fázemi čištění Zadržování pevných částic výkonnými pěnovými filtry Úprava UV-C světlem potlačuje mikroorganizmy a řasy Jezírkový tlakový filtr o objemu 8 litrů a se zobrazením stupně znečištění Tělo jezírkového tlakového filtru lze pro nenápadnou instalaci zapustit až do ³⁄₄ jeho celkové výšky do země Vhodné pro jezírka s rybami i bez ryb Tiché čerpadlo s dlouhou životností a nastavitelným dopravním množstvím Čerpadlo s přísavkami pro upevnění k hladkým povrchům Snadné čištění pomocí nasaditelné kliky – bez odejmutí pěnových filtrů Vypuštěnou vodu lze b... (více v detailu)
Před 15 dny
3 000
 Kč
Gardena průtokoměr AquaCount 18350-20
Gardena průtokoměr AquaCount 18350-20
Před 37 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Průtokoměr AquaCount značky GARDENA je skvělým pomocníkem při zavlažování zahrady, a to jak pro měření vlastní spotřeby vody, tak pro úsporu vody udržitelným způsobem.Díky přiložené baterii je průtokoměr okamžitě připraven k použití.Lze jej připojit buď na vodovodní kohoutek nebo přímo na konec hadice v horizontální nebo vertikální poloze.Velký otočný displej, který je snadno čitelný v jakékoliv poloze, má pro vás připraveny 4 funkce s užitečnými informacemi o hospodaření s vodou.U funkc... (více v detailu)
Před 37 dny
Hlavní město Praha
250
 Kč
500 L DŘEVĚNÝ DUBOVÝ SUD NA DEŠŤOVOU VODU
500 L DŘEVĚNÝ DUBOVÝ SUD NA DEŠŤOVOU VODU
Před 50 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Dřevěný dubový sud s odendávacím víkem vhodný na dešťovou vodu. V originálním vzhledu. Životnost sudu 20 - 30 let. Rozměry 110 cm výška x 9... (více v detailu)
Před 50 dny
Liberecký kraj
8 999
 Kč
Vodní mlha 10m
Vodní mlha 10m
Před 371 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odešlu na dobírku Osobní odběr na Praze 41x balení za 249,-4x balení za 599,-Vodní mlha s 10 tryskamiPříjemně osvěžuje vzduch a snižuje teplotu. Sady lze libovolně spojovat do jedné. Spojka součástí balení.Rozprašovač vodní mlhy je o délce 10 metrů. Jedná se o úžasné osvěžení v horkých dnech, Soustavu mikrotrysek můžete nainstalovat kamkoliv. Ať už na balkónech, terasách, pergolách tak i pod slunečníky, nebo na promenádách. Trysky vytváří jemnou vodní mlhu, která v prostoru rychle vypa... (více v detailu)
Před 371 dny
Hlavní město Praha
150
 Kč
Ib Laursen nádoba na vodu
Ib Laursen nádoba na vodu
Před 849 dny - SBAZAR
Skleněný barel na nápoje, Ib Laursen. Objem 2litry, včetně kohoutku a ouska pro přenášení. Objem tak akorát, dobre se s nádobou mani... (více v detailu)
Před 849 dny
349
 Kč
Počítač pro zavlažování zahrady  -  nové , nepoužité, záruka
Počítač pro zavlažování zahrady - nové , nepoužité, záruka
Před 649 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Prodám počítač pro zavlažování zahrady CountrySide nový. Originál zabalený a nepoužitý i s krabicí a originálním příslušenstvím. Záruka , doklad o koupi. V Ostravě předám osobně , jinak po dohodě i poštou . Nabídka platí do smazaní inzerátu. Prosím volejte na telefon nebo napište na email.Na SMS nereaguji. Technické parametry: Napojení na vodovodní kohoutek se závitem 33,3 mm (G1") včetně adaptéru na závot 26,5 mm (G3/4") Připojení na závit 1“ nebo 3/4“ (pomocí adaptéru) Možnost nastavení počátku, délky a četnosti zavlažování Včetně AA baterií Tlak vody od 0,34 - 8,27... (více v detailu)
Před 649 dny
Moravskoslezský kraj
349
 Kč
10 x 5 litrový kbelík na maltu stavební vědro
10 x 5 litrový kbelík na maltu stavební vědro
Před 267 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Cena je včetně poštovného, platba na dobírku při doručení. Pro objednání stačí napsat adresu + tel. číslo nebo zavolat. Nabídka obsahuje 10 kusů stabilních kbelíků na maltu a 5 litrů. Jedná se o zbývající skladové zásoby. Jsou nové a nepoužité. Podrobnosti o stavu viz obrázky. Vlastnosti produktu Kbelík na míchání nebo... (více v detailu)
Před 267 dny
Karlovarský kraj
379
 Kč
Nepoužitý obal na běžky 210 cm
Nepoužitý obal na běžky 210 cm
Před 846 dny - Jihočeský kraj - LYZEBAZAR
Prodám vak na běžky Fischer SKICASE XC 1 PAIR z lehkého a odolného materiálu, délka 210 cm.
Před 846 dny
Jihočeský kraj
400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty