Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 6 NFC

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chytrý fitness náramek s možností placení přes NFC. Náramek je velmi zachovalý, měl jsem jej pouze na placení... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč

Podobné inzeráty

Chytrý náramek Huawei Color Band A1
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tento chytrý náramek (smartband) značky Huawei. Jedná se o původní model Color Band A1. Chtěl jsem náramek bez di... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99
 Kč
Náramek pro chytré hodinky 20mm nový
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Náramek pro chytré hodinky 20mm nový
Olomoucký kraj
40
 Kč
Xiaomi Watch 2 Pro LTE
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám chytré WearOS hodinky Xiaomi Watch 2 Pro LTE. Kupované 02/2024 v Datartu, ještě rok a půl v záruce. Doklad o koupi součástí. Jsou ve špičkovém stavu. Hodinky umožňují instalovat spous... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 490
 Kč
Chytré hodinky Xiaomi Amazfit GTR
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám levně, chytré hodinky Xiaomi Amazfit GTR. Jsou běžně používané a jeví známky používání. Aktuální stav na fotkách. Celé originální balení je včetně nabíjecího kabelu. Hodinky vydr... (více v detailu)
Pardubický kraj
690
 Kč
Náramky na hodinky Xiaomi Mi Band
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové originál náhradní fitness náramky na hodinky Xiaomi Mi Band, vel. 3 a 5, různé barvy, silikon i kovové. 1ks cena... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Chytrý náramek Huawei Color Band A1
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tento chytrý náramek (smartband) značky Huawei. Jedná se o původní model Color Band A1. Chtěl jsem náramek bez di... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99
 Kč
Fitness náramek Huawei Band 8 v záruce do 3/2026
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tento náramek, plně funkční, bez škrábanců. Drobné otisky z nošení na pásku. Zakoupeno v Alze 1.3.2024, záruka do 1.3.2026. K náramku je nabíjecí kabel a doklad, krabičku již nemám. Důvod prod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Xiaomi Smart Band 7 Pro černý
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový neotevřený fitness náramek - pro muže i ženy, s ovládáním v češtině, AMOLED displej, dotykový displej, GPS, monitoring spánku, oxymetr, hledání telefonu, ovládání přehrávače hudby v mobilu, vlastní cife... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Xiaomi Redmi 6 (čtěte popis!)
Před 4 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Preferuji osobní převzetí. Kvůli špatně zkušenosti s nevyzvednuté zásilky na dobírku posílám jen přes Zasilkovnu a jen při platbě předem na účet aspoň poštovné. Nabízím velmi zachova... (více v detailu)
Liberecký kraj
800
 Kč
hodinky Apple Watch 7 45mm cellular, nerezová ocel
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hodinky jsou grafitové. Plně funkční, v perfektním stavu, bez poškození a s mírným opotřebením. V balení Hodinky, 3x řemínek a USB-C magnetický nabíjecí kabel. Na hodinkách je ochrana folie a mam ještě další dvě nové. Chytré hodinky s ovládáním v češtině, GPS, telef... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
NOVÉ Chytré hodinky Xiaomi Watch 2 Pro LTE (4G) 46mm, 32GB
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Novinka - NOVÉ Chytré hodinky Xiaomi Watch 2 Pro LTE (4G) 46mm, 32GB interní paměť... Záruku neposkytuji... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou za 99,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). A podvodníci, dejte si "pohov"... Platí do smazání Ideálně se podívejte na internetu, jde o verzi LTE (4G) s eSIM, NFC a interní pamětí 32GB... (Existuje ještě levnější verze bez tohoto...) Přesto něco málo vlastností (popis z internetu): Klíčové vlastnosti: Skvělý výkon platformy Snapdragon W5+ Gen 1 pro hladký chod systému Wear OS by Google eSIM pro konektivitu nezávislou na telefonu Výdrž na nabití až 55 hodin Nádherný 1,43" AMOLED displej Měření tělesné kompozice Podpora volání díky mikrofonu a reproduktoru Dvoupásmová GPS pro maximální přesnost 32GB paměť pro vaši hudbu, mapy, aplikace atp. Intuitivní ovládání prostřednictvím otočné... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Jihočeský kraj
450
 Kč
Xiaomi Redmi Smart Band Pro
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam chytry naramek Xiaomi Redmi Smart Band Pro. Velmi zachovaly stav (na displayi je ochranne sklo, skrabance jsou na nem, display je bez vad), cca rok stary, vcetne veskereho prislusenstvi (nabijecka, krabice, navod). Plne funkc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 46mm
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím použité chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 46mm silver pro muže i ženy, s ovládáním v češtině, OLED displej, GPS, telefonování z hodinek přes spárovaný telefon (v dosahu Bluetooth), NFC platby skrze Google Pay, měření tepu, měření EKG, monitoring spánku, tlakoměr, krokoměr, oxymetr, barometr, hledání telefonu, přehrávač hudby v hodinkách, ovládání přehrávače hudby v mobilu ..... Stav: hodinky jsou použité, plně funkč... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
ELGIN 1923 luxusní americké náramkové / kapesní hodinky
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Velká vzácnost a rarita ve sbírkovém provedení! Ruční zakázková výroba pro náročnou klientelu! Pouzdro hodinek z leštěné nerez oceli s prosklenou zádí a starožitný, americký, hodinový strojek značky ELGIN! Nabízím velké, XXL, unikátní, starožitné, luxusní, kapesní / náramkové hodinky ELGIN 1923 o průměru pouzdra 48 mm. Americká produkce. Zakázková ruční výroba. Originální, kvalitní a spolehlivý, starožitný (více jak 100 let starý), americký, hodinový strojek značky ELGIN, původně z kapesních hodinek, byl zrestaurován hodinářským mistrem a vsazen do nového, ručně vyrobeného pouzdra z leštěné nerez oceli pro náramkové hodinky. Pouzdro má minerální sklíčka a je průhledné z obou stran, tudíž majitel se může kochat pohledem na precizní hodinový strojek. Číselník je vyroben nový z mosazi ve vysoké kvalitě a retro stylu. Nádherné, štíhlé, hodinové ručičky jsou původní, starožitné. Tyto hodinky mají nenapodobitelné kouzlo dávných časů, které žádné novodobé hodinky nemají. Hodinky byly vyrobeny... (více v detailu)
Ústecký kraj
17 000
 Kč
Xiaomi redmi 9C NFC 3/64GB
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Vše odhlášené a funkční, zachovalý stav, telefon je bez poškození, na prodej telefon + nabíjecí kabel.
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
Černý nebo kovový náramek pro Xiaomi Mi Band 8 a 9
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Původní černý náramek pro Mi Band 8. Je zacvakávací z obou stran. Za 99 korun Nebo kovový náramek s milánským tahem, který lze velmi jemně nastavit dle obvodu ruky. Také zacvakávací. Za 160 korun. Nebo oba dva za 220 korun. Preferuju zájemce o oba dva náramky. Sedí i na nový Xiaomi Mi Band 9, k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Chytrý náramek xiaomi my band 2
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Velmi málo nošený,plně funkční bez vad.Nabíječka +2 náramky,bohužel krabičku již nemáme.
Olomoucký kraj
200
 Kč
Nový chytrý náramek Amazfit Band 7 černý
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nový chytrý náramek Amazfit Band 7 černý. Náramek byl pouze vybalený a nikdy nepoužitý, nenošený. Krabička se rozbaluje nestandartně, takže je stažená gumičkou. Náramek má češtinu, aplikace určená k těmto hodinkám je ZEPP, také v češtině... Záruku neposkytuji... Nejsem ""podvodník"", předání v Plzni z ""ruky do ruky"", ale nemám problém zaslat balíkovnou za 99,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). A podvodníci, dejte si ""pohov""... Platí do smazání... Fitness náramek Amazfit Band 7 s 1,47"" HD AMOLED displejem. Dlouhá 18denní výdrž baterie. 120 sportovních režimů. 5 ATM. 24hodinové monitorování srdeční frekvence, krevního kyslíku a stresu. Sledujte kvalitu spánku a denní spánek. Otestujte 3 zdravotní metriky jedním klepnutím. Upozornění na abnormální srdeční frekvenci, krevní kyslík a stres. Výkonný operační systém Zepp s bohatým ekosystémem mini aplikací. 1,47"", velký HD AMOLED displej Ultra dlouhá 18denní vý... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Chytré hodinky Amazfit Pace A1612
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chytré hodinky Xiaomi Amazfit Pace A1612, elegantní pro běžné nošení i pro sportovní aktivity. Barevný displej 1,34“ dotykový, 300x300 pixel, paměť RAM 512MB, úložiště 4GB pro hudbu. Baterie Li-Ion polymer 280mAh vydrží při aktivním používání 5 dní, v úsporném režimu až 11 dní provozu. Tělo z odolné slitiny, safírové sklo s ochrannou folií, vodotěsné IP67. Funkce: GPS, akcelerometr, kompas, krokoměr, snímač srdečního tepu, snímač okolního světla, měření rychlosti a v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Nové hodinky IGET FIT F3, sada se třemi řemínky
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nové (jen vybalené pro nafocení) hodinky IGET FIT F3, sada se třemi řemínky... Záruku neposkytuji... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou za 99,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). A podvodníci, dejte si "pohov"... Platí do smazání 3 řemínky v balení - bílý a černý silikonový a stříbrný kovový tzv. "milánský tah" s magnetem... Klíčové vlastnosti Fitness náramek s funkcí měření srdečního tepu. Procesor Nordic NRF52832. Operační paměť 64 kB a interní paměť 512 kB. Baterie s kapacitou 220 mAh prodlouží dobu fungování hodinek bez nabíjení až na 7 dní. Dostatečně velký celodotykový 1,3“ displej s rozlišením 240x240 px. 2 výměnné pásky. Poctivě zaznamená každý váš krok a bude vás motivovat k pravidelné procházce. Certifikace IP68 zajišťuje odolnost proti vodě. Bluetooth 4.2. Rozhraní náramku a aplikace je plně v českém a slovenském jazyku. 24hodinové měření tepové... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Xiaomi Smart Band 8 zlatý
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám chytrý náramek Xiaomi Smart Band 8 zlatý. Kompletní balení + ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
450
 Kč
Fitness náramek Huawei band 4
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám velmi dobrý fitness náramek. Plně funkční, použity jen párkrát. Jediný nedostatek jsou škrábence na vrchu displeje, naštěstí je to jen rámec displeje... Náramek má výdrž baterie až 7 dní, 9 sportovních režimů, monitorování srde... (více v detailu)
Olomoucký kraj
250
 Kč
Xiaomi Smart Band 8
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Chytre hodinky / naramek Xiaomi Smart Band 8, novy, nevybaleny. Dotazy zodpovim.
Plzeňský kraj
550
 Kč
Fitnes Hodinky Xiaomi Smart Band 4 + 3x náramek
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Fitnes Hodinky Xiaomi Smart Band 4 + 3x náramek Top stav, málo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty