Výklopná helma na motorku. Se sluneč.clonou. Nová

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám NOVOU výklopnou přilbu na motorku. Více velikostí ( S až XL) - podléhá nově normě ECE 22-06 - aerodynamická skořepina ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800
 Kč

Podobné inzeráty

Výklopná helma na motorku. Se sluneč.clonou. Nová
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám NOVOU výklopnou přilbu na motorku. Více velikostí ( S až XL) - podléhá nově normě ECE 22-06 - aerodynamická skořepina AB... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800
 Kč
Výklopná helma LS2 FF370 EASY
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám matně černou výklopnou helmu LS2 FF370 EASY, velikost S, váha 1600g, v dobrém stavu, včetně intercomu Interphone F5MC. Helma má komfortní, plně vyjímatelný anti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Výklopná helma LS2 FF370 EASY
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám matně černou výklopnou helmu LS2 FF370 EASY, velikost S, váha 1600g, v dobrém stavu, včetně intercomu Interphone F5MC. Helma má komfortní, plně vyjímatelný anti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Přilba
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám novou přilbu reaktiv velikost L. (důvod prodeje špatně zvolená velikost) Homologovaná přilba ideální pro silniční enduro, vyrobená ze sklolaminátu, vylepšená varianta oblíbených přileb Active. Přilba má vyjímatelnou průhlednou clonu z polykarbonátu a vyměnitelnou vestavěnou sluneční clonu, která se obsluhuje pohodlným posuvem. Odvětrání na bradě a vstupy pro horní vzduch a odsávací zařízení zajišťují vynikající odvětrávání. Polstrování je hypoalergenní, vyjímatelné a dá se v ruce snadno vyprat. Zapínání na rychloupínací sponu. Polstrování, kšilt, hledí, clo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Motokrosová helma Alfarad vel. XL / XXL
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou Motokrosovou Helmu (přilbu) Alfarad v barvě Zelená-Černá velikost XL 60-61 cm a Oranžovo-Černá vel. XXL 62-63cm dokonalé vybavení pro všechny off-roadové nadšence. Tato přilba je vyrobena z odolné skořepiny ABS, která zaručuje výkon, pohodlí a ochranu při překonávání limitů na trati nebo na stezce. Je navržena pro pohodlí a má v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
Brýle a otevřená helma Astone Sportster 2, vel. M
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Otevřená helma (přilba) Astone Sportster 2, velikost M, černá matná, vyklopné plexi tmavé i čiré, navíc v ceně stylové brýle, interiér velmi zachovalý, přilba používána jako druhá, náhradní. Osobní předání v Opavě nebo v Ostravě Porubě, případně někde cestou. Oficiá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Moto helma
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Skořepina vyrobená z polikarbonátu. Homologace ECE 22.05. Antialergický systém. Rychlo zapínání pásku helmy. Účinný ventilační systém. Anti-scratch... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Výklopná prilba X-lite 1004
Predám novú výklopnú prilbu X-lite 1004. Veľkosť L(59cm).Cena 250€. Moto prilba X-Lite X-1004 Nordhelle od spoločnosti Nolan prináša doposiaľ nevídanú kvalitu a komfort Je vyrobená z kompozitu a vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu a výborným technickým riešením sa výborne hodí aj pre náročných motorkárov Odnímateľné a prateľné vnútorné čalúnenie (Carbon Fitting) je vyrobené z ľahkých uhlíkových vlákien Ďalej je vybavená systémom ventilácie TVS (Touring Ventilation System), ktorý zaisťuje skvelé pohodlie pri dlhých cestách aj za najextrémnejších podmienok Moto prilba X-Lite X-1004 Nordhelle je normovaná P/J homologizáciou, takže prilbu je možné použiť aj s otvorenou časťou brady Systém otvárania prilby je vykonaný pomocou mechanizmu Dual Action, ktorý zabraňuje samovoľnému otvoreniu prilby Na zapínanie je použitá pracka MicroLock2 Helma tiež ponúka vnútornú slnečnú clonu VPS Golier Neck Roll Vás zahreje... (více v detailu)
6 150
 Kč
Prodám úplně novou výklopnou helmu na motorku Orz v.M56-57cm
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Helma Orz je úplně nová, nikdy nebyla použitá,je výklopná s vnitřní sluneční clonou,v.M 56-57cm.cena je 1490kč.
Plzeňský kraj
1 490
 Kč
Helma FOX ( vel. XL )
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou nepoužitou motokrosovou helmu značky FOX => velikost XL ( obvod hlavy 61 - 62 cm ) Profesionální řada motokrosových helem Fox Racing V2 je velmi oblíbená především díky skvělému odvětrání a vysoké úrovni bezpečnosti. lehká a pevná skořepina ze skelných vláken pevná in-... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Helma na skútr ZED C 30 nová
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Helma ZED C30 nová L 59 - 60cm.Puvodni cena 1500 Kč . Fakturou dolozim!.Koupil jsem ji přítelkyni,ale mezi tím jsme se rozešli. Helma na skútr ZED C30 nová ,neježděná Materiál: skořepina helmy vyrobena z polykarbonátu Krátké čiré plexi odolné proti poškrábání (Antiscratch) Nízká skořepina vhodná pro uložení do zavazadlového prostoru většiny skútrů Plně odnímatelné... (více v detailu)
Kraj Vysočina
799
 Kč
Výklopná enduro / silniční přilba HJC C80 Bult
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Výklopná enduro / silniční přilba s odnímatelným kšiltem od značky HJC model C80 Bult ve ve velikosti – XXL a L (59/60). Je nová a venku nepoužitá, samozřejmě ve výborném stavu. Je vyrobena z polykarbonátové skořepiny, která je lehká a komfortní, navíc skvělá viditelnost a periferní vidění jezdce, výstelka je kompletně vyjímatelná a pratelná vyrobena z anti-bakteriálního a anti-zápachového mat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 700
 Kč
Skoro nová cyklistická helma M přilba na kolo Alpina 56-59cm
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Skoro nová cyklistická helma M přilba na kolo Alpina vel. M/L (56-59cm), bezvadný stav, málo jetá, označení modelu: Alpina Panoma L.E., síťka proti hmyzu, velikost nastavitelná kolečkem s aretací, délkově nastavitelný popruh s přezkou, matný povrch, bezpečnostní certifikát: EN1078, váha: 260g, vyrobeno v Německu. Popis produktu: Přilba v exklusivní matné povrchové úpravě. Používáte-li kolo každý den, abyste se dostali do práce, na obchody či pro rekreační projížďky s rodinou, chcete mít přilbu která pokryje všechny základy: optimální ochranu za přijatelnou cenu a s jednoduchým a efektivním systémem nastavení. Klasická a diskrétní cyklistická přilba pro každý den či víkend, pro mladé i starší, kdykoli a kdekoli. Seřizovací systém - "Run system classic " - nastavuje se seřizovacím kolečkem nacházejícím se v týlu. Systém k nastavení vnitřního obvodu, s kterým se přilba dá nastavit individuálně pro každý tvar hlavy. Použitá technologie výroby je zde už ta nejkvalitnější, tedy Double in-mou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
NOVÁ helma Giro SCALE vel.L (59-62,5) levně
Před 4 dny - SBAZAR
Nová helma , přilba: Prodám novou lyžařskou helmu přilbu Giro SCALE MatBlack vel.L (59-62,5). Doporučená cena 2290 nyní v AKCI za 990. Lyžařská přilby Giro Scale patří mezi velmi dostupné a spolehlivé přilby, která vám na svahu rozhodně neudělá ostudu. Velikost je snadno nastavitelná pomocí kolečka upínacího systému In Form, má odolnou vnější skoře... (více v detailu)
990
 Kč
Motokrosová helma Alfarad vel. XL / XXL
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou Motokrosovou Helmu (přilbu) Alfarad v barvě Zelená-Černá velikost XL 60-61 cm a Oranžovo-Černá vel. XXL 62-63cm dokonalé vybavení pro všechny off-roadové nadšence. Tato přilba je vyrobena z odolné skořepiny ABS, která zaručuje výkon, pohodlí a ochranu při překonávání limitů na trati nebo na stezce. Je navržena pro pohodlí a má v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
Silniční překlápěcí přilba LS2 ADVANT REVO
Před 4 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Špičková překlápěcí přilba od značky LS2 model ADVANT REVO Black H-V Yellow ve velikosti M (57/58). Je nová a nepoužitá, samozřejmě ve výborném stavu 100 % . Včetně kompletního příbalu. Materiál odolná skořepina z HPFC High Performance Fiberglass Composite, vylepšený mechanismus překlápění o 180 stupňů, výstelka vícedílná přesně vyřezávaná 3D laserem s diferencovanou hustotou EPS pro lepší absorpci energie, integrovaná vnitřní vysouvací sluneční clona, Twin Shield System, plexi ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 700
 Kč
Prodám novou výklopnou helmu na motorku UCHOOSE v.L 59-60cm.
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Výklopná helma na motorku UCHOOSE je úplně nová,nebyla nikdy p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 450
 Kč
blue sharky - Smiley 2.0 blue sharky M
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
7.10.2024 - Jak nova s krabici Dětská přilba Technologie In-Mold -pevné a dlouhodobé spojení vnější skořepiny s vnitřním materiálem (EPS) Předsunutý čelní štít pro vyšší ochranu obličeje Zoom systém pro rychlé ... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
lyžarská helma GIRO L , nova
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Predam nikdy nepouzitu lyžiarsku prilbu giro discord velkost L ,59 az 62 cm , krasna lahka . PC 140 Eur. Teraz 1250 kc. .Parametre Soft Shell Construction - konštrukcia kombinuje absorbčný vložku z Vinyl Nitril peny a unikátny flexibilné škrupinu pre maximálnu odolnosť a pohodlie. Táto kombinácia zaručuje vynikajúcu funkčnosť a ochranu pri malých aj veľkých nárazoch. Fit Kit - systém vypchávok, ktoré môžete ľubovoľne meniť a kombinovať tak, aby vám helma dokonale sadla. Super Cool Vents - ventilačné otvory vťahujú čerstvý vzduch do prilby a vytláčajú teplý vlhký vzduch smerom von. Thermostat Con... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 250
 Kč
Výklopná přilba LS2 FF900 Valiant II Revo Orange XL nová
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Výklopná přilba LS2 FF900 Valiant II Revo Orange, úplně nová v krabici s obalem a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 450
 Kč
Motocyklová helma Lazer Bolero Racer vel.XS - skútr,choper
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nevyužitou,minimálně(necelou sezonu) použitou,nijak nepoškozenou,homologovanou,krásnou otevřenou motocyklovou helmu Lazer Bolero Racer v černo-bílé barvě a vel.XS.Vhodná na dospělého muže i ženu při jízdě na skůtru,chopperu i sport.motocyklu. Charakteristika: Skořepina materiál - vstřikování z polymeru 2 velikosti skořepiny velikosti XS hmotnost +/- 1150 g Bezpečnost plexi odolné proti poškrábání (hlavní kryt i vnitřní sluneční zatmavená clona) integrovaná sluneční slona – vymě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Silniční překlápěcí přilba LS2 ADVANT REVO
Před 4 dny - HYPERINZERCE
Špičková překlápěcí přilba od značky LS2 model ADVANT REVO Black H-V Yellow ve velikosti – M (57/58). Je nová a nepoužitá, samozřejmě ve výborném stavu 100 % . Včetně kompletního příbalu. Materiál odolná skořepina z HPFC – High Performance Fiberglass Composite, vylepšený mechanismus překlápění o 180 stupňů, výstelka vícedílná přesně vyřezávaná 3D laserem s diferencovanou hustotou EPS pro lepší absorpci energie, integrovaná vnitřní vysouvací sluneční clona, Twin Shield System, plexi čiré polykarbonátové, opticky korektní „A-Class“, úprava proti poškrábání / Anti-UV rychle vyjímatelné bez potřeby nářadí, větrání Dynamic Flo... (více v detailu)
5 700
 Kč
Motokrosová helma Alfarad vel. XL / XXL
Před 6 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám novou Motokrosovou Helmu (přilbu) Alfarad v barvě Zelená-Černá velikost XL 60-61 cm a Oranžovo-Černá vel. XXL 62-63cm dokonalé vybavení pro všechny off-roadové nadšence. Tato přilba je vyrobena z odolné skořepiny ABS, která zaručuje výkon, pohodlí a ochranu při překonávání limitů na trati nebo na stezce. Je navržena pro pohodlí a má v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
Helma na motorku Cassida Handy Plus, vel. L
Prodám otevřenou helmu na motorku Cassida Handy Plus, vel. L (59cm), barva: bílo-černá. Nepoužitá, neježděná, nepoškrábaná. Helmu je možno vybavit o 1/ dlouhé plexi, 2/bez plexi, jen krátký kšilt + kovová upevňovací víčka - viz foto. Dlouhé plexi mám k dispozici. Přilba je vyrobena z polykarbonátu. Dlouhé čiré plexi, součástí jsou kovová víčka pro předělání ... (více v detailu)
1 390
 Kč
2 x Přilba na motorku
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Motocross/Enduro 2x přilby na motorku. Cena za obě. Pouze odběr obou. Původní cena 4600,- za obě Plně funkční, bez poškození. Homologace - ECE R-2005 plně odnímatelné a pratelné vnitřní polstrování včetně lícních vycpávek Červená velikost M 57-58 zelená velikost L 59-60 Mám zhruba 4 roky, používaná párkrát. Vnější UV lakovaný povrch malinko lepí, nutno pořádně očistit. Popis: Helma W - Moto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty