Prodej komerčního pozemku v Heřmanově Huti

Prodej komerčního pozemku v Heřmanově Huti
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím prodej lukrativního komerčního pozemku v Heřmanově Huti. Pozemek o celkové ploše 3 727 m2 je obdélníkového tvaru, není svažitý. Dle územního plánu je možné výstavby průmyslovou i drobnou výrobu, servisní provozy, sklady, ad... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej pozemku pro komerční využití v Karlových Varech
Prodej pozemku pro komerční využití v Karlových Varech
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Cena vč. právních služeb a provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku pro komerční využití v Karlových Varech - Tašovicích, v těsné blízkosti nákupních center Globus, Möbelix a Makro. Pozemek o celkové ploše 36.970 m² je rovinatý, mírně se svažující. Dle územního plánu lze tuto ploch... (více v detailu)
Karlovarský kraj
81 334 000
 Kč
Prodej pozemku pro stavbu 687 m2, Olomouc- Holice
Prodej pozemku pro stavbu 687 m2, Olomouc- Holice
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej stavebního pozemku v Olomouci v městské části Holice o celkové výměře 687 m2. Pozemek se nachází v lokalitě bývalého cukrovaru. Od původní stavby na pozemku, která byla užívána jako sklad s možnosti vjezdu pro těžká nákladní vozidla, zbyla jen betonová zá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 900 000
 Kč
Prodej pozemek Komerční
Prodej pozemek Komerční
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovolím si Vám nabídnout k prodeji komerční pozemek o celkové ploše 6179 m², který se nachází na okraji průmyslové zóny obce Červený Kostelec, okres Náchod (v těsné blízkosti silnice na trase Trutnov – Náchod). Červený Kostelec leží v malebném východním podhůří Krkonoš uprostřed regionu Náchodsko – Trutnovsko v kraji Královéhradeckém. Okolní průmyslovou zónu tohoto komerčního pozemku tvoří výrobní a skladové haly. Dle územního plánu se jedná o plochy výroby a skladování, průmyslová výroba a sklady – lehký průmysl. Pozemek nabízí novému vlastníku velmi zajímavou investici. Přidanou hodnoto... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku, 1738 m², Rudná
Prodej komerčního pozemku, 1738 m², Rudná
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dovolujeme si vám nabídnout soubor pozemků o celkové výměře 1738 m2 v Rudné, v těsné blízkosti sjezdu na pátém km dálnice D5. Pro tyto pozemky je vydané platné územní rozhodnutí na výstavbu prodejny se skladem a kancelářské prostory se zastavitelnou plochou 448 m2 a zpevněných ploch o výměře 319 m2, o dvou podlažích a max. výšce ploché střechy 10 m. V pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 990 000
 Kč
Prodej pozemek Komerční
Prodej pozemek Komerční
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji pozemkovou parcelu o celkové výměře 13.846 m2, která je případně vhodná i k výstavbě FVE. Nachází se v blízkosti pozemní komunikace D35. Jedná se o zemědělsky využitelnou plochu, vedenou v katastru nemovitostí jako orná půda. Zároveň dle územního plánu a vyjádření magistrátu města Pardubice se jedná z větší části o pozemek, který se nachází v zastavitelném území v ploše DX – dopravní infrastruktura se specifickým využitím. Jedná se o plochy využívané pro původní, především krajinné funkce, a dopravní stavba řešená stavebně a konstrukčně tak, aby byly minimalizovány střety s krajinnými hodnotami. Přípustným využitím hlavním jsou - plochy přírodní krajinné zeleně NP - plochy smíšené krajinné NSzp - plochy zemědělské NZ - vodní plochy a toky W - plochy dopravní infrastruktury silniční – komunikace řešené stavebně a konstrukčně tak, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
50
 Kč
prodej stavebního pozemku 1.106 m2, ul. Za dálnicí, Praha 5
prodej stavebního pozemku 1.106 m2, ul. Za dálnicí, Praha 5
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
vč 21% DPH, právního servisu a odměny RK, Nabízíme soubor 4 pozemků o celkové výměře 1.106 m² určených k výstavbě, na lukrativním místě plném zeleně a s minimální okolní zástavbou v ulici Za dálnicí na Praze 5 – Zbraslavi, včetně dokumentace ke stavebnímu povolení dvou rodinných domů. Pozemky jsou v územním plánu vedené jako SV - všeobecně smíšené, hlavní využití: plochy pro umístění polyfunkčních staveb nebo kombinaci monofunkčních staveb pro bydlení, obchod, administrativu, kulturu, veřejné vybavení, sport a služby. Odbor územního rozvoje Hlavního města Prahy vydal kladné vyjádření k dokumentaci ke stavebnímu povolení pro výstavbu dvou rodinných domů se zastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 451 700
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1.787 m2, Hovorany
Prodej stavebního pozemku 1.787 m2, Hovorany
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej stavebního pozemku v centru vinařské obce Hovorany. Pozemek má celkovou výměru 1.787 m2, uliční šíře cca 23 m, celková dálka cca 103 m. Pozemky parc. č. 45, 46 a 1447/6 v katastrálním území Hovorany leží v zastavěném území, ve stávající ploše SV plochy smíšené obytné venkovské, a dle platné územně plánovací informace je lze využít k rodinnému bydlení se souvisejícím vybavením, pro ubytování a stravování, či pro drobnou výrobu a výrobní služby včetně např. vinařství - vše s ohledem na charakter a výšku okolní zástavby. Pozemek je rovinatý a velmi mírně svažitý. Nachází se na něm několik původních budov, kdy materiál z nich (převážně pálené cihly) lze dále využít k další výstavbě. Veškeré inženýrské sítě se nachází na pozemku, resp. na hranici pozemku. Velkou výhodou nabí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 640 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku v Podlažicích
Prodej komerčního pozemku v Podlažicích
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pozemek ke komerčnímu využití v Podlažicích u Chrasti. Pozemek stojí na atraktivním místě u frekventované silnice, sítě se nacházejí na hranici pozemku. Na pozemku stojí rozlehlá stodola, určená k rekonstrukci, kterou je možné využít k podnikán... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu 175 m², pozemek 1 183 m²
Prodej rodinného domu 175 m², pozemek 1 183 m²
Prodej útulného rodinného domu s velkou zahradou, Těnovice Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s částečným podsklepením a garáží v obci Těnovice v okrese Plzeň-jih. Dům je situovaný na pozemcích o celkové rozloze 1183 m2, které tvoří prostorná zahrada. Popis nemovitosti: - Dvoupodlažní dispozice - Obytná plocha cca 175 m2 - 5 pokojů, 2 koupelny, 2x WC - V přízemí koupelna a WC po rekonstrukci - Částečné podsklepení se sklepními komorami - Garáž pro 1 auto, dílna - Plynový kotel + kotel na tuhá paliva - Napojení na obecní vodovod - Dvě užitkové zahrady se studnou a septik ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Prodej stavebního pozemku 13880m2 pro komerční výstavbu ve městě Dobruška
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , K prodeji nabízíme rovinný pozemek na velmi frekventované komunikaci - 13388 m2, v komerční zóně města Dobrušky, okres Rychnov nad Kněžnou. Pozemek je přístupný jak z hlavní průjezdné komunikace městem, tak přes kruhový objezd z druhé strany pozemku. Vše po veřejných asfaltových komunikacích. 13000 m2 pozemku je v Územním plánu zařazeno do území OM - Občanské vybavení ko... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku Bzenec 314 m2
Prodej komerčního pozemku Bzenec 314 m2
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodáme pozemek p.č. 1684/10 pro k.ú. Bzenec dle územního plánu k průmysl. využití. Celková cena 125600 Kč.
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Pozemky Staré Město pod Sněžníkem
Pozemky Staré Město pod Sněžníkem
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemky v katastrálním území Staré Město pod Sněžníkem o celkové výměře cca 30000 m2. V současné době jsou pozemky v zastavěném území s funkčním využitím VD – plochy výroby, manipulační plochy, kde hlavní využití plochy je stanoveno pro výrobu, sklady, manipulační plochy, odstavné plochy, dopravní a technickou infrastrukturu sloužící základní funkci včetně nezbytné ochranné zelně. Přípustné využití umožňuje administrativní a správní budovy, objekty stravování souvisejí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 1036 m², Slatinky
Prodej pozemku k bydlení, 1036 m², Slatinky
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
!NOVÁ CENA! Nabízíme k prodeji stavební pozemek v katastrálním území Slatinky, okres Prostějov, Olomoucký kraj. Pozemek má rozlohu 1036 m², je obdélníkového tvaru se šířkou cca 25 m a délkou cca 41 m. Inženýrské sítě jsou přivedeny na hranici pozemku. Dle územního plánu je pozemek klasifikován jako plocha pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 199 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2433 m², Velká Hleďsebe
Prodej pozemku k bydlení, 2433 m², Velká Hleďsebe
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodej dvou prémiových parcel o celkové výměře 2433 m² v atraktivní a klidné části obce Velká Hleďsebe u Mariánských Lázní. Obě parcely jsou dle platného územního plánu zařazeny do kategorie BV, což znamená, že jsou určeny pro nízkopodlažní bydlení v domech vesnického charakteru (až dvě nadzemní podlaží s možností využití podkroví). Tento typ zástavby nabízí ideální podmínky pro rodinné domy a navíc umožňuje doplňkové využití pro maloobchod, služby, veřejné stravov... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 200 000
 Kč
Prodej pozemek Komerční
Prodej pozemek Komerční
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej pozemku s rozestavěnou stavbou v centru Mariánských Lázní. V místě bývalé prodejny Baťa, na pozemku o rozloze 338 m2 jsou vybudovány základy stavby, na kterou je již vydáno stavební povolení. Stavební povolení je vydáno na stavbu zdravotnického zaříz... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 000 000
 Kč
Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej komerční Ubytování, 450㎡
Prodej komerční Ubytování, 450㎡
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte skvělou investiční příležitost? Právě jste ji našli! Nabízíme vám prostorný dům o zastavěné ploše cca 380 m², který skrývá neuvěřitelný potenciál v možnostech využití. Je vhodný například pro výstavbu bytů, rodinného bydlení s podnikáním, menší výrobu, ubytovnu , auto/pneuservis, skladování, restauraci či hospodu s ubytování a další jiné. V neposlední řadě je objekt vhodný také například pro stavební firmy (ubytování pro zaměstnance a skladovací prostory pro materiál). K domu náleží pozemek o výměře přibližně 215 m², jenž může sloužit jako parkovací plocha pro obyvatele i jejich návštěvy. Dům je z jedné části jednopatrový (dříve obývaný), v druhé části se nachází prostorná půda a třetí část tvoří původní sál. Užitná plocha domu nyní činí cca 450m2 a lze ji pomocí úpravy půdy a sálu zvýšit o cca 250m2, čímž by celkový prostor narostl na velmi zajímavých 700 m². Dům je částečně podsklepen. Co víc, projekt na přestavbu pro 8-10 bytových jednotek je již předpřipraven — investice s... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej komerční Restaurace, 450㎡
Prodej komerční Restaurace, 450㎡
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte skvělou investiční příležitost? Právě jste ji našli! Nabízíme vám prostorný dům o zastavěné ploše cca 380 m², který skrývá neuvěřitelný potenciál v možnostech využití. Je vhodný například pro výstavbu bytů, rodinného bydlení s podnikáním, menší výrobu, ubytovnu , auto/pneuservis, skladování, restauraci či hospodu s ubytování a další jiné. V neposlední řadě je objekt vhodný také například pro stavební firmy (ubytování pro zaměstnance a skladovací prostory pro materiál). K domu náleží pozemek o výměře přibližně 215 m², jenž může sloužit jako parkovací plocha pro obyvatele i jejich návštěvy. Dům je z jedné části jednopatrový (dříve obývaný), v druhé části se nachází prostorná půda a třetí část tvoří původní sál. Užitná plocha domu nyní činí cca 450m2 a lze ji pomocí úpravy půdy a sálu zvýšit o cca 250m2, čímž by celkový prostor narostl na velmi zajímavých 700 m². Dům je částečně podsklepen. Co víc, projekt na přestavbu pro 8-10 bytových jednotek je již předpřipraven — investice s... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej komerční Sklady, 450㎡
Prodej komerční Sklady, 450㎡
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte skvělou investiční příležitost? Právě jste ji našli! Nabízíme vám prostorný dům o zastavěné ploše cca 380 m², který skrývá neuvěřitelný potenciál v možnostech využití. Je vhodný například pro výstavbu bytů, rodinného bydlení s podnikáním, menší výrobu, ubytovnu , auto/pneuservis, skladování, restauraci či hospodu s ubytování a další jiné. V neposlední řadě je objekt vhodný také například pro stavební firmy (ubytování pro zaměstnance a skladovací prostory pro materiál). K domu náleží pozemek o výměře přibližně 215 m², jenž může sloužit jako parkovací plocha pro obyvatele i jejich návštěvy. Dům je z jedné části jednopatrový (dříve obývaný), v druhé části se nachází prostorná půda a třetí část tvoří původní sál. Užitná plocha domu nyní činí cca 450m2 a lze ji pomocí úpravy půdy a sálu zvýšit o cca 250m2, čímž by celkový prostor narostl na velmi zajímavých 700 m². Dům je částečně podsklepen. Co víc, projekt na přestavbu pro 8-10 bytových jednotek je již předpřipraven — investice s... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej penzionu v Nedakonicích
Prodej penzionu v Nedakonicích
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej komerčního objektu v Nedakonicích (okr. Uherské Hradiště). Objekt je kombinací prostoru pro gastronomické služby (restaurace s pivnicí) a ubytovacího zařízení. Nachází se v centru obce s dopravním spojením na Uherské Hradiště, Staré Město i Kunovice. Celá nemovitost byla budována cca od r. 2005 do r. 2014, kdy probíhala jeho výstavba a rozšíření o ubytovací kapacity. Vstup do objektu je přes betonový plot s brankou a automatickou bránou pro vjezd (a parkování) pro osobní automobily. Po vstupu do budovy je větší zádveří s technickou místností a schodištěm do 2.NP. Ze zádveří se vstupuje do velkého prostoru, který je v současné době přizpůsoben pro restauraci/pivnici (180 m²). K sálu jsou dispozici toalety pro pány, dámy i invalidy. V zadní části 1.NP objektu se nachází technické zázemí a prostory kuchyně. Kuchyně má k dispozici 2 sklady a šatnu s koupelnou pro personál. Vytápění 1.NP budovy je řešeno ústředním plynovým kotlem, podlahovým topením... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej komerční Obchodní prostory, 450㎡
Prodej komerční Obchodní prostory, 450㎡
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáte skvělou investiční příležitost? Právě jste ji našli! Nabízíme vám prostorný dům o zastavěné ploše cca 380 m², který skrývá neuvěřitelný potenciál v možnostech využití. Je vhodný například pro výstavbu bytů, rodinného bydlení s podnikáním, menší výrobu, ubytovnu , auto/pneuservis, skladování, restauraci či hospodu s ubytování a další jiné. V neposlední řadě je objekt vhodný také například pro stavební firmy (ubytování pro zaměstnance a skladovací prostory pro materiál). K domu náleží pozemek o výměře přibližně 215 m², jenž může sloužit jako parkovací plocha pro obyvatele i jejich návštěvy. Dům je z jedné části jednopatrový (dříve obývaný), v druhé části se nachází prostorná půda a třetí část tvoří původní sál. Užitná plocha domu nyní činí cca 450m2 a lze ji pomocí úpravy půdy a sálu zvýšit o cca 250m2, čímž by celkový prostor narostl na velmi zajímavých 700 m². Dům je částečně podsklepen. Co víc, projekt na přestavbu pro 8-10 bytových jednotek je již předpřipraven — investice s... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej komerčního pozemku, 4855 m², Sokolov
Prodej komerčního pozemku, 4855 m², Sokolov
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme vám jedinečnou příležitost k vlastnictví komerčního pozemku o rozloze 4855 m² na strategické lokalitě v Sokolově. Tento pozemek se nachází hned na kraji města a je snadno přístupný z dálnice D6, což ho činí ideálním pro řadu komerčních aktivit. Pozemek je situován vedle již fungujících obchodů, včetně čerpací stanice, myčky a nákupního centra, což mu již nyní zaručuje velké množství potenciálních zákazníků. Ať už plánujete postavit lehký průmysl, opravny, dílny, sklady, služby, stavebnictví nebo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 290 000
 Kč
Prodej 2 pozemků vhodných pro komerční výstavbu, 6 821 m2 -
Prodej 2 pozemků vhodných pro komerční výstavbu, 6 821 m2 -
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00086 Hledáte ideální místo pro rozvoj svého podnikání? Máme pro vás jedinečnou příležitost! Exkluzivně vám nabízíme k prodeji dva pozemky o celkové ploše 6821 metrů čtverečných, které jsou ideální pro výstavbu komerčních objektů. Tyto pozemky se nacházejí přímo na hlavním silničním tahu silnice č. 38 mezi Mladou Boleslaví a Českou Lípou, přímo u sjezdu na Bělou pod Bezdězem. Hlavní přednosti pozemků: Strategická poloha: Pozemky leží na frekventované komunikaci, což zajišťuje vynikající dostupnost a viditelnost. Možnost výstavby komerčních objektů: Ideální pro logistické centrum s halou, výrobní halu pro firmy, stavebniny a další komerční využití. Rozsáhlá plocha: Celková plocha 682... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000 000
 Kč
Prodej pozemky - zahrada s možností výstavby, 836 m2 - Lecho
Prodej pozemky - zahrada s možností výstavby, 836 m2 - Lecho
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. AK010924 V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi pozemku o celkové výměře 836 m2 v obci Lechovice. Pozemek obdélníkového tvaru je umístěn v klidné části obce v blízkosti okolní zeleně a je vhodný dle územního rozhodnutí k výstavbě rodinného domu. Svým rozložením ( průměrná šíře pozemku je 15,5 m2, průměrná délka je 54 m) poskytne novému majiteli dostatek prostoru nejenom k realizaci vysněného bydlení, ale i k vyt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 469 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku 448 m2
Prodej komerčního pozemku 448 m2
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám pozemek v bezprostřední blízkosti zoologické zahrady v Ústí nad Labem. Inženýrské sítě jsou na kraji pozemku. Přístup je možný přes pozemky ve vlastnictví města. Podle územního plánu je zde možnost výstavby: Administrativní a správní budovy,... (více v detailu)
Ústecký kraj
130 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty