Kožené hnědé pouzdro pro klíč dálkové ovládání BMW

Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Pouzdro je nové, hnědé barvy, díky osobní zkušenosti mohu vřele doporučit ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
450
 Kč

Podobné inzeráty

Kožené pouzdro Case na nůž z pravé hnědé kůže
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej nabízím nové krásné kožené pouzdro Case na nůž z pravé hnědé kůže ! Toto pouzdro na nůž z pravé kůže je nezbytným doplňkem každého středně velkého kapesního nože. Ideální pro ochranu a uložení kapesního nože pro rychlý a snadný přístup. Na pouzdru nože z pravé kůže je vyraženo logo pouzdra. Barva: hnědá Logo Case XX ® vyražené do kůže Skvělé pro ochranu a uložení kapesních nožů 4 1/2 palce celkově, 0,1 unce Vyrobeno v USA Novinka od Case ! Toto kožené pouzdro nikde nekoupíte ! Originální a kvalitní a značkové kožené pouzdro Case ! Pořizovací cena ... (více v detailu)
Středočeský kraj
340
 Kč
Kožené pouzdro Case na nůž z pravé hnědé kůže
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Na prodej nabízím nové krásné kožené pouzdro Case na nůž z pravé hnědé kůže ! Toto pouzdro Case na nůž z pravé kůže je nezbytným doplňkem každého středně velkého kapesního nože. Ideální pro ochranu a uložení kapesního nože. Barva: hnědá Logo Case XX vyražené do kůže 4 1/2 palce celkově, 0,1 unce Vyrobeno v USA Novinka od Case ! Toto kožené pouzdro nikde nekoupíte ! Pořizovací cena 460 Kč, nabízím za fajn cenu ! Pouzdro je originálně zabalené ! Rozměry pouzdra: celkově... (více v detailu)
Středočeský kraj
360
 Kč
kapesní Damaškový nůž 16,5 cm ručně vyroben + kožené pouzdro
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
nový hnědý kapesní Damaškový nůž CLASSIC 16,5 cm ručně vyrobeno + kožené pouzdro Nůž byl zhotoven v malém rodinném podniku, kde výroba probíhá podle tradičních kovářských metod a každý vyrobený kus je jedinečný a nezaměnitelný originál. - unikátní kapesní damaškový nůž, který je dílem řemeslné práce a je vyroben z exotických materiálů - tvrdost oceli 56 - 57 HRC - čepel nože je ručně kována z více než 20... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
799
 Kč
Originální kožené pouzdro Case Trapper z USA, nové
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej nabízím nové originální kožené pouzdro Trapper ! Zájemce o zboží nezaplatil, proto vystavuji ještě jednou ! Je ideální pro 10,5 cm dlouhé zavírací nože (v zavřeném stavu max 11 cm). Je vyrobeno ve Spojených státech z vysoce kvalitní kůže. Přední stranu zdobí název 'trapper'. Jako takový je vyroben pro Case Knives Trapper. Zadní strana pouzdra byla vylepšena o pevné poutko na opasek, které má dostatek místa pro opasky do šířky 5,2 cm. Pouzdro je vyrobeno z kvalitní kůže, je nové a bylo promazáno včelím voskem ! Délka pouzdra: 12,5 cm Hmotnost... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Staré kožené pouzdro na fotoaparát, hnědá kůže
Staré kožené pouzdro na fotoaparát. Hnědá kůže. Rozměry: 16x10x4 cm. Po... (více v detailu)
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty