Pronájem obchodních prostor, skladu, garáže, ulice Strmá, Vr

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory, garáž a sklad/provozovnu v budově bývalé ZUŠ a v domě služeb ve Vratimově. K dispozici internetové připojení, WC na společné chodbě. Parkoviště s dostatkem parkovacích míst je přímo u budovy. V případě potřeby je možné prostory upravovat v závislosti na druhu podnikání. Velmi dobrá lokalita v centru Vratimova. Měsíční nájemné činí: garáž (33m2) 3.200 Kč + 100,- Kč zálohy na služby, jistota 7.500,- Kč, provize RK 5.000,- Kč. kancelář (18m2) 3.300 Kč + 1.000,- Kč zálohy na služby, jistota 7.500,- Kč, provize RK 5.000,- Kč. kan... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem nebytových prostor, Plzeň, ulice Koperníkova
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory, Plzeň-Jižní Předměstí, ulice Koperníkova. Prostory se nachází v suterénu činžovního domu o celkové dispozici 150 m2 a jsou rozčleněny na tři průchozí místnosti a sociální zázemí. Vhodné pro sklady, obchod a další podnikatelské záměry. Celé prostory se pronajímají v horším stavu je nutná rekonstrukce. Pronájem je dlouhodobý. Vytápění a ohřev vody zajišťuj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor, 50m2, Černokostelecká, Říčany
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu komerční prostory v ulici Černokostelecká, části obce Radošovice, obce Říčany, v okrese Praha-východ. Jedná se o obchodní prostory vhodné pro kanceláře či prodejnu, v minulosti využívané například jako prodejna zverimexu. Objekt se pronajímá nevybaven, je zde pouze sociální zařízení - Toaleta, sprchový kout. K dispozici je také výloha na hlavní ulici, což zvyšuje atraktivitu pro potenciální nájemce. Nemovitost je napojena na kanalizaci, dálkový vodovod a plynovod. Parkování je možné přímo před prostory. V okolí je dostupná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 76 m², Ostrava - Vítkovice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory - 3 neprůchozí kanceláře (20 m², 23 m², 14 m²), kuchyňka, WC. Možnost parkování ve dvoře za úplatu. Více informací u makléře. Lokalit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Kopečná, Brno - pronájem obchodního prostoru
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabídka pronájmu obchodního prostoru ve studiu Kalior. Místnost má samostatný vstup. K dispozici je recepce, kuchyňka i toaleta. Ve studiu se věnujeme terapii, masážím a nástřiku opálení.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem nebytových prostor, Chválkovice, Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem nebytových prostor v přízemí cihlového domu na ulici Chválkovická. Jedná se o tři místnosti, kde byl tichý provoz (švadleny atd.). K prostorám je příjezd z veřejné k... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, ul. Javorová
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 1+1 v Mostě, ul. Javorová.Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K NASTĚHO... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 800
 Kč
Pronájem sdílené místnosti v kosmetickém salonu, 15 m2, ulic
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem sdílené místnosti v kosmetickém salonu, ulice Ostrovského, Praha 5- Smíchov. Místnost o velikosti 15 m2 se nachází ve třetím patře pětipatrového domu. Místnost lze využívat formou dlouhého a krátkého týdne, nebo například na jeden čí více dnů v měsíci, cena je poté 1.100 Kč za jeden den. Místnost lze využívat pro kosmetické služby. Vybavení - polohovací lehátko na kosmetiku a fyzioterapii, kosmetická židle, kosmetická lampa s lupou, odkládací stolky, poličky, umyvadlo s teplou vodou, vitrínka pro sortiment doplňkový prodej, skříň na oblečení, stoleček a křeslo pro klienty... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 800
 Kč
Pronájem garsonky v Mostě, ul. U věžových domů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k dlouhodobému pronájmu menší útulný byt po kompletní rekonstrukci, o dispozici 1+kk s balkónem s celkovou výměrou 25m² situovaný v 7. podlaží panelového domu s výtahem v Mostě, U Věžových domů Jednotka se skládá z místnosti s kuchyňskou linkou,... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Pronájem komerčních prostor, 202 m², Uherský Brod - Komenské
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem velmi lukrativních prostor v těsné blízkosti centra města, přístupné přímo z ulice s výlohami a osvětlením . Výše uvedené prostory lze využít k jakékoliv podnikatelské činnosti mimo provozu restaurace. V suterénu se vstupem po schodišti se nachází plně vybavená kuchyně, sprcha, dvě WC, t... (více v detailu)
Zlínský kraj
29 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Bílina, ul. Studentská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+1 v Bílině, ul. Studentská.Součástí bytu je zahrádka u domu, dům je celý oplocený. Vhodné k dlouhodobému pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Pronájem obchodních prostor, Čechova, Přerov
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Realitní kancelář Chytil & Kuča reality vám v zastoupení majitele nabízí k pronájmu obchodní prostor na jednom z nejlukrativnějších obchodních míst a to na ulici Čechova v Přerově. Objekt přímo sousedí s nákupním centrem Galerie Přerov a developerským projektem bydlení " Rezidence Čechova. V blízkém okolí nalezneme školy, školky, zdravotní zařízení, zařízení státní správy apod. Obchodní jednotka je přímo přístupná z ulice a její výměra činí 47 m2. Aktuálně je zde nově položena keramická dlažba, zbudováno nové sociální zařízení a nová výmalba. Prostor je nepravidelného tvaru a disponuje třemi výlohami do ulice a možností umístění reklamního banneru nad provozovnou. Vhodné jako prodejna, kancelář apod. Vytápění je řešeno... (více v detailu)
Olomoucký kraj
17 000
 Kč
Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 1+1, 45m2 v ulici J. Pl
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
+popl. 3000, Nájem 12.500,- + 3.000,- služby. , Nabízíme k pronájmu byt 1+1, o výměře 45m² v ulici J. Plachty. Byt se nachází ve 3. patře zděného domu. Bytová jednotka prošla novou rekonstrukcí - vkusná kuchyňská linka včetně spotřebičů, výsuvné zásuvky, podlahy, , tapety, dvě šatní s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 89 m², Ostrava - Vítkovice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory - 2 kanceláře (34 m²), 2 archívy (18 m²). Prostory jsou hlídány alarmem, jsou po rekonstrukci, plastová okna, žaluzie, PVC, koberce. K dispozici je kuchyňka a sociální zázemí. Objekt je oplocený a přináleží k němu dvůr s parkova... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900
 Kč
Pronájem, bytu 2+1, 108 m 2, Rudolfovská tř. , České Budějov
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronájem bytu ve zvýšeném přízemí vily na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích. K dispozici jsou dvě místnosti o rozměrech 52 m2 + 24 m2, dále pak kuchyňka a sociálního zařízení. Byt je nyní připravený pro finální úpravy dle potřeb nájemce, a to například pro úpravy dispozic na byt 3+1. Dům je přístupný z ulice, po dohodě je k dispozici i pronájem park... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Dolním Benešově , 131093
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu byt o velikosti 2+1 o podlahové ploše 56 m2. Dispozice bytu : vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, kuchyně, ložnice a obývací pokoj. Byt se nachází v domě po revitalizaci v I.NP. V dosahu veškerá občanská vybavenost. Měsíční nájemné 10.000,- Kč + zálohy na služby + inkaso. Doporučuji prohlídku. Byt volný od 12/2024. Poznámka k ceně: + zálohy na služby + ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Podnájem bytu 3+1 (72,38 m2) Praha 15 - Hostivař, ulice Vajd
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt 3+1 (72,38 m2) s lodžií (4 m2) situovaný v 8. patře panelového domu s výtahem v lokalitě Praha 15 - Hostivař - sídliště Košík. Byt se pronajímá jako částečně vybavený nábytkem a skládá se ze vstupní chodby, tří pokojů, kuchyně s jídelní částí, koupelny s vanou a samostatného WC. Kuchyně je vybavena kombinovaným sporákem s digestoří a lednicí s mrazákem. Byt je vhodný pro rodinu, která hledá dlouhodobý pronájem, či případně studentské spolubydlení. Družstvo akceptuje pouze CZ nebo SK národnost. V okolí domu je komple... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem, kancelářské prostory 108 m 2, České Budějovice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronájem kancelářských prostor ve zvýšeném přízemí vily na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích. K dispozici jsou dvě místnosti o rozměrech 52 m2 + 24 m2, dále pak kuchyňka a sociálního zařízení. Dům je přístupný z ulice, po dohodě jsou k dispozici i parkovací stání. K dispozici dle domluvy. Prostory jsou ideální jako sídlo firmy, pro snadnou dostupnost centra města a zároveň po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Pronájem rodinného domu v obci Starý Plzenec
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
V dnešní nabídce máme pro Vás pronájem rodinného domu 3+1 (tři samostatné pokoje, kuchyň a koupelna). Dům najdeme na krásném místě v obci Starý Plzenec, který je ideální pro rodinné bydleni, ale i pro studenty hledající pohodlné společné {sdílené} bydlení. Díky majiteli bude mít nájemník nemalou částku na případné rekonstrukce/úpravy nemovitosti. Objekt se nachází v klidné lokalitě s vlastní prostornou zahradou, která nabízí prostor pro odpočinek a venkovní aktivity. Dům je možné ihned obývat. Parkování je bezproblémové přímo před domem. Klidná lokalita. V blízkosti jsou obchody, školy, restaurace, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Františkových Lázních, ul. Žižkova
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu garsoniéru ve 4. patře panelového domu bez výtahu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, nové podlahy, kuchyňská linka se sporákem a digestoří. Majitel požaduje nájemné + zálohy na teplo a vodu 5500 Kč. Vratné kauce je 13000 Kč, provize RK 6500 Kč. Majite... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 500
 Kč
Pronájem zařízeného ateliéru 1+kk v ulici Jaromírova, Praha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Sterling reality Vám nabízí pronájem zařízeného ateliéru 1+kk v centru města v ulici Jaromírova, Praha 2 - Nusle. Byt se nachází v udržovaném secesním domě, zvýšené přízemí (okno do klidného dvora cca 2,5m nad úrovní terénu), celková podlahová plocha cca 27 m2. Byt je částečně vybavený - kuchyňská linka, mikrovlnka, varná konvice, lednice, drobný nábytek. V místě velmi dobrá občanská vybavenost a zeleň, tramvajová zastá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk s balkonem, Liberec, ul. Kladenská
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk o užitné ploše 57 m² v centru Liberce. Tento byt se nachází v novostavbě s celkem 10 nadzemními podlažími a je situován ve 2. patře. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči, nábytek na fotografiích je k dispozici. V ceně nájmu je zahrnuto parkovací stání v garáži, což je velkou výhodou v centru města. Součástí bytu je zděná komora na cho... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem byt 2+kk, Hradec Králové - Slezské předměstí
Kód zakázky: , Hledáte zajímavé bydlení? Nabízíme pronájem krásného bytu 2+kk o výměře 74 m2 včetně sklepa plus 17 m2 terasa v novostavbě. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží novostavby domu na Slezském předměstí. Dům je v žádané lokalitě v blízkosti obchodního centra Orlice, polikliniky, mateřské i základní školy. K pronájmu bytu náleží také sklepní komora a kryté parkovací stání v přízemí... (více v detailu)
Pronájem byt 3+1 Nové Město nad Metují
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 3+1 v Novém Městě nad Metují, Malecí. Byt o výměře 57,40 m2 je ve 4 NP bez výtahu. Okna jsou plastová, ve dvou pokojích s žaluziemi. Vytápění bytu a ohřev vody je centrální. V pokojích jsou nové podlahy, je zde nové osvětlení a nové dveře. Byt je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 550
 Kč
Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 1+1, 45m2 v ulici J. Pl
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1, o výměře 45m2 v ulici J. Plachty. Byt se nachází ve 3. patře zděného domu. Bytová jednotka prošla novou rekonstrukcí - vkusná kuchyňská linka včetně spotřebičů, výsuvné zásuvky, podlahy, , tapety, dvě šatní skříně na míru - jedna v pokoji, druhá v hale. V bytě zůstává pohovka, jídelní stůl se židlemi. Nájem 12.500,- Kč +... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 500
 Kč
Pronájem zrekonstruovaného 1+1 v obci Turnov.
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem zrekonstruovaného 1+1 o CP 45 m2 v centru obce Turnov. Dispozice : kuchyň s jídelnou, kuchyňská linka se spotřebiči, koupelna se sprchovým koutem a WC, ložnice. Byt je k dispozici od 15.listopadu 2024. ev.č.: 1004 +3.000,- Kč energie + 15.000,- kauce + provize... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty