Cross KXD

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Plně funkční kluk na tom jezdil cca 10krat Motor: Dvoudobý jednoválec, chlazený vzduchem Mechanický startér, odstředivá spojka Objem: 49 ccm Výkon: 2 kW Max. rychlost: 50 km/h ( regulovatelné - pro děti ) Hmotnost: 25 kg Doporučené maximální zatížení: do 90 kg (součet jezdec ,motorka a polovina jejich... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

KXD MINICROSS
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plně funkční kluk na tom jezdil cca 10krat Motor: Dvoudobý jednoválec, chlazený vzduchem Mechanický startér, odstředivá spojka Objem: 49 ccm Výkon: 2 kW Max. rychlost: 50 km/h ( regulovatelné - pro děti ) Hmotnost: 25 kg Doporučené maximální zatížení: do 90 kg (součet jezdec ,motorka a polovina jejic... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Koloběžka KICBIKE CROSS MAX20HD
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám koloběžku KICBIKE CROSS MAX 20HD Koloběžka byla zakoupena nová, jsem první majitel. Zánovní pláště, původní mi nevyhovovaly tak jsem je vyměnil. Originály jsou tedy minimálně jeté, přidávám je navíc. Kolobka má drobné oděrky , jinak ve výborné jízdní kondici. Důvod prodeje přecod na kolo. Technická specifikace: • Výška jezdce: o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 800
 Kč
Koloběžka brother passat
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Koloběžka Brother Passat - barva žlutá  doporučené od 8 let věku nosnost: 90 kg rám Hi-tech vyztužená ocel, pneumatiky 14" přední kolo + 12" zadní kolo nafukovací, ráfky ocelové, max. dopor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Odrážedlo Galaxy Kosmík různé barvy nové
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Popis ODRÁŽEDLO GALAXY KOSMÍK 12" záruka 2 roky Odrážedlo - skvělý vynález pro mrňouse, zrychlí jim krok, naučí rovnováze Je určeno dětem jako příprava udržení stability a rovnováhy Doporučujeme jako přípravu před prvním kolem Děti se naučí bez stresu udržet rovnováhu a nemají strach z kola! Výborná příprava pro be... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 990
 Kč
Pitbike KXD GT- 125S, kola 17/14, Delta rám, motor Honda DAX
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám Pitbike KXD GT- 125S v krásném novém designu, postavený na vyztuženém rámu s osvědčeným 125ccm motorem v licenci Honda DAX bezporuchovým a nenáročným na údržbu o výkonu 10Ps s řazením 4 kvaltů, kolech 17/14 palců, hydralických brzdách. Možno i s předním světlem + 800kč. Pro zesílenou a zvětšenou konstrukci je využití tohoto stroje takřka pro všechny generace, najde své hobby využití i n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 999
 Kč
Pitbike KXD GT- 125S, kola 17/14, motor Honda DAX
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám Pitbike KXD GT- 125S v krásném novém designu, postavený na vyztuženém rámu s osvědčeným 125ccm motorem v licenci Honda DAX bezporuchovým a nenáročným na údržbu o výkonu 11,5Ps s řazením 4 kvaltů, kolech 17/14 palců, hydralických brzdách. Pro zesílenou a zvětšenou konstrukci je využití tohoto stroje takřka pro všechny generace, najde své hobby využití i na chatách, v myslivost... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 999
 Kč
Odrážedlo Yedoo Magic Forest
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám zánovní Odrážedlo Yedoo Magic Forest Speciální edice. Po jednom dítěti bez známek opotřebení. Vhodné pro děti od 18 měsíců Nosnost: 50 kg Hmotnost: 3,7 kg Výška dítěte: od 85 cm Délka odrážedla: 83 cm Výška řídítek: 51 - 56 cm Výška sedl... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
INVALIDNÍ VOZÍKY-47cm-brzdy doprovod(lze zaslat po ČR
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
VERMERIEN ECLIPS X2+-NOVÝ---výběr šíře sedu mezi rámy 47cm-ODLEHČENÝ,hlinikový----BRZDY PRO DOPROVOD---,do 130kg,nastavení výšky sedu,sklon,těžiště,polstrované záda i podsedák-pratelné,Pro lepší složení do auta složitelný v části zad,odjímatelné podnožky i kola-rychlospojka,přední i zadní kola jsou plné-není třeba dofoukávat,.. DALŠÍ INFO NA TEL.ČÍSLE KAŽDÝ DEN--8.00-21.00hod--pro rychlejší a lepší komunikací I jiné vozíčky+ceny v mé inzerci-klikněte na ------ VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE-------osobní odběr i SO-NE(po Ostravě mohu dovézt)možno i zaslat. Šířka sedáku Jednoduchý domácí způsob, jak určit šířku potřebného kočárku - osobu, která bude vozidlo používat,posaďte na p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 700
 Kč
Goes 500L terrox
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
čtyřkolka goes 500 L terrox.(dlouhá verze) Francouzka čtyřkolka Goes nově u cfmoto. Oblíbený stroj a skorodvojče již známeho a oblíbeného modelu cfmoto Gladiator X520 black edition. kvalita a síla zaručena všem kteří hledají pomocníka. Goes má prodloužené záruky na 3 roky. Je dostupný v krátké i dlouhé verzi a ještě v obsahu 400. Pětistovka je v dostupná v barvě šedé a čtyřstovka v barvě černé. Na prodejně u nás k vidění šedá pětistovka. Technické údaje: - Motor: 4-taktní, 4-ventilový jednoválec, sohc - Vrtání x zdvih: 91 mm x 76,2 mm - Převodovka: Automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
139 990
 Kč
INVALIDNÍ VOZÍKY-NOVÝ-45cm-brzdy doprovod(lze zaslat po ČR
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
VERMERIEN D 200 B69--NOVÝ-JEŠTĚ BALENÝ V ORIGINÁL FOLII- šíře sedu mezi rámy 45cm-ODLEHČENÝ,hlinikový----BRZDY PRO DOPROVOD---,do 130kg,nastavení výšky sedu,sklon,těžiště,polstrované záda i podsedák-pratelné,Pro lepší složení do auta složitelný v části zad,odjímatelné podnožky i kola-rychlospojka,přední i zadní kola jsou plné-není třeba dofoukávat,.. DALŠÍ INFO NA TEL.ČÍSLE KAŽDÝ DEN--8.00-21.00hod--pro rychlejší a lepší komunikací I jiné vozíčky+ceny v mé inzerci-klikněte na ------ VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE-------osobní odběr i SO-NE(po Ostravě mohu dovézt)možno i zaslat. Šířka sedáku Jednoduchý domácí způsob, jak určit šířku potřebného kočárku - oso... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 900
 Kč
Pitbike Apollo SANO 125ccm
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pitbike Apollo Sano RXF Open 125, r.v. 2024. Pouze nastartovaný. Popis: Motor: jednoválec YX 4t 125 Kapacita oleje: 900ml Karburátor: Nibbi PE17 Startování: Nožní Převodovka: 4rychlostní (N-1-2-3-4) Přední odpružení: VOLT 770mm Zadní tlumič: V... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 000
 Kč
Micro Microlino nová koloběžka
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám novou Micro Microlino koloběžka Doporučený věk: 1,5+ Světlá výška: 5 cm Nosnost: 20 kg Hmotnost: 1 kg Výška řidítek: 47 cm Délka nášlapu: 16,5 cm... (více v detailu)
Liberecký kraj
700
 Kč
Posilovací věž inSPORTline ProfiGym C50
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám tuto málo používanou posilovací věž z důvodu nevyužití. Multifunkční věž, která nabízí více než 100 různých cviků s efektivním procvičením celého těla. hmotnost závaží: 63 kg (9x7 kg... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 999
 Kč
Luxusní samostatný psí domek XXL - poslední kus!
Přidáno dnes - Pardubický kraj - SBAZAR
Luxusní samostatný psí domek, psí bouda XXL - zbývá již jen poslední kus! viz 10 foto, již jen poslední kus váha cca 300 kg / kus, precizní truhlářská práce na zakázku, na míru (pro velká plemena) lze umístit samostatně kamkoliv, nevyžaduje žádnou střechu, žádné krytí apod. vnější rozměr: d 217 cm x š 163 cm x v 150 cm vnitřní rozměr: d 161 cm x š 121 cm x v 130 cm vnitřní rozměr: je přesně pro velkou psí matraci Ortona (viz f... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 500
 Kč
Kočárek - Britax Smile 5Z
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý kočárek v perfektním stavu značky BRITAX SMILE 5Z kočárek je opravdu krásný viz. foto Barva výrobce: Midnight Grey  Kompaktní rozměry ve složeném stavu • Složený samostatně stojí • Výškově nastavitelná rukojeť • Úzká konstrukce kočárku (57 cm) Od narození do 4 let věku dítěte (22 kg). • Snadná manipulace • Odpružená přední kola s aretací • Centrální odpružení • Bezpečnostní brzda • Indikátor brzdění ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Kolobezka
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Klasická koloběžka SPORTTEAM DELTA pro jízdu i pro zábavu potěší hlavně menší školáky. odlehčený ocelový rám 12 palcová nafukovací kola ocelové ráfky zadní ruč... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
Herní židle Arozzi Vernazza
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Židle je ve velmi dobrém stavu, žádná poškození. Mimořádně pohodlná. OSOBNÍ PŘEVZETÍ - Praha 9. Arozzi Vernazza je herní židle s kovovou konstrukcí, extra vysokým opěradlem a širším sedákem. Kvalitní polstrování poskytuje dobrou oporu a pohodlí, které potřebujete při dlouhém sezení u počítače. Židle je otočná ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Skládací koloběžka Spartan XC 145
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zachovalou dětskou koloběžku Dětská skládací koloběžka s 145 mm kolečky, stabilním hliníkovým rámem a propracovaným systémem skládání Push and Go. Řídítka se dají nastavit podle výšky dítěte od 74 do 97 cm. Kolečka s průměrem 145 mm zajišťují plynulou a pohodlnou jízdu. Koloběžka má nosnost 100 kg a je vhodná pro děti od 5 let. Hlavní přednosti: hliníková konstrukce výškově nastavitelná řidítka, soft gripy za... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Herní židle Arozzi Vernazza
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Židle je ve velmi dobrém stavu, žádná poškození. Mimořádně pohodlná. OSOBNÍ PŘEVZETÍ - Praha 9. Arozzi Vernazza je herní židle s kovovou konstrukcí, extra vysokým opěradlem a širším sedákem. Kvalitní polstrování poskytuje dobrou oporu a pohodlí, které potřebujete při dlouhém sezení u počítače. Židle je otočná ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Minicross NRG/NTR 50
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám z důvodu nevyužití a časové náročnosti. Najeto 5 moto hodiny. Nový olej, spojka a karburátor. Jezdí parádně. K motorce mohu přidat i komplet oblečení za rozumnou cenu dle dohody, syn to měl na sobě 5x Technické specifikace: * Výrobce: MiniRocket Motors * Model: NTR 50 Racing Deluxe 14/12 * Motor: 50 ccm 2-takt * Výkon: 6,7Kw (9PS) * Řazení: Automatické * Chlazení: Vzduchem * Startování: Našlapávací * Brzdy: Kotoučové, hydraulické * Odpružení vpředu: Teleskopická vidli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500
 Kč
Nová benzínová dětská minikroska červená 49ccm
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Záruka 2 roky, odesíláme i na dobírku. Minibike. Mitsubishi OEM, DELTA rám ! Karburátor Dell Orto, Objem: 50 ccm Výkon: 2,5 kW (3.4 PS) Max. rychlost: 55 km/h ( regulovatelné - pro děti ) (Pro omezení rychlosti doporučujeme zakoupit Sadu pro omezení rychlosti za 300kč) Hmotnost: 26 kg maximální zatížení: do 90 kg Výška sedla: 61cm Mecha... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 300
 Kč
Větrák Sencor
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Používaný párkrát. Plně funkční. Předání Brno Řečkovice a Mokrá Hora. Mohu i autem v rámci Brna přivést. Stojanový ventilátor 3 rychlosti Průměr lopatek 40 cm Automatická horizontální rotace v úhlu 90° s možností vypnutí Funkce a vlastnosti Nastavitelný úhel sklonu Nastavitelná výška v rozsahu 103 - 126 cm Přední a zadní kovová ochranná mřížka Stabilní křížová základna Protiskluzové nožky Ochrana proti přehřátí Rozměry a specifika... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Hudora Big Wheel Style 230 koloběžka
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Skládácí koloběžka HUDORA Big Wheel Style s průměrem předního kolečka 230mm a zadního 205mm. Díky tomu je koloběžka rychlá a obratná na každém zpevněném povrchu. Technické parametry: •Hliníková konstrukce •Zadní brzda •Blatník na zadním kole •Natavitelná řidít... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 870
 Kč
Yedoo Little Sailor too too odrážedlo
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
prodám dětské odrážedlo Yedoo Little Sailor, v hezkém stavu, vše funguje, minimálně ježděné, pouze drobné oděrky od zkoušky postraních koleček. Osobní odběr v Závišicích, nebo mohu dovézt po trase Kopřivnice- Bohumín, případně Frenštát. Zaslání bych se raději vyhnul. Hlavní přednosti odlehčený rám ergonomické sedlo madla s rozšířenými konci pro bezpečnější a hravější jízdu vyladěná vzdálenost sedla od řidítek kvalitní gripy na řidítkách Specifikace páčky: Sparkle (dětská velikost), lanovod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Dětská koloběžka YEDOO TWO 02 Bílá
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bílá dětská koloběžka YEDOO TWO 02 5+ - určena pro děti od 5 let či od výšky postavy 115 cm - díky pevné konstrukci vydrží i tu největší zátěž – všemožné dětské řádění - bezpečnost zajišťuje zadní V-brzda velikostí uzpůsobená dětem - rám této koloběžky je vyroben Hi-Ten (ocel ) - stupátko má délku 32 cm - v... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 799
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty