Pronájem 3+1 v centru Jablonce nad Nisou, Podhorská

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu 3+kk v centru Jablonce nad Nisou. Byt se nachází ve 3. patře v domě na adrese Podhorská vedle Eurocentra. K dispo... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 3+kk
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Od 1.11. nabízím pronájem bytu 3+kk v Opavě. Nájem 11 000Kč + služby + 2 měsíční kauce.
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Jablonci nad Nisou, ul. Podhorská
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk o výměře 86 m², v Jablonci nad Nisou ul. Podhorská, který se nachází ve 2. patře cihlového domu. Byt je určen k vlastní realizaci, což vám poskytuje možnost přizpůsobit si ho podle vlastních představ a potřeb. Díky své dispozici a velikosti je ideální volbou pro větší rodinu. K domu náleží společná zahrada, kterou můžete využívat k relaxaci, jedn... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 ve Vrbně pod Pradědem, ul. Husova 490. Byt s balkonem o rozloze 75 m2 je umístěný v 5.NP s výtahem. M... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 Vrchlabí
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu 3+1 s lodžií v panelovém domě, cena 17.000,- be... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 101 m², Jablonec nad Nisou, ul. Mánesova
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 100 m² v cihlovém domě, který se nachází v samém centru Jablonce nad Nisou. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží a zajišťuje tak klidné bydlení s výhledem na okolní zástavbu. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování či úpravy podle vlastních představ. Jedinečnou výhodou této nabídky je blízkost vyhlášené jablonecké přeh... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1 Rožnovská, Frenštát pod Radhoštěm
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+ energie, + kauce, + provize RK , Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně pronájem bytu v o velikosti 1+1 ve Frenštátě pod Radhoštěm, na ulici Rožnovská. Byt má výměru 38 m² a nachází se v 2. NP. cihlového domu. Skládá se ze dvou místností, chodby a koupelny. V prostorné kuchyni je kuchyňská je linka s kombinovaným sporákem, dále koupelna s van... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru v centru Teplic
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem nebytového prostoru na nejnavštěvovanější ulici v Teplicích, Masarykova tř. – Trnovany. Nebytový prostor je v přízemí o celkové ploše cca 200 m2. V minulosti 15 let provozován jako bazar. Nájemce ukončil smlouvu z důvodu nákupu vlastní nemovitosti. Prostor nemusí být využíván stejným způsobem, nyní je možné využití jako prodejny, fitness, call centra, výrobních nebo skladových prostor aj. Popis: vstupní chodba vybavena prosklenými vitrínami a regály kancelář ... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Praha 2 Vinohrady Lužická 78 m2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 78 m² Praha 2 Vinohrady Lužická. Neprůchozí pokoje. Možné spolubydlení. 3. patro bez výtahu. Okna jsou nad stromy, tedy světlý byt. Dva pokoje mají okna do zahrady, jeden pokoj do ulice. Okno na větrání v koupelně s vanou a pračkou. Okno na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
pronájem 2+1 , 3+1
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, hledám pronájem bytu 2+1 větší nebo 3+1 s balkoném , nejlépe s vanou, nevybavený, např skříně uvítáme, jinak nábytek veškerý máme. Ráda bych dlouhodobé bydlení pro mě a mojí dceru 9 let. Rádi b... (více v detailu)
Pardubický kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 ve Dvoře Králové nad Labem
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 ve Dvoře Králové v panelovém domě,od 1.12.2024,1 patro,dům kompletně zateplen.Byt má 65 m2,balkon,sklepní kóje,v létě udělaná nová plastová okna.V bytě kuchyňská linka,diges... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
Promajmu nový nízkoenergetický byt 2+1 v Jablonci nad Nisou
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Promajmu nový nízkoenergetický byt 2+1 v Jablonci nad Nisou, 56m2 + 12m2 zastřesený balkon, jedná se zděný dům v klidné části Jablonce nad Nisou. Zkoulaudován v roce 12/2021. Skládá se z obývací místnosti s kuchyňským koutem, pokoje, vstupní chodby, koupelny s WC a balkonu a společné vstupní chodby. Přednost dám... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 200
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Praha 2 Vinohrady Lužická 78 m2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
+popl. 500, , Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 78 m² Praha 2 Vinohrady Lužická. Neprůchozí pokoje. Možné spolubydlení. 3. patro bez výtahu. Okna jsou nad stromy, tedy světlý byt. Dva pokoje mají okna do zahrady, jeden pokoj do ulice. Okno na větrání v koupelně s vanou a pra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem bytu 3+KK, 72 m2, Nymburk
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+KK o výměře 72 m², v Nymburce. Byt disponuje útulným balkonem a prostornou lodžií, ideálními pro relaxaci a užívání si slunečných dnů. Interiér bytu je světlý a vzdušný, s dobře navrženým uspořádáním jednotlivých místností. Prostorná chodba má vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. V blízko... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Hledám pronájem bytu 2+1,3+kk, 3+1
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledám pronájem bytu 2+1,3+kk, 3+1 v Brně pro 2 osoby, předem děkuji za nabídky, nastěhování pokud možno ihned
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu Hostivice
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem bytů v Hostivici 3+kk hledám pro dceru
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu_ Český Těšín, ulice Nádražní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+1. Byt o velikosti 36 m2 se nachází v 5.NP domu, bez výtahu. Byt je tvořen vstupní chodbou, kuchyní a samostatným pokojem. Ze vstupní chodby se dostane do koupelny, která je vybavena rohovou vanou a toaletou. Mezi vybavení bytu patří kuchyňská linka s kombinovaným. Součástí vybavení je také menší jídelní stůl s dvěma židle... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 700
 Kč
Pronájem velkého bytu 1+1 ulice Karlova 87 m2, zařízený, par
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem velkého bytu 1+1 ulice Karlova 87 m2, zařízený, parkování na parkovišti majitele ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Pronájem byt 1+1, 33㎡
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme na pronájem prostorný byt 1+1, 33 m2 po kompletní rekonstrukci v centru Zlína, na ulici Dlouhá. Byt se nachází ve 2. patře domu s výtahem a náleží k němu komora v mezipatře. V bytě je vybavená kuchyňská linka a pračka. Náj... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
pronájem ubytovacích prostor
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
, Pronájem bytu 1+kk v Malešovicích Hledáte pohodlné a prostorné bydlení pro 4 až 6 osob? Máme pro vás ideální řešení v Malešovicích! Popis bytu: Dispozice:1+kk Kapacita: 4 - 6 osob Pokoj má vlastní sociální zařízení Společná, plně vybavená kuchyně Byt je ideální pro  skupiny přátel nebo kolegy, kteří hledají komfortní a praktick... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m2 - Opava - Vávrovice, ev.č. 00485
Ev.č. 00485 Hledáte prostorný byt k pronájmu? Chcete bydlet v novém? Tato nabídka je pro Vás ideální. Nabízíme Vám prostorný a moderně zrekonstruovaný byt 3+kk k pronájmu v klidné lokalitě Opavy - Vávrovicích. Byt se nachází v cihlové budově ve 2. NP na ulici Jantarová. Disponuje užitnou plochou 75 m2 a skládá se z obývacího pokoje spojeného s kuchyní... (více v detailu)
15 500
 Kč
Pronájem 3+1 České Budějovice, Žižkova tř. u Senovážného nám
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt poblíž Senovážného náměstí - centrum. Pronájem prostorného 102 m2 bytu v blízkosti centra krajského města ve třetím patře zděného domu s orientací na jihozápad. Slunný byt s prostornou kuchyní s jídelnou, linka s kombinovaným sporákem. Velká koupelna s vanou a WC, vytápění ústře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, bez kauce
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 1+kk v Litoměřicích. V bytě základní vybavení, postele, skříň, kuchyňská linka, mikrovlnka , lednice, vařič na PB, varná konvice. Cena pronájmu je 12.000,- Kč ... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Hledam pronájem bytu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Jsme čtyřlena rodina dva pracující a dvě větší děti . Akutně hledáme pronájem bytu min.2+1 Hranice a blízké okolí. Prosím velmi spěchá Kdyby měl někdo jako... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 ve Zlíně
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmu částečně vybavený byt 3+1 v prvním patře téměř v centru Zlína - pro studenty nebo rodinu. Tři samostatné pokoje, kuchyň, koupelna, WC a spíž. V chodbe vestavěné skříně. K dispozici parkovací stání u domu. K d... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+kk na ulici Wolfova - po rekonstrukci
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk v 1. patře rodinného domu na ulici Wolfova - v blízkosti Technologického parku. Byt je po kompletní rekonstrukci - nové podlahy, kuchyně, velká prostorná k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty