Motorkářská výbava

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Motorkářské oblečení Biker na supersport, hovězí kůže 7mm, ve výborném stavu,jednou použité.Set velikost L,rukavice, nákrčník, b... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč

Podobné inzeráty

39 Daytona Touring Star GTX Gore-Tex vodotěsné moto
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nejpoužívanější motorkářská bota od firmy Daytona® oceněná v mnoha testech. Vel. 39 Stav viz fotky - v Super stavu. P. C. Přes 10.000 Motocyklové boty Daytona Touring Star GTX Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv s GTX membránou. Vyrobeno v Německu. voděodpudivě upravená speciální hovězí kůže nepromokavá a prodyšná díky GORE-TEX® Duratherm membráně dva zipy pro snažší nazouvání velké suché zipy pro nastavení obvodu lýtka polyuretanový chránič řazení odolný proti oděru oboustranný chránič kotníku s výstelkou ze speciální pěny š... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Sada dětské motorkářské výbavy W-TEC cca 6-9 let
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!PODÍVEJTE SE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY! Zdravím, prodám sadu dětské motorkářské výbavy značky W-TEC. Krásný stav, téměř nepoužité. Původní cena za vše 4300,- přenechám za 2600,-. Jen vše dohromady, pouze osobní odběr v Petřvaldu u Karviné. Konkrétně: -Přilba W-TEC FS-815G Tagger Green pro děti s obvodem hlavy 49-50 Cm, reálně cca 6-8 l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
44 DAYTONA Travel Star GTX Kožené boty na moto
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nejpoužívanější motorkářská bota od firmy Daytona oceněná v mnoha testech. Vel. 44 Stav viz fotky - Jako nové. P. C. 10.000 Motocyklové boty Daytona Travel Star GTX Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv s GTX membránou. Vyrobeno v Německu. voděodpudivě upravená speciální hovězí kůže nepromokavá a prodyšná díky GORE-TEX Duratherm membráně dva zipy pro snažší nazouvání velké suché zipy pro nastavení obvodu lýtka polyuretanový chránič řazení odolný proti oděru oboustranný ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 490
 Kč
Motorkářské oblečení
Před 49 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dobrý den, prodávám motorkářské oblečení Biker na Supersport hovězí kůže 7mm. ve vý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Motorkářské oblečení
Před 57 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Motorkářské oblečení Biker na Supersport hovězí kůže 7mm ve výborném stavu jednou použité set velikost L rukavice nákrčník bed... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
41 Daytona Bandit Gore-Tex XCR boty na motorku
Před 271 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Motocyklové boty DAYTONA Burdit GORE-TEX XCR Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv s GTX membránou. Vyrobeno v Německu. Vel. 41 P. C. 8000,- Stav viz fotky. BOTY DAYTONA TOURING STAR GTX - ČERNÁ POPIS PRODUKTU Nejpoužívanější motorkářská bota od firmy Daytona oceněná v mnoha testech. Komfort perfektně padnoucí tvar, volitelně pro úzké nebo široké chodidlo voděodpudivě upravená speciální hovězí kůže nepromokavá a prodyšná díky GORE-TEX Duratherm membráně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
44 DAYTONA Travel Star GTX Kožené boty na moto
Před 560 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nejpoužívanější motorkářská bota od firmy Daytona oceněná v mnoha testech. Vel. 44 Stav viz fotky - Jako nové. P. C. 10.000 Motocyklové boty Daytona Travel Star GTX Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv s GTX membránou. Vyrobeno v Německu. voděodpudivě upravená speciální hovězí kůže nepromokavá a prodyšná díky GORE-TEX Duratherm membráně dva zipy pro snažší nazouvání velké suché zipy pro nastavení obvodu lýtka polyuretanový chránič řazení odolný proti oděru oboustranný ch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
41 Daytona Touring Star GTX Gore Tex 41 Boty moto
Před 180 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nejpoužívanější motorkářská bota od firmy Daytona oceněná v mnoha testech. Vel. 41 P. C. Přes 10.000 Stav viz fotky. Motocyklové boty Daytona Touring Star GTX Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv s GTX membránou. Vyrobeno v Německu. voděodpudivě upravená speciální hovězí kůže nepromokavá a prodyšná díky GORE-TEX Duratherm membráně dva zipy pro snažší nazouvání velké suché zipy pro nastavení obvodu lýtka polyuretanový chránič řazení odolný proti odě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 490
 Kč
39 Daytona Touring Star GTX Gore-Tex moto
Před 189 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nejpoužívanější motorkářská bota od firmy Daytona oceněná v mnoha testech. Vel. 39 Stav viz fotky - v Super stavu. P. C. Přes 10.000 Motocyklové boty Daytona Touring Star GTX Velmi kvalitní motocestovalská kožená obuv s GTX membránou. Vyrobeno v Německu. voděodpudivě upravená speciální hovězí kůže nepromokavá a prodyšná díky GORE-TEX Duratherm membráně dva zipy pro snažší nazouvání velké suché zipy pro nastavení obvodu lýtka polyuretanový chránič řazení odolný proti oděru obou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty