Prodej bytu 3+kk, 74 m², Nová Bystřice, ul. Hradecká

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží zděného domu bez výtahu. Na podlahách najdeme dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu. Vytápění je řešeno lokálními el. přímotopy a v kuchyni kamny na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje vlastní el. bojler. V cel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 490 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+kk, 74 m², Nová Bystřice, ul. Hradecká
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží zděného domu bez výtahu. Na podlahách najdeme dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu. Vytápění je řešeno lokálními el. přímotopy a v kuchyni kamny na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje vlastní el. bojler. V cel... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 70 m², Týnec nad Labem, ul. Masarykovo nám
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+kk Týnci nad Labem. Byt je právě dokončený, o užitné ploše 70 m², umístěný v centru poklidného a přátelského městečka. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu a je po rozsáhlé rekonstrukci, což zaručuje komfort a moderní řešení pro Váš nový domov. Dispozice bytu je navržena tak, aby poskytovala útulné a zároveň praktické bydlení. Velkou výhodou nemovitosti je zahrádk... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 099 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Litomyšl, ul. Dukelská
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej prostorného bytu v osobním vlastnictví na klidném místě v Litomyšli o užitné ploše 62m2 + lodžie 3,9m2. Byt 3+kk s vybavenou kuchyní, velkou koupelnou a vlastní lodžií, vám umožní se ihned nastěhovat. Nachází se ve... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 430 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 52 m2, Sokolov, ul. U Divadla
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 ve 2. NP cihlového domu bez výtahu. Výměrová plocha bytu činí 52,68 m2. Bytová jednotka je v původním stavu a vyžaduje rekonstrukci. Podlahy tvoří PVC, dřevěné parkety a keramická dlažba. Ohřev vody je řešen bojlerem, který je umístěný v koupelně. Topení je v současné době řešeno jedním el. přímotopem v obývacím pokoji a kachlovými kamny. Je zde možnost vytápění plynovým kotlem. Okna jsou plastová, orientovaná na jih a sever. K bytu náleží sklep ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 099 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 58 m², Praha, ul. Roháčova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt o dispozici 3+kk s užitnou plochou 58 m² v atraktivní lokalitě Prahy 3 - Žižkov. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu se čtyřmi nadzemními podlažími. Byt je před rekonstrukcí, takže novým majitelům poskytuje neomezené možnosti úprav dle vlastních představ. Nachází se v klidné ulici, což zajišťuje příjemné bydlení v centru města. Okolí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 79 m², Kojetice, ul. Korálkova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní a slunný byt 3+kk o užitné ploše 79m² v novostavbě v klidné části obce Kojetice u Prahy. Byt se nachází v přízemí a prvním nadzemním podlaží malého cihlového bytového domu. Výhodou této nemovitosti je prostorná zastřešená terasa a krásně udržovaná okrasná zahrada, kde najdete klid a pohodu. Další předností je komora na uskladnění nejen kol. Díky tepelnému čerpadlu a nízkým nákladům na bydlení ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 450 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Návětrná
Přidáno dnes - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji dobře situovaný slunný byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 50 m2 s balkonem v Ústí nad Labem, ulice Návětrná na Bukově, která je zde jednou z nejvyhledávanějších oblastí k bydlení. Bytová jednotka se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží (3. patro) bez výtahu a je připravena k rekonstrukci dle vašich představ. Díky zajímavé dispozici skýtá mnoho různých variant přestavby. Byt se skládá z předsíně, koupelny, odděleného WC, kuchyně, obývacího pokoje a ložnice. Na podlahách v ku... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 65 m², Ostrov, ul. Mánesova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
S potěšením Vám nabízíme ke koupi zrekonstruovaný, částečně vybavený byt v osobním vlastnictví. Byt se skládá z prostorné chodby, dvou pokojů, koupelny a kuchyně s novou kuchyňskou linkou. Na podlahách je plovoucí podlaha a keramická dlažba. Okna jsou plastová. K bytu náleží sklep. Veškerá občans... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 999 000
 Kč
Prodej bytu 4+1+L, 85 m², Mníšek pod Brdy, ul. Nová
Přidáno dnes - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení nebo výhodnou investiční příležitost v klidném prostředí a při tom v dosahu Prahy a v těsném sousedství brdských lesů? V zastoupení majitele Vám nabízím prostorný byt 4+1+L o celkové podlahové ploše 85 m² v Mníšku pod Brdy. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží čtyřpodlažního panelového domu, který prošel celkovou revitalizací. Byt je vhodný k rekonstrukci dle představ nového majitele. Součástí bytu je prostorná lodžie, na které můžete trávit příjemné letní večery. Rodina s dětmi jis... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 768 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 85 m², Trutnov, ul. Havlíčkova
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+kk osobní vlastnictví v osobitém prvorepublikovém domě v klidné části města, pěšky dostupný vedle náměstí obce Trutnov. Dům je cihlový, zděný, pečlivě udržovaný. Ideální místo k bydlení v centru města. Byt je v osobním vlastnictví před stavební rekonstrukcí. Možný odprodej až tří jednotek v domě. Každá s výměrou do 120 m2. V současné době probíhá vyklízení a připraven na kompletní rekonstrukci. Obývací prostor je orientován k náměstí s celodenním sluníčkem. Velký světlý prostorný obývací ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 850 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 55 m², Praha, ul. Pod Harfou
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk v novostavbě ve vyhledávané části Prahy - Vysočany. Výhodou je také to, že cena pronájmu je včetně garážového stání. Tento komfortní byt o užitné ploše 55 m² je umístěn v 1. nadzemním podlaží. Byt zaujme svou dispozicí a krásnou prostornou terasou o velikosti 57 m². Interiér b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 500
 Kč
Prodej bytu 4+1, 74 m², Litoměřice, ul. Hrubínova
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1, předělaný na 3+1, o užitné ploše 74 m² ve zvýšeném přízemí panelového domu v části obce Předměstí, Litoměřice. Tento byt se nachází jen kousek od centra města. Disponuje dvěma balkony a sklepní kójí, což poskytuje dostatek úložného prostoru.Byt je v dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Dům má celkem 8 ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 69 m², Jirkov, ul. Smetanovy sady
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 69 m² v Jirkově, situovaný v centru obce. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží sedmipatrového panelového domu. Disponuje klidnou lokalitou s vynikající dostupností, v bezprostřední blízkosti najdete Tesco, Penny, zdravotnické středisko a za domem park. Byt je v původním udržovaném stavu, což poskytuje ideální příležitost k úpravám dle vlastních představ. Součástí bytu je také lodžie, kter... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 149 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 84 m², Litvínov, ul. Hamerská
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o užitné ploše 84 m² v klidné části obce Janov, katastrální území Janov u Litvínova. Byt je umístěn v 7. nadzemním podlaží osmipodlažního panelového domu s jedním podzemním podlažím. Nemovitost disponuje celkem pěti místnostmi a je ve velmi dobrém stavu. Byt je ideální pro rodiny hledající klidné bydlení s dostatkem prostoru. Nemovitost se nachází v lokalitě s... (více v detailu)
919 000
 Kč
Prodej byt 3+kk, 97㎡
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Chcete bydlet luxusně a přitom prakticky? Máme pro Vás krásný byt 3+kk s přímým výhledem na Pražský hrad a Vyšehrad, v činžovním domě, v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy – Podolí. Nabízíme k prodeji moderní a prostorný byt 3+KK o celkové ploše 96,4 m², ve 4. nadzemním podlaží činžovního domu v projektu "Rezidence Výhledy Podolí". Byt disponuje dvěma ložnicemi, prostorným obývacím pokojem s dostatkem světla, koupelnou s vanou i sprchovým koutem. Byt má vlastní terasu s jedinečným výhledem na Vyšehrad i Pražský hrad. Podolí je vyhledávaná lokalita díky klidnému prostředí, zeleni a výborné dostupnosti do centra města. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a kaváren. Mezi kulturními a rekreačními místy vynikají Žluté lázně, Vyšehrad, Podolská vodárna a Kavčí hory, k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 645 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 130312
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku 3+kk o výměře 63 m2, situovaný ve druhém nadzemním podlaží rodinného domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi, páry nebo jednotlivce, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. Dispozice bytu: zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice, koupelna a toaleta. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem. Byt se nachází v klidné lokalitě Jaktaře na ulici Žižkova, což zaručuje příjemné a tiché bydlení. Majitelé bytových jednotek mohou využívat společnou zahradu a posezení, ideální p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 120 m², Znojmo, ul. Alšova
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+kk o užitné ploše 120m², nacházející se ve 3. patře cihlového domu v krásné a klidné části Znojma-město. Tento luxusně vybavený a po rekonstrukci byt je ihned k nastěhování. Byt se pyšní světlým a příjemným interiérem s velkou terasou, kde můžete využít možnost grilování a odpočinku. Vnitřní dispozice bytu nabízí zajímavě a komfortně řešený obývací pokoj s kuchyňským i jídelním koutem, prostornou koupelnu s vanou i sprchovým koutem a samostatnou toaletu. Celý dům a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 770 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 44 m², Olomouc, ul. Fischerova
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nově nabízíme k prodeji krásný byt o celkové ploše 44,6 m², nacházející se ve 7. patře panelového domu na ulici Fischerova v Olomouci. V roce 2015 proběhla velmi zdařilá rekonstrukce, během níž byly použity kvalitní materiály a byt byl velmi vkusně zařízen. Díky své původní dispozici umí nabídnout velmi příjemné bydlení. Byt je orientován na jihozápad, což zajišťuje celodenní přísun slunečního světla. Dům je vybaven výtahem a byt klimatizací. V okolí nal... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 356 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 62 m2, OV, Jirkov, ul. Chomutovská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte atypičtější bydlení než je v klasickém panelovém domě? Pak možná právě Vás zaujme tato nabídka prostorného bytu o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví ke koupi. Bytová jednotka o podlahové ploše 62 m², se nachází ve 2. patře třípodlažního cihlového domu v klidné a vyhledávané lokalitě, blízko centra města. Byt se skládá ze dvou oddělených pokojů, kuchyně, prostorné koupelny s vanou, umyvadlem, žebříkovým topením, bojlerem, samostatného WC a předsíně. V bytě jsou na podlahách plovoucí podlahy, v ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 799 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, Benátky nad Jizerou, ul. Na Burse
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk v Benátkách nad Jizerou, ulice Na Burse. Byt v osobním vlastnictví se nachází ve 3. nadzemním patře zatepleného panelového domu. Užitná plocha bytu činí 63 m² + sklepní koje 2 m² a komora na patře. Byt se nachází v oblíbené lokalitě Staré Benátky (část obce Benátky nad Jizerou II) v klidné části, což zajišťuje příjemné bydlení s dobrou dostupností a všemi potřebnými službami v doc... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 550 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 62 m², Rakovník, ul. Šamotka
Prodej novostavby bytu 3+kk o výměře 62 m2 v OV v klidné lokalitě města Rakovník. Byt se nachází v přízemí s bezbariérovým přístupem, náleží k němu zahrádka o výměře 170 m2 a vlastní parkovací stání. Vstup na zahrádku je z obývací kuchyně, pozemek je celý oplocený se záhonky, pergolou a venkovním posezením. V bytě jsou plastová okna, nová kuchyňská linka, vinylové podlahy a v koupelně je dlažba, technická místnost na pračku a sušičku. Dům je ekologická dřevostavba, má vlastní plynový kotel na vyt... (více v detailu)
7 980 000
 Kč
Milovice, prodej bytu 2+1 44 m2 s balkonem v obci Milovice.
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám prodej bytu v obci Milovice. Byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží panelového domu který je po částečné rekonstrukci. Dispozice bytu : předsíň, kuchyň, obývací pokoj, koupelna a toaleta. K bytu dále patří balkon a sklepní koje. V bytě jsou plastová okna. Na podlahách je linoleum a dlažba. Teplo a teplá voda je zajištěna dálkově. Na předzahrádce za domem je oplocené dětské hřiště.... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Blížejov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji vzdušný byt 3+1 v klidné části obce Blížejov u Domažlic. Tento cihlový byt se nachází v dvoupodlažním domě o 4 bytových jednotkách ve druhém nadzemním podlaží, a nabízí užitnou plochu krásných 63 m². Byt je v zachovalém původním stavu, vhodný k využití jako investice k pronájmu nebo k rekonstrukci pro vlastní bydlení. Vytápění zajišťuje centrální topení z kotle na tuhá paliva a ohřev teplé vody bojler. Voda i kanalizace jsou obecní. Byt je situován v klidné lokalitě, která poskytuje v podstatě minutovou dostupnost do H... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 090 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 36 m², OV, Most, ul. tř. Budovatelů
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Investiční příležitost! Nabízíme k prodeji byt 1+1 v centru města Most. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu. Skládá se z chodby, kde je vestavná skříň, v koupelně byla započata rekonstrukce, která se nestihla dodělat. V kuchyni je kuchyňská linka a plynový sporák. Jsou zde nová plastová o... (více v detailu)
Ústecký kraj
799 900
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Benešově nad Ploučnicí, ul. Děčínská
Přidáno dnes - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 o celkové ploše 64 m² v klidné části města Benešov nad Ploučnicí. Nemovitost se nachází v 1. podlaží čtyřpodlažního panelového domu. Byt je po rozsáhlé rekonstrukci, vybavený moderní kuchyňskou linku na míru a má vlastní plynový kotel, což zajišťuje nízké náklady na vytápění a ohřev vody. Budova má jedno podzemní podlaží a k dispoz... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 820 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty