Motocomfort 100ccm3 1936 s TP v původním stavu

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Francouzký motocykl značky Mocomfort 100ccm3 z roku 1936 v původním nerevovaném stavu mimo (duše kol plášťů kol a potahu sedla, jinak je v originálním původním stavu) motocykl je pojizdný startuje řadí jezdí. Zajímavosti: Přední kyvná vidlice Plyn není... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
68 000
 Kč

Podobné inzeráty

Dům v původním udržovaném stavu s menším pozemkem ve Staňkov
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji chalupu v původním udržovaném stavu o dispozici 3 + 1, nacházející se na pozemku o rozloze 174 m2. Jedná se o nemovitost v původním udržovaném stavu. Vytápění je zajištěno lokálně kamny na tuhá paliva v kombinaci el. přímotopy. Voda je využívána z obecního řádu, kanalizace je též obecní, el. 220 / 380 V. Pl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 450 000
 Kč
Torzo Jawa 11 250 Pérák s platným TP
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Torzo Jawa 11 250 Pérák s platným! TP Výborná příležitost pro někoho, kdo by si chtěl na péráka pořídit bílé značky. Motorka má platný TP - technickou do 8/2026. TP je původně z 559, legálně přestavěn na péráka. Všechna povolení z Jawy mám k dispozici, v TP zapsáno. Číslo na rámu odpovídající TP je čitelné, přidám nový leptaný štítek k nerozeznání od originálu. Motocykl byl vážně poškozen při požáru. Vypadá to, že v pohodě bude rám, přední blatník, zadní blatník, kasička na nářadí, kasička na baterii asi taky, kostra sedla, pružina sedla, vrchní držák brýlí, rozeta je téměř nová. Přední vidlice s kapličkou nevím. Motor jde protočit - primární převod bude asi ok, zapalování je ko. Př... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Honda CMX 1100 Rebel TOUR DCT - ČR / 1.MAJ / TOP STAV A CENA
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Honda CMX 1100 Rebel Tour DCT (s automatickou dvojspojkovou převodovkou DCT), r.v. 2023, koupená nová u dealera v ČR, kde byla i servisovaná (poslední údržba před 1000 km), v tovární záruce, ve stavu nového kusu! Motocykl je v plné výbavě, s paketem TOURING, s přední kapotáží, zadními nosiči s bočními kufry v barvě stroje, kompletní ochrana nádrže, tempomat, systémem ABS, kontrolou trakce, LED světla a další funkce. Zeptejte se nás také na možnost nákupu motocyklu na splá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
259 000
 Kč
Historický motocykl Jawa 555 v unikátním původním stavu
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám historický motocykl Jawa 555 v unikátním původním stavu. Motocykl je ko... (více v detailu)
Zlínský kraj
54 999
 Kč
Motocykl Jawa 555 v unikátním původním stavu
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám motocykl Jawa 555 v unikátním původním stavu. Motocykl je kompletn... (více v detailu)
Zlínský kraj
54 999
 Kč
Prodám Manet Korado v krásném původním stavu s TP
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Manet Korádo v původním stavu, s doklady ,malá SPZ, bez investic,jen sednout a jezdit, dohoda jistá
Středočeský kraj
24 900
 Kč
Eska tripol 1936
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám es-ka tripol 1936 s motorem sachs98. Es ka je v původním stavu byla pouze ošetřena konzervačním olejem a zprovozněna (jede hezky) eska má sportovní řídítka a příplatkovou plynovou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám - Jawa Pionýr 05 - v původním stavu bez TP
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám pionýra v původním zachovalém stavu.Čísla se shodují.Má velmi pěk... (více v detailu)
Zlínský kraj
25 000
 Kč
QJ Motor SRT 550 X, silniční enduro
Před 22 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
QJ Motor SRT 550 X, silniční enduro, rok výroby 2024, objem 550 ccm, výkon 42 kW, odpočet dph Novinka!!! V EuroCycles skladem jediný kus. Vyhřívané sedlo a rukojeti, podvozek od Marzocchi, nyní sada ALU kufrů za 25000,- Kč, padací rám, a hlavní stojan za 4990,- Kč v ceně. SRT 550 SX - Zasloužíš si to nejlepší! Konstrukce nové SRT 550 SX je založena na funkčnosti a technologických inovacích, stejně jako jedinečný vzhled, který jej odlišuje od ostatních motocyklů kategorie adventure. Aerodynamická kapotáž snižuje turbulence, nabízí bezkonkurenční stabilitu při vysokých rychlostech a parádní ochranu jezdce, a to vše při nízké hladině hluku, díky čemuž jsou i dlouhé cesty potěšením. Kompaktní, výkonný LED světlomet poskytuje ideální osvětlení směru jízdy, zatímco i ostatní osvětlení motocyklu je Full LED. Zcela nový rám je nosnou částí motocyklu a tak došlo k razantnímu snížení hmotnosti. To vše podtrhuje zcela nový motor, který má bez nadsázky na to, stát se nejvýkonnější a nejzábavnější ... (více v detailu)
Středočeský kraj
149 990
 Kč
CFMOTO 700 CL-X Adventure - AKCE
Před 672 dny - Středočeský kraj - TIPCARS
Výrazný dobrodruh Drsnější styl CL-X Adventure stojí vedle modelu Heritage a oslovuje dobrodružné povahy. Charakteristická uvolněnost a charakteristický styl v nejuniverzálnější kombinaci pro městské bulváry, i mimosilniční brouzdání za zážitky. Motor Nový motor vycházející z osvědčených jednotek řady 650. Zvýšení objemu bylo dosaženo díky většímu zdvihu. Pro rychlejší reakce motoru na plyn byly odlehčeny rotující části motoru a pro zvýšení odolnosti jsou nyní kované. Nová slitina bloku pomáhá chladící soustavě udržovat motor v optimální provozní teplotě. Při zvýšení objemu o 6,5% došlo k navýšení výkonu a kroutícího momentu o 20%. Jistota mimo cesty S možností volby jízdních režimů a vypínatelnému ABS má jezdec stroj vždy pod kontrolou.. Aerodynamika Díky doplnění CL-X Adventure o větrný štítek lze, i přes vyšší jezdeckou pozici, zvládat cestovní kilometry ve vyšších rychlostech. Prémiová záruka Prémiová záruka CFMOTO v trvání 5ti let na všechny modely. Prodloužená záruka 5 let/40.000... (více v detailu)
Středočeský kraj
165 990
 Kč
CFMOTO 700 CL-X Adventure - AKCE, silniční enduro
Před 143 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
CFMOTO 700 CL-X Adventure - AKCE, silniční enduro, rok výroby 2024, objem 700 ccm, výkon 52 kW, odpočet dph Výrazný dobrodruh Drsnější styl CL-X Adventure stojí vedle modelu Heritage a oslovuje dobrodružné povahy. Charakteristická uvolněnost a charakteristický styl v nejuniverzálnější kombinaci pro městské bulváry, i mimosilniční brouzdání za zážitky. Motor Nový motor vycházející z osvědčených jednotek řady 650. Zvýšení objemu bylo dosaženo díky většímu zdvihu. Pro rychlejší reakce motoru na plyn byly odlehčeny rotující části motoru a pro zvýšení odolnosti jsou nyní kované. Nová slitina bloku pomáhá chladící soustavě udržovat motor v optimální provozní teplotě. Při zvýšení objemu o 6,5% došlo k navýšení výkonu a kroutícího momentu o 20%. Jistota mimo cesty S možností volby jízdních režimů a vypínatelnému ABS má jezdec stroj vždy pod kontrolou.. Aerodynamika Díky doplnění CL-X Adventure o větrný štítek lze, i přes vyšší jezdeckou pozici, zvládat cestovní kilometry ve vyšších rychlostech... (více v detailu)
Středočeský kraj
165 990
 Kč
CFMOTO CL-X 700 Adventure, silniční enduro
Před 583 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
CFMOTO CL-X 700 Adventure, silniční enduro, rok výroby 2024, objem 700 ccm, výkon 52 kW, odpočet dph Výrazný dobrodruh Drsnější styl CL-X Adventure stojí vedle modelu Heritage a oslovuje dobrodružné povahy. Charakteristická uvolněnost a charakteristický styl v nejuniverzálnější kombinaci pro městské bulváry, i mimosilniční brouzdání za zážitky. Motor Nový motor vycházející z osvědčených jednotek řady 650. Zvýšení objemu bylo dosaženo díky většímu zdvihu. Pro rychlejší reakce motoru na plyn byly odlehčeny rotující části motoru a pro zvýšení odolnosti jsou nyní kované. Nová slitina bloku pomáhá chladící soustavě udržovat motor v optimální provozní teplotě. Při zvýšení objemu o 6,5% došlo k navýšení výkonu a kroutícího momentu o 20%. Jistota mimo cesty S možností volby jízdních režimů a vypínatelnému ABS má jezdec stroj vždy pod kontrolou.. Aerodynamika Díky doplnění CL-X Adventure o větrný štítek lze, i přes vyšší jezdeckou pozici, zvládat cestovní kilometry ve vyšších rychlostech. Prémi... (více v detailu)
Středočeský kraj
181 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty