Prodej rodinného domu, 380 m², Brtníky

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji nádherný dům situovaný v malebném prostředí Šluknovské pahorkatiny, Lužických hor a Českého Švýcarska. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidu a relaxaci uprostřed přírody. Díky strategickému umístění v centru obce je tato chalupa vhodná nejen pro velkou rodinu k trvalému bydlení nebo rekreaci, ale také k podnikatelským účelům nebo kombinaci obou možností. Dům nabízí parkovací místo, hrací plochu pro děti a příjemné posezení na terase. Interiér domu je promyšleně řešen: v ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 250 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 65 m², Pozdeň
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte rodinný dům s velkým pozemkem v malebné obci? Na prodej rodinný dům o podlahové ploše 65m2 s možností využití půdy o rozloze dalších 15 m², v malebné obci Pozdeň. K domu náleží zahrada s rozlohou 1561 m2, která skrývá různé možnosti využití. Dům je ve stavu vhodném k rekonstrukci, dle vašich představ. Jeho hlavní výhodou je, že je suchý a má pevné základy, což z něj činí skvělou investici pro ty, kteří hledají bydlení s možností přizpůsobení podle vlastních představ. Na zahradě se nachází dílna pro kutily nebo řemeslníky a také chlívky, které jsou vhodn... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Fulnek
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovolte mi představit Vám tuto novostavbu, která byla postavena jako bungalov s dispozicí 4+kk, garáží a venkovním stáním. Nachází se v obci Jestřabí, v klidném prostředí a blízkosti přírody. Dům ještě není po kolaudaci, proto nemá číslo popisné. Pozemek na kterém dům stojí má ideálních 753 m2 a sousedí s velmi přátelskými sousedy. V případě zájmu o koupi Vám rádi pom... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 149 m², Tuchlovice, ul. Karlovarská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v Tuchlovicích, ideálně umístěný na okraji obce, což z něj činí atraktivní možnost pro bydlení v kombinaci s podnikání. Dům je konstruován z cihel a nabízí velkou podlahovou plochu s celkem 10 místnostmi, rozloženými přes jedno podzemní, jedno nadzemní podlaží a půdu. Celková užitná plocha činí 149 m², zatímco plocha pozemku je 274 m². Nemovitost je napojena na všechny sítě a je před kompletní rekonstrukcí, což umožňuje budoucímu majite... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 253 m², Bašť, ul. Okružní
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný prostorný rodinný dům s velkou zahradou v obci Bašť jen 10 min od severní hranice Prahy. Dispozičně je dům tvořen obývacím pokojem s velkými okny a krbem, které mu dodávají tu správnou atmosféru. Moderní kuchyňský kout s ostrůvkem je dostatečně prostorný. V domě je ložnice a dětský pokoj. Dostatek úložných prostor zajišťuje technická místnost a samostatná šatna. Pohodlí zajišťují také dvě koupelny, v obou je umístěn sprchový kout a v jedné velká rohová vana. V patře domu je velká terasa, kde bude jistě příjemné posezení.... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 199 m², Nymburk, ul. Za Žofínem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi prostorný rodinný dům v Nymburce, krásná lokalita - ulice Za Žofínem. Užitná plocha domu činí 199 m², pozemek o velikosti 536 m². Dům je možno užívat dvougeneračně – v přízemí 2+kk a v patře 3+kk, každý s lodžií. Pokoje jsou velmi prostorné, lze rozdělit na více pokojů dle potřeby. V přízemí se také nachází garáž a dům je částečně podsklepený. Na zahradě je samostatná truhlářská dílna, která je ideální pro domácí či profesionální kutily. Možnost spojení bydlení s podnikáním. Dům dále... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 152 m², Svéradice
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný rodinný dům v klidné obci Svéradice. Tento dvoupodlažní cihlový dům s užitnou plochou 152 m² nabízí 5 prostorných místností a dvě koupelny. Dům je vytápěn plynovým kotlem, odpad je řešen septikem s přepadem. Na pozemku o rozloze 287 m² najdete stylové venkovní posezení, obchod o ploše 44 m² a dílnu 43 m², což přináší široké možnosti využití. Interiér je vybaven masivním holandským nábytkem, který dodává domu jedinečnou atmosféru. Možnost rozšíření obytné části... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, Příkrý
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v centru obce Příkrý. V přízemí domu se nachází prostory vhodné k podnikání. V patře je prostorný byt 3+1 k rekonstrukci. Dům stojí na stavebním pozemku o rozloze 462 m2, součástí prodeje jsou i další dva pozemky p... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 4197 m2, Krasov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s rozlehlým pozemkem v Krasově, v okrese Bruntál. Dům má dvě samostatné bytové jednotky. Vytápěn je kotlem na pelety, je napojen na vodovodní řád a disponuje rovněž vlastní studnou. Odpady jsou svedeny do jímky. Na pozemku se rovněž nachází stodola. Tento dům v krásné kraj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 215 m², Trubská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečný rodinný dům v klidné části obce Trubská s nádherným výhledem a bazénem. Tento samostatně stojící dům o užitné ploše 215 m² se rozkládá na pozemku o výměře 939 m². Dům je ve velmi dobrém stavu. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbem a se vstupem na terasu, dále kuchyň a koupelnu. V prvním patře se nachází 3 samostatné ložnice a koupelna. V podzemním podlaží na vás čeká úložný prostor, domácí vinárna, technická místno... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 199 766
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m², Praha, ul. Ve Výrech
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Představujeme Vám rodinný dům v klidné části obce Řeporyje, který svou pozicí nabízí výhody klidného bydlení s plným soukromím. Nemovitost se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek, což otevírá široké možnosti využití pro velkou rodinu preferující společné bydlení, ale s potřebou soukromí. První jednotka nabízí kuchyň spojenou s obývacím pokojem, koupelnu v přízemí a tři pokoje v patře. Druhá jednotka je rozvržena s kuchyní a třemi pokoji v přízemí, zatímco v patře se nachází čtyři pokoje a další kuchyň.K... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Drnovice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej staršího rodinného domu v Drnovicích, okres Blansko Nabízíme k prodeji starší rodinný dům situovaný přímo v centru malebné obce Drnovice, okres Blansko. Tento dům o dvou podlažích nabízí celkovou obytnou plochu 140 m² – přízemí o ploše 70 m² a stejně prostorné první patro. Nemovitost je vhodná k rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit interiér podle vlastních představ a potřeb. Díky své dispozici je dům ideální nejen pro rodinné bydlení, ale i pro rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky, což posky... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Nedakonice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Nedakonice. Dům je ze smíšené konstrukce a nachází se na pozemku o rozloze 128 m². Nemovitost disponuje jedním nadzemním a jedním podzemním podlažím, celkově nabízí tři průchozí prostorné místnosti s užitnou plochou 120 m². Dům v současnosti před rekonstrukcí, což vám poskytuje ideální příležitost upravit si bydlení podle vlastních představ. Klidná lokal... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 175 m², Sosnová
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Popíjet kávu na terase a přitom koukat do očí lišce na skále naproti Vám. Ano, i to se Vám tu může stát. Naprostý klid jen pár minut od centra obce Česká Lípa Vám nabídne tento podsklepený rodinný dům v Sosnové o dispozici 4+1 s lodžiemi a krásnou rovinatou zahradou. Z té můžete rovnou vstoupit do lesa a využít velké množství cestiček a stezek na romantické procházky nádhernou přírodou jen kousíček od přírodní památky Peklo a to včetně Pekelských rybníků a Robečského potoka. Dům je z roku 1990 a nabízí mnoho prostoru. Má plastová okna a francouzské dveře na terasu, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 173 m², Havlíčkova Borová
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v srdci malebné obce Havlíčkova Borová. Tato cihlová nemovitost, která prošla rozsáhlou rekonstrukcí, nabízí komfortní bydlení o celkové užitné ploše 173 m². Dům se skládá ze 7 prostorných místností rozložených na dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží. K domu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 180 m2, Pohoří u Dobrušky
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v obci Pohoří u Dobrušky. Tento dům s celkovou obytnou plochou 180 m2 disponuje v přízemí kuchyní, čtyřmi pokoji, koupelnou, samostatným WC, garáží, kůlnou a dalšími nebytovými prostorami, v prvním patře jsou umístěny další čtyři pokoje, koupelna a prostorná půda. Vzhledem k samostatným vstupům lze tento dům užívat také jako dvougenerační bydlení. Na zahradě je umístěna další samostatná zděná g... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 940 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Sušice
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům na okraji města Sušice. Tento řadový dům je aktuálně ve výstavbě a není dosud zkolaudován, což nabízí možnost přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Dům je cihlové konstrukce, má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží a zahrnuje celkem 5 místností. K dispozici je rovněž prostorná terasa. K nemovitosti patří pozemek o ploše 419 m²... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 857 300
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Blšany, ul. Lipová
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné částice Blšany, ideální pro ty, kteří touží po bydlení dle vlastních představ. Dům o dispozici 3+1 a užitné ploše 80 m² má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Rodinný dům má novou střechu fasádu a plastová okna. Interiér je před kompletní rekonstrukcí, což umožňuje budoucím majitelům realizovat své vlast... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 154 m², Bouzov
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o 2 místnostech, situovaný na okraji obce Bezděkov nad Třebůvkou. Objekt stojí na klidném místě s celkovou plochou pozemku 1011 m², garantující dostatek soukromí a prostoru pro rodinné aktivity. Dům prošel částečně úpravami a je v dobrém stavu. Ve střešním prostoru se dají zbudovat 2 ložnice. Užitná plocha 154 m² rozložená mezi podzemní a nadzemní podlaží nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Nemovitost je ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 211 m², Hřebeč, ul. Příčná
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte prostorný rodinný dům v klidné oblasti? Máme pro vás ideální volbu v obci Hřebeč. Dům o velikosti 7+kk a rozloze 211 m2 a je postaven na pozemku o velikosti 628 m2. Kromě sedmi pokojů se můžete těšit na zasklenou terasu, ideální pro odpočinek a relaxaci. Půdní prostory jsou připraveny k rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si dům ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 505 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 48 m², Dolní Lochov
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám jedinečnou nemovitost k bydlení, či rekreaci ve vyhledávané a klidné obci Dolní Lochov. K prodeji je rodinný dům s podlahovou plochou 48 m² na pozemku o výměře 465 m². Nemovitost je postavena z cihlové konstrukce a je umístěna v bloku dvou rodinných domů. Dům disponuje jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím, ve kterých naleznete celkem 2 obytné místnosti, včetně kuchyňského koutu, součástí je sprchový kout a samostatné W... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Vinařice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Máme pro vás skvělou příležitost stát se vlastníkem útulného rodinného domu ve Vinařicích, který vás osloví svou polohou, stavem a prostorností. Tento dům se nachází na kraji obce, přímo naproti tenisovému kurtu, a nabízí výjimečný mix venkovského klidu a dostupnosti městského života. Dům prošel částečnou vnitřní rekonstrukcí v roce 2014, která zahrnovala nová okna, rozvody, omítky, podlahy a zateplené sádrokartonové stropy. Dům nabízí velký potenciál pro pohodlné bydlení a útulnou atmosfé... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 815 m², Čelákovice, ul. Dělnická
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám velký rodinný dům se zahradou o CP 815 m2 o dvou samostatných bytových jednotkách, které mají samostatný vstup z terasy. Nabízí se zde možnost vybudování třetí bytové jednotky z prostorů nad garáží, která by také disponovala samostatným vstupem. Každá bytová jednotka disponuje třemi pokoji, kuchyní, koupelnou a WC. V 2.NP se také nachází prostorná prádelna. Dům s ideálním využitím pro dvě a více rodin nebo pro více početnou rodinu. Na pozemku se dále nachází dí... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 167 m², Velké Hydčice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům v klidné části obce Velké Hydčice. Tento jednopodlažní dvougenerační dům s celkovou užitnou plochou 167 m² disponuje dvěma bytovými jednotkami se samostatnými vchody. První část domu, 3+1, prošla rozsáhlou rekonstrukcí, zatímco druhá část, 2+kk, je ve fázi započaté rekonstrukce. Část domu je vytápěna krbovými kamny nebo kotlem na tuhá paliva, což umožňuje nízkoenergetický provoz. Dům nabízí moderní komfort s napojením na ve... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 42 m2, Lošany
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dům o ploše 42 m2, dispozičně 3+kk, ale reálně třetí místnost je velmi malá, vhodná jako šatna nebo pracovna. Je možnost malou místnost zrušit a zvětšit si obývák. V obýváku je vše otevřeno do štítu, tudíž i malému prostoru to dává dobrý pocit. Velkou výhodou je energetická nenáročnost domu. Zatím ještě není PENB, proto je označen třídou G. Dům má plechovou střechu, vnější obložení ze skandinávského smrku, minerální izolace ve stěnách a střeše, PUR pěna s otevřenými buňkami v podlaze, dřevěné příčky, plastová okna s dvojsk... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Žehuň
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Žehuň, cca 35minut jízdy od Prahy, 15km od Poděbrad. Dům je v původním stavu, vyklizený a připravený na svého nového majitele, který mu vdechne nový život. Užitná plocha domu je nyní přes 200 m², disponuje 5ti místnostmi, 2 toaletami a dalšími půdními prostory. Dům je částečně podsklepený, s vlastní studnou a užitkovou vodou přivedenou až do domu, napojen na obecní vodu a kanalizaci. Celková plocha parcely je 934m2, nachází se zde i garáž pro 2 auta, přístavby s úložnými prostory a udírnou. Dále je zde ovocný sad a menší sklípek na uskladněn... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 190 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty