Čtyřkolka 200 ccm bashan, shineray nevím.

Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám. Bez TP. 4 rychlosti + zpátečka. Obsah 200 ccm. Nové věci: karburátor + vzduchový filtr, olej,vodní pumpa ( ložiska atd v ní) chladící kapalina, 4x čepy řízení, benzínové hadičky + filtr, 2x přední led světlo, zadn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
17 800
 Kč

Podobné inzeráty

Yamaha TZR 50
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Upraveno: celý výfuk, rozety, jehla v karburátoru, blinkry, zrcátka, jakoby karbon (samolepka), posilovač spojky Technická do března 2026 V srpnu 2023 velký servis: nové destičky v předu a zadu, spojkové lamely, rozety, řetěz, těsnění vidlice, olej vidlice, olej v převodovce, chladící kapalina, brzdová kapalina, pneumatiky Pirelli Přidám k nákupu: všechny kapaliny-čistič řetězu, lubrikace řetězu, olej ve spreji na pěnový vzduchový filtr, zbytek chladicí kapalin... (více v detailu)
Karlovarský kraj
75 000
 Kč
Motor na pitbike / ctyrkolku 110 ccm
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam motor na ctyrkolku, ATV, pitbike, dirtbike,... 110 ccm s el. starterem. Plne funkcni, osazena nova spojka, nova olejova napln (k motoru davam i olej na dalsi vymenu), nova svicka, vzduchovy filtr, vyfukove stefty i karburator PZ19 vcetne tesneni (meneno ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 800
 Kč
Motor na pitbike / ctyrkolku 110 ccm
Před 8 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodam motor na ctyrkolku, ATV, pitbike, dirtbike,... 110 ccm s el. starterem. Plne funkcni, osazena nova spojka, nova olejova napln (k motoru davam i olej na dalsi vymenu), nova svicka, vzduchovy filtr, vyfukove stefty i karburator PZ19 vcetne tesneni (meneno... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 800
 Kč
Honda VFR 800 FI
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Honda VFR 800 FI, rok 1998, najeto poctivých 70.000km, STK do 2027, kupovaná v CZ v Honda Praha. Jsem třetí majitel, moto jsem koupil letos od pečlivého majitele, který v roce 2023 udělal spoustu věcí: nová baterie Exide, motorový olej, filtr, svíčky ,nové brzdové destičky vpředu i vzadu + kapalina, nové obě pneu Mitas Force sport, nové turistické plexi + original, nová turistická řídítka + originál, krovka na zadní sedlo, nový výfuk Dominator + originál, držák topcase kufru + kufr Givi, držáky bočních kufrů /kufry Givi jsou k tomu, ale nepasují do nich/. Kufry a držáky nemám nafoceny, jezdím solo s batohem, dám samoz... (více v detailu)
Středočeský kraj
52 000
 Kč
ŠKODA OCTAVIA LX, 1,6 55 kW
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den. Nabízím k prodeji auto Škoda Octavia, obsah motoru 1,6, výkon 55 kW a 70000 km. Rok výroby 1998. EKO poplatek uhrazen. Auto je v perfektním stavu a celou dobu bylo garážované. Výbava auta je základní (LX) a obsahuje vyhřívání zadního okna, otáčkoměr, rádio, posilovač řízení. Auto nemá centrál, ale kabely k zámkům vedou, nemá klimatizaci, zadní stěrač, přední mlhovky. Na autu je zadělané nové LED denní svícení. Je po velkém servisu: nové s... (více v detailu)
Pardubický kraj
62 000
 Kč
Čtyřkolka Shineray XY200ST II
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zdravím, se zamáčknutou slzou prodávám svojí krásku, Shineray XY200ST II. Něco o čtyřkolce: ☼ 197cc objem ☼ 4 stupňová manuální převodovka ☼ Laděný výfuk (dodám k němu i tlumivku, i originální výfuk) ☼ Měněné blinkry na LED ☼ Zadní brzdové světlo měněné za LED ☼ Dodám i osu zadní nápravy, která byla prasklá, ale je opravená ☼ Blbne tachometr (... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
dětská čtyřkolka 125 ccm
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám čtyřkolku 125ccm. Stav nového stroje. Ježděno dcerou. Velká 8"kola, tři rychlosti + zpátečka, řazení bez spojky, po servisu. Motor licence HONDA. 3x kotoučová brzda, bezpečnostní vytrhávací pojistka. Mnoho úprav a doplňků. Rampa + přídavná... (více v detailu)
Pardubický kraj
20 000
 Kč
Suzuki DL V-strom 650 ABS, Bohatá výbava
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ježděná dlouhé trasy. VÝBAVA Navigace Garmin Alarm Vyhřívané rukojeti Oxford Vysoké plexi+přídavný větrný štítek 12V zásuvka u řidítek v kufru a 2x v tankvaku Spodní kryt motoru Padáky Mřížka chladiče Centrální stojan Nepromokavé boční vaky na padacich rámech Tankvak s pláštěnkou 3x alu kufry Big Husky + 3L kanystr Uzamykatelná zadní schránka Snížené gelové sedlo+přidám kosti na snížení Full led osv... (více v detailu)
Pardubický kraj
110 000
 Kč
QJ Motor SRT 550 X, silniční enduro
Před 17 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
QJ Motor SRT 550 X, silniční enduro, rok výroby 2024, objem 550 ccm, výkon 42 kW, odpočet dph Novinka!!! V EuroCycles skladem jediný kus. Vyhřívané sedlo a rukojeti, podvozek od Marzocchi, nyní sada ALU kufrů za 25000,- Kč, padací rám, a hlavní stojan za 4990,- Kč v ceně. SRT 550 SX - Zasloužíš si to nejlepší! Konstrukce nové SRT 550 SX je založena na funkčnosti a technologických inovacích, stejně jako jedinečný vzhled, který jej odlišuje od ostatních motocyklů kategorie adventure. Aerodynamická kapotáž snižuje turbulence, nabízí bezkonkurenční stabilitu při vysokých rychlostech a parádní ochranu jezdce, a to vše při nízké hladině hluku, díky čemuž jsou i dlouhé cesty potěšením. Kompaktní, výkonný LED světlomet poskytuje ideální osvětlení směru jízdy, zatímco i ostatní osvětlení motocyklu je Full LED. Zcela nový rám je nosnou částí motocyklu a tak došlo k razantnímu snížení hmotnosti. To vše podtrhuje zcela nový motor, který má bez nadsázky na to, stát se nejvýkonnější a nejzábavnější ... (více v detailu)
Středočeský kraj
149 990
 Kč
Dacia Duster 1.6 LPG r.v.2019/81000km.
Dobrý den, prodám po 5 letech svého Dustera. Je na LPG a má velmi ekonomický provoz cca.1,2 kč./1km.(na obě nádrže rádius 1200km.)Duster byl můj mazel a tak jsem se o něj i staral(ruční mytí a ochrana laku).Na autě jsem udělal před 4 roky orange paket, dechrom některých dílů. Led osvětlení interiéru. Led dynamické blinkry, Střešní anténa Shark. Odlučovač oleje z odfuku u motoru. A sportovní filtr K&N. Duster je tenhle rok po každoročním servisu oleje Shell, filtrů, doplněná a vyčištěná klima, nová brzdová kapalina, na jaře byly dělané přední brzdy. Vyměněn alternátor. Dále k autu mám zimní clonu na chladič a druhou sadu pneumatik Bridgestone + ALU kola s chrom. límcem. vel. 17 Duster od 17km.(co jsem ho koupil) dostával aditiva od VIFu do benzínu. Motor jde super a to i do otáček, kde hezky zní ( a teprve pak to jede:) je suchý a nikde nic neteče, převodovka řadí bez problému. Má běžné známky opotřebení z parkoviště. Interiér je čistý. Žádné zvíře ani kuřák. Duster je bez koroze, podvo... (více v detailu)
299 000
 Kč
Beta rr390 racing 2019
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Betu rr390 racing 19. Přidám nějaké doplňky - vzduch. filtr, olej. filtry, gripy, svíčka, destičky, spreje na řetěz atd. Na moto nová zadní pneu, vyměněný olej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100 000
 Kč
Bmw e90 320si Limited Edition
Před 21 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám Bmw e90 v limitované edici s označením 320 Si - homologační speciál pro WTCC, vyrobených jen 2600 ks celosvětově. Motor 2.0i benzín 127kw, 6 stupňová manuální převodovka, barva - Le Mans Blau. Rok výroby 2006, najeto 185 000km. Technická ještě na rok. Auto je v zachovalém stavu po nekuřákovi, motor jede hezky. Výbava: exteriér Mpaket, Interiér Mpaket Na autě byli dělané tyto věci: Klimakompresor, chladicí kapalina, nový klínový řemen, napínací kladka, vodící kladka, pře... (více v detailu)
Zlínský kraj
160 000
 Kč
Bmw e90 320si Limited Edition
Prodám Bmw e90 v limitované edici s označením 320 Si - homologační speciál pro WTCC, vyrobených jen 2600 ks celosvětově. Motor 2.0i benzín 127kw, 6 stupňová manuální převodovka, barva - Le Mans Blau. Rok výroby 2006, najeto 185 000km. K autu je kompletní výpis carvertical s ověřením kilometrů, k nahlídnutí při obhlídce, k dispozici i servisní kniha, technická ještě na rok. Výbava - ABS, Asistent při jízdě ze svahu, Autorádio, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Denní svícení, El. ovládání oken, El. přední okna i zadní, El. sklopná zrcátka, Isofix, Klimatizace aut. ,Alcantara, Laděný výfuk, Litá kola, Multifunkční volant, Natáčecí světlomety, Originální autorádio, Ostřikovače světlometů, Palubní počítač, Parkovací senzory, Parkovací senzory přední, Parkovací senzory zadní, Posilovač řízení, Protiprokluzový systém kol (ASR), Satelitní navigace, Senzor opotřebení brzd. desti... (více v detailu)
140 000
 Kč
KTM EXC 450 Sixdays Portugal - supermoto
Před 23 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám tuto vonavku, jedná se o KTM EXC 450 v edici sixdays PORTUGAL ,byla vyrobena v roce 2020,masina je prihlášena a STK platí do roku 2026, motorku vlastním 5 měsícem a kupoval jsem ji v tom záměru že si užiju i terén ale hlavně i tu silnic. Jsem její druhý majitel, pán přede mnou ji vlastnil uplně od nového stroje a vždy bylo o motorku velice dobře postaránono, olej měněn každých šest motohodin a vzduchoví filtr po každé druhé jízdě. Masina ma najeto celkově cca 99MTH a 6000KM, cca 5000km po silnici a zbytek lehký teren, minulý majitel prodával hlavně z důvodu zranění. Motorka je připravená, momentálně proběhla výměna kapalin a filtrů a poslední lehké úpravy. K motorce bude dost věcí, komplet motardové kola 80 procet pneu. , vlastní rozetou a brz. kotoučemi a řetězem, samozřejmostí je 320mm kotouč a adaptér, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
255 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6TDI 85KW STYLE+ VIRTUAL ČR!
Před 61 dny - Moravskoslezský kraj - TIPCARS
koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka, možnost odpočtu DPH. Kompletní palubní dokumentace, dva klíče, pravidelný, pouze autorizovaný servis. Doložíme kompletní potvrzení ŠKODA od všech servisních prohlídek. Čerstvě po servise s výměnou oleje + brzdová kapalina, pylový a vzduchový filtr, zadní brzdy, kotouče + desky 17.6.2024 v 123132 km. Jsme majitelé vozidla, poskytujeme veškeré právní záruky, garanci na původ vozu a přesný stav ujet... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
364 000
 Kč
Škoda Octavia 1.6TDI 85KW STYLE+ VIRTUAL ČR!
Před 61 dny - Moravskoslezský kraj - CARS_CZ
možnost odpočtu DPH. Kompletní palubní dokumentace, dva klíče, pravidelný, pouze autorizovaný servis. Doložíme kompletní potvrzení ŠKODA od všech servisních prohlídek. Čerstvě po servise s výměnou oleje + brzdová kapalina, pylový a vzduchový filtr, zadní brzdy, kotouče + desky 17.6.2024 v 123132 km. Jsme majitelé vozidla, poskytujeme veškeré právní záruky, garanci na původ vozu a přesný stav ujetých km! Stupeň výbavy STYLE PLUS, adaptivní tempomat, digitální pří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
364 000
 Kč
Yamaha MT-07, Yamaha MT 07 2015, 8500 km
Prodám Yamaha MT-07 2015, pouze 8500 km, krásná barevná kombinace, krásný TOP stav +laďák + hodnotné doplňky, STK 3/2028, žluto-černo-bílá, výkon 55 kW, garažováno – žádná oxidace. Hodnotné doplňky – CNC páčky, tlumič řízení, držák telefonu, zrcátka, LED blinkry, padací rám + protektory RD Moto, CNC stupačky, rolny pro stojan, kryt chladiče, homologovaný laděný výfuk Leo Vince, CNC madla, protektory osy kol, sportovní držá... (více v detailu)
109 000
 Kč
Suzuki DL 650 V-Strom ABS,Bohatá výbava
Před 164 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Ježděná dlouhé trasy VÝBAVA Navigace Garmin Alarm Vyhřívané rukojeti Oxford Vysoké plexi+přídavný větrný štítek 12V zásuvka u řidítek v kufru a 2x v tankvaku Spodní kryt motoru Padáky Mřížka chladiče Centrální stojan Nepromokavé boční vaky na padacich rámech Tankvak s pláštěnkou 3x alu kufry Big Husky + 3L kanystr Uzamykatelná zadní schránka Snížené gelové sedlo+přidám kosti na snížení F... (více v detailu)
Pardubický kraj
110 000
 Kč
Triumph Rocket III Roadster r.v. 2011
Před 129 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Obsah motoru 2294 ccm Výkon 108 kW Najeto 117835 km STK do 6/2025 Barva černá mat - motocykl má najeto 1500 km po servisu ( výměna oleje + filtr, svíčky, vzd. filtr, olej v diferáku, nová chladící kapalina, brzdová kapalina, nové přední destičky, seřízení ventilů a podtlaků ), - dále nové originál vodní hadice, nový originál pístek s těsněním zadní brzdové pumpy, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
155 000
 Kč
Čtyřkolka Kayo 200
Před 86 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Čtyřkolka Kayo 200- (možnost snížit cenu, dohodou) Zakoupena jako nová za 80tis. Určeno pro zábavu i práci 2 místa na sezení Obsah motoru 175cc Max. rychlost 60 km/h Najeto +- 500km Led displej (ukazatel benzínu, najeto km, rychlost, čas) Velikost nádrže 9 litrů (natural 95) Funkční světla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
59 900
 Kč
LEVOIT LVAC 200 tyčový vysavač
Před 131 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
na všechny druhy podlah, na zvířecí chlupy, na suché čištění, na vysávání, na Li-ion baterie, doba provozu 50 min, doba nabíjení 4 h, bez oklepu, mikrofiltr, omyvatelný filtr, PET Fleece filtr a pěnový filtr, příkon 180 W, hlučnost 75 dB, plastová sběrná nádoba o objemu 0,75 l, ovládání na těle, indikátor nabíjení, LED kontrolka nastaveného stupně výkonu, LED osvětlení, regulace výkonu a odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, s prodlužovací trubicí, rozměry 110 × 19,5 × 25 cm ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty