Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
Neuvedeno
Byt 3+kk, 134 m2, Holešov
Byt 3+kk, 134 m2, Holešov
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Cena vč. záloh, Reality 11 Vám zprostředkují pronájem nadstandardního bytu 3+kk v Holešově. Jednotka se nachází ve 2.np zděného domu na ulici Palackého. Výhodou prostorná terasa se zahradním nábytkem, klimatizace v každém pokoji a dostatek úložného prostoru. Moderní kuchyně vybavena vestavěný... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Pronájem restaurace  s bowlingem,  Masarykova ul., Sezemice
Pronájem restaurace s bowlingem, Masarykova ul., Sezemice
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zprostředkujeme pronájem zavedené restaurace s bowlingem U Labutě v Sezemicích. Pronájem je s kompletním vybavením. V objektu se nachází velký sál s barem, salonek kde je možné pořádat svatby a různé společenské akce, menší salonek s herním stolem a v samostatné místnosti je bowling. V pravé části budovy je kuchyň, sklad... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
30 000
 Kč
PlaceholderNo Image
prodej bytu 1+1 v Olomouci. ul. Praskova
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
prodám bytovou jednotku č. 932/1 o velikosti 1+1, 56 m2, 1.NP v budově na ulici Praskova č.p. 932 v Olomouci
Přidáno včera
Olomoucký kraj
2 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Uherské Hradiště
Prodej bytu 2+1 Uherské Hradiště
Přidáno včera - BAZOS
včetně provize a právního servisu, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 2+1 v Uherském Hradišti. Bytová jednotka s dispozicí 2+1 a výměře 58 m² se nachází ve 4.NP revitalizovaného bytového domu s výtahem. K bytu náleží i sklepní kóje o velikosti 3 m². Byt je v současné době vyklizený a je v původním stavu. Lze jej využít k okamžitému bydlení, ale primárně je určený k rekonstrukci dle vlastních představ. Jeho velkou předností je jedna z nejlepších dispozic dvoupokojových bytů, kdy oba obytné pokoje jsou neprůchozí. Při vstupu do bytu se nachází chodba, která spojuje vchod do koupelny s WC, kuchyně a obou obytných pokojů. Mezi pokoji se poté nachází i prostorná šatna. Z pokoje, který se nejčastěji využívá jako ložnice, je vstup na lod... (více v detailu)
Přidáno včera
3 190 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m², Praha, ul. Pod lipami
Prodej bytu 3+kk, 102 m², Praha, ul. Pod lipami
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáte zajímavě řešený byt? Máme pro Vás nabídku krásného bytu o dispozici 3kk o celkové ploše 102 m2. Tento pěkný byt se nachází na Praze 3 v ulici Pod Lipami. Výhodou je, že byt se nachází v posledním patře a Vy si tak můžete užívat dostatek klidu a krásné výhledy. Byt Vám nabízí útulnou ložnici 14 m2 se vstupem na terasu. Dále vcházíme do obývacího pokoje 26 m2, který je propojený s klimatizovanou kuchyňskou linkou, která je velice vkusně zařízená. K dispozici máte i další pokoj 23,8 m2, který byl původně vybudován jako zimní zahrada a... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
11 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 370 m², Josefov u Sokolova
Prodej rodinného domu, 370 m², Josefov u Sokolova
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Mimořádná nabídka prostorného a skvěle dispozičně řešeného rodinného domu v obci Josefov u Sokolova. Ideální k dvougeneračnímu bydlení. Dům je dvoupodlažní s dvougaráží. Pozemek má rozlohu 4196 m2, část pozemku lze oddělit k následnému prodeji. V 1.NP domu najdete 3 pokoje, obyvací pokoj s kuchyní, kotelnu, 2 technicke místnosti a velkou dvougaraž. 2.NP má samostatný vchod a svou dispozicí byl navrhnut i s možností pronajímaní či krátkodobého ubytování. Je zde aparmán 2+1 s kopelnou a toaletou, dále 5 pokojů z nichž 4 pokoje mají své s... (více v detailu)
Před 2 dny
Karlovarský kraj
9 190 000
 Kč
Prodej, rodinného domu, 4+kk a 5+kk, 1313 m2, Osobovy - Měčí
Prodej, rodinného domu, 4+kk a 5+kk, 1313 m2, Osobovy - Měčí
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Exklusivně nabízíme prodej dvou domů, 4+kk a 5+kk, v obci Osobovy na pozemku o rozloze 1313m2. Stavba dokončena a zkolaudována v roce 2016. Dispoziční řešení domu 5+kk – v 1.NP: vstupní hala, pokoj, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, garáž, prádelna, koupelna a wc. Ve 2. NP se nachází dvě ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem, wc. Z garáže přímý vstup do koupelny s wc a vstup do prvního patra s obytnou místností. V 1.NP druhého domu o dispozici 4+kk: vstupní hala, pokoj, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, prádelna a wc pro ho... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji právě zrekonstruovaný vícegenerační celo podsklepený rodinný dům o dispozici 6+kk ve stavu před dokončením. Tento cihlový dům nabízí luxusní bydlení na samostatné parcele o rozloze 790m² s celkovou zastavěnou plochou 110m² a užitnou plochou 250m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je umístěn v atraktivní lokalitě v ulici Klímkova, naproti Ostravské Zoo. Dům disponuje třemi samostatnými patry s koupelnou s wc a dále podkrovní místností, využitelnou jako úložný prostor. V přízemí se nachází předsíň se vstupem do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, dále pak koupelna se sprchovým koutem a wc. Podlahy jsou z leštěného mramoru a okna jsou antracitové trojskla. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu. V prvním patře se nachází chodba a dva prostorné pokoje a dále koupelna se sprchovým koutem a masážní vanou. Ve druhém... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej exkluzivní vily, se dvěma bytovýma jednotkama, ul. Bo
Prodej exkluzivní vily, se dvěma bytovýma jednotkama, ul. Bo
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme exkluzivní vilu, sestávající ze 2 bytových jednotek 3+1, půdy a podsklepení, na ulici Boženy Němcové ve Znojmě. Nemovitost má dohoromady 4 podlaží a sestává z následujících prostor: a.) 1.PP - garáž - sklepy - úložné prostory b.) 1.NP - byt 3+1, 103m2, sestávající z: - předsíň - kuchyně s kuchyňskou linkou - dětský pokoj - ložnice - obývací pokoj - koupelna s vanou - komora - toaleta c.) 2. NP - byt 3+1, 106m2, sestávající z: - předsíň - kuchyně s kuchyňskou linkou - dětský pokoj - ložnice ... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 300 m², Solnice, ul. Kvasinská
Prodej nájemního domu, 300 m², Solnice, ul. Kvasinská
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej atraktivního ubytovacího zařízení v srdci Solnice. Tento nájemní dům s celkovou užitnou plochou přes 300 m² a plochou pozemku 846 m², nabízí skvělou příležitost pro investici. Objekt zahrnuje 18 místností rozložených ve dvou nadzemních podlažích, konkrétně 13 pokojů s celkem 25 lůžky. Každý pokoj je vybaven tepelným čerpadlem a klimatizací pro maximální pohodlí. K dispozici jsou 3 koupelny a 2 kuchyně, což umožňuje pohodlné ubytování velkého počtu hostů nebo dlouhodobé... (více v detailu)
Před 1 dny
Královéhradecký kraj
11 350 000
 Kč
PlaceholderNo Image
PRODEJ BYTU 3+kk -KLADNO.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
PRODEJ BYTU 3+kk -KLADNO. 69m2 v klidné lokalitě na okraji města Kladna. Byt je velmi dobře vyřešen. Velikou výhodou je poloha bytu. Disponuje dvěma světlými neprůchozími pokoji o velikosti 10m2 a 13m2. Dále prostornou chodbou 9,2m2, příjemným obývacím pokojem o velikosti 26m2 navazující na kuchyň 6m2. Dále koupelnou o velikosti 3m2 s vanou a samostatným WC 1,6m2. Součástí bytu je i komora na chodbě 1m2. SVJ nemá žádný úvěr a ani jej neplánuje. V domě se v současné době vyměňují výtahy. Dům je zateplen má plastová okna, novou střechu, vyměněny stoupačky svislé i vodorovné. Poplatky pro 4 osoby jsou 5784 vč. fondu oprav. Výhodou tohoto bydlení je poloha nemovitosti, byt se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, včetně pošty, několika ... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1 90 m2 Masarykova, Horšovský Týn
Prodej bytu 3+1 90 m2 Masarykova, Horšovský Týn
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Byt 3+1 s lodžií, který Vám právě nabízíme, se nachází ve 2.patře domu kolaudovaného v roce 2001 na Malém Předměstí v Horšovském Týně. Byt je prostorný, má velmi dobré dispoziční řešení a náleží k němu také garáž o výměře 21,5 m umístněná v 1.podlaží domu a komora (2,4 m ), která se nachází na na patře vedle bytu. Byt má podlahovou plochu 85 m, je tvořený nadstandardně velkým obývacím pokojem (24,7 m) ze kterého je přístupná jihozápadně orientovaná lodžie (5,5 m), kuchyní, 2 ložnicemi, které mají obě samostatný vstup z předsíně, velkou koupelnou s vanou (7,4 m) a samostatnou toaletou s umývátkem. V předsíni nechybí vestavěné skříně a na každém patře je společný prostor - sušárna, ze kterého má každý byt přístupnou svoji komoru. N... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
3 550 000
 Kč
Prodej komerční Činžovní dům, 850㎡
Prodej komerční Činžovní dům, 850㎡
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme exkluzivně k prodeji komerční objekt přímo na náměstí Svobody ve Frýdku Místku. Dynamická lokalita s výbornou dostupností. Uvnitř budovy najdeme obchodní prostory, kadeřnictví, kanceláře a také dva zrekonstruované prostory o rozloze 67m2 pronajaté jako byty 2+kk. Celá budova je ve velmi dobrém a udržovaném stavu, Proběhla rekonstrukce střechy, výměna... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
30 000 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 300 m², Malý Ratmírov
Prodej hotelu, penzionu, 300 m², Malý Ratmírov
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej penzionu na břehu Ratmírovského rybníka. V objektu se nachází 9 apartmánů, každý s vlastním sociálním zařízením a kuchyňskou linkou. Budova je tvořena 3-mi podlažími. V suterénu se nachází vinárna s kuchyní a možností posezení na vlastním mole a výhledem na rybník - barový pult je obložen Iránským Onyxem, Wellness, které se skládá z infrasauny, parního boxu a relaxační místnosti s masážním křeslem. V přízemí je umístěn patrový apartmán s vlastním molem a výhledem na rybník. V 2. nadzemním podlaží se... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
18 484 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 628 m², Divišov se stav. povolením
Prodej pozemku k bydlení, 628 m², Divišov se stav. povolením
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stavební pozemek v obci Lbosín u Divišova o rozloze 628 m² s hotovou základovou deskou. V ceně je hotový projekt pro stavbu rodinného domu včetně stavebního povolení. Hlavní vstup do objektu je situován v západní straně domu. Na hlavní vstup navazuje v 1.NP vstupní předsíň s přístupem do koupelny s WC, technické místnosti, šatny, spíže a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V podkroví je ze schodiště z 1.NP přístupná chodba, ze které je přístup do ložnice, dvou pokojů, koupelny, WC a na půdní prostor. Jako vedlejší zdroj tepla je... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
2 899 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v centru města Most
Prodej bytu 2+1 v centru města Most
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o dispozici 2+1 v cihlovém domě. Tento byt o podlahové ploše kolem 60m2 se nachází ve staré cihlové zástavbě naproti budově VÚHU na třídě Budovatelů. Byt je částečně v původním stavu a je ihned obyvatelný. Rekonstrukcí prošla především koupelna s velkou rohovou vanou. Prostorný obývací pokoj s parketovou podlahou má několik oken. Pokoj... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
750 000
 Kč
3+1, 84,7m2 + terasa 32,8m2, ul. Husova, Jeseník
3+1, 84,7m2 + terasa 32,8m2, ul. Husova, Jeseník
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Popis dispozice: po vstupu do bytu vstoupíte po schodech do centrální chodby, na jejímž konci vedou dveře na prostornou terasu 32,8m2, s nádherným výhledem na jesenickou přírodu. Vpravo blíže vchodu do bytu se nalézá vstup do pokoje 15,08m2 s patrem na spaní, za ním dále vpravo je pak z chodby vstup do dalšího pokoje 13m2, ve kterém je aktuálně oddělený prostor sádrokartonem - šatna cca 3,0m2 (tato šatna lze odstranit a pokoj zvětšit do původní velikosti). V levé části centrální chodby se v pravém úhlu nalézá krátká chodba vprav... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
3 690 000
 Kč
Prodej chaty, 356 m², Ostrava - Plesná
Prodej chaty, 356 m², Ostrava - Plesná
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji chatu o výměře 18 m² v žádané lokalitě Ostrava - Plesná. Chata se nachází na parcele jiného vlastníka s uzavřenou nájemní smlouvu na dobu neurčitou. Stav objektu je původní, ale zachovalý. U chaty se nachází také suché wc a vstup do sklepa. Pozemek kolem chaty je o výměře 356 m² + společné prostory. Výhodou je výborná dostupnost autem, které můžete zaparkovat na parkovišti přímo u zah... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
690 000
 Kč
Prodej komerčního objektu Samčanka, Staré Hamry
Prodej komerčního objektu Samčanka, Staré Hamry
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji komerční objekt v centru obce Staré Hamry, která se nachází v krásném prostředí Beskyd s výbornou logistikou, směr Frýdek-Místek - Slovensko. Staré Hamry jsou turistický vyhledávanou lokalitou s vysokou návštěvností (turistika, cyklistika, lyžování, houbaření). V katastru nemovitostí je veden jako objekt občanské vybavenosti (ubytování, restaurace, obchody, kultura, apod.), zastavěná plocha je 345 m2. Prostor budovy je rozdělen na několik částí, v patře je výčep se stoly a výdejním oknem, kuchyně se skladovacím prostorem, velký sál, toalety pro hosty, toalety se sprchou pro personál. Ve spodní části objektu se nachází prostor s výčepem, salonek, toalety pro hosty, zázemí pro personál, kuchyň, sklad a kotelna. K objektu náleží také předzahrádka s pěkným výhledem o výměře 132m2. Budova je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění na tuhá paliva s rozvodem do ústředního topení. Před objek... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej mobilheimu, 44 m²
Prodej mobilheimu, 44 m²
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji plně vybavený mobilheim, momentálně umístěný v Dolním Újezdě u Litomyšle. Tento mobilní dům nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení. Interiér zahrnuje dva samostatné pokoje kompletně vybavené skříněmi a postelemi, prostornou kuchyň se všemi nezbytnými spotřebiči a jídelním koutem, a útulný obývací pok... (více v detailu)
Přidáno včera
Pardubický kraj
399 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk se střešní terasou, 81 m2, Letohrad
Prodej bytu 4+kk se střešní terasou, 81 m2, Letohrad
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00198 Hledáte krásné, ekologické a moderní bydlení? Nabízíme vám byt se střešní terasou o dispozici 4+kk s užitnou plochou 81,80 m2. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží. Proč bydlet právě tady? Hřát vás bude nejen krásný pocit z bydlení v ekologické dřevostavbě, ale také teplo domova s podlahovým vytápěním. Svůj volný čas můžete trávit na skvělé střešní terase o velikosti 22,6 m2. K bytu navíc náleží sklepní kóje a parkovací stání, které jsou již zahrnuty v ceně. V blízkosti vznikne také dětské hřiště. Jak to v bytě vypadá? V bytě na vás po vstupu čeká předsíň, která vede do koupelny vybavené umyvadlem a vanou. Ze zádveří byt pokračuje do dvou dětských pokojů, ... (více v detailu)
Před 1 dny
Pardubický kraj
7 017 000
 Kč
PlaceholderNo Image
NABÍDKA PRODEJ - BYT-MEZONET -4+KK.
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
NABÍDKA PRODEJ - BYT-MEZONET -4+KK. Rodinný apartmán na horách nebo vlastní bydlení v Krkonoších? Byt o dispozici 4kk (+ 2 koupelny + 2x WC) s celkovou výměrou 90 m2, který se nachází v kl... (více v detailu)
Přidáno včera
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodej nájemního domu, 380 m² Mostiště u Velkého Meziříčí
Prodej nájemního domu, 380 m² Mostiště u Velkého Meziříčí
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji ubytovací dům v klidné části Mostiště, v bezprostřední blízkosti Velkého Meziříčí. Tento zděný dům s dvěma NP a jedním PP představuje vynikající příležitost pro investici do ubytovacího zařízení. Dům disponuje celkem 10 dvoulůžkovými pokoji, které byly nedávno zrekonstruovány, dvěmi vybavenými kuchyněmi, dvěma koupelnami se sprchovým koutem a umyvadly a dvěma místnostmi s toaletami. K dispozici je také parkování ve 4 garážích přímo u objektu, což zajišťuje pohodlné parkování pro hosty. Celý objekt je ve velmi dobrém technickém stavu a pr... (více v detailu)
Před 2 dny
Kraj Vysočina
15 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 235 m², Hrdějovice, ul. Školní
Prodej rodinného domu, 235 m², Hrdějovice, ul. Školní
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi rodinný dům v Hrdějovicích. V domě se nachází dvě samostatné bytové jednotky. Ve 3. nadzemní podlaží je bytová jednotka 3+1 s ložnicí a balkonem, obývacím pokojem a menším pokojem, který by mohl sloužit například jako dětský pokoj. V bytě se dále nachází kuchyň s rohovou linkou, samostatné WC a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Ve 2. nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka 2+1 s ložnicí, prostorným obývacím pokojem, který je spojen s jídelnou. V bytě je dále kuchyň s rohovou linkou, samostatné WC... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
8 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty