Rodinný dům Orlová - Poruba, 130915

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s krásnou zahradou. V přízemí domu jsou 3 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou, samostatné WC a sprchový kout s WC. V patře jsou dva pokoje, sprchový kout s WC, příjemný prostor k posezení a boční úložné půdní prostory. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům má zateplenou fasádu, eurookna a je částečně podsklepený. Na pozemku je k dispozici garáž a hospodářská budova. Celý objekt je udržovaný a nabízí příjemné bydlení s výbornou dostupností do Ostravy, Havířova, Karviné. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 490 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, Rodinný dům, 202 m2
Kód zakázky: 130915, Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s krásnou zahradou. V přízemí domu jsou 3 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou, samostatné WC a sprchový kout s WC. V patře jsou dva pokoje, sprchový kout s WC, příjemný prostor k posezení a boční úložné půdní prostory. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Dům má zateplenou... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
Rodinný dům 4+2 u Šternberka
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Rodinný dum 18 km od Šternberka, 37 km od Olomouce, 47 km do Krnova. K dlouhodobému pronájmu/ budoucímu prodeji. V přízemí 3+1/100m2, v patře 2+1 obytné podkroví. 1200 m2 rovinatá z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinný dům Čelechovice u Přerova
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme téměř dokončenou novostavbu rodinného domu, který se nachází kousek od Olomouce či Přerova, v obci Čelechovice. Dům má dvě podlaží. V 1.NP je vstupní chodba, technická místnost a garáž s dílnou. Ve 2.NP je pak rozlehlá obytná plocha složená z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelnou, dvěma WC, ložnice se šatnou a třemi pokoji. Jedná se tak o ideální dům např. pro rodinu s dětmi, ale nejen pro ně. Kdo hledá klidné bydlení blízko krajského města nebo dojí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 450 000
 Kč
Rodinný dům s terasou, 2 garáže, rozsáhlé pozemky, Čestice,
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Předmětem prodeje je dvoupodlažní rodinný dům, který byl přestavěn a rekonstruován v roce 1980 na dvougenerační. Na rozsáhlém pozemku o výměře 3.742 m2 se nachází stavba stodoly s dílnou a dvěma garážemi. Nabízí se zde možnost rozparcelování pro následnou výstavbu. Zastavěná plocha rodinného domu činí cca 183 m2 a zastavěná plocha druhé budovy je cca 108 m2. Dispozice: - Přízemí domu je řešeno jako 4+1 s kotelnou, prádelnou, spíží, koupelnou a záchodem. - Ve druhém patře je prostor řešen jako 3+1 s koupelnou, samostatným záchodem, 2 spížemi a vstupem na půdu. Balkon je přístupný jak z ložnice tak z obývacího pokoje a z chodby je vstup na prostornou terasu. Rodinný dům je zděný, bez podsklepení, dvoupodlažní s nevyužitým půdním prostorem. Střecha je eternitová s oplechováním. Okna jsou dřevěná. Je zde zaveden plyn. Vytápění je řešeno kotlem na TP a plynovým kotlem. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. Voda je jak z obecního vodovodu tak z vlastní studny. Druhý objekt je zděný ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 990 000
 Kč
2+1 Malenovice, příjemná a klidná lokalita
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Bytová jednotka 2+1 je situována v příjemném a klidném prostředí Malenovic - Tyršova ulice. Je ve velmi dobrém stavu, čistě udržována. Je vybavena pouze kuchyňskou linkou, sporákem, lednicí, odsavačem par, vestavěnou skříní v ložnici a několika skříňkami. Oba pokoje v bytě jsou samostatně přístupné z předsíně. Volný je od 1.11.2024, po dohodě lze byt uvolnit i dříve. Cena: včetně záloh na spotřebované energie ID ... (více v detailu)
Zlínský kraj
13 500
 Kč
3+kk s balkonem 67 m2, UH, M.Malinovského
Pronájem nového bytu 3+kk 67 m2 s balkonem v nově zrekonstruovaném bytovém domě v Uherském Hradišti v bezprostřední blízkosti Smetanových sadů, blízko centra. Byt se nachází ve 3. podlaží, je mezonetový. Dům je zateplený, disponuje protihlukovými okny s trojskly. Balkon je situovaný do klidové části. K bytu náleží sklepní kóje. Možnost pronájmu parkovacího místa ve dvoře. Nájemné za měsíc: 15.800,- Kč; zálohy na energie, vodné, stočné, úklid společných prostor 3.500,-; možnost vlastního parkovacího ... (více v detailu)
15 800
 Kč
Rodinný dům 6+kk s bazénem, garáží a rozsáhlým pozemkem
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s dispozicí 6+kk, který se nachází na krásném pozemku o rozloze cca 1700 m² v obci Ořechov u Uherského Hradiště. Tento samostatně stojící dům s celkovou zastavěnou plochou 140 m² splňuje veškeré nároky na pohodlné a moderní bydlení. Dům disponuje dvěma nadzemními podlažími. V přízemí naleznete 4 místnosti, koupelnu a samostatné WC, dále prostorný obývací pokoj s krbem, moderní kuchyňský kout a jídelní část. V horním patře jsou k dispozici 2 další místnosti a koupelna. K domu náleží i sklep, který poskytuje dalš... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
1+kk v RD Podhoří, po rekonstrukci, nezařízený
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Menší bytová jednotka 1+kk situovaná v přízemí rodinného domu o více bytových jednotkách, v pěkné a klidné lokalitě Zlína - ulice Podhoří. Byt je vybaven pouze kuchyňskou linkou se spotřebiči a lednicí. Je vhodný pro bydlení jedné osoby. Volný od 1.11.2024. Cena: včetně inkasa ID zakázky: 706556 Dispozice: 1+kk Podlaží: 1 Počet podlaží v domě: 3 Celková podlahová plocha: 28 m2 Užitná p... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 500
 Kč
Prodej rodinné domy, 140 m2 - Dobruška
Kód zakázky: 63887, Prodej rodinného domu v klidné části města Dobruška. Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 2+1 s užitnou plochou 140 m2 a menší zahradou, situovaný v klidné části města Dobruška. Tento dům je ideální pro menší rodinu nebo pár, kteří ... (více v detailu)
5 790 000
 Kč
RODINNÝ DŮM 1410 m2
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásný rodinný dům v Loučce u Bílska s velkou udržovanou zahradou, celková plocha pozemku je 1410 m2. V přízemí jsou 2 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a samostatné WC. Nahoře je podkroví s možností rozšíření bydlení. Samostatná garáž ve dvoře, velký dvůr, kt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej, rodinný dům s pozemkem, Sva
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Samostatně stojící rodinný dům s pozemkem o celkové rozloze 2.745 m je nyní k prodeji ve Svatoňovicích, v okrese Opava. Dům je přízemní se sedlovou částečně pozinkovanou střechou. Objekt je částečně podsklepen. Co se dispozičního řešení týče, jedná se 4+1. Nedávno byl instalován nový komín. K dispozici je vlastní žumpa a studna, vytápění je zajištěno pomocí kotle na tuhá paliva. Na pozemku se nachází... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 800 000
 Kč
Prodej, domy/rodinný, 240 m2, V Lipinách 358, Studánka, 5300
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej, domy/rodinný, 240 m2, V Lipinách 358, Studánka, 53003 Pardubice, Pardubice [ID 62719] Nabízíme k prodeji rodinný dům určený ke kompletní rekonstrukci na okraji Pardubic - část obce Slovany. Dům je delší dobu trvale neobýván ale využíván jako rekreační objekt. Prostorově je nyní dům velikostně 3+1 plus zasklená veranda, WC, Koupelna. Je zde i prostorná půda. K domu jsou napojeny přístavky, které byly využívány jako prádelna a technická místnost. Zahrádka na metry není až tak veliká ale působí ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 765 152
 Kč
Prodej rodinného domu se zahradou v obci Heřmanice
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům postavený v roce 1924, vhodný k rekonstrukci dle vašich představ. Dům je částečně podsklepený, před 40 lety proběhla rekonstrukce. V přízemí se nachází bytová jednotka 4+1, koupelna s WC a kotelna. V patře jsou k dispozici další 3 pokoje. Součástí pozemku je samostatná garáž, dřevník a velká zahrada, ideální pro relaxaci či pěstování. Výborná lokalita s dobrou dostupností ( dálnice D 11).Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 900 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 140 m2 -.Prodej rodinného
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinné domy, 140 m2 -.Prodej rodinného domu v klidné části města Dobruška. Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 2+1 s užitnou plochou 140 m2 a menší zahradou, situovaný v klidné části města Dobruška. Tento dům je ideální pro menší rodinu nebo pár, kteří hledají pohodlné a příjemné ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 64m2, Hodonín
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hezký byt 3+1v osobním vlastnictví o výměře 64 m2 nacházející se v 6. podlaží panelového bytu s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Pokoje nejsou průchozí. Rekonstrukce koupelny a WC v roce 2023. Ve vstupní chodbě jsou vestavěné skříně. V bytovém domě je nový výtah a vyměněna okna. V roce 2025 je plánované zateplení budovy a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 400 000
 Kč
Prodej, domy/rodinný, 208 m2, Mládežnická 407, 74757 Slavkov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej, domy/rodinný, 208 m2, Mládežnická 407, 74757 Slavkov, Opava [ID 62806] Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o celkové zastavěné ploše 150m2, zahrada 781m2 ve velmi klidné a žádané lokalitě Slavkova u Opavy. Dům se skládá ze dvou podlaží se dvěmi bytovými jednotkami, je zde možnost bydlení dvou rodin, nebo přebudovat na samostatný dům pro rodinu s dětmi. Součástí domu je garáž s plochou 27m2. Zahrada nabízí prostornou pergolu s kuchyňkou, nechybí zde samozřejmě ani b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 400 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 79 m², Zlín
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu skladovací prostory v 1. PP o velikosti 79 m² ve Zlíně na ulici Pančava. Prostory jsou vhodné pro skladování nebo drobnou výrobu. Po dohodě s majitelem je možné provádět stavební úpravy, případně pronajmout další část objektu. Parkování je k dispozici před objektem (cca 5 míst). Cena za pronájem je 7 000 Kč/měsíc + poplatk... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Milovice, prodej bytu 2+1 44 m2 s balkonem v obci Milovice.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám prodej bytu v obci Milovice. Byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží panelového domu který je po částečné rekonstrukci. Dispozice bytu : předsíň, kuchyň, obývací pokoj, koupelna a toaleta. K bytu dále patří balkon a sklepní koje. V bytě jsou plastová okna. Na podlahách je linoleum a dlažba. Teplo a teplá voda je zajištěna dálkově. Na předzahrádce za domem je oplocené dětské hřiště.... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 1064 m2, Lukavice - Slavoňov
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům pro velkou rodinu v klidné lokalitě kousek od Mohelnice. Tato prostorná nemovitost se nachází v části obce Slavoňov, obec Lukavice, okres Šumperk. Dům stojí na velkém slunném oploceném pozemku o celkové ploše 1064m², což poskytuje dostatek prostoru a soukromí pro Vaší rodinu. Dům je dvoupodlažní, nyní jsou zde dva samostatné byty s vlastním vstupem. Dispozice 1. NP byt 4+1 o výměře cca 75 m2, který je nyní v započaté rekonstrukci. V 2 . NP se nachází byt 4+1 o výměře cca 75 m2, který je v udržovaném stavu. V obou bytech proběhla výměna oken za plastová, jinak je dům v původním stavu, určen k rekonstrukci dle Vašich představ. Dům je ideální pro početn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům Ostrava Svinov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme ke koupi na pohled malý řadový RD, který překvapí svou velikostí a dispozičním uspořádáním. Nemovitost se nachází v lukrativní části Ostravy Svinova. - postaveno v 80tých letech - cihla, udržovaný stav - zastavěná plocha - 150 m2 - užitná plocha - cca 273 m2 - plocha pozemku - 388 m2 - plocha zahrady - 238 m2 - 2 NP + 2 mezipatra - Dispozice 5+2, garáž, prádelna + další prostory s různým využitím - terasa, balkón - inženýrské sítě el., veřejný vodovod + kanalizace, plyn ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 979 000
 Kč
Prodej, komerční/činžovní dům, 970 m2, Hlavní 217, 79084 Mik
Prodej, komerční/činžovní dům, 970 m2, Hlavní 217, 79084 Mikulovice, Jeseník [ID 63008] Nabízíme Vám k prodeji dům, který je rozdělen na 9 bytových a nebytových jednotek. V domě jsou tyto části: obchod 77m2 tři ubytovací jednotky (31 m2, 18 m2, 34 m2 - každý pokoj má svoji koupelnu) garáž 37 m2 hospoda 291 m2 mezonetový byt 171 m2 byt 1+1 56 m2 sál 255 m2 Je možné odkoupit i celou nemovitost za 6 300 000 Kč. Při rychlém jednání sleva, jedná se o investiční příležitost. Rádi Vám po... (více v detailu)
6 300 000
 Kč
Prodej, domy/rodinný, 280 m2, Rabochova 1080, 25262 Horoměři
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej, domy/rodinný, 280 m2, Rabochova 1080, 25262 Horoměřice, Praha-západ [ID 59206] Tato exkluzivní nabídka čeká na ty pravé majitele, kteří ocení každý promyšlený detail, kterých tento dům má opravdu mnoho. Klidné místo a skvělá poloha pro vysněné bydlení. Dům s dispozicí 5+kk má dvě podlaží. V přízemí je obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní. Dále pak pokoj, koupelna s toaletou a místnost, která je využívaná jako prádelna. V patře, kde jsou 3 ložnice, je koupelna s vanou. Jedna z ložnic má svoji šatnu a samostatnou koupelnu. Součástí domu je garáž, která je spojená s domem technickou místností, která je současně využívána na úložné prostory. Zastavěná plocha domu je 140 m2. Plocha pozemku je 486 m2. Zajímavos... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 834 900
 Kč
Pronájem bytu 1+1 Ohrada
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 v bytovém domě ve Vsetíně část Ohrada. Byt se nachází ve 4. poschodí domu s výtahem. Disponuje jedním pokojem, kuchyní a koupelnou s WC. Parkování u domu. Byt ihned volný. V případě zájmu se před podpisem nájemní smlouvy hradí: 1x nájem + energie, vratná kauce 12 000,- Kč a provize RK ve výši měsíčního nájmu vč. energií + DPH. Pro více in... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
Bytový dům 195 m2, Přerov-Újezdec
Před 1 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní prodej novostavby bytového domu v Přerově-Újezdci, na ulici Hlavní. Dům má 4 byty s celkovou podlahovou plochou 195,9 m, nachází se zde 2x byt 3+kk, 1x 2+kk a 1x 1+kk, dům byl dokončen r. 2021. Je zde celkem 8 parkovacích míst, každý byt má k dispozici vlastní úložný prostor a část zahrady. Vytápění řešeno klimatizac... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 420 000
 Kč
Rodinný dům Zlín, Středová
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dvě stavby, evidované v katastru nemovitostí pod jedním číslem popisným (rodinný dům) jsou situovány v části Jižní Svahy, v řídké zástavbě. Zastavěná plocha činí 230 m2, přilehlý pozemek má výměru 1 115 m2. Příjezd po komunikaci v majetku města Zlín. Původní rodinný dům byl před 10 lety přestavěn na vícegenerační bydlení ve třech nadzemních podlažích. Nová dvoupodlažní přístavba rovněž disponuje byty. Při výstavbě byly použity tvárnice, okna jsou plastová, střecha je pokryta betonovou taškou Bramac. Obvodové pláště budov jsou zatepleny. Stavby jsou propojeny chodníkem s nadstřešením. Vytápění - tepelné čerpadlo, zdroj vody - městský vodovodní řad i vlastní studna, ohřev vody solárními panely, odpadní vody... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 750 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty