Pronájem podkrovního bytu 2+kk v ulici Ke stírce, Praha 8, č

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Sterling reality Vám nabízí pronájem podkrovního bytu 2+kk na Praze 8, ulice Ke Stírce, jen 5min od metra C-Kobylisy. Byt se nachází v cihlovém domě (bez výtahu), 2. patro, okna bytu do dvora na jih s krásným výhledem na Prahu. Byt je po rekonstrukci z roku 2016, plastová okna se žaluziemi, topení ústřední-plynové, podlahová krytina: plovoucí a dlažba, internet od O2. Byt má vlastní měřiče na měření spotřeby tepla, vody a e... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem zařízeného ateliéru 1+kk v ulici Jaromírova, Praha
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sterling reality Vám nabízí pronájem zařízeného ateliéru 1+kk v centru města v ulici Jaromírova, Praha 2 - Nusle. Byt se nachází v udržovaném secesním domě, zvýšené přízemí (okno do klidného dvora cca 2,5m nad úrovní terénu), celková podlahová plocha cca 27 m2. Byt je částečně vybavený - kuchyňská linka, mikrovlnka, varná konvice, lednice, drobný nábytek. V místě velmi dobrá občanská vybavenost a zeleň, tramvajová zastá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk s terasou a zahradou v ulici Kosatcová, Ř
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Sterling reality Vám nabízí pronájem bytu 3+kk s krytou terasou a vlastní zahradou, který je umístěný v přízemí komorního bytového domu (pouze 3 jednotky) v Říčanech, ulice Kosatcová. Cihlový dům, celková užitná plocha bytu 68 m2 + krytá terasa a zahrada 86 m2, sklad 2,5 m2. Dispozice bytu: obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, ze kterého je výstup na příjemnou venkovní terasu a zahradu, 1x ložnice s velkým francouzským oknem a vstupem na zahradu, 1x menší pokoj (alternativně využitelný i jako obrovská šatna, pracovna, kancelář, apod.), koupelna s vanou a WC, předsíň. U kuchyně je dále k dispozici malý sklad pod schodištěm. Větší věci pak schováte do dalšího skladu, který je přístupný zvenčí (vejde se sem např. i skůtr). Před vraty skladu vyhrazené jedno místo p... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v ulici Peštukova, Praha 6 - Petřiny, část
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu 2+1 v klidné ulici Peštukova, Praha 6 - Petřiny. Byt se nachází ve zrekonstruovaném panelovém domě, 4. patro (bez výtahu), okna s jižní orientací. Celková podlahová plocha bytu cca 53 m2. Byt v udržovaném stavu - plastová okna, zbroušené parkety v pokojích, ostatní linoleum, topení ústřední-dálkové, původní jádro. Dispozice - 2 samostatné pokoje, kuchyně, koupelna s vanou, samostatné WC, předsíň. Vybavení - kuchyňská linka, sporák s troubou, l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Praha Zličín
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu zařízený byt 1KK s balkónem 35m2. 3.patro. Praha Zličín. Vzdálenost od konečné metra Zličín asi 400 metrů. Volný od 1.12.2024. Vhodné m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem - nový byt 2+kk na náměstí - Litomyšl
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nově vybudovaný byt 2+kk s výhledem na hlavní náměstí v Litomyšli. Nachází se ve II. NP, podlahová plocha 58 m2. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s WC a sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem (25 m2), pokoj (19 m2). V kuchyni nová kuchyňská linka se spotřebiči: indukční varná deska, horkovzdušná trouba, myčka (AEG), lednice s mrazákem zn. Gorenje, digestoř. Vytápění centrálním kotlem, odečty p... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Praha 2 Vinohrady Lužická 78 m2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 500, , Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 78 m² Praha 2 Vinohrady Lužická. Neprůchozí pokoje. Možné spolubydlení. 3. patro bez výtahu. Okna jsou nad stromy, tedy světlý byt. Dva pokoje mají okna do zahrady, jeden pokoj do ulice. Okno na větrání v koupelně s vanou a pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Praha 2 Vinohrady Lužická 78 m2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 78 m² Praha 2 Vinohrady Lužická. Neprůchozí pokoje. Možné spolubydlení. 3. patro bez výtahu. Okna jsou nad stromy, tedy světlý byt. Dva pokoje mají okna do zahrady, jeden pokoj do ulice. Okno na větrání v koupelně s vanou a pračkou. Okno na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Plzni Slovany Hradištská ulice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o celkové ploše 67,72 m2 v Plzni na Slovanech v Hradišťské ulici. Bytová jednotka se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu a prošla čerstvými úpravami. V kuchyni je původní krytina a na chodbě je položena na podlaze nová krytina, byt má nové omítky a výmalbu, pěknou kuchyňskou linku se sporákem, dveře a futra jsou nově natřená, okna jsou plastová. V pokojích jsou parkety ve velmi dobrém stavu. vytápění bytu je řešené vlastním plynovým kotlem, stejně jako ohřev vody. Po vstupu do bytu se ocitneme v prostorné chodbě s vestavěnými šatními skříněmi, po levé straně od vstupu do bytu se nachází toaleta a koupelna s vanou, umyvadlem a přípojkou na pračku.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 50 m2 Kišiněvská, Praha
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu tento světlý nově zrekonstruovaný byt 2+kk v činžovním domě. Byt najdete v 1. nadzemním podlaží. Velikost činí příjemných 50 m a náleží k němu sklep. Parkovat můžete na vyhrazeném parkovišti přímo před domem. Při vstoupení do bytu vejdete do útulné předsíně, kde je nová vestavěná skříň. Naproti vstupním dveřím se nachází koupelna se sprchovým koutem a WC. Vlevo je vstup do prostorného obývacího pokoje s praktickým vybaveným kuchyňským koutem a dále vstup do pokoje. Tento pokoj lze rozdělit na ložnici a třeba pracovnu. Ve všech pokojích najdete vestavěné skříně a samozřejmostí jsou dřevěné podlahy. Možnost vytápění je buď klasickým ústředním topením anebo topením umístěným ve stropě. Také je možné využívat velmi příjemný vnitroblok, kde je možné posedět a relaxovat. Vršovice jsou velmi zajímavou a žádanou pražskou čtvrtí díky jedinečné kombinaci historie, kultury a městského života. Nalezneme zde spoustu zajímavých historických b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v ulici Víta Nejedlého, Praha 3 - Žižkov,
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sterling reality Vám zprostředkuje pronájem bytu 2+1 s neprůchozími pokoji v ulici Víta Nejedlého, Praha 3 - Žižkov. Byt se nachází v 3. patře v udržovaném secesním domě (bez výtahu), celková podlahová plocha 64 m2. Byt v původním udržovaném stavu, podlahová krytina - parkety, PVC a dlažba, topení 3x WAW, ohřev vody na boiler. Možnost internetu a kabelové TV. Dispozice bytu - 2 neprůchozí pokoje, kuchyně, malá koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, předsíň. Vybavení - kuchyňská... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Pronájem byt 2+KK Prachatice Vodňanská
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Od 1.10. máme připravený nový byt 2+KK k dlouhodobému pronájmu v bytovém domě PANORAMA RESIDENCE, v budově "C" na adrese Vodňanská 1437, Prachatice. Dispozice: 2+KK Výměra: 58m2 orientace bytu: jihovýchod Byt je v perfektním stavu připravený k obývání. Kuchyně má osazenou kuchyňská linku se spotřebiči (sklokeramická deska, pečící trouba, digestoř, led lišta nad pracovní deskou). Zásuvky a skříňky s tichým dovíráním. Příprava pro myčku nádobí. Koupelna s vanou a sprchovým panelem, umyvadlem a skříňkou, kombinovaným topným žebříkem s regulací. Koupelna disponuje větrákem s hydrostatem, zrcadlem, kosmetickým zrcátkem a svítidly, přípravou na pračku. Samostatné WC s umyvadlem a skříňkou. Vstupní chodba s přípravou pro vestavnou skříň a keramickými velkoformátovými dlaždicemi. Ve všech bytech osazeny routery s internetovým připojením. Domácí telefony pro ovládání vstupních dveří do objektu s hlasovou komunikací. Součástí společných prostor je i kolárna s kočárkárnou. Veš... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+KK, 44 m², ulice Milánská, Praha 10 - Horní
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajměte si moderní byt ve finském stylu v novostavbě, Milánská ulice v Praze Horních Měcholupech. Tento prostorný byt 2+kk o rozloze 46 m² nabízí ideální bydlení s balkonem o velikosti 9 m², kde si můžete užít klidné chvíle s výhledem do okolí. Byt se nachází v moderní budově se sedmi nadzemními a dvěma podzemními podlažími. V domě je výtah a k bytu náleží i sklep a garážové stání. Obyvatelé mají k dispozici také kočárkárnu, prostor pro mytí kol a psů, a brzy se mohou těšit na komunitní terasu v 6. podlaží. Tato lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost. Přímo u domu je zastávka MHD, poliklinika je vzdálen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Olomouc, Charkovská ul.
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
K pronájmu rekonstruovaný, cihlový byt 1+1 (48 m2) mezi hl. vlak. nádr. a centrem města- ul. Charkovská. Klidné, dobře dostupné místo. Byt je umístěn ve 4 patře bez výtahu. Okna plastová, nová kuch. linka s plynovým sporá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Pronájem zařízeného ateliéru 1+kk v ulici Jaromírova, Praha
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sterling reality Vám nabízí pronájem zařízeného ateliéru 1+kk v centru města v ulici Jaromírova, Praha 2 - Nusle. Byt se nachází v udržovaném secesním domě, zvýšené přízemí (okno do klidného dvora cca 2,5m nad úrovní terénu), celková podlahová plocha cca 27 m2. Byt je částečně vybavený - kuchyňská linka, mikrovlnka, varná konvice, lednice, drobný nábytek. V místě velmi dobrá občanská vybavenost a zeleň, tramvajová zastá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem sluného bytu 2+kk ve Stráži pod Ralskem
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50523 Nabízíme Vám k pronájmu světlý, slunný byt 2+kk, který se nachází v 7. NP zatepleného panelového domu ve Stráži pod Ralskem, v Mimoňské ulici. Byt se pronajímá částečně zařízený (kuchyňská linka vč. el. sporáku s el. troubou). Příjemná dispozice s prostornou vstupní chodbou a neprůchozími pokoji. Z oken je hezký výhled do okolí. K dispozici je dále sklepní kóje v suterénu domu. Jedná se o příjemné, klidné bydlení v oblíbené lokalitě. V místě je veškerá obča... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk , 52 m2 v Praze 6, ul. Rooseveltova
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rádi bychom Vám nabídli jedinečnou příležitost dlouhodobého pronájmu bytu 2+kk o rozloze 52 m², který se nachází v 1. nadzemním podlaží s výhledem do klidného vnitrobloku. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, během které byla instalována nová kuchyňská linka a také došlo k repasi podlah v jedné z místností. Dům se nachází v žádané lokalitě Prahy 6 - Bubeneč, v ulici Rooseveltova, která je proslulá svou atmosférou a vysokou úrovní rezidenčního bydlení. Okolí nabízí vše, co potřebujete – skvělé restaurace, útulné kavárny, školy, školky i obchody. Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 000
 Kč
Pronájem hezkého bytu 1+kk, 33 m2, Praha 4, Lhotka
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Zprostředkování pronájmu komfortního bytu 1+kk, 33 m², Praha 4, Lhotka, ul. U Nového dvora. Byt se nachází v přízemí nízkoenergetické novostavby a je orientován do klidných zahrad. Velkou výhodou je, k bytu naležící parkovací stání a prostorná komora umístěná naproti bytu. K dispozici je pračka, myčka, lednice a vestavěné skříně v před... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 35 m2, Sokolov, ulice Smetanova
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
+služby a energie. kauce, RK, Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 1+kk s podlahovou plochou 35 m², nacházející se v přízemí cihlového domu na ulici Smetanova v Sokolově. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a dům je nově zateplen. Popis bytu: Kuchyně: Malá, ale praktická kuchyňská linka vybavená spotřebiči. Koupelna: Sprchový kout, umyvadlo, toaleta a pračka. Nábytek: Byt se pronajímá jako vybavený - viz ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk se šatnou, 75 m², Uherské Hradiště - Šest
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 2+kk se šatnou, centrum Uherského Hradiště - Hradební. Podlahová plocha bytu je 75 m² + 2 terasy s celkovou rozlohou 32 m² a nachází se ve 4.NP polyfunkčního domu Šestka s výtahem. Byt je vybaven klimatizací, kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (indukční deska, trouba, myčka, digestoř, lednice s mrazničkou). V předsíni je... (více v detailu)
15 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk s balkonem, 59 m², Uherské Hradiště - Šes
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku 2+kk, centrum Uherského Hradiště - Hradební. Podlahová plocha bytu je 59 m² + 2 m² balkon. Byt se nachází ve 3.NP polyfunkčního domu Šestka s výtahem a je vybaven klimatizací, kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (indukční deska, trouba, myčka, digestoř, lednice s mrazničkou, mikrovlnná trouba). V ložnici je vestavná šatní skříň. V... (více v detailu)
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Praha 3 - Žižkov, ev.č. N07575
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. N07575 Volný ihned. Vybavený byt 1+kk o ploše 20m2 situovaný ve zvýšeném podlaží cihlového domu v Praze 3 – Žižkov, ul.Pod Lipami č.or.48. Jižně orientovaná slunná se skládá z předsíně, samostného wc, pokoje s kuchyní (vybavená varnou deskou, pečící troubou, v rozích okoje je lednice a pračka), cedle kterého je koupelna se sprchovým koutem. Byt se pronajímá vybavený – viz.fotografie. Dle požadavků majitele musí mít nájemce trvalý pobyt v ČR a rejstřík exekucí/i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64m², Rybná, Praha 1
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
, Zprostředkujeme Vám prodej zrekonstruováno bytu o dispozici 2+1 o velikosti 64 m² v ulici Rybná, Praha 1 - Staré Město. Byt se nachází ve 2.NP (1. patro) pětipodlažního rekonstruovaného domu z roku 1905 s výtahem v historickém centru Prahy, 450 m chůzí na Staroměstské náměstí. Byt disponuje: obývacím pokojem, ložnicí, jídelnou s kuchyní, předsíní, koupelnou s vanou a samostatným WC. Na podlaze je položena kvalitní dřevěná podlaha a dlažba. Výška stropů v bytě je 320 cm. Nová dřevěná špaletová okna (trojskla) směřují z ložnice a obývacího pokoje k západu do ulice a k východu (dvojskla) do dvora ve vnitrobloku. Ústře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2 + kk, 39 m² , Jesenice u Prahy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Objevte útulný byt k pronájmu v Jesenici u Prahy, který nabízí ideální kombinaci komfortu a klidného prostředí. Tento byt, o dispozici 2+kk o velikosti 39 m², se nachází v 2. nadzemním podlaží a je plně vybavený. K bytu náleží i sklep v přízemí domu. Lokalita je klidná, s výbornou dostupností do Prahy. Po dálnici D1 se autem z Jesenice do centra Prahy dostanete za necelých 20 minut. Dále můžete k dopravě využít autobusové linky MHD do stanic metra „C" Kačerov, Budějovická, Háje nebo Opatov. Lokalita nabízí skvělé zázemí pro rodiny i jednotlivce. Hned v... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Pronájem prostorného a světlého bytu 2kk s terasou v přímém
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pokud hledáte pěkné bydlení v přímém centru malebného města Chrudim tak si dovolím nabídnout pronájem prostorného bytu o dispozici 2kk na žádané adrese Resselovo náměstí 12 – Balustráda. Cihlový byt o výměře 60 m2 disponuje terasou s výhledem přímo na náměstí a na kostel. V celém bytě jsou francouzská okna s žaluziemi, včetně dvou vstupů na terasu. Byt se pronajímá částečně zařízený. Měsíční nájemné činí 14.000,-Kč + zálohy za energie a služby dle vlastní spotřeby. Vra... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Praha Zličín
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu zařízený byt 1KK s balkónem 35m2. 3.patro. Praha Zličín. Vzdálenost od konečné metra Zličín asi 400 metrů. Volný od 1.12.2024. Vhodné m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty