iPhone 8 Plus na ND

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám iPhone 8 Plus na díly. Telefon je bez baterky, displeje a flex kabelu na tlačítka. Má celou spodní část s nabíjecím portem a Taptic engine, základní desku v neznámém stavu. Housing je pěkný, bez poškození. Vzhledem k tomu kolik toho chybí tak je spíš jako ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám iPhone 12
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám iPhone 12 64 GB, telefon je plně funkční a komplet balení, telefon má novou baterii bohužel neukazuje kondici protože je nová je tam hláška ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
iPhone XS 64Gb
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám iphone XS, telefon má provozní lehké škrábance na displeji a zádech. Baterie má živ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
iPhone 5 na ND náhradní díly s iOS 9.3.1
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tento nekompletní telefon na náhradní díly. Telefon běží na starší verzi iOS 9.3.1. Je zamčený na neznámý iCloud ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
249
 Kč
Prodám iPhone 12
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám iPhone 12 64 GB, telefon je plně funkční a komplet balení, telefon má novou baterii bohužel neukazuje kondici protože je nová je tam hláška neznámý díl ničemu nevadí telefon je plně f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
iPhone XS 64Gb
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám iphone XS, telefon má provozní lehké škrábance na displeji a zádech. Baterie má ži... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Iphone 14 Pro
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodávám svůj iPhone 14 Pro ve stříbrné barvě. Telefon je v krásném stavu téměř jako nový – bez škrábanců, oděrek nebo jakýchkoli známek používání. Všechny funkce telefonu fungují jak mají, a nikdy s ním nebyly žádné potíže. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
Prodám Apple Iphone SE 32GB na ND
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Apple Iphone SE 32GB na ND Telefon je určen na náhradní díly nebo na opravu. U telefonu se rychle vybíjí baterie chtělo by jí vyměnit nebo využít telefon na náhradní díly dá se využít vše displej, mikrofon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Apple Iphone SE 2020 128GB
Prodám iphone SE 128GB. Telefon až na jeden drobnější škrábaneček nejeví žádné známky užívání. Před týdnem měněná b... (více v detailu)
2 500
 Kč
iPhone 12 fialový
Prodám IPhone 12 fialový, je jako nový, kromě baterky, která je na 89%, telefon mám rok a není s ním... (více v detailu)
9 000
 Kč
iPhone 7 plus 128GB red
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám iPhone 7plus. Telefon má jen pár škrábanců a oděrek ale nic hrozného. Funguje dobře ale jelikož je starší tak je pomalejší. Je i mimo apple podporu. Přes všechno ale fun... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
iPhone 14 pro max
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý deň mám na predaj iPhone 14 pro Max (čierny) 92% baterky, na telefóne je nalepené ochranné sklo takisto bol celý čas nosený v ochrannom kryte k telefónu pridávam niekoľko krytov podľa vlastného vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
17 000
 Kč
IPhone 6 16GB , na ND
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám iPhone 6 16GB, blokován icloud. V dobrém stavu, jen menší oděrky na skle. Prodávám na náhradní díly.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
iPhone XS 64GB Space Gray
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám iPhone XS 64GB, barva Space Gray, nejnovější operační systém iOS 18. Telefon byl celou dobu používán v ochranném krytu, takže je ve velmi dobrém stavu. Displej má pouze drobný škrábanec, který nijak neovlivňuje funk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
NOVÝ - DOOGEE S89Pro 12000mAh 8GB+256GB
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zcela nový mobilní telefon Doogee S89PRO. Dostal jsem jako dárek, ale jelikož mám firemní, telefon jsem nikdy nepoužíval, je zcela nový, originál zabalení, vč. příslušenství. V záruce již není! Parametry zde: https://allegro.cz/nabidka/smartphone-dooge... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800
 Kč
iPhone 8 PLUS 64Gb…TOP stav
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
iPhone je 100% funkční✅ iPhone je v hezkém stavu Ve stavu A Na telefonu je všechno originální a původní) iCloud je odhláše... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 999
 Kč
Iphone 16 Plus - 128GB Ultramarine
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodam iphone 16 plus 128GB v barve Ultramarine . Telefon je zakoupen na prodejne IWANT na konci zari 2024 . Je absolutne bez poskozeni a byl pouzit cca 7 dni . Prodej z duvodu pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 990
 Kč
Iphone 15 plus
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nepoškozený iPhone 15 plus 128gb. Telefon v perfektním stavu. Krabice samozřejmostí. Kupov... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Vyměním iPhone 14 za iPhone 14 Plus
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, měl by někdo zájem o výměnu iPhonu 14 Plus za můj iPhone 14 modré barvy, aktivovaný 5. října 2024 se zárukou od Apple do 5. října 2025? K telefonu dám i originální kr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
iPhone 7 (128GB) baterka 100%
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám iPhone 7 (128GB) Telefon je plně funkční, v pěkném stavu. Baterie má maximální kapacitu. (baterka je ještě v záruce) V ceně je také nový kryt. Nabíječka s kabelem už není. Posílám přes Zási... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 650
 Kč
iPhone SE 2016
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční první generaci telefonu iPhone SE šedé barvy ve verzi 16 GB. Telefon nese známky používání - škrábance a ťukance na krytu a drobné škrábance na displeji. Baterie vydrží cca 1 den používání. Byť ukazuje kondici 91%, bude pravděpodobně potřeba její brzká výměna. Telefon je neblokovaný na operátora a odhlášen od AppleID. K prodeji je telefon, nový USB/Lightning kabel a neoriginální nabíječka. Poskytnu záruku 14 dní na ověření kompletní funkčnosti telefonu. Specifikace: O... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 100
 Kč
ZÁNOVNÍ APPLE IPHONE 14 PLUS 128GB-FIALOVÝ 100% BATERIE
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zánovní Apple iPhone 14 Plus 128 GB v barvě Purple (fialový), plně funkční, neblokovaný Telefon je ve výborném stavu. Na fotografiích se můžou vyskytovat odlesky od světla, nejedná se o škrábance Bater... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 499
 Kč
Apple Iphone 13 Pro 128Gb
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám telefon Apple Iphone 13 Pro 128 Gb Telefon je jako nový, po celou dobu nošen v obalu a s fólií na displayi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 999
 Kč
Apple iPhone 8 Plus 64GB Space Gray, TOP, ZARUKA
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Apple iPhone 8 Plus ve verzi 64 GB a v exkluzivní barvě Space Gray. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je v TOP STAVU. Nese minimální známky používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! iPhone je obnoven do továrního nastavení. K telefonu přidám záruční list na 12 měsíců od data prodeje! K telefonu zdarma přidám ochr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč
iPhone 8 plus
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobry den prodam Iphone 8plus 256gb gold Prodam môj iphone 8 plus 256gb v zlatej barvě Iphone je bez závažného poškodenia, malý ťukanec na spodnom pravom rohu. Batéria 100% po výmene Pri vým... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
Ochranné sklo iPhone 8 Plus / 7 Plus
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím přebytečné ochranné sklo k iPhone telefonu které již nevyužiji. Belkin TemperedCurve Black pro telefony iPhone 8 Plus / 7 Plus. V originálním obale, neotevřené, nepoškozené. Osobní převzetí možné Jihlava,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty