Prodej bytu 2+1, 62 m², DV, Litvínov, ul. Čapkova

Byt se nachází v klidné části města, což je výhodou pro ty, kteří preferují klidné prostředí. Disponuje dvěma pokoji, kuchyní s jídelním prostorem, předsíní a koupelnou s toaletou. Celková výměra bytu je 62 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Financování vám po... (více v detailu)
1 100 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+1, 62 m², DV, Chomutov, ul. Kamenná
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji družstevní byt 2+1 s lodžií a užitnou plochou 62m², umístěný v Chomutovské části Kamenná. Jedná se o prosluněný, prostorný byt s dobrou dostupností městské hromadné dopravy, dostatečným počtem parkovacích míst a blízkou školou a školkou, které ocení zejména rodiny s dětmi. Koupelna a WC jsou v částečné rekonstrukci, což je ideální příležitost pro všechny, kteří hledají možnost přizpůsobit si svůj nový domov svým konkrétn... (více v detailu)
Ústecký kraj
939 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 56 m², Praha, ul. Roháčova
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 56 m² v atraktivní lokalitě Prahy 3 - Žižkov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu se čtyřmi nadzemními podlažími. Byt je před rekonstrukcí, takže novým majitelům poskytuje neomezené možnosti úprav dle vlastních představ. Nachází se v klidné ulici, což zajišťuje příjemné bydlení v centru města. Okolí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Praha - Braník, ul. Ke Krči
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v přízemí zděného domu o užitné ploše 62 m², nacházející se v městské části Braník, ul. Ke Krči. Nemovitost je v původním, avšak zachovalém stavu. Každý z pokojů má svůj vlastní vstup, což zajišťuje maximální soukromí a pohodlí. V bytě jsou nová okna, rozvody vody, TUV a topení jsou zajištěny dálkovým rozvodem. Samostatná koupelna s vanou, součástí kuchyně je komora, v chodbě jsou vestavě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 20 m², DV, Kadaň, ul. Golovinova
Nabízíme Vám ke koupi útulný byt 1+kk v klidné části města Kadaň. Tento panelový byt o užitné ploše 20 m² se nachází ve 2. podlaží osmipodlažního domu s výtahem a je v družstevním vlastnictví. Za poplatek 7.500,- Kč jde ale převést do vlastnictví osobního. Velkou výhodou jsou zde velmi nízké náklady na bydlení. Byt je ideální pro jednotlivce nebo investory hledající nemovitost k pronájmu. Stav bytu je před rekonstrukcí, což umožňuje... (více v detailu)
1 019 790
 Kč
Prodej bytu 2+1, 69 m², Klatovy, ul. Koldinova
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 po částečné rekonstrukci o rozloze 69 m², který se nachází v klidné části Klatov. Byt je situován v cihlovém domě ve 4. nadzemním podlaží. Dispozice bytu zahrnuje velkou kuchyň, obývací pokoj, ložnici, koupelnu a toaletu. K bytu náleží i sklep, který je ideální pro uskladnění sezónních věcí. Topení a ohřev vody jsou zajištěny plynovým kombinovaným kotlem, což zaručuje nízké provozní náklady. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 159 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 20 m², Postoloprty, ul. Dvořákova
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu 1+kk v klidné lokalitě města Postoloprty. Byt se nachází ve 3.patře panelového domu bez výtahu, je po rekonstrukci, má plastové okno, zděné jádro, novou kuchyňskou linku, v koupelně je vana, keramické obklady a dlažba, v pokoji plovoucí podlaha. Dům je zateplen s novou fasádo... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 079 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², Vrchlabí, ul. Dělnická
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 o užitné ploše 59 m² ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Vrchlabí, konkrétně v katastrálním území Podhůří-Harta. Tento světlý a prostorný byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, což Vám zaručí pohodlné a moderní bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice: chodba, samostatné WC, dětský pokoj, koupelna, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, ze které se po schodech dostanete do patra o výměře 15 m2, které je využíváno jako ložnice. Součástí prodeje je i ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 750 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 64 m², Ostrava, ul. Nálepkovo náměstí
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+1 s balkonem na výjimečném místě staré části Ostravy - Poruby. Nálepkovo náměstí je klidná část Poruby s velkým množstvím zeleně a skvělým zázemím pro obyvatele. Byt disponuje velmi praktickou dispozicí s neprůchozími pokoji, čtvercovou kuchyní se zánovní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči včetně myčky a ledničky s mrazničkou. Nově zrekonstruo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Prodej, byt 4+1, DV, Janov u Litvínova, ul. Luční
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu s dispozicí 4+1 se zasklenou lodžií v družstevním vlastnictví v obci Janov u Litvínova, ul. Luční. Byt s celkovou plochou 86m2 se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu s výtahem, situovaný v okrajové a klidné části obce. Dispozice bytu je po částečné rekonstrukci a skládá se z předsíně, šatny, odděleně řešené koupelny s toaletou, kuchyňské části s jídelním prostorem, samostatných vstupů do obývacího pokoje se zasklenou lodžií a tří ložnic. K bytu náleží komora ... (více v detailu)
699 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Rokytnice nad Jizerou
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 58 m², který se nachází ve městě Rokytnice nad Jizerou a to ve vyhledávané části Horní Rokytnice. Byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží a disponuje chodbou se vstupem na venkovní terasu, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí s malým balkónem a dále koupelnou. Konstrukce bytu je cihlová, což garantuje výborné izolační vlastnosti a nízké provozní náklady. Byt prošel v roce 2023 celkovou rekonstrukcí. Interiér je udržovaný, a ihned k nastě... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 85 m², Beroun, ul. Na Ovčíně
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný světlý byt 3+kk o užitné ploše 85 m², s terasou a částí zahrady, situovaný v atraktivní části Berouna - Zvodí. Nachází se na okraji obce, což garantuje klid s blízkostí přírody, zároveň výbornou dostupnost do centra města. Byt je ve velmi dobrém stavu, dispozičně nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnicí, pokoj, koupelnu a WC. Obytné místnosti jsou světlé a dobře rozložené, což z nich činí ideální mís... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 700 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 84 m², Vratimov, ul. Zahradní
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji luxusní byt 3+kk ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Vratimov. Byt se nachází v cihlové konstrukci a disponuje užitnou plochou 84 m². Nemovitost je rozdělena na 1 podzemní a 2 nadzemní podlaží. Součástí nabídky je také vybavená kuchyň a dva sklepy 6 a 9 m², což nabízí dostatek úložného prostoru. Nemovitost prošla nedávnou luxusní rekonstrukcí, která zajišťuje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 49 m², Kdyně, ul. Markova
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 o užitné ploše 49m², situovaný v klidné části obci Kdyně, ul. Markova. Byt po rekonstrukci se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu. Kuchyně je vybavená sklokeramickou deskou i myčkou nádobí. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěný dálkově rozvodem. Byt je vhodný pro jednotlivce či pár, kteří hledají klidné bydlení s dobrou občanskou vybaven... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Ústí nad Orlicí, ul. Bratří Čapků
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte dlouhodobý pronájem bytu? Pak pro Vás máme nabídku velice pěkného bytu o dispozici 2+1 nacházející se v revitalizovaném zděném bytovém domě v Ústí nad Orlicí, ul. Bratří Čapků k nastěhování 12/2024. Byt prošel rekonstrukcí a splňuje požadavky moderního bydlení. Dispozice: vstupní chodba, kuchyně s novou kuchyňskou linkou a s varnou indukční deskou, myčkou, digestoří, koupelna se sprchovým koutem, plastová okna se žaluziemi, bezpečnostní vchodové dveře, nové interié... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m², Český Krumlov, ul. Za Nádražím
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt 3+1 v klidné lokalitě Českého Krumlova v osobním vlastnictví. Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 65 m², situovaný v 6. patře sedmipodlažního panelového domu na Nádražním Předměstí v Českém Krumlově. Byt je ve dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Mezi hlavní přednosti této nemovitosti patří pěkný výhled, který si můžete užívat každý den. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností – v těsném sous... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Karviná - Ráj, ul. Ciolkovského
Hledáte klidné bydlení popřípadě byt na investici? Dovolujeme si Vám nabídnout ve výhradním zastoupení majitele byt 2+1 v osobním vlastnictví s lodžií v žádané lokalitě Karviná - Ráj. Byt je vhodný k rekonstrukci podle vlastních představ. Nabízí dva neprůchozí pokoje, zasklenou ... (více v detailu)
1 870 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Sokolov, ul. Marie Majerové
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+1, o užitné ploše 58 m², situovaný ve 13. patře panelového domu na sídlišti v Sokolově. Tento útulný byt je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry či jednotlivce, kteří ocení moderní bydlení s nádherným výhledem na okolní krajinu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, takže je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Nachází se v klidné části obce s ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 36 m², Jirkov, ul. Studentská
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví po kompletní a velmi vkusné rekonstrukci v žádané lokalitě města Jirkova. Jedná se o panelový byt o užitné ploše 36 m², nacházející se v prvním podlaží čtyřpatrového domu s podzemním podlažím. Byt je situován v klidné části obce s veškerou občanskou vybaveností v těsném dosahu, což zahrnuje obchody, školy, zdravotní středisko a možnosti sportovního a kulturního vyžití. Stav nemov... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 399 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64 m², Ostrava, ul. Hornopolní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví se zasklenou lodžií a zajímavou dispozicí. Byt je v blízkosti centra Ostravy a prošel částečnou rekonstrukcí. Má prostorné neprůchozí pokoje a navíc komoru s úložným prostorem. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej podílu bytu 2+1, 52 m², Nový Jičín, ul. Máchova
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji podíl 1/2 bytu 2+1 v Novém Jičíně. Nachází se v přízemí staršího cihlového domu v klidné části v blízkosti centra města. Byt v udržovaném původním stavu vhodný k rekonstrukci. V současné době určena k prodeji pouze ideální... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 65 m², Brno, ul. Pražákova
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem apartmánu o dispozici 2+1 a celkové ploše 65 m2. Byt se nachází na střeše cihlového domu bez výtahu v Horních Heršpicích na ulici Pražákova. Disponuje vstupní chodbou, obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Pokoje jsou neprůchozí, na podlaze jsou koberce, v koupelně keramická dlažba. Topení je řešeno dálkově, parkování na ulici a přilehlém parkovišti. Výhodou bytu je výborné napojení na dálnici, v blízkosti je z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, DV, 68 m², Most, ul. Bohuslava Vrbenského
Před 4 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 68m², který se nachází v klidné lokalitě Most II, na sídlišti v panelovém domě. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží z celkových 9. podlaží a je v perfektním stavu, připraven k brzkému nastěhování. Nemovitost nabízí pohodlí, zasklený balkon a praktické řešení prostoru. Dispozice zahrnuje obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň, WC společně s... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 590 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, DV, 36 m², Chomutov, ul. Písečná
Před 4 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v družstevním vlastnictví o ploše 36 m² v klidné části obce Chomutov. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení pro jednotlivce či pár. Díky nízkým nákladům na bydlení je také nemovitost velmi zajímavá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 070 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostravě, ul. Václava Jiřikovského
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 72 m² ve vyhledávané části Dubina, katastrální území Dubina u Ostravy. Byt se nachází v 4. podlaží osmipodlažního panelového domu se vstupem přes zrenovované společné prostory. Celkově má byt čtyři místnosti, což poskytuje dostatek prostoru i pro větší rodinu. Byt je v dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování nebo menším úpravám dle vlastních představ. Dům je situován na klidném sídlišti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 57 m², Louny, ul. Fűgnerova
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nádherný byt 1+1 o užitné ploše 57 m² v cihlovém domě, který se nachází v centru Loun. Byt je umístěný v 1 patře, je moderní a po rekonstrukci, což nabízí ideální kombinaci komfortu a dostupnosti. Byt se skládá z ložnice, prostorného obývacího pokoje s kuchyní a elegantní koupelny s toaletou. Je k dispozici i možnost p... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty