Prodej rodinného domu, 126 m², Víchová nad Jizerou

Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu z roku 2007 o dispozici 5+kk v malebné obci Víchová nad Jizerou. Zděný dům se nachází na pozemku o celkové ploše 467 m². Nemovitost s přízemím a obytným podkrovím je připravena k nastěhování. Tři pokoje, ložnice a obytná kuchyně s krbem a vstupem na terasu poskytuje dostatek prostoru i pro větší rodinu. Poku... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 990 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 150 m², Bakov nad Jizerou
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům se 7 místnostmi o užitné ploše 150 m², umístěný na polosamotě v klidné části Malý Rečkov, katastrální území Malá Bělá. Nemovitost se nachází na pozemku o velikosti 736 m². Dům je dvoupodlažní, postaven ve smíšené konstrukci, a jeho poloha je samostatná, což zaručuje soukromí a tiché prostředí pro bydlení. V současné době je dům před rekonstrukcí, což dává novému majiteli vynikající příležitost přetvořit tento objekt přesně podle svých představ. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají projekt k v... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 599 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 126 m², Polkovice
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 6+1 s velkým pozemkem v klidné obci Polkovice. Nemovitost je z cihly a tvárnic s betonovými stropními panely, rozkládá se na třech nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží sloužícím jako sklep. Přízemí domu je vybaveno prostornou garáží s průjezdem na pozemek, což nabízí praktické a komfortní parkování. Celková plocha parcely je 2 194m2 a je na ní situována vlastní studna, kůlny a příjezd ze zadní strany. Je také možno na pozemku vystavit další dům. V obci se nachází veškerá základní občanská... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 126 m², Police nad Metují
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej atraktivního rodinného domu 3+KK v srdci malebné obce Pěkov, výjimečně umístěného na samostatném pozemku o rozloze 97 m² s celkovou užitnou plochou 126 m². Tato pečlivě udržovaná cihlová stavba se rozkládá na dvou nadzemních, nabízí komfortní bydlení v třech prostorných místnostech doplněných o přídavné prostory pro rodinný život. Díky své poloze v centru Pěkova mají budoucí majitelé všechny potřebné služby na dosah, zároveň se m... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 499 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 70 m², Osíčko
Před 1 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům v obci Osíčko. Tento řadový cihlový dům se nachází na klidném okraji obce a představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení mimo ruch velkoměsta.Dům má dvě podlaží - podzemní a nadzemní, a celkovou užitnou plochu 70 m². V přízemí se nachází tři prostorné a světlé místnosti, ideální pro rodinný život. Celková... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 160 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Žichovice
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům se zajímavým potenciálem v malebné části obce Žichovice, umístěný na okraji obce s polohou samostatného domu obklopeného klidem a zelení. Dům je postavený v tradiční smíšené konstrukci s užitnou plochou 220 m², rozkládající se na dvou nadzemních podlažích doplněných o podzemní podlaží. Celkově nabízí 6 místností k libovolnému využití pro budoucí majitele, každé patro dispozičně řešeno jako 2+1. Objekt stojí na rovinatém pozemku s velikostí 1975 m², který poskytuje dost... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 148 m², Ústí nad Orlicí
Nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný rodinný dům v okrajové části Ústí nad Orlicí. Dům je vhodný jako investiční příležitost s možností rekonstrukce interiéru na čtyři samostatné bytové jednotky. Celková plocha pozemku je 193 m², užitná plocha domu činí 148 m².Nemovitost je třípodlažní (1 podzemní a 2 nadzemní podlaží) a nyní je využívána jako ubytovací zařízení. Jedná se o řadový dům ve smíšené konstrukci, který má celkem 10 místností. Dům je umístěn v rušné části obce, avšak v blízkosti přírody, což zajišťuje ideální kombinaci dostupnosti služeb ... (více v detailu)
8 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 106 m², Lužany
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Lužany, pouhých pár minut od Přeštic. Dům má celkem 6 místností rozložených do dvou nadzemních podlaží. Součástí nemovitosti je i zahrada o ploše 254 m², která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a volnočasové aktivity. Dům potřebuje kompletní rekonstrukci, což vám dává jedinečnou příležitost vybudovat si bydlení přesně podle vašich představ. Navíc je zde možnost vytvoření obytného podkroví, čímž se užitná plocha výrazně zvětší. Vytápě... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 175 m², Prachovice, ul. Zahradní
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 4+2 v Prachovicích. Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části obce Prachovice. Tento samostatně stojící cihlový dům vás překvapí svým velkorysým uspořádáním a příjemnou atmosférou. Dispozice: v 1. podzemním podlaží garáž, kotelna, technická místnost kde je bojler, udírna, komora. V 1. Nadzemním podlaží obývací pokoj, pokoj, jídelna s kuchyňským koutem, koupelna. Ve 2. nadzemním podlaží 2x pokoj, kuchyňský kout s jídelnou, samostatná toaleta. Celková u... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Trhový Štěpánov, Dalkovická
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám krásný rodinný dům v klidné části obce Trhový Štěpánov s pozemkem o rozloze 1333 m². Nemovitost je samostatně stojící a vyznačuje se cihlovou konstrukcí. Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží, kde je celkem osm místností pro vaše pohodlí. K dispozici jsou také dvě garáže, což oceníte především v zimních měsících.Na ovocné zahradě najdete útulné zahradní posezení, kde si můžete vychutnat chvíle odpočin... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2998 m², Bdeněves
Před 1 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v centru obce Bdeněves. Tato cihlová nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 2998 m² a nabízí bohaté možnosti využití. Dům má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Celkem jsou zde tři byty. Dva o dispozici 3+1 a velikosti 85 m2 a jeden o dispozici 1+1 a velikosti 30 m2, které je možné přizpůsobit podle vlastních potřeb. Dále zde najdeme dílnu, bývalé stáje, prostornou stodolu i venkovní kuchyni a posez... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Sviadnov, ul. J. Šlosara
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte pro svou rodinu dům s dobrou dostupností do Frýdku-Místku i Ostravy? A chcete si dům i zahradu zrekonstruovat podle sebe? Tento dům vás jistě zaujme. Dům se nachází v okrajové části obce Sviadnov na pozemku o velikosti 703 m2. V přízemí domu najdete obývací pokoj s prostornou jídelnou, kuchyň, koupelnu, samostatnou toaletu, kumbál a garáž. Schody do druhého podlaží jsou dřevěné a vybavené schodišťovou sedačkou. V patře se nacházejí čtyři pokoje a druhá koupelna s toaletou, což poskytuje dostatek prostoru a komfortu pro celou rodinu. Dům prošel částečnými rekonstrukcemi, zmí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 240 m², Praha, ul. Nad višňovkou
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v žádané a klidné části Prahy 6 Ruzyně v sousedství Obory Hvězda. Tento cihlový dům je po rekonstrukci zateplen, rozvržený do 3 nadzemních podlaží a jednoho podzemního. V přízemí domu se nachází ložnice s balkónem do zahrady, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost s plyn. kotlem a dílna. V 1. patře je obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkónem, koupelna s vanou a toaletou, mezi 1. a 2 patrem je terasa, ve 2. patře se nachází 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 72 m², Záhlinice
Přidáno včera - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 72 m², který se nachází v klidné části obce Záhlinice. Dům je dvoupodlažní, smíšené konstrukce a zahrnuje 7 místností. Zastavěná plocha domu činí 110 m² a je umístěn na pozemku o ploše 276 m². Nemovitost představuje příležitost pro ty, kteř... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 72 m², Záhlinice
Přidáno včera - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 72 m², který se nachází v klidné části obce Záhlinice. Dům je dvoupodlažní, smíšené konstrukce a zahrnuje 7 místností. Zastavěná plocha domu činí 110 m² a je umístěn na pozemku o ploše 276 m². Nemovitost představuje příležitost pro ty, kteř... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Litenčice
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v nádherné polosamotě obce Litenčice, se zahradou o výměře 430 m². Tento cihlový dvoupatrový dům s užitnou plochou 130 m² o dispozici 4+1 a je v původním stavu. Dům se nachází na klidném a privátním místě, ideálním pro ty, kteří hledají únik od shonu městského života a chtějí si užívat klidu venkovsk... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 290 m², Hředle
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům ve vyhledávané lokalitě v obci Hředle u Zdic. Dům prošel stylovou rekonstrukcí. Architektura byla citlivě zachována a dům nyní v sobě skrývá dvě samostatné bytové jednotky o dvou samostatných vchodech. Třetí byt lze ještě vybudovat v podkroví. V domě můžete využívat komfortu v podobě podlahového topení, které je napojeno na tepelné čerpadlo s vnitřním systémem a online dálkovým servisem. Dvoupatrový dům disponuje užitnou plochou 290 m². V přízemí naleznete stylové 3+kk s původním klenbovým stropem, v patře pak prostorné 2+1. V každém patře... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Lnáře
Před 1 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme dvoupatrový, rodinný dům po částečné rekonstrukci v obci Lnáře v blízké vzdálenosti města Blatná. Dům je dispozičně řešeným 5+1 a užitná plocha činní 200 m². Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem a zároveň je možné připojení na plyn. Dům má svoji vlastní čističku odpadních vod a na poz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 155 m², Kraslice, ul. Wolkerova
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji unikátní rodinný dům situovaný v klidné části obce Kraslice. Tento prostorný dům s úžasnou atmosférou je ideální pro rodinné bydlení, nabízí 5 místností rozprostřených na dvou nadzemních podlažích a jedno podzemní podlaží. Velkým benefitem, je možnost rozšíření obytné části do půdních prostor. Konstrukce domu je cihlová a celková užitná plocha činí 155 m². K domu náleží rozlehlý pozemek o výměře 1.856 m², kde si můžete užívat krás... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Verušičky
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům na polosamotě, ideální pro útěk z velkoměsta a užít si svůj vlastní klid. Rodinný dům s dojezdovou vzdáleností 25 minut do Karlových Varů. Nemovitost se nachází v obci Záhoří. Dům s užitnou plochou 160 m² je umístěn na pozemku o rozloze 786 m² a zahradě o výměře 530m2. Dům je dispozičně řešen jako 6+1. Zdroj vody je řešen studnou na pozemku, teplou vodu zajišťuj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 155 m², Kraslice, ul. Wolkerova
Před 1 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji unikátní rodinný dům situovaný v klidné části obce Kraslice. Tento prostorný dům s úžasnou atmosférou je ideální pro rodinné bydlení, nabízí 5 místností rozprostřených na dvou nadzemních podlažích a jedno podzemní podlaží. Velkým benefitem, je možnost rozšíření obytné části do půdních prostor. Konstrukce domu je cihlová a celková užitná plocha činí 155 m². K domu náleží rozlehlý pozemek o výměře 1.856 m², kde si můžete užívat krás... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 450 m², Lobendava
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, jste nároční? Tak právě pro Vás máme v nabídce nádherný, vkusně řešený dům o užitné ploše 450 m². Pokud máte rádi klid, tak Vás naprosto uchvátí jeho umístění, neboť je na samotě v malebné obci Lobendava mezi vzrostlými stromy. Výhodou je i možnost odkoupení/pronájmu pozemku od obce, nebo přestavba na dvougenerační dům skrze vybourání a zastavění dveří. V roce 2022 dům prošel zdařilou kompletní rekonstrukcí, což Vám ušetří další velké náklady. Komfort zde řeší vytápění krbovými kamny s výměníkem a radiátory, podlahové vytápění u bazénu, studniční vod... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 280 m², Lechovice
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Lechovice, kousek od Znojma. Tento dům z roku 2009 Vám nabídne opravdu velký prostor, jak uvnitř, tak i venku. Nejen, že tu najdete celkem 5 pokojů, dvě koupelny, garáž, zahradní domek, posezení na zastřešené terase, velkou zahradu, obývací pokoj s krbem, ale bude tu na Váš čekat i krytý bazén. Dům je rozdělený na dvě patra. V patře najdeme 3 samostatné pokoje a koup... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 192 m², Dobřejovice
Před 1 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji jedinečný rodinný dům v malebné obci Dobřejovice u Hluboké nad Vltavou. Jedná se pasivní, jednopodlažní dům, který se nachází v klidné části obce. Dům o užitné ploše 192 m² stojí na prostorném pozemku 769 m², který Vám zajistí dostatek soukromí i možností k relaxaci. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a nabízí útulný zahradní domek, který můžete využít pro posezení v letních měsících. Je to ideální místo p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 123 m², Důl - Nová Ves
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme vám stylově zařízený dům po rekonstrukci s velkou zahradou a dvorkem k posezení, či grilování v Nové Vsi u Pacova. Celková plocha pozemku činí 2130 m², poskytujíc zahrádkářům či rodinám s dětmi široké možnosti využití. Dispozice domu je 4+1 s koupelnou, spíží, chodbou, v podkroví je prostorný pokoj a půda. Součástí domu je sklep, stodola a technická místnost. Dům je napojený na obecní vodovod a na zalévání je možno využít vodu ze studny. Vytápění domu a teplá voda jsou zajištěny tepelným čerpadlem. Domi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 215 m², Trubská
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečný rodinný dům v klidné části obce Trubská s nádherným výhledem a bazénem. Tento samostatně stojící dům o užitné ploše 215 m² se rozkládá na pozemku o výměře 939 m². Dům je ve velmi dobrém stavu. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbem a se vstupem na terasu, dále kuchyň a koupelnu. V prvním patře se nachází 3 samostatné ložnice a koupelna. V podzemním p... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 199 766
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty