Mulčovač za čtyřkolku 120cm s motorem 500cc

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme mulčovač za čtyřkolku s nejsilnějším jednoválcovým motorem na trhu od firmy RATO 500cc / 19,5hp. Mulčovač má zadní otevírací víko pro lepší výhoz mulčovaného porostu nebo pro případné čištění stroje či údržbu. Stroj má z... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
21.10.2024 - Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150 posledni 2kusy, dalsi kusy az v kvetnu 48.499kc Mulčovač při sekání drtí porost na drobné kousky, které se nechávají na posečené ploše a slouží jako hnojivo. Kladívkové mulčovače jsou vynikající nástroj pro rekultivaci zarostlých divokých ploch, velkých travnatých ploch, mulčování pastvin, atd. Skvěle však poslouží také na mulčování zahrady. Tato sekačka učiní z Vaší čtyřkolky dobrého a užitečného pomocníka. Posekat hektary trávy nyní bude snadné a rychlé. Závěsná sekačka za čtyřkolku má vlastní benzinový motor Lifan s výkonem 15 koní (čtyřtakt), který zajišťuje skvělé sekání bez dušení motoru. Nastavení výšky sekání od 10 do 250 mm, Připojení k jakémukoliv tažnému zařízení s koulí o průměru 50 mm. Samozřejmostí jsou zadní ochranné rámy pro zajištění bezpečnosti při sekání. Možnost výměny Y nožů za kladiva, podle typu sekaného porostu. Při návrhu tohoto stroje jsme dbali především na velmi snadnou údržbu a také na spo... (více v detailu)
Středočeský kraj
48 999
 Kč
Mulčovač
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mulčovač ze Slovenska !! Prodám spolehlivý nožový mulčovač za tz4k14 ,mt8 , yannmar , iseki, captain, kubota Je osazen pevnou konstrukcí, jednoduchou převodovkou a dvoj-nožovým provedením. Vhodná pro traktory již od 10 HP. Jeho nespornou výhodou je velmi jednoduchá, avšak pevná konstrukce, která Vám bude sloužit po mnoho let. !! Stroj jede ze Slovenska priamo k Vám . Dvojité provedení nožů 2 na každé straně. Rozmer a cena 100cm -16000kč 110cm -17000kč 120cm -18500kč 130cm -20000kč 140... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
17.10.2024 - Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150 posledni 2kusy, dalsi kusy az v kvetnu 48.499kc Mulčovač při sekání drtí porost na drobné kousky, které se nechávají na posečené ploše a slouží jako hnojivo. Kladívkové mulčovače jsou vynikající nástroj pro rekultivaci zarostlých divokých ploch, velkých travnatých ploch, mulčování pastvin, atd. Skvěle však poslouží také na mulčování zahrady. Tato sekačka učiní z Vaší čtyřkolky dobrého a užitečného pomocníka. Posekat hektary trávy nyní bude snadné a rychlé. Závěsná sekačka za čtyřkolku má vlastní benzinový motor Lifan s výkonem 15 koní (čtyřtakt), který zajišťuje skvělé sekání bez dušení motoru. Nastavení výšky sekání od 10 do 250 mm, Připojení k jakémukoliv tažnému zařízení s koulí o průměru 50 mm. Samozřejmostí jsou zadní ochranné rámy pro zajištění bezpečnosti při sekání. Možnost výměny Y nožů za kladiva, podle typu sekaného porostu. Při návrhu tohoto stroje jsme dbali především na velmi snadnou údržbu a také na sp... (více v detailu)
Jihočeský kraj
48 499
 Kč
Sekačka mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
16.10.2024 - Mulčovač při sekání drtí porost na drobné kousky, které se nechávají na posečené ploše a slouží jako hnojivo. Kladívkové mulčovače jsou vynikající nástroj pro rekultivaci zarostlých divokých ploch, velkých travnatých ploch, mulčování pastvin, atp. Skvěle však poslouží také k mulčování zahrady. Tato sekačka učiní z vaší čtyřkolky dobrého a užitečného pomocníka. Posekat hektary trávy nyní bude snadné a rychlé. Závěsná sekačka za čtyřkolku má vlastní benzinový motor Lifan o výkonu 15 koní (čtyřtakt), který zajišťuje skvělé sekání bez dušení motoru. Nastavení výšky sekání od 10 do 250 mm, Připojení k jakémukoli tažnému zařízení s koulí o průměru 50 mm. Samozřejmostí jsou zadní ochranné rámy pro zajištění bezpečnosti při sekání. Možnost výměny Y nožů za kladiva, podle typu sekaného porostu. Při návrhu tohoto stroje jsme dbali především na velmi snadnou údržbu a také na spolehlivost a myslíme si, že se nám to opravdu podařilo. Jedná se o velmi kvalitní stroj za realistickou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
49 500
 Kč
Plošný mulčovač záběr 6,3 m
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový plošný mulčovač italské výroby Breviagri MegaCut 630 -zadní agregace -hlavní hřídel pto s volnoběžkou a širokoúhlým kloubem -jmenovitý výkon hlavní převodovky 1000 ot./min -sekundární převodovky (2 nebo 4 ks) -boční ližiny -univerzální tažná oj do spodního i horn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Jansen EFGCH-195 - 195cm mulčovač
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mulčovač s posuvem. Mimořádně robustní konstrukce. Speciální zesílené ozubené kolo. Má 32 tvrzených, 0,8kg kladívkových nožů, které jsou uspořádány ve tvaru spirály kolem hnací hřídele a drtí trávu na minimum. Výšku sekání lze nastavit bočními kluzáky. Oscilující pozinkované lamely v přední části stroje, zabraňují vniku kamenů. Mulčovač je zavěšen na tříbodovém závěsu traktoru ( od kat. I výše ). Mulčovač je vyba... (více v detailu)
Středočeský kraj
52 672
 Kč
Svahový mulčovač Jansen AGF-160
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Příkopový mulčovač AGF-160 se vyznačuje obzvláště robustní konstrukcí. Oproti lehčím verzím AGL-160, AGL-145 atd. se jedná o nejtěžší verzi (větší tloušťka materiálu atd.) této sekačky. Na této sekačce jsou také instalovány těžká kladiva o hmotnosti 1,2 kg, nikoli obvyklé cepy o hmotnosti 800 g. Jansen AGF-160 má speciálně zesílený úhlový převod. Vylepšená tříbodová tyč nyní zajišťuje ještě větší stabilitu. Boční odsazení sekačky velmi usnadňuje sekání příkopů, břehů, zemních prací atd. Základní vylepšení oproti předchozímu modelu: rozšířené mulčovací pouzdro masivně zesílená a vylepšená tříbodová tyč zesílený vlečný válec zesílená násada cepu stabilní transportní kolečka vylepšená ochrana proti kolizi Model AGF-160 má záběr sečení 155 cm a je poháněn vývodovým hřídelem, který je součástí dodávky. Lze s ním pohybovat doleva a doprava a lze jej naklonit (nahoru 90° a dolů 55°). Pro tyto funkce potřebujete 2 hydraulické ovládací okruhy na vašem traktoru/traktoru, protože k tomu má... (více v detailu)
Středočeský kraj
80 170
 Kč
Mulčovač AGL-165
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Mulčovač příkopový odlehčený AGL-165 Mulčovač je vhodný pro všechny druhy malotraktorů a traktorů vybavených tříbodovým zavěšením I nebo II kategorie. * Robustní konstrukce * Hydraulické ovládání * Dlouhá živnost * Převodovka s volnoběžkou * Jištění proti poškození * Nastavení výšky mulčování. Použití * Kosení mulčování všech druhů rostlin * Kosení a mulčování prostory u silnic a cest * Kosení zelených ploch ve městech a obcích * Péče o pastviny ,louky a rekreační střediska * Kosení zelených ploch v parcích * Jako čisticí stroj na ovoce a zahradnictví. Vhodný * Lze také použit v zanedbané oblastí kde je víc kamení , větví a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
57 769
 Kč
Mulčovač Jansen EFGCH–195, kladívkový, s bočním posuvem
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Výkonný kladívkový mulčovač s bočním posuvem a nastavitelnou výškou sečení Jansen EFGCH-195 poháněný traktorem se vyznačuje mimořádně robustní konstrukcí. Výhodou je zesílené ozubené kolo a 32 spirálovitě uspořádaných kladívkových nožů kolem hnací hřídele. Hnací jednotka se montuje na tříbodový závěs traktoru I. kategorie, pro zapojení potřebujete vývodovou hřídel traktoru (540ot/min) jako pohonou jednotku. Předností je také otvírací zadní čelo, což je ideální nejen pro drcení slámy, ale také pro snadnější údržbu nebo servis stroje. Díky dvojité spirále je rotor zatěžován rovnoměrně, má mimořádně hladký chod a dlouhou životnost, ani velmi vysoká tráva nebo hustá sláma není pro tento... (více v detailu)
Středočeský kraj
52 675
 Kč
Mulčovač Jansen EFGCH–175, kladívkový, s bočním posuvem
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
ýkonný kladívkový mulčovač s bočním posuvem a nastavitelnou výškou sečení Jansen EFGCH-175 poháněný traktorem se vyznačuje mimořádně robustní konstrukcí. Výhodou je zesílené ozubené kolo a 28 spirálovitě uspořádaných kladívkových nožů kolem hnací hřídele. Hnací jednotka se montuje na tříbodový závěs traktoru I. kategorie, pro zapojení potřebujete vývodovou hřídel traktoru (540ot/min) jako pohonou jednotku. Předností je také otvírací zadní čelo, což je ideální nejen pro drcení slámy, ale také pro snadnější údržbu nebo servis stroje. Díky dvojité spirále je rotor zatěžován rovnoměrně, má mimořádně hladký chod a dlouhou životnost, ani velmi vysoká tráva nebo hustá sláma není pro tento... (více v detailu)
Středočeský kraj
49 510
 Kč
DCSK profi tech - Jansen AGF-220 - 220cm priekopový mulčovač (SN50)
Před 6 dny - BAZAR_CZ
DCSK profi tech - Jansen AGF-220 - 220cm priekopový mulčovač (SN50)Má mimoriadne robustnú konštrukciu. Ak je kosačka maximálne na stranu, vzdialenosť medzi stredom traktora a vonkajším okrajom kosačky je cca 304 cm. Má šírku záberu 218 cm Je poháňaná traktorom. Výška kosenia môže byť nastavená pomocou bočných bežcov. Má 20 špeciálne tvrdených, 1,2 kg ťažkých nožov, ktoré sú usporiadané v radoch okolo 4 hnacích hriadeľov a drvia trávu na minimum. Má otvár... (více v detailu)
Neuvedeno
Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV120
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
12.10.2024 - Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150 posledni 2kusy, dalsi kusy az v kvetnu 48.499kc Mulčovač při sekání drtí porost na drobné kousky, které se nechávají na posečené ploše a slouží jako hnojivo. Kladívkové mulčovače jsou vynikající nástroj pro rekultivaci zarostlých divokých ploch, velkých travnatých ploch, mulčování pastvin, atd. Skvěle však poslouží také na mulčování zahrady. Tato sekačka učiní z Vaší čtyřkolky dobrého a užitečného pomocníka. Posekat hektary trávy nyní bude snadné a rychlé. Závěsná sekačka za čtyřkolku má vlastní benzinový motor Lifan s výkonem 15 koní (čtyřtakt), který zajišťuje skvělé sekání bez dušení motoru. Nastavení výšky sekání od 10 do 250 mm, Připojení k jakémukoliv tažnému zařízení s koulí o průměru 50 mm. Samozřejmostí jsou zadní ochranné rámy pro zajištění bezpečnosti při sekání. Možnost výměny Y nožů za kladiva, podle typu sekaného porostu. Při návrhu tohoto stroje jsme dbali především na velmi snadnou údržbu a také na s... (více v detailu)
Středočeský kraj
48 499
 Kč
Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
10.10.2024 - Sekačka, mulčovač za čtyřkolku MiniRocket FM-ATV150 posledni 2kusy, dalsi kusy az v kvetnu 48.499kc Mulčovač při sekání drtí porost na drobné kousky, které se nechávají na posečené ploše a slouží jako hnojivo. Kladívkové mulčovače jsou vynikající nástroj pro rekultivaci zarostlých divokých ploch, velkých travnatých ploch, mulčování pastvin, atd. Skvěle však poslouží také na mulčování zahrady. Tato sekačka učiní z Vaší čtyřkolky dobrého a užitečného pomocníka. Posekat hektary trávy nyní bude snadné a rychlé. Závěsná sekačka za čtyřkolku má vlastní benzinový motor Lifan s výkonem 15 koní (čtyřtakt), který zajišťuje skvělé sekání bez dušení motoru. Nastavení výšky sekání od 10 do 250 mm, Připojení k jakémukoliv tažnému zařízení s koulí o průměru 50 mm. Samozřejmostí jsou zadní ochranné rámy pro zajištění bezpečnosti při sekání. Možnost výměny Y nožů za kladiva, podle typu sekaného porostu. Při návrhu tohoto stroje jsme dbali především na velmi snadnou údržbu a také na sp... (více v detailu)
Jihočeský kraj
48 499
 Kč
Mulčovač Müthing MU-M/F 600 Vario
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám předváděcí mulčovač Müthing MU-M/F 600 Vario. R.v. 2023. Stroj má odpracováno 240 hektarů. Stroj je se zárukou 12 měsíců. Pracovní záběr mulčovače 6m; 52 kladiv. • Dvě hydraulicky sklopné mulčovací hlavy nesené vzadu • Agregace do tříbodového závěsu, tříbodový závěs kategorie II + III • Vhodné pro výkony traktorů 230 - 300 hp • Vyrobeno z vysoce kvalitní oceli QSt/E • HD převodovka s integrovanou volnoběžnou spojkou s pohonem 1000 ot/min • Automatický systém napínání pohonových řemenů • "M" kladiva DURAX pro vysokou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
738 872
 Kč
Mulčovač yo-yo 1300 Agrimaster po G.O.
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím mulčovač yo-yo 1300 určený na přední sečení na malotraktor. Záběr 130cm. Mulčovač má opravený rotor, vyvážený, nové Y nože, ložiska, gufera. Jedná se o robustni konstrukci mulčovače, který je schopen fungovat profesio... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
30 000
 Kč
Mulčovač sekačka
Predám mulčovač sekačku s pracovným záberom 130cm až 175cm zvládne mulčovať dreviny do hrúbky 10c... (více v detailu)
84 000
 Kč
Svahový mulčovač Techmaster SLKM 165
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
prodáme svahový mulčovač Techmaster SLKM 165. Žací hlava se záběrem 165cm a noži Y. Vhodný pro traktory s výkonem od 45 HP a pro práce na farmách,v sadech, při údržbě veřejné zeleně a silničních příkopů. Převodovka s vo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
115 000
 Kč
Vari raptor s plno příslušenstvím
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vari raptor s příslušenstvím K prodeji vše co vidíte.Stroj je po běžném servisu nový olej filtr vyčištěný karburátor ultrazvukem nové nože.Ke stroji je úplně nový nepoužitý mulčovací nástavec dále bubnová sekačka přívěsný vozík závaží do kol sulka pro pohodlné sečení v sedu a nové příslušenství náhradní nože a další nové součástky viz foto.Sekačka se používala 10 hodin ročně je 5 let stará a každý podzim servisovaná.Je to spolehlivý pracant startuje na první a v pohodě zvládne velké plochy .Při osobním převzetí si vše na místě můžete odzkoušet .Původni cena celého kompletu skoro 120 tisíc . nosič Raptor (PC 49tis) bubnová sekačka (PC 16tis) mulčovač (PC 18tis) sulka (PC 8tis) přívěs (PC 19tis) závaží kol (PC 4,5tis) náhradní nože a další menší příslušenství (1.2tis) Ke stroji se dá přikoupit i další příslušenství obracečka sena vše najdete na internetu na stránkách VARI K PRODEJI MÁM I JINOU ZAHRADNÍ A LESNÍ TECHNIKU motorové pily křovinořezy fukary plotostřihy půdní vrtáky postřiko... (více v detailu)
Jihočeský kraj
80 000
 Kč
Mulčovač Müthing MU-C 140
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mulčovač Müthing MU-C 140 profesionální zadní mulčovač pro výkony traktorů do 35 hp Skladový stroj se zárukou (drobná vada laku, viz. fotodokumentace) v.č. MUCH1400122410 Pracovní záběr 1,40 m Počet nožů 24 Vyrobeno z vysoce kvalitní oceli QSt/E Zesílená převodovka od roku 2016 3 bodový závěs kategorie I. Převodovka s integrovanou volnoběžnou spojkou pro 540 ot/min (volitelně 1000 ot/min) "M" lopatková kladiva pro vysokou kvalitu mulčování při nižší potřebě přík... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 266
 Kč
Mulčovač sekačku za čtyřkolku BCQ-120, typ o otevírací čelo
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám mulčovač, sekačku za čtyřkolku BCQ-120 typ o otevírací zadní částí. Při sekání drtí vegetaci porost na drobné kousky, které se nechávají na posečené ploše a slouží jako hnojivo. Kladívkové mulčovač je vynikající nástroj pro rekultivaci zarostlých divokých ploch, velkých travnatých ploch, mulčování pastvin, atd. Skvěle však poslouží také jako mulčovač na mulčování zahrady. Tato sekačka učiní z Vaší čtyřkolky dobrého a užitečného pomocníka, né jen pro volný čas.. Posekat Hektary trá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
36 355
 Kč
DCSK profi tech - Jansen EFGCH-175 mulčovač
Před 21 dny - BAZAR_CZ
DCSK profi tech - Jansen EFGCH-175 - 175cm mulčovač s posuvom (SN106)S posuvom, kardan v cene. Vyznačuje sa mimoriadne robustnou konštrukciou. Má špeciálne zosilnenú prevodovku. Šírka záberu 172 cm a je poháňaný PTO stroja. Pomocou hydraulického bočného posuvu 350mm sa môže pohybovať doľava a doprava. Pre túto funkciu je potrebné hydraulický riadiaci obvod vášho traktora. Má 28 špeciálne tvrdené, 0,8 kg kladivká. Š... (více v detailu)
Neuvedeno
QJ MOTOR SRT 800 SX NOVINKA 2024
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
QJ MOTOR SRT 800 SX Záruka 3 roky Autorizovaný prodej Možnost odpočtu DPH BAREVNÉ PROVEDENÍ: ČERNÁ, MODRÁ Akční cena SRT 800SX včetně sady 3ks kufrů je 214900Kč! Nový SRT 800S je možná tím nejtypičtějším příkladem, neboť vlajková loď naší společnosti dostala nový a ještě výkonnější motor, bohatší výbavu a nový vzhled, čímž zvedá laťku v této kategorii ještě výš! Může se pochlubit výkonem 92,5 koně a velkou nádrží, která pojme 24 litrů benzínu. Což v kombinaci s nízkou spotřebou zajistí opravdu velký dojezd, který se určitě hodí každému dobrodruhovi na dvou kolech. Srdcem SRT 800S je dvouválcový, řadový motor o objemu 799 ccm s 8mi ventilovou technikou a rozvody DOHC. Kliková hřídel s nejdelším zdvihem v kategorii (65,7 mm) dodává motoru obzvláště dynamické vlastnosti, přičemž jeho výkon dosahuje velmi slušných 92,5 koně při 9.000 otáčkách a 77 Nm točivého momentu při 8.000 otáčkách. Samozřejmostí je u každého motocyklu QJMotor i parádní zvuk linoucí se z jeho výfuku. Precizním ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
204 900
 Kč
Mulčovač AGS 2m
Před 24 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám horizontální mulčovač od českého výrobce AGS Jičín. Mulčovač je jednorotorový se dvěma noži a má šířku 2m. Je nesený a připojuje se do tříbodového závěsu traktoru. Mulčovač byl hlavně používán v sadu na úpravu porostu mezi stromy včetně drcení malých větví. Je k němu kvalitní kardan s přetěžovací spojkou Waltescheid (jenom ten st... (více v detailu)
Jihočeský kraj
30 000
 Kč
Jansen EFGCH-220 Mulčovač
Před 34 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
-Mulčovací sekačka s hydraulickým postranním posunem - vyznačuje se obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku a je vhodná jako mulčovací sekačka, traktorová sekačka Traktorová sekačka má šířku řezu 210 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem- V cenně Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posunout doleva a doprava. Pro tuto funkci budete potřebovat hydraulický ovládací obvod na traktoru, protože sekačka má k t... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 899
 Kč
Jansen EFGCH-220 Mulčovač
Před 34 dny - HYPERINZERCE
-Mulčovací sekačka s hydraulickým postranním posunem - vyznačuje se obzvláště robustní konstrukcí. Má speciálně vyztuženou úhlovou převodovku a je vhodná jako mulčovací sekačka, traktorová sekačka Traktorová sekačka má šířku řezu 210 cm a je poháněna dodávaným kloubovým hřídelem- V cenně Pomocí hydraulického bočního posuvu lze mulčovač posunout doleva a doprava. Pro tuto funkci budete potřebovat hydraulický ovládací obvod na traktoru, protože sekačka má k tomuto účelu dvojčinný hydraulický válec. Sekačka je zavěšena na tříbodovém zavěšení traktoru PTO. Váš traktor by měl mít nejméně 50 koní. Aktuální cena 59 899 Kč + DPH Technické údaje: Ší... (více v detailu)
59 899
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty