čz scott 125 - 150 4 rychlostní rychlostka

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
ČZ scott 4 rychlostní rychlostka. Soutěžní rychlostka, sixdays. Ideální osobní převzetí, př... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Levá polovina klikového hřídele na soutěžní čz scott 125 ccm
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím levou stranu kliky klika na čz 125 4 rychlostní možná nejeté, dále primární kolo na kliku směna, či případně prodej, dále nd na terénní soutěžní závodní mota jawa čz spojka díly spojky asi i převodovky asi 250 dvoulauf 968 969 360 montreál či 250 scott soutěžní na šestidenní kola převodovky na opravu či vzor nový hřídel a kolečka pozdější provedení, dále pravý karter na skota starší i novější provedení, nejlépe vyměním za díly na motory čz ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Bemer - koupím
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Koupím Bemer set, nepoškozený, funkční, v perfektním stavu. Ideálně možnost osobníh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Scott Dual Raid Dryo DP vel.L
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej nová bunda na cetovní enduro Scott dualRaid DP ve velikosti L . původní cena 14.700,- nyní se slevou na skladové kusy. máme i j... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hennessy Limited Edition by Scott Campbell VS 0,7l 40% GB L.
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Hennessy koňak v limitované edici, kterou navrhl americký umělec a tatér Scott Campbell, kterou již lze těžko sehnat. Je komponován ze 40 eaux-de-vie stáří až osmi let. Very Special je vyvážený a živý v chuti, s ch... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 500
 Kč
starý závodní motor jawa čz kývačka pérák 476 soutěžní scott
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Koupím starý sériový motor na motocykl značky jawa pérák kývačka panelka čz 476 oilmaster 453 473 sportka MZ 3-5 kvalt RT TS ETZ Sachs DKW Manet Tatran Maico Bultaco Pavesi Rotax Kreidler Zündapp Simson bočák pětikvalt 984 aj. šestikvalt 511 516 MFK aj. přestavěný na závody či přímo fabrický závodní na motokáru silniční motocykl na sprint dragster soutěžní terénní kross trialka plochodrážka moped pionýr fichtl 50 Krejbich 4 kvalt jawa SK 90 apod., či automobilový motor přestavěný na závodní značky Tatra Škoda Wartburg Trabant Fiat Lada aj., motor předělaný... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Celoodpružené SCOTT SPARK 970,Vzduch. vidlice,SRAM NX, Rám L
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám velmi dobře vybavené celoodpružené horské kolo SCOTT SPARK 970, komplet na komponentech vyšší řady SRAM NX / SX 1x12, Vzduchová vidlice RockShox Judy plus zadní tlumič X-Fusion To vše ovládané třípolohovou patentovanou páčkou TWINLOCK na řidítkách, Dutá středová osa + převlečné středy pro větší výdrž a nižší váhu, teleskopická sedlovka. Rám L na postavu 170cm až 190cm. Výborný poměr cena výkon. Kolo pro náročné jezdce, kteří chtějí opravdu kvalitní a spolehlivé sportovní kolo. Předností horského kola SCOTT SPARK 970 je velmi lehký duralový rám se sportovní geometrií svých karbonových sourozenců i možnost uzamčení vidlice i zadního tlumiče díky technologii TwinLoc. Vsadíte tak na lehké MTB kolo, které vás dostane svou odolností. Kolo přináší aha efekt, který nutí i přesvědčené 26palcové jezdce přemýšlet. Dlouhá dráha odpružení spolu s velkými koly dodává kolu obrovskou suverenitu. Horské kolo SCOTT SPARK 970 je ideální partner pro ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
27 999
 Kč
Jawa čz scott 961 terénní soutěžní skot závodní motor díly
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím nd na terénní soutěžní závodní mota jawa čz spojka díly spojky asi i převodovky asi 250 dvoulauf 968 969 360 montreál či 250 scott soutěžní šestidenní kola převodovky na opravu či vzor nový hřídel a kolečka pozdější provedení, dále pravý karter na skota starší i novější provedení, klika 125 polovina asi nepoužitá, letecké víčko na nádrž větší, otáčkoměr, kola převodovky na kross 980 4 kvalt případně celá převodovka směním za 5 kvaltovou aj., nejlépe vyměním z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám nové tretry Scott SPORT CRUS-R BOA. Velikost 46
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nové tretry Scott SPORT CRUS-R BOA. Velikost 46. Jednou vyzkoušeny na cca 15 km jízdy. Bohužel jsem netrefil velikost. Včetně nových kufrů Shimano. V záruce do 9/2025. Preferuji osobní předání. Případně zajist... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
trial terénní silniční závodní moto dragster lodní motor loď
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Koupím starou trialku Petrovku trialka terénní trialový motocykl dobová doma stavěná terénní stavba motokross na závody motocross minikáru hurtovnici sajdu na sjezd z kopce gravity race motokára nebo silniční závodní motocykl či starý sidecar dobovou stavbu či jen motor přestavěný na závodní na silniční moto dragster sprint motokáru rychlostní člun kluzák loď závodní motor značky Jawa čz Manet Tatran MZ Bultaco Sachs Rotax Pavesi Maico či automobilový motor Tatra Škoda Fiat Wartburg Trabant aj., upravebný přestavěný motor pincek 50 pionýr 550 555 20 21 23 fichtl s vodním chlazením Krejbich vícekvalt aj. motor předělaný na rotačn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Chránič páteře SCOTT
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám páteřák zn. Scott, Panská velikost M-L. Scott Back Protector. Použité zboží. Páteř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Závodní pionýr motokára silnice sprint terénní soutěžní moto
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Koupím dobovou stavbu s motorem pionýr ficht jako starou trialku Petrovku trialka terénní trialový motocykl dobová doma stavěná terénní stavba motokross na závody motocross minikáru hurtovnici sajdu na sjezd z kopce gravity race motokára nebo silniční závodní motocykl či starý sidecar dobovou stavbu či jen motor přestavěný na závodní na silniční moto dragster koště na sprint motokáru rychlostní člun kluzák loď závodní motor značky Jawa čz Manet Tatran MZ Bultaco Sachs Rotax Pavesi Maico či automobilový motor Tatra Škoda Fiat Wartburg Trabant aj., upravebný přestavěný motor pincek 50 pionýr 550 555 20 21 23 fichtl s vodním chlazením Krejbich vícekvalt aj. motor předělaný na rotační šoupě deskové... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Ventilátory Dell Vostro 5460 5470 5480
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
- plně funkční, vyzkoušené, nehučí, vyčištěné - dám záruku měsíc na vyzkoušení - ideální osobní převzetí, mohu poslat za 70,- (zásilkovna, DPD) při platbě předem Kompat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
Pronájem obchodního prostoru, 610 m2 - Liberec - Horní Růžod
Před 19 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. N50542 Nabízíme k pronájmu samostatně stojící dvoupodlažní komerční objekt o celkové podlahové ploše 610 m2, ideálně umístěný na jedné z nejvíce frekventovaných ulic v Liberci, na ul. M. Horákové. Objekt je skvělou volbou pro velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, montážní firmu s potřebou skladového zázemí či pro různé služby. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI: - Celková plocha: 610 m2 - Parkoviště pro více než 20 osobních automobilů - Účelné dispoziční řešení pro maximální využití prostoru - Přízemí s přístupem pro nakládku a vykládku zboží, včetně venkovního kontejneru - Nákladní výtah - Kancelář v přízemí je vybavena nábytkem - Sociální zařízení v obou podlažích - Vytápění zajišt... (více v detailu)
Liberecký kraj
120 000
 Kč
Horské celoodpružené kolo zn. SCOTT GENIUS 26
Prodám horské celoodpružené kolo zn. Scott Genius. Kolo je velmi málo používané, je v perfektním stavu a po pravidelném servisu. Kolo je ideální především ... (více v detailu)
15 900
 Kč
Prodám dámské horské kolo Scott Contessa Scale 920
Před 40 dny - CYKLOBAZAR
Scott Contessa Scale 920, Velikost M (postava 167-178 cm), v záruce, doklad o koupi k dispozici. Historie první servisu k dispozicí. Nájezd do 600 km. Důvodem prodeje je nevhodná velikost. Bez poškození, poškrábání. Původní cena 50.000 Kč , prodejní cena 30.000 Kč. Preferuji osobní předání. Rám - karbon, Hmotnost v kg cca 12.7. Brzdy - Shimano MT200 Disc Průměr kol - 29" Rám - Scale Carbon HMF, Adjustable head angle / Syncros Cable Integration System, Advanced Shock & Standing Damping System,BB92 / UDH Interface / 12x148mm with 55mm Chainline Vidlice - RockShox Judy Silver TK Solo Air,15x110mm QR axle / 42mm offset / Tapered Steerer,Reb. Adj. / Lockout / 100mm travel Systém tlumení - SCOTT RideLoc 2 Remote Hlavové složení -... (více v detailu)
30 000
 Kč
Scott Spark RC
Před 56 dny - CYKLOBAZAR
Prodám tento krásný Scott Spark v limitované edici Tuned. Kolo je použité 10 měsíců, bezvadný stav, pravidelný servis a údržba. Ke kolu je tovární záruka a kupec bude uveden jako první majitel. Kolo je z oficiální české distribuce. Velikost rámu M. Specifikace: Rám: karbon HMX, zdvih 120 mm, tlumič Fox Vidlice: FOX 34 Factory Step cast kashima Kola: Syncros Silverton 1.0 - téměř nová, najeto 10... (více v detailu)
130 000
 Kč
DĚTSKÉ HORSKÉ KOLO SCOTT BIKE SCALE 24
Před 166 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
SCOTT Scale 24 - ideální model pro aktivní děti Stav: perfektní Vybavení: Odpružená vi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty