Prodej bytu 2+kk, 42 m², Přerov, ul. Tománkova

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi moderně vybavený byt o dispozici 1+1 a rozloze 43 m² na ulici Tománkova v Přerově. Byt je situován v přízemí třípatrového bytového domu. Dispozici bytu tvoří vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s alkovnou, nyní sloužící jako ložnice a vstupem na prostornou lodžii, kuchyň s kuchyňskou linkou a koupelna se sprchovým koutem a WC. K bytu nál... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+kk, 40 m², Česká Lípa, ul. Komenského
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v panelovém domě na sídlišti v České Lípě. Byt se nachází v nejvyšším patře s úžasným výhledem na okolí. Byt je v dobrém stavu. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici a koupelnu s WC. Ideální pro páry, jednotlivce nebo jako investiční příležitost. Výhodou je lokalita s veškerou občans... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 121 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 62 m², Plzeň-Roudná
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 2+kk a ploše 62 m² s terasou 14 m² v nové Rezidenci Roudná. Při vstupu chodba ze které je koupelna po levé straně a za ní komora, vpravo samostatné WC. Dále se vchází do obývacího pokoje s kuchyní odkud je i vstup na prostornou terasu, na kterou se dá vejít i z ložnice. Lokalita... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 450 000
 Kč
Prodej byt 2+kk, 50㎡
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk s prostornou sklepní kójí na ulici Špitálka, katastrálním území Trnitá v samém centru města Brna. Tento prostorný a denním světlem prosvětlený byt o podlahové ploše 50 m2 se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem. K dispozici je vstupní chodba (3 m2), obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout (24 m2), ložnice či další pokoj (20 m2) a koupelna vybavena vanou (3 m2). K příslušenství bytu patří zmíněná prostorná sklepní kóje (5 m2), celková plocha tedy činí 55 m2. Byt je v původním, nicméně velmi slušně udržovaném stavu, vhodném k nenákladné rekonstrukci a dovybavení dle Vašich představ. Z toho důvodu jsme si pro Vás pro představu připravili možné vizualizace jednotlivých místností, které přikládáme ve fotkách, stejně tak i půdorys bytu. Vytápění bytu je řešeno vyhřívanými podlahami, absenc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 42 m², Orlová, ul. Masarykova třída
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 1+1 s balkónem v žádané lokalitě Orlová Lutyně. Byt se nachází v klidné části obce a je umístěn v 6. podlaží z celkových 8 podlaží panelového domu s jedním podzemním podlažím. Celková užitná plocha činí 42 m² a byt je v dobrém stavu, připravený ihned k nastěhování či investici. Dispozice zahrnuje předsíň, obývací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 220 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 (72m2) s lodžií, ve městě Havířov
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s lodžií, umístěn v revitalizovaném bytovém domě, na ulici Školní, ve městě Havířov. Byt je v družstevním vlastnictví, nachází se ve 3NP bytového domu s výtahem. Dispozice: prostorná vstupní chodba ( 8m2 ), šatna (1,2m2), koupelna ( 3,1m2), samostatné WC ( 1,8m2), kuchyň ( 8,6m2), obývací po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 550 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Praha 5, ul. Bochovská
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Byt 3+kk ve velmi atraktivní lokalitě pražských Jinonic. Prostorný byt nabízí dva samostatné pokoje a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Rozložení kuchyňského koutu, které je vidět na fotografiích, lze upravit. Benefitem je jistě prostorný balkon, který je možné zasklít. A ačkoliv je byt v přízemí, balkón je vyvýšený a směrovaný na jih. Koupelna a samostatná toaleta jsou po rekonstrukci. Zbytek bytu je v dobrém stavu, ale menší rekonstrukce interiéru bude potřeba. K bytu naleží sklepní kóje. Bytový dům prošel zateplením a vytápění řešeno vlast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 490 000
 Kč
Prodej bytu
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej bytu Žandov 2 200 000kc je to 3/1 tel 606 755 152 Žandov prodej bytu 3+1/L, 68 m², OV Nabízíme exkluzivně prodej bytu 3+1 s prostornou zasklenou lodžií o výměře 68m² v Žandově, okres Česká Lípa. Byt je po celkové rekonstrukci zděné jádro, nové podlahy, interiérové dveře, rohová kuchyňská linka včetně spotřebičů, samostatné WC, koupelna. Vybavení bytu je součás... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 200 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 134 m², Brno, ul. Majdalenky
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk o užitné ploše 134 m² plus 20 m2 terasa, situovaný v atraktivní lokalitě Lesná. Byt se nachází v 6. podlaží sedmipodlažního domu se smíšenou konstrukcí a nabízí ideální kombinaci pohodlí a moderního bydlení. Dispozice zahrnuje 5 místností, které poskytují dostatek prostoru pro rodinné bydlení i homeoffice. Byt je ve velmi dobrém stavu a je při... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Klášterec nad Ohří, ul. Okružní
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o dispozici 3+1 s užitnou plochou 68 m² v žádané lokalitě v Klášterci nad Ohří. Uvnitř bytu se naskýtá pohodlné bydlení s dobře řešenými místnostmi zahrnující obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyni, koupelnu a samostatné WC. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální dodávka, což přináší komfort bez nepříjemné starosti s individuálním ohřevem. Na podlahách je položené PVC a jsou zde plastová okna k bytu také náleží lodžie a sklepní kóje. Tento lákavý byt se nachází v panelovém domě, který j... (více v detailu)
2 058 900
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 75 m², Jablonec nad Nisou, ul. Průběžná
Před 3 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný mezonetový byt 2+kk o užitné ploše 75 m², v klidné části obce Mšeno nad Nisou v Jablonci nad Nisou, jedné z nejžádanějších lokalit. Byt se nachází ve II. a III. nadzemním podlaží cihlového domu. Dispozice bytu, díky oddělená ložnici od obývacího pokoje, poskytuje ničím nerušené soukromí. Společnou zahradu o velikosti 809 m² , můžete využít jako ze... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 640 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m², Liberec, ul. Halasova
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s lodžií, o užitné ploše 75 m² v části Liberce VI-Rochlice. Byt se nachází ve 2. patře panelového domu se 7 nadzemními podlažími. Je po částečné rekonstrukci - podlahy, interiérové dveře se zárubněmi, plastová okna, v nich žaluzie na zakázku, tzv. den a noc. Zděná koupelna a WC je rozděleno a také po rekonstrukci. Má čtyři místnosti, ideální pro rodinné bydlení. Na patře, vedle bytu,je společná sušárna pro tři byty. Nemovitost je v dobrém stavu a připravena k ok... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 46 m², Praha, ul. U Hostavického potoka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji komfortní byt 2+kk v osobním vlastnictví, o ploše 46 m² s velkou lodžií (9 m²) a sklepem. Byt se nachází v 1. NP čtyřpatrového cihlového domu v lokalitě Praha 9 – Hostavice. Dispozici bytu tvoří předsíň (6.89 m²), s komorou (1.28 m²), ložnice (12 m²), obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelním prostorem má plochu 21 m². Lodžie má dostatek prostoru pro útulné posezení. Z lodžie a oken je výhled do tiché a zelené pěší uličky. Prostorná koupelna s WC (4 m²) je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a místem na pračku. V obývacím pokoji a ložnici je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 100 000
 Kč
Prodej, byt 2+kk, DV, Krupka, ul. Dukelských hrdinů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu s dispozicí 2+kk v družstevním vlastnictví v Krupce v ul. Dukelských hrdinů. Byt s výměrou 40 metrů čtverečních se nachází ve druhém patře panelového domu s euro výtahem v klidné části obce. Byt je v původním, velice udržovaném stavu s možností úprav dle vlastního uvážení. Byt se skládá z předsíně, společně řešené koupelny s toaletou, ložnice a obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem. K bytu náleží komora v chodbě domu a sklepní kóje. V bytě aktuálně by... (více v detailu)
Ústecký kraj
519 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Lovosice, ul. Wolkerova
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji byt po rekonstrukci v Lovosicích, v ulici Wolkerova. Bytový dům je nízkopodlažní, cihlový a prošel celkovou revitalizací. Bytová jednotka se nachází ve 2. patře. Co se týče dispozice bytu, vstupní chodba obsahuje samostatné WC a koupelnu s vanou a umyvadlem. Dále se dostanete do velkého prostorného pokoje s balkónem. Další místností je samostatný pokoj, který lze přizpůsobit jako kuchyňský kout s jídelním... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 769 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. V jezírkách
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o užitné ploše 45 m² v klidné části obce Chodov. K bytu náleží sklep. V bytě jsou plastová okna. Je připraven jak k nastěhování, tak k rekonstrukci dle představ o vašem vysněném bydlení. Tento byt se nachází v 6. podlaží kompletně a moderně revitalizovaného panelového domu s celkově 13 nadzemními podlažími, který je monitorován kamerovými systémy a vybaven systémem EKOREG - BXC pro výrazné snížení nákladů na vytápění a novým velkým výtahem. Je ideální vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 965 090
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, V Brance, Humpolec
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
+popl. 3600, , Dovoluji si nabídnout k podnájmu bytovou jednotku s dispozicí 2+kk a podlahové ploše 53 m², která se nachází v ulici V Brance, Humpolec. Byt s označením 4B se nachází ve druhém nadzemním podlaží a má následující dispoziční členění: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, ve které je již zabudována varná deska, trouba a digestoř. Najdete zde také prostor pro vaši myčku a lednici. V obývacím pokoji je připraven vývod od televizní antény. Koupelna je vybavena vanou, WC, umyvadlem a radiátorem. Je zde připraveno místo pro vaši pračku a sušičku. Vytápění domu je řešeno centrálně přičemž rozvod tepla je veden podlahovým t... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 100
 Kč
Prodej bytu 2+1, 76 m², Jičín, ul. Jungmannova
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 2+1 o užitné ploše 76 m² v centru města Jičín. Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, který nedávno prošel rekonstrukcí, a je tak ve výborném stavu. Byt disponuje třemi prostornými místnostmi, samostatným WC, komorou, zasklenou lodžií, koupelnou, součástí bytu je prostorný sklep. Ideální... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 300 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, Ostrava, ul. Maroldova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 76 m² v žádané lokalitě Moravská Ostrava. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu na klidném sídlišti. Dispozice bytu zahrnuje 5 místností, které nabízejí dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení. Díky kompletní rekonstrukci nemovitosti je byt připraven k okamžitému nastěhování a dovybavení si, dle vlastní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Ostrov, ul. Lipová
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme Vám bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, která se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu bez výtahu, ve velmi klidné lokalitě města Ostrova. I přesto, že se v domě nenachází výtah, stává se tento byt bezbariérovým, kvůli dříve instalované schodišťové plošině pro vozíčkáře. Byt se skládá z prostorné předsíně, tří pokojů, kuchyně s menší zděnou komorou, vyzděné koupelny s rohovou vanou a samostatným WC. Koupelnové jádro prošlo v roce 2019 rekonstrukcí, v letošním roce zde byla provedena bílá výmalba celého bytu a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 121 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 31 m², Kladno, ul. Generála Selnera
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 1+kk o užitné ploše 31 m², situovaný v klidné části obce Kročehlavy. Byt se nachází v 1. podlaží novostavby s celkem 4 nadzemními podlažími a je ve velmi dobrém stavu. Dřevěná konstrukce objektu zaručuje útulnou a příjemnou atmosféru. Jednotka nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na balkon, který je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 530 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 69 m², Liberec, ul. Mánesova
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáte vysněné bydlení, které kombinuje pohodlí, moderní design a skvělou lokalitu? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorného bytu 3+1 s balkonem v atraktivní části Liberce – Františkov. Tento byt v OV je ideální volbou pro rodiny i investory. Byt se nachází ve zvýšeném 1NP čtyřpodlažního panelového domu a nabízí užitnou plochu 69 m². Dispozice bytu zahrnuje prostornou chodbu, šatnu, útulný pokoj, světlem zalitý obývací pokoj s balkonem, prostornou kuchyň, elegantní ložnici, samostatné WC a stylovou koupelnu. Kuchyně je vybavena moderní ... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 999 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Bílina, ul. Bezejmenná
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 48 m² v Bílině - Pražské Předměstí, ulice Bezejmenná. Tento byt se nachází v 9. patře panelového domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a jeho součástí je prostorná zasklená lodžie. K bytu také náleží sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Bílina, ul. Bezejmenná
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 48 m² v Bílině - Pražské Předměstí, ulice Bezejmenná. Tento byt se nachází v 9. patře panelového domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a jeho součástí je prostorná zasklená lodžie. K bytu také náleží sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Pronájem, byt 1+kk+L, ul. Sokolovská, Plzeň město
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu bytovou jednotku 1+kk+Lodžie po kompletní rekonstrukci, ul. Sokolovská, Plzeň - město. Dům je po celkové revitalizaci a je zde i bezbariérový přístup. Preferuje se dlouhodobý pronájem, max. 2 osoby. Byt se sestává ze vstupní předsíně (jsou zde vestavěné skříně), dále navazuje velký, prostorný a světlý pokoj sloužící jako obývací pokoj, ložnice a kuchyňský... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 69 m², Klatovy, ul. Koldinova
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 po částečné rekonstrukci o rozloze 69 m², který se nachází v klidné části Klatov. Byt je situován v cihlovém domě ve 4. nadzemním podlaží. Dispozice bytu zahrnuje velkou kuchyň, obývací pokoj, ložnici, koupelnu a toaletu. K bytu náleží i sklep, který je ideální pro uskladnění sezónních věcí. Topení a ohřev vody jsou zajištěny plynovým kombinovaným kotlem, což zaručuje nízké provozní náklady. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 159 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty