2+kk

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám velmi pěkný byt v Alejni Teplice 2+kk. Byt prošel částečnou rekonstrukci zděné j... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k pronájmu byt 2+kk volný od prosince 2024. Byt je nyní v celkové rekonstrukci a bude vyba... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Prodej družstevní byt 3+1 82 m² Štětí
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dispozičně prakticky řešený družstevní byt 3+1 s neprůchozími pokoji a balkónem se nachází ve 3. patře revitalizovaného panelového domu. By... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 890 000
 Kč
Prodej družstevního bytu 3+1
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zděný byt v Náchodě lokalita Branka po částečné rekonstrukc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500 000
 Kč
TRUTNOV -luxusní BYT 45 m2 v OV Trutnov se zahradou
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
REALITKY NE❗️ Byt 2kkv OV 45 m2 se zahradou v Trutnove, k bytu je sklep, plastová okna, plovo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 36 m², Orlová, ul. Masarykova třída
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Družstevní byt o velikosti 1+1 poblíž centra Orlové. Dům prošel kompletní revitalizací, kdy byla provedena fasáda, zateplení, střecha, výtah, plastová okna, schránky, zvonky apod. Byt je po celkové rekonstrukci, kdy byla provedena rekonstrukce koupelny, bylo zde vyzděno jádro a keramické obklady, je zde nízký zděný sprchový kout. Samozřejmostí je voda v plastu. V celém bytě je plovoucí podlaha, nové dveře s obl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 450 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1/B ( 55 m2) Kosmonautů, Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 s balkonem, který se nachází v klidné a vyhledávané části města Chomutov - Zadní Vinohrady v ulici Kosmonautů Byt je udržovaný, po částečné rekonstrukci, zděná koupelna, Po dohodě lze odkoupit zánovní vyba... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 52m2, Moravská, Kroměříž
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej bytu 2+1 s lodžií, 52 m², ul. Moravská, Kroměříž Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 o velikosti 52 m², nacházející se ve vyhledávané a klidné lokalitě na ulici Moravská v Kroměříži. Byt je v původním, ale udržovaném stavu, ideální pro ty, kteří si chtějí interiér přizpůsobit podle svých představ. Byt disponuje plastovými okny, která zajišťují výbornou tepelnou izolaci. V koupelně je sprchový box. Na chodbě jsou praktické vestavěné skříně, které posky... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 099 000
 Kč
Pronajmu byt 2+KK
Před 3 dny - SBAZAR
Pronajmu zrekonstruovaný byt 2+KK v 2.patře bytového domu v ... (více v detailu)
14 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 , 73m2, Krupka
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám družstevní byt 3+1 s balkónem , 73m2. Byt se nachází v 5. patře na adrese Karla Čapka 269, Krupka. Byt je po č... (více v detailu)
Ústecký kraj
949 000
 Kč
Byt 1+1, ul. Borová, Chomutov
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v družstevním vlastnictví o dispozici 1+1 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v ulici Borová v Chomutově, která má dobrou dostupnost do města a široké škály občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete veškeré potřebné služby, obchody, restaurace a dopravní spojení. Byt je po právě dokončené komp... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 190 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 59 m² - Kamenný Přívoz
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+kk 59 m² - Kamenný Přívoz.Doporučujeme prodej prostorného, slunného, družstevního bytu v klidné části obce Kamenný Přívoz, který se nachází 4 km od Jílového u Prahy. Dobře dispozičně řešená bytová jednotka ve 2.NP z celkových 4.NP domu, která je v původním stavu, ale po částečné rekonstrukci s výměnou plastových oken a zateplení celé budovy. Při vstupu do bytu se dostáváme do chodby s úložným prostorem, samostatným WC a koupeln... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 40 m² Studentska, Havířov - Podlesí
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji Luxusní družstevní byt 2+kk o velikosti 40 m², vhodný jak k okamžitému bydlení tak jako investice ve velmi žádané klidné lokalitě, na ul. Studentská. Nechcete se o nic starat a rovnou mít nový prostorný byt, tak čtěte naší nabídku. Byt prošel celkovou rekonstrukci - nové omítky, el.v mědi,nová voda, plovoucí podlahy, podhledy s led osvětlením, nové dveře a zárubně, prostorný sprchový kout a závěsné WC. Bytová jednotka se nachází v 10 NP z 13 NP. V domě po celkové revitalizaci. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s moderním kuchyňský koutem kde je vkusně zabudovaná kvalitní lakovaná kuchyňská linka vyrobená na míru s led podsvícením, myčkou a horkovzdušnou troubou, Mikrovlnkou, moderní digestoř a indukční deskou a zabudovanou vše v ceně byt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 situovaného na třídě Budovatelů v Mostě. Bytová jednotka, která se nachází v přízemí cihlového domu, prošla částečnou úpravou interiéru. V pokojích jsou renovované původní parkety, zděné bytové jádro je z části obloženo keramickými obklady a keramickou dlažbou. V kuchyni je nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem. Dům, ve kterém se b... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Pronájem bytu 2+ kk s terasou
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2+kk, v obci Perná u Mikulova s terasou a parkováním na soukromém pozemku. Byt má samostatnou ložnici , koupelnu, šatnu a tech.místnost, k bytu navazuje vinný sklep který v létě klimatizuje celý byt Jedná se o 45m2 k bydlení + ostatní plochy.Zastřešená terasa s rozl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 53 m² - Česká Lípa
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji středový byt 2+1 se zasklenou lodžií v osobním vlastnictví v České Lípě, ul. Pražská. Světlý prosluněný byt o podlahové ploše 52,7 m2 disponuje praktickou komorou a nachází se ve 3. patře osmipodlažního zrevitalizovaného panelového domu s výtahem. Byt má plastová okna, zděné jádro, štuky, malby, komplet zrekonstruovanou koupelnu se sprchovým koutem, novou kuchyňskou linku, nové rozvody vody a odpadu. Jedná se o čistý a udržovaný byt ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 40 m², Vsetín, ul. Zahradní
Před 2 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 1+1 v centru Vsetína. Nachází se ve 2. patře cihlového domu bez výtahu. Bytový dům prošel rekonstrukcí (natřená střecha, zateplená fasáda, plastová okna). K bytu náleží sklep, který je zahrnut v ceně nájmu. Byt je v původním, zachovalém stavu, připraven k okamžitému nastěho... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 500
 Kč
Byt 2+1 k pronájmu ve Vyškově Na Hraničkách
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2+1 ve ve Vyškově Na Hraničkách. Byt je ve zděném bytovém domě v těsné blízkosti nemocnice s pěkným výhledem. V loňském roce proběhla celková rekonstrukce bytu. Dále k bytu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
prodej bytu
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám byt 3+1 z balkonem v osobním vlastnictví po částečné rekonstrukci ve skvělé lokalitě města Rokycan, lze pom... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 980 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 53 m - Česká Lípa
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Exkluzivně nabízíme k prodeji středový byt 2+1 se zasklenou lodžií v osobním vlastnictví v České Lípě, ul. Pražská. Světlý prosluněný byt o podlahové ploše 52,7 m2 disponuje praktickou komorou a nachází se ve 3. patře osmipodlažního zrevitalizovaného panelového domu s výtahem. Byt má plastová okna, zděné jádro, štuky, malby, komplet zrekonstruovanou koupelnu se sprchovým koutem, novou kuchyňskou linku, nové rozvody vody a odpadu. Jedná se o čistý a udržovaný byt ... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Sokolovská, Sokolov
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi velmi pěkný, částečně zrekonstruovaný byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 51 m². Byt se nachází v druhém podlaží bytového domu bez výtahu, v ulici Sokolovská, Sokolov. V bytě jsou plastová okna, nová kuchyňská linka, zrenovované dřevěné podlahy, v předsíni i kuchyni je nová vinylová podlaha „click systém“, v koupelně a na toaletě je původní polozděné, obložené jádro. K bytu náleží také zděný sklep, který je umístěn v suterénu domu. Byt prošel všemi revizemi a je připraven k bezprostřednímu použ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 510 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, DV, Krupka, ul. Karla Čapka
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi družstevního bytu 1+1 situovaného v okrajové části Krupky v ulici Karla Čapka. Byt, který se nachází ve druhém patře panelového domu s novým eurovýtahem, prošel celkovou rekonstrukcí. V bytě je nová kuchyňská linka, nové plovoucí podlahy, zděné bytové jádro se zděným sprchovým koutem je obložené keramickými obklady a keramickou dlažbou. Byt j... (více v detailu)
Ústecký kraj
499 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 56 m2
Kód zakázky: 131023, Nabízíme k prodeji byt 2+1 (56, 5 m2) s balkónem v centru Pardubic (ul. Palackého třída, Zelené Předměstí). Tento byt se nachází ve 4. patře cihlového domu, který prošel částečnou rekonstrukcí (nová fasáda, vchodové dveře a zvonky, plast okna a vodovodní stoupačky a odpady v plastu). Samotný byt je v původním stavu. ... (více v detailu)
3 690 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 76 m2 - Ostrava - Poruba, Otakara Jeremiáše
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00239 Hledáte prostorný, vkusně zrekonstruovaný byt s balkonem a garáží? Preferujete bydlení v nízké zástavbě? Pak právě Vám mám to potěšení nabídnout k prodeji tento krásný 3+1 v osobním vlastnictví na ulici Otakara Jeremiáše. Nachází se v 1NP/4 domu po kompletní revitalizaci a náleží k němu garáž v suterénu domu. Nemovitost je také mimořádně vhodná jako investice k pronájmu. Byt je po kompletní, precizní rekonstrukci v tomto roce. Je velmi dobře prostorově řešený a splňuje nejnáročnější požadavky na kvalitní bydlení. Bytové jádro je v moderním obkladu, vybaveno posuvnými dveřmi, prostorným sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a toaletou. Kuchyňská linka je na míru, vybavená veškerými spotřebiči (lednice s mrazákem, varná deska, digestoř, trouba, mikrovlnka, myčka, pračka se sušičkou) a nabízí spoustu úložnéh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 ve Veselí n.Mor., 68 m2
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 s lodžií o podlahové ploše 68 m2, k bytu náleží sklep. Pokoje jsou neprůchozí. Byt je pronajímán bez vybavení, je v původním stavu s umakartovým jádrem a nachází se přízemí. Majitel p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Praha 6 - Vokovice, ul. Africká
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 2+1 s lodžií ve vyhledávané lokalitě Prahy 6 - Vokovicích, v ulici Africká. Byt se nachází v 5. patře panelového domu. Byt je v původním udržovaném stavu a je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Velkou předností je 2,7 m2 velká lodžie, která nabízí příjemný výhled do zeleně. Dům prošel rekonstrukcí vč. zateplení fasády. K bytu náleží 2 m2 velký sklep. Bezproblémové parkování před domem. Veškerá občanská vybavenost v okolí. Výborná dopravní dostupnost do centra města. Stanice metra Bořislavka, n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty