Fluke 1507

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Fluke 1507, novy nepouzity viz foto. Merak izolacniho stavu. Mer... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč

Podobné inzeráty

Fluke 1507
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Fluke 1507, novy nepouzity viz foto. Merak izolacniho stavu. Mer... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 000
 Kč
Fluke 1508 (1507) měřič izolačního odporu
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Jedná se o originál Fluke výrobek pro čínský trh. Je to stejný produkt jako 1507, na internetu se dá stáhnout CZ manual. Součástí originál šňůry Fluke TL75 a son... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Trouba Orava
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám troubu značky Orava. Trouba je nová nikdy nepoužitá a plně funkční. Je to trouba s grilem a dvěma plotynkama. Trouba má v sobě i otočný motorek ke grilování třeba kuřete. Bohužel k ní nemám krabici ani... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Hudební CD, Enya, Roxette, Rainbow, Britney S. a jiné
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Různá hudební CD, pěkný stav Jmenovitě: - Roxette / Don't Bore Us, Get to the Chorus! - Britney Spears / Baby One More Time - Les Misérables / Highlights From The Motion Picture Soundtrack (film 2012) - Free Fac... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Přezouvací kruh
Prodám přezouvací kruh, pomocník na odražení patky pneumatiky, a zezutí pneu pomocí páky. Součástí jsou 2 kruhy (menší a větší průměr) pro zadní a přední kola velikostí 16" až... (více v detailu)
1 200
 Kč
V SRDCI MOŘE 4K+2D+3D (FAC #40, steelbook, CZ dabing)
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
FAC # 40 V SRDCI MOŘE (4K UHD + 2D Blu-ray + 3D Blu-ray) UHD disk původně nebyl součástí edice, je do steelbooku vložen dodatečně - viz foto. Zásilkovna / Ba... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 400
 Kč
Xbox One S 1TB 4K HDR + dva ovladače a hry
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám herní konzoli Xbox One S úložiště 1TB zobrazující 4K HDR s příslušenstvím a hrami. Součástí prodeje je konzole Xbox 1TB, dva ovladače bílý na baterie a červený bez, veškeré kabely a hry viz foto. Hry jsou super jako legendární GTA, ak... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
Hlavní brzdový válec 19 na Škoda 105/120/125
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím nepoužitý hlavní brzdový válec na Škoda 105/120/125 vi... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500
 Kč
Vana s panelem 160x75
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám novou vanu zakoupenou 31.8.2024 včetně dokladu. Vana je v záruce. Vanu nakonec nevyužiji. Vana je dlouhá 160cm a široká 75 cm. Bližší rozměry viz foto. Vana je symetrická z obou stran ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Bluray filmy
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Blu-ray filmy viz foto. CZ podpora! Cena 100 Kč/ks Centrální Inteligence Evil Zlo mezi námi Cobain - dokument Já Frankenstein 3D Velký Gatsby Deepwater horizon moře v plamenech Válka o... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Prodám anodu včetně těsnění 21x300mm M8
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám hořčíkovou anodu do bojleru o rozměrech 21x300 mm závit M8 , součástí anody je těsnění z potra... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Aku křovinořez
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Z důvodu nevyužití prodám nový, nepoužitý aku křovinořez. Součástí balení jsou i dva akumulátory, nabíječka a veškeré příslušenství viz.... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800
 Kč
Hello Kitty pěnové obrázky na zeď
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám moc hezké originál zabalené, nepoužité pěnové obrázky na zeď s motivem Hello Kitty (viz. foto). Původní cena 284,- Kč. Nyní prodávám za 30,- Kč. V balení je celkem 10 kusů pěnových obrázků. Dají se přilepit na zeď pomocí oboustran... (více v detailu)
Ústecký kraj
30
 Kč
Měřící přístroj Benning IT 120B
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám velmi málo používaný měřák Benning IT 120B. BENNING IT 120 B jsou multifunkční zkoušečky instalací. Jsou vhodné pro plnohodnotné zkoušky a účelné hledání závad el. zařízení v souladu s normami DIN VDE 0100 a IEC 60364. Obsahuje: - Zkoušečka s brašnou a popruhem - Spínací zkušební hrot - Měřící kabel s vidlicí - Univerzální měřící kabel, 3 ks o délce 1,5 m (není na fotografii, ale je součástí dodávky včetně 3 hrotů a 3 krokosvorek) - Software BENNING PC-Win IT 120 B - Kabel USB a RS 232 K tomu navíc zemnící sada (3 kabely a 2 zemní hroty s brašnou), viz foto BENNING IT 120 B - technické vlastnosti:měření spojů ochranných vodičů a míst pro vyrovnání potenciálů zkušebním proudem měření izolačního odporu zkušebním napětím měření impedance vedení a smyčky s výpočtem zkratového proudu kompletní zkoušky proudových chráničů (RCD) měření dotykového napětí (bez odpojení), vybavovacího času a vybavovacího proudu (rampová zkouška) proudových chráničů (RCD) zkouška sledu fází ve tří... (více v detailu)
Karlovarský kraj
17 000
 Kč
Prodám originální gramofonové desky, [c].
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám originální gramofonové desky (SP), v originálních obalech. Seznam: 1) ■ PRODÁNO ■ KAREL GOTT - HEJ PÁNI KONŠELÉ + KDYŽ JSEM JÁ BYL TENKRÁT KLUK 2) TANJA - NAD HLAVOU LÉTÁ ROKENROL + PÁR PŘÁNÍ 3) BAY CITY ROLLERS - LOVE ME LIKE I LOVE YOU 4) SILVER CONVENTION - GET UP AND BOOGIE 5) BZN - DJA DJA 6) F. RINGO ČECH A SPOL. - ZAZPÍVÁM SI RATATA + LÁSKO MÁ 7) ■ PRODÁNO ■ PETRA JANŮ - SBOHEM VŠEM ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Dron DJI Mini 2 Fly more combo
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám použitý, málo létáný dron DJI Mini 2 - Fly more combo. Vše součástí viz foto.
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Zatravňovací dlažba 50x50x6,2 cm - 54 ks = 13,5 m2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nepoužité zatravňovací dlaždice, možno použít na parkovací místo. Jsou nepoužité, v zemi nikdy nebyly. Nakonec nevyužiji. Zatravňovací dlaždice Profi Garden 50 x 50 x 6,2 cm od značky GT jsou vyrobeny z vysokopevnostního PE a jsou vhodné na zahrady, lesní cesty, parkoviště, či před vstupy do komerčních objektů. Při správném podloží mají nosnost až 400 t/m2. Jsou tedy vhodné pro osobní i nákladní automobily. Zatravňovací tvárnice mají zesílené stěny a důmyslný systém otvorů ve stěnách, který umožňuje prorůstání kořenového systému v horizontálním směru a tím zajišťuje vysokou homogennost celku. Díky zámkovému systému j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Braun Silk Expert Pro 5
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zánovní IPL epilátor Braun Silk Expert Pro 5. Použitý párkrát (nesedl fototyp), pak akorát ležel ve skříni. Součástí prodeje je: - IPL epilátor - dvě hlavice (úzká a široká) - praktické pouzdro na zip - nepoužitý odstraňovač chloupků Face Mini FS1000 Vše viz foto. https://www.braun.cz/cs-cz/female-hair-removal/silk-expert-pro-ipl/silk-expert-pro-5/silk-expert-pro-5-pl5154 https://www.braun.cz/cs-cz/f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Huawei Watch GT 4
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám hodinky Huawei Watch GT 4 kupované v Datartu koncem srpna 2024, tj. bez necelých dvou měsíců plná dvouletá záruka, faktura k dispozici. Jsou jako nové, opečovávané, opravdu ve stavu nového kusu - viz foto. Neprodával bych je, ale dostal jsem teď narozeninový dárek v podobě modelu GT5. Prošly mi rukama i předešlé modely GT2 a GT3, ale tahle generace GT4 je výrazně lepší, zejména v přesnosti a stabilnosti GPS (opro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 190
 Kč
Huawei Watch GT 4
Před 5 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám hodinky Huawei Watch GT 4 kupované v Datartu koncem srpna 2024, tj. bez necelých dvou měsíců plná dvouletá záruka, faktura k dispozici. Jsou jako nové, opečovávané, opravdu ve stavu nového kusu - viz foto. Neprodával bych je, ale dostal jsem teď narozeninový dárek v podobě modelu GT5. Prošly mi rukama i předešlé modely GT2 a GT3, ale tahle generace GT4 je výrazně lepší, ze... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 190
 Kč
Obývací stěna ROYAL
Obývací stěna ROYAL v provedení bílá/černá. Vhodná do menších bytů, kde oceníte dostatek úložného prostoru. Obývací stěna působí elegantním a vzdušným dojmem. Součástí stěny jsou dva TV stolky (lze oddělit), závěsná vit... (více v detailu)
6 175
 Kč
Ketodiet balíček
Před 8 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám jako celý set. Celý set balení lze užívat od 1. kroku diety. Já již nevyužiji. Expirace viz foto. V případě zájmu ráda doplním foto nebo informaci. Velká ba... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 300
 Kč
Kompletni chladicova stena - Audi A6 4G/C7
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kompletní neposkozenou chladicovou stenu z nize uvedeneho vozidla. Vse plne funkcni, v dobrem stavu. Soucasti chladice, sahary, predni vyztuha, zamek kapoty, atd… viz foto. Pochazi z vozidla Audi A6 C7/4G, avant, rok 2013, 3.0 TDI 150 KW, 4x4. Mam i dalsi dily z tohoto vozidla. Vsechny inzerovane dily maji legalni puvod, ktery garantuji!!! Telefonni cislo u inzeratu je smyslene. V pripade zajm... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
PIONEER XDJ - XZ
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nebudu zde psát nesmysli ve stylu, hrála na něm babička maximálně v obýváku, takže jsem první majitel a hrál jsem na něm aktivně přibližně 4x do měsíce různé akce kluby, (střízlivý DJ!!!!), soukromé firemní eventy (akce bez divokých lidi a na klid) a občas nějaká ta svatba …. celá konzole je v top stavu, neni problém přijet vyzkoušet!!! Důvodem prodeje přechod na novější techniku Ja jsem s tímto systémem na 98.9% spokojený, ale je čas na změnu!!!! Vše důležité níže……. 4-kanálovový all-in-one systém s profesionálním rozložením ovládacích prvků. Díky 14 profesionálním Beat FX, 6 Sound Color FX v kombinaci se 16 barevně podsvícenými padmi ponúka obrovské možnosti při tvorbě a ži... (více v detailu)
Liberecký kraj
54 000
 Kč
Prodám NOVÉ Profesionálni termokamery - nepoužité
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové nepoužité profesionální termokamery značky UNI-T. Konkrétně jde o kamery série K, která se oproti serií B vyznačují: • Vysokou přesností měření • Zobrazování teploty na desetinná čísla • Frekvence zobrazování 25 obrázků za sekundu • Vlastním BEZPLATNÝM analyzačním programem • Zaznamenávání termosnímků i reálných snímků současně • Možnost vyměňování SD karet (některé termokamery mají vestavěnou paměti, kterou nelze rozšířit) • Dlouhá výdrž baterie až 6 hodin • Automatickou kalibrací • Odolná konstrukce • S možnost upevnit na běžné stativy s otvorem ¼ • S možností upevnění mikročočky se kterou lze sledovat i ty nejmenší detaily Certifikáty: ISO9001, RoHS, CE Součástí balení je: 1x Termokamera 1x Nabíjecí kabel 1x Manuál Eng, SK 1x 16GB SD kartu Ke každé termokameře jako dárek přidám do konce prosince: + 1x 16GB SD kartu + 1x Nabíjec... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty