Pronájem byty 1+1, 37 m2 - Zlín - Malenovice, ev.č. 02000

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 02000 Jste jednotlivec nebo pár, který hledá dostupné bydlení ve Zlíně? Mám pro Vás super nabídku. Byt s dispozicí 1+1, s celkovou podlahovou plochou 37 m2 v žádané lokalitě na ulici třída Svobody ve Zlíně. Okolí bytu nabízí veškerou občanskou vybavenost v pěší vzdálenosti. Byt je částečně zařízen. Součástí vybavení je pračka, lednička, sporák s troubou a mikrovlnka. K u skladnění Vašich věcí spolehlivě poslouží sklepní kóje. Nastěhování je možno ihned. Skvělá lokalita. V blízkosti ... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 1+1, M.Horákové, České Budějovice.
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem částečně zařízeného, rekonstruovaného družstevního bytu 1+1 (30 m2) ve 4.patře panelového domu v Českých Budějovicích, ul. M. Horákové. Vyzděná koupelna, plovoucí podlahy,dlažba, součástí vybavení je lednička a nábytek (viz.foto). K bytu náleží sklepní kó... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 42 m2 - Zlín, ev.č. 01996
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01996 Nabízíme Vám k pronájmu světlý a vzdušný loftový byt o výměře 42 m2 v budově MAX32. Jedná se o atraktivní bydlení v centru města v 6NP rekonstruované, multifunkční budovy s recepcí, kavárnou, obchody, poštou, exkluzivním fitness centrem s wellness apod. Byt je zařízen nábytkem jak vidíte na fotografiích + televizí a klimatizací. Byt má velmi praktické a vzdušné uspořádání, kdy v přízemí naleznete vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem, úložný prostor, kuchyňský a jídelní kout a obývací část s pohovkou a TV. Ve vestavěném patře pak máte k dispozici velký pracovní stůl, dvojlůžko a velkou šatní... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 800
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 35 m2 - Vyškov-Předměstí, ev.č. N07556
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07556 Nabízíme Vám pronájem moderního bytu 1+kk v novostavbě na ulici Hybešova ve Vyškově. Tento útulný byt o užitné ploše 35 m2 se nachází ve druhém patře cihlového domu a disponuje balkónem o velikosti 5 m2 a sklepem o rozloze 3 m2. Byt je kompletně zařízený a nabízí veškerý komfort pro pohodlné bydlení. Byt je kompletně vybavený moderní kuchyňskou linkou s digestoří a troubou, rozkládacím gaučem, předokenními roletami, sprchovým koutem a veškerým vybavením pro vaše pohodlí. Kromě toho si můžete užívat času na balkóně nebo mít extra úložný prostor ve sklepě. Velkou výhodou této nemovitosti je skvělá dopravní dostupnost a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m2, Hranice u Aše, ev.č. 01747
Ev.č. 01747 Nabízíme Vám byt 2+1 k pronájmu v atraktivní lokalitě Masarykovo náměstí v Hranicích, vhodný ihned k nastěhování. Byt se nachází v panelové budově a nabízí užitnou plochu 53 m2. Stav objektu je dobrý, k bytu náleží sklep. K dispozici je jeden nevybavený pokoj, dále prostorný zařízený obývací pokoj, kuchyně včetně kuchyňské linky, nového kombinovaného sporáku a jídelního stolu, koupelna se sprchovým koutem, pračkou a koupelnovou skříňkou, samostatné WC. V blízkosti se nacház... (více v detailu)
9 500
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 48 m2 - Chrudim, ev.č. 00713
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00713 Dovoluji si Vám nabídnout byt v Chrudimi, který se nachází v novostavbě v ulici V Hliníkách. Byt je dispozicí 2+kk o výměře 48m2. Naleznete v něm obývací pokoj s krásnou moderní kuchyní, chodbu s dostatkem místa pro úložné prostory, prostorný neprůchozí pokoj, koupelnu s vanou a WC. Kuchyňský kout je vybaven veškerými spotřebiči jako je trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka a lednice. Parkování je u domu zda... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronájem byty 4+kk, 101 m2 - Praha - Košíře, ev.č. L1346
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. L1346 ID zakázky: L1346 Nabízíme k pronájmu luxusní byt 4+kk 101m2 + balkon 6m2 a parkovací stání se sklepem, který se nachází v 6. nadzemním podlaží v novostavbě - v žádané lokalitě Praha 5 - Košíře, ul. Pod Kavalírkou. Nabízíme Vám možnost bydlet v klidné části Prahy - Košíře, kousek od centra s komfortem, v luxusním bytě. Interiér bytu tvoří krásná vstupní hala s plně vybavenou kuchyňskou linkou (lednice s mrazákem, varná deska, trouba, myčka, mikrovlnka, digestoř), jídelnou zónou a dostatkem prostoru. Dále jsou dvě světlé ložnice, jedná z nichž je vybavená vestavěnou skříní a manželskou postelí, druhá se šatnou a koupelnou. Dale je pracovna, dá se to používat jako třetí ložnici. Také v bytě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
47 000
 Kč
Prodej byty 1+1, 39 m2 -
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65318, Nabízíme k prodeji útulný a moderní byt 1+1 o rozloze 39 m2 nacházející se v klidné části Tachova. Tento byt prošel částečnou rekonstrukcí, která mu dodala svěží a současný vzhled. Hlavní přednosti bytu: - Hezký výhled z obytných prostor, který poskytuje příjemné prostředí pro relaxaci. - Kompletně vybavený interiér zahrnující vybavenou kuchyňskou linku včetně pračky, stůl, židle, 2 samostatné skříně, po... (více v detailu)
2 190 000
 Kč
Pronájem byty 1+kk, 45 m2 - Ivančice, ev.č. 01597
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01597 Nabízíme k pronájmu útulný podkrovní byt 1+kk o rozloze 45 m2, který se nachází na ulici Oslavanská v samém centru malebného města Ivančice. Byt je částečně vybavený a zahrnuje kuchyňskou linku, lednici a pračku. Ideální pro jednu až dvě pracující osoby. K nastěhování od 1. listopadu 2024. Ivančice jsou malebné město ležící v Jihomoravském kraji, pouhých 20 kilometrů jihozápadně od Brna. Město je známé svou bohatou historií a kulturními památkami. V centru města najdete historické domy, kostel Nanebevzetí Panny Marie a další architektonické skvosty. Ivančice jsou také vinařskou obcí ve znojemské vinařské podoblasti, což přidává na jejich kouzlu. Do Brna se dostanete autem za přib... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Hodonín, pronájem bytu 1+1, sklep, parkování, zařízený - byt
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5217BC073 Hledáte nový domov ve strategické lokalitě s veškerým komfortem? Představujeme Vám moderně zrekonstruovaný byt 1+1 o celkové ploše 41,7 m2 vč. sklepu, který je ihned k dispozici pro dlouhodobý pronájem. Klíčové vlastnosti: Byt je po celkové rekonstrukci, vybavený novým nábytkem a technikami, připravený k okamžitému nastěhování. Užijte si pohodlí s vlastním ohřevem vody a vytápěním, což vám umožní mít plnou kontrolu nad spotřebou a náklady. K bytu náleží také praktický sklep, který poskytuje další možnosti pro skladování. Byt se nachází na ulici Brněnská, c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 44 m², Děčín, ul. Hálkova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+1 o výměře 44 m² v klidné části obce Děčína, ul. Hálkova. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu a je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár hledající pohodlné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, samostatnou kuchyň a koupelnu. Byt je v dobrém sta... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 55 m2 - Kutná Hora - Hlouška, ev.č. 00725
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 00725 Dovoluji si vám nabídnout krásný byt k pronájmu v Kutné Hoře na Ostašově ulici. Dispozičně 2+1 o velikosti 55 m2 s balkonem a nachází se ve 3. patře. Byt disponuje dvěma oddělenými pokoji s vestavěnými skříněmi, kuchyní se spotřebiči jako je sporák, trouba, digestoř a myčka, zde je i dostatek místa pro jídelní stůl, dále koupelnou s vanou a toaletou. Součástí pronájmu je i sklep, který umožňuje poh... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 990
 Kč
Pronájem bytu v novostavbě - 1+kk, 27 m2 - Plzeň
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 00308 Máme pro Vás zcela nový byt v novostavbě v centru města. Nyní máte možnost být prvním nájemcem v designově pojatém bytě. Jedná se o moderní byt 1+KK, podlahová plocha 27 m2. K bytu je možné pronajmout garážové parkovací stání v suterénu domu. Byt je zařízený novou designovou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, v koupelně je vana. V tomto domě jsou k pronájmu i větší byty 1KK, 2KK a 3KK, některé ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu v novostavbě - 1+kk, 43 m2 - Plzeň
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 00280-1 Máme pro Vás zcela nový byt v novostavbě v centru města. Nyní máte možnost být prvním nájemcem v designově pojatém bytě. Jedná se o moderní prostorný byt 1+KK, podlahová plocha 43 m2. K bytu je možné pronajmout garážové parkovací stání v suterénu domu. Byt je zařízený novou designovou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, v koupelně je vana. V tomto domě jsou k pronájmu i větší byty 1KK, 2KK a 3KK, ně... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 000
 Kč
Příjemný pronájem bytu 2+1 v Rožnově, ev.č. 00217
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00217 Pronájem bytu 2+1, 56 m2 v Rožnově pod Radhoštěm, který je velice hezky zrekonstruovaný, tak aby jste se zde cítili pěkně a vychutnali si svoji ranní kávičku nebo večerní posezení u sklínky vína a to třeba rovnou na balkoně s výhledem. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami. Prohlídkový den bude ve čtvrtek 24.10.2024. Zavolejte a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky. Byt se nachází ve třetím patře, takže kdo potřebuje denní pohyb, si těch pár schodů může vyběhnout a ostatní kdo nosí tašky s nákupem využijí výtah. Byt je velice útulný s krásně barevnou a sladěnou kuchyňskou linkou. K jídelnímu stolu, to budete mít jen pár kroků, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
11 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 -
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65090, Nabízíme k pronájmu nezařízený byt s balkónem a výtahem v bytovém domě v klidné rezidenční oblasti v Praze - Záběhlice. Bytová jednotka s dispozicí 2+kk o výměře 52 m2 má balkón přístupný z obývacího pokoje, částečně vybavená kuchyňská linka a koupelna se sprchovým koutem je samozřejmostí. Byt má velkou chodbu a menší komoru. K bytu náleží i parkovací místo v suterénu domu. Lokalita s velmi dobrou občanskou vybaveností, četnými možnostmi sportovního a kulturního vyžití, v pěším ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu v novostavbě 2+kk + balkon, 65 m2 - Plzeň
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 00306 Máme pro Vás zcela nový byt v novostavbě v centru města. Nyní máte možnost být prvním nájemcem v designově pojatém bytě. Jedná se o prostorný byt 2+KK s balkonem, podlahová plocha 65 m2. K bytu je možné pronajmout garážové nebo venkovní parkovací stání. Byt je zařízený novou designovou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, v koupelně je vana. 3D prohlídka: ht... (více v detailu)
Plzeňský kraj
19 200
 Kč
Prodej bytu 3+kk 66 m2 se zahradou 260 m2, ev.č. N07555
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. N07555 Ve výhradní zastoupení majitele Vám nabízíme byt 3+kk s obytnou plochou 66,4 m2 situovaný v přízemí domu v ulici Hrozenkovská - Zličín. Byt se sestává ze vstupní chodby, samostatné toalety, kotelny s vanou a toaletou, dvou neprůchozích pokojů a obývacího pokoje s kuchyňským koutem plně vybaveným vestavnými spotřebiči, ze kterého lze vejít n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 52 m2 - Srbská, Ostrava, ev.č. 01015
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 01015 Nabízíme Vám skvělou příležitost koupě moderního bytu 3+kk v oblíbené lokalitě Srbská, Ostrava - Výškovice. Tento útulný byt o užitné ploše 52 m2 je po rekonstrukci a nachází se v 1. patře. K bytu patří sklep. Byt má neprůchozí pokoje, nové obložkové dveře a nové omítky. Nízké náklady na bydlení. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost – restaurace, školy, knihovnu, obchody, autobusové zastávky. Pro rodiny s dětmi je k dispozici i dětské hřiště. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a bez... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 72 m2 - Němčice nad Hanou, ev.č. 01014
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 01014 Nabízíme Vám moderní a útulný byt 3+1 po kompletní rekonstrukci v obci Němčice nad Hanou. Tento prostorný byt o ploše 72 m2 se nachází ve 4. nadzemním podlaží cihlového domu s balkónem a sklepním prostorem. Dispozice bytu se skládá z neprůchozích pokojů, což poskytuje maximální soukromí. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně základní školy, mateřské školy, restaurací a obchodů. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné a p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 44 m2 - Plzeň - Litice
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65441, Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+KK situovaný v přízemí panelového domu v klidné části města Plzně, u borské přehrady. Byt má podlahovou plochu 44.90 m2. Při vstupu do bytu projdete chodbou až do prostorné koupelny s WC. Byt se skládá ze dvou místností a předsíně. Součástí pronájmu je možnost využít veřejně přístupný, uzamčený prostor na chodbě domu. Byt je pronajímán jako částečně vybavený, s jídelním stolem, šatními skříněmi a novou kuchyňskou linkou. Přímo před ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, Semily-Řeky
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu světlý byt 1+1 v panelovém domě v Semilech-Řekách na ulici Jizerská. Byt je v dobrém stavu a nachází se na 8. patře s výtahem. Byt má celkovou plochu 35 m2 a nabízí možnost parkování před domem. K dispozici je také sklepní kóje. Měsíční nájemné činí 8950 Kč, záloha na poplatky je... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 950
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 24 m² s terasou v ul. Kolbenova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásný den, ve výhradním zastoupení Vám nabízím k pronájmu zařízený byt 1+kk o ploše 24 m² s prostornou terasou 12 m². Nachází se v 5. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem v ul. Kolbenova na Praze 9 – Vysočany, jen kousek od stanice metra Kolbenova. Tento útulný byt disponuje terasou s nádherným výhledem do zeleně Vysočan, což vytváří příjemnou atmosféru, ideální pro večerní posezení. Obývací část je vybavená nábytkem (TV, obývací stěna, postel, skříň, úložné prostory, stůl a židle), což zajišťuje pohodlné bydlení. Kuchyně je dostatečně prostorná a kompletně zařízená spotřebiči (trouba, indukční deska, lednice). V koupelně se nachází sprchový kout, toaleta, umyvadlo se zrcadlem a pračka. K dispozici je také sklepní kóje pro uložení dalších věcí. Vytápění zajišťuje nová klimatizace s energetickým štítkem A+++, která garantuje nízkou spotřebu energie a příjemné klima, jak v létě, tak i v zimě. Nemovitost se nachází v klidné části Prahy, která se rychle rozvíjí, díky nov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 500
 Kč
Prodej byty 4+1, 89 m2 - Praha - Hlubočepy, ev.č. 01748
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 01748 V Praze - Hlubočepích nabízíme krásný a prostorný byt 4+1 na prodej s užitnou plochou 89 m2. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu a jeho náklady na bydlení jsou minimální, fond oprav pouhých 1253,-/měsíc. Disponuje třemi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a oddělenými dvěma toaletami. Díky lodžii můžete relaxovat s výhledem na okolní zelené prostředí s výhledem na Prokopsk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Blansko, pronájem bytu OV 1+kk, 27 m2 – byt, ev.č. 5423BL005
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 5423BL005 V zastoupení majitele nabízíme pronájem bytu v bytovém domě v blízkosti centra Blanska. Bytová jednotka o užitné ploše 27 m2 je v osobním vlastnictví a má dispozici 1+kk. Skládá se z malé předsíňky, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a na samostatnou toaletu, a obytné místnosti, která se skládá z kuchyňského koutu a spací části, ve které se nachází rozkládací pohovka. Byt je vybaven nábytkem (postel, s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 - Praha - Uhříněves
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65122, Nabízíme k pronájmu nový nezařízený byt s bálkónem a výtahem v novostavbě bytového domu v klidné rezidenční oblasti v Praze 10 Uhříněvsi. Bytová jednotka s dispozicí 2+KK o výměře 52 m2 má balkón přístupný s obou pokojů, vybavená kuchyňská linka a koupelna s vanou je samozřejmostí. Byt má menší komoru pro pračku a sušičku. K bytu náleží sklep na sezóní věci. Lokalita s velmi dobrou občanskou vybaveností, četnými možnostmi sportovního a kulturního vyžití, v pěším dosahu několika místních rybníků. Výborná je i dopravní dostupnost - 20 minut vlakem na pražské Hlavní nádraží, 15 minut autobuse... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty