Prodej bytu 3+1, (76m2 +12m2)

Prodej bytu 3+1, (76m2 +12m2)
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám byt v osobním vlastnictví 3+1, 76m2. K bytu náleží sklep a terasa 12m2. Nachází se ve 4 patře. Dům je zateplený, má nov... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
7 999 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2 + 1 v Hlinsku
Prodej bytu 2 + 1 v Hlinsku
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt 2 + 1 s balkonem v Družstevní ulici v Hlinsku. Výměra 59 m2. Byt se nachází na sídlišti v 1. patře. Dům je zateplený, má nová plastová okna. V domě je nový výtah. Součástí bytu je sklep. Dále k užívání společné prostory (kolárna, sušárna prádla). Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj s balkonem, stejně velká ložnic... (více v detailu)
Přidáno včera
Pardubický kraj
2 580 000
 Kč
Pronájem 1+1, Sídliště Plišivec, Č. Krumlov
Pronájem 1+1, Sídliště Plišivec, Č. Krumlov
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 1+1, obytná plocha cca 42 m2, 5. patro, ul. Sídliště Plešivec v Českém Krumlově. Byt je část. vybavený - kuch. linkou s komb. sporákem. V koupelně vana. Podlahovou krytinu tvoří - plov. podlahy, PVC, dlažba. K dispozici sklep a kolárna. Byt po část. rekonstrukci - ku... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
9 500
 Kč
prodej nadstandardně velkého bytu 3+1, 113m2, Brno- Štěpánsk
prodej nadstandardně velkého bytu 3+1, 113m2, Brno- Štěpánsk
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V exkluzívním zastoupení majitele vám nabízíme prodej nadstandardně velkého bytu o dispozici 3+1, o celkové velikosti 102m2 v širším centru města Brna na ulici Štěpánská. Byt je nyní v družstevním vlastnictví s garantovaným bezplatným převodem do OV do dvou let po plánované realizaci rekonstrukce bytového domu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového historického bytového domu. Čistá podlahová plocha bytu je 102 m2 a celkovou užitnou plochu 113m2, součástí prodeje je i zděný sklep s výměrou 12m2. Tento byt svému novému majiteli nabízí velmi komfortní bydlení ve velkorysých prostorách s velkou centrální halou a samostatnými vstupy do šatny, obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, koupelny a samostatné toalety. Jedna z ložnic pak disponuje druhým samostatným WC. Zajímavou skutečností je pak také možnost zhodnotit byt v průběhu plánované rekonstrukce domu zbudováním vlastní terasy a vstupu na ni v uzavřeném vnitrobloku s krásnými vzrostlými stromy. Bytový ... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihomoravský kraj
11 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 92 m2, v Jablonci nad Nisou, ul. Kokonínská
Prodej bytu 3+1, 92 m2, v Jablonci nad Nisou, ul. Kokonínská
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi atypický mezonetový byt o dispozici 3+1, CP 133,40 m2 včetně příslušenství, v cihlovém domě s podílem na zahradě, v klidné části Jablonce nad Nisou ul. Kokonínská. Vstup do bytu předsíní, která propojuje jednotlivé místnosti. Kuchyně se spotřebiči, jídelním koutem a spíží. Koupelna s vanou, umyvadlem, topným žebříčkem a toaletou. Obývací pokoj neprůchozí. Interiérovým schodištěm se dostaneme do ložnice a dětského pokoje. V bytě vstup na půdu, která je ve výlučném vlastnictví a slouží jako další úložné prost... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
3 900 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Dům, Byt 3+1, 3+kk, Krnov a okolí
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabídněte dům,nebo byt se zahradou ke koupi v Krnově a okolí cca do 10 km. Minimálně 3+1, 3+kk. Děkuji za nabídky.
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1, 80 m², Plumlov, ul. Na stráži
Pronájem bytu 3+1, 80 m², Plumlov, ul. Na stráži
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt 3+1, který se nachází na Plumlově, ulice Na stráži. Jedná se o byt v rodinném domě, ke kterému je také možnost využít dvůr a parkovací stání. Dispozice bytu je 3+1, má také velkou vstupní halu a jeho užitná plocha je celkem 80 m2. Jednotka se nachází ve zvýšeném přízemí. Byt se pronajímá prázdný, zůstává pouze kuchyňská linka... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, DV, Most, ul. Maxima Gorkého
Prodej, byt 3+1, DV, Most, ul. Maxima Gorkého
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi družstevního bytu 3+1 situovaného v klidné a vyhledávané lokalitě v ulici Maxima Gorkého v Mostě. Byt, který se nachází v pátém patře panelového domu s výtahem, je v původním, velmi udržovaném stavu. Nízké náklady na bydlení. Dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní revitalizací, je zateplený, má novou fasádu, nová plast... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
1 269 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Severovýchod, Zábřeh, velmi nízké náklady
Prodej bytu 3+1, Severovýchod, Zábřeh, velmi nízké náklady
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme prostorný družstevní byt o velikosti 3+1 a výměře 74,36 m2, na ulici Severovýchod v Zábřehu. Byt s možností převodu do osobního vlastnictví. Anuita splacena. Žádné úvěry. Byt je v původním udržovaném stavu. Neprůchozí... (více v detailu)
Před 3 dny
Olomoucký kraj
2 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 80 m², Roztoky u Křivoklátu
Prodej bytu 3+1, 80 m², Roztoky u Křivoklátu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej nabízíme útulný byt 3+1 s lodžií a s celkovou užitnou plochou 80 m², umístěný v klidné části obce Roztoky u Křivoklátu. Byt se nachází ve 2. patře ze 3 nadzemních v panelovém domě, který je ve velmi dobrém stavu. K bytu také náleží prostorné podzemní podlaží, ideální pro skladování nebo jako hobby místnost. Dispozice tohoto bydlení zahrnuje čtyři místnosti s prostornou chodbou, které skvěle poslouží pro pohodlný rodinný život. Tento byt je ideální volbou pro ty, kdo hledají klidnou a příjemnou lokalitu, avšak s dobrým spojením do blízkých měst a s možností vych... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
4 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 40 m²
Prodej bytu 2+kk 40 m²
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji světlý byt v osobním vlastnictví,dispozice 2+kk o výměře 40 m2, v ul. Pujmanové, P4-Nusle. Byt se nachází v 7. patře s výtahem v domě, který prošel komplet renovací. Skládá se z: předsíně (6,7 m2), obývacího pokoje s kuchyní (19,5 m2), ložnicí (10 m2), koupelnou se sprchou (2,7m2) a toaletou (1m2). Byt dále disponuje komorou (1 m2) ve stejném patře. K bytu je možno využít společné prostory v podobě kočárkárny a kolárny. Budova, ve které se nachází prošla komplet renovací včetně zateplené střechy a fasády. Možnost parkov... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
5 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 71 m², Kladno, ul. Norská
Prodej bytu 3+1, 71 m², Kladno, ul. Norská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 s užitnou plochou 71 m², nacházející se ve 2. nadzemním podlaží panelového domu s čtyřmi podlažími v klidné části obce Kročehlavy. Byt je v původním stavu, a vyžaduje určitou rekonstrukci, což představuje skvělou příležitost upravit si nové bydlení podle svých představ vzhledem k možnosti zrušení všech příček, které jsou původní dřevěné a nově si tak sám rozvrhnout dispozici bytu. K bytu náleží také lodžie, která se pyšní výhledem do zeleně, přidává na pohodlí a nabízí místo pro relaxaci. Dům se nachází v oblíbené a vyh... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
3 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, balkon, garáž+zahrada v Lestkově
Prodej bytu 3+1, balkon, garáž+zahrada v Lestkově
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej byt o dispozici 3+1, o velikosti 101m2 s balkonem 6m2, sklepem 10m2 a garáží 16 m2 a zahradou k užívání o rozloze 215m2 v Lestkově, okr. Tachov, Plzeňský kraj. Byt je po kompletní rekonstrukci a prodává se kompletně vybavený. Topení v domě zajišťuje centrální kotel na tuhá paliva, jsou zde ní... (více v detailu)
Před 3 dny
Plzeňský kraj
2 890 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Svazarmovská, Rožnov p.R.
Pronájem bytu 3+1, Svazarmovská, Rožnov p.R.
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 3+1, ve 3. patře panelového domu s výtahem. Dům prošel nedávnou kompletní revitalizací a byt byl také rekonstruován, včetně přestavby na zděné jádro. Byt se nachází v okrajové části sídliště a poskytuje výhled na Radhošť a okolí. Byt je částečně vybaven (chodba: šatní stěna, obyvák: sedačka a obývací stěna, ložnice: šatní skříň, kuchyň: vestavěná ledničk... (více v detailu)
Před 4 dny
Zlínský kraj
13 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, Zlín - Podlesí III
Prodej, byt 3+1, Zlín - Podlesí III
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví o velikosti 3+1, 72m2 ve Zlíně lokalita Jižní Svahy. Byt se nachází ve 2.NP a je po kompletní velmi zdařilé rekonstrukci. Bytová jednotka disponuje ve vstupní části prostornou šatnou s úložným prostorem, koupelnou, která proběhla ... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Braškovská
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Braškovská
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Stylový byt 1+kk u obory Hvězda Objevte svůj nový domov v atraktivní lokalitě Braškovská 6, Praha. Tento moderní byt 1+kk s galerií cihlovém domě je ideální volbou pro startovní bydlení nebo investiční příležitost. Bytový dům je nově zateplený, má novou střechu a fasádu, což zaručuje vysoký komfort. Vlastní boiler zajišťuje ohřev vody a vytápění což Vám zajistil celkově náklady mezi 2.000 -... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
5 149 997
 Kč
Byt k prodeji 3kk, Varnsdorf
Byt k prodeji 3kk, Varnsdorf
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám velmi krásný, slunný, družstevní byt 2kk předělaný na 3kk o celkové ploše 64,40 m2 s balkonem a sklepní kójí. Balkon je zasklený, možnost využívání kolárny. Byt je nově zrekonstruovaný, čistý a bez jakékoliv investice. Místnosti: velká kuchyň, ložnice, šatna/herna, obývací pokoj, koup... (více v detailu)
Přidáno dnes
Ústecký kraj
2 200 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Byt 3+1, Praha
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mám zájem o byt 3+1, Praha 4, Praha 10. Nabídky na tel. 774331260.
Před 5 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej byt 3+1, 72㎡
Prodej byt 3+1, 72㎡
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji prostorný byt s neprůchozími pokoji o dispozici 3+1 s lodžií, šatnou a komorou ve Městě Touškov, okr. Plzeň-sever. Byt v 1. podlaží cihlového domu s užitnou plochou 76 m², poskytne novým majitelům bydlení ve velmi žádané a atraktivní lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Bytový dům byl postaven v roce 1987 a ... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
3 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 75 m2 se zahradou -Bohatice
Pronájem bytu 3+1, 75 m2 se zahradou -Bohatice
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 3+1, nacházející se v 2.NP rodinného domu. K bytu je možné užívat zahradu za domem, na které je posezení, gril, skleník a houpačka. Byt je volný od 1.8.2024. Nájemné činí 17.000,- Kč/ měs... (více v detailu)
Před 2 dny
Karlovarský kraj
17 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, v osobním vlastnictví, Šumperk.
Prodej bytu 3+1, v osobním vlastnictví, Šumperk.
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji byt o dispozici 3+1, v osobním vlastnictví, na ul. Jesenická v Šumperku, o výměře 63,12 m2. Vstup do pokojů přes obývací místnost. Byt se nachází v 8.NP panelového domu po revitalizaci. Nová lodžie, nová střecha, nový výtah, samostatná uzamykatelná... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem 3+1, tř. 28. října, České Budějovice
Pronájem 3+1, tř. 28. října, České Budějovice
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 3+1, obytná plocha cca 90 m2, 2. patro, ul. tř. 28. října v centru Českých Budějovic. Byt je část. vybavený - kuch. linkou s el. sporákem a myčkou. V koupelně vana. Podlahovou krytinu tvoří - dlažba, plov. podlahy a PVC. Vytápění je e... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 ve Velkém Meziříčí.
Prodej bytu 3+1 ve Velkém Meziříčí.
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Zděný byt 3+1, situovaný ve zvýšeném přízemí bytového domu na ulici Pionýrská ve Velkém Meziříčí. Výměra bytu 84 m2 včetně komory; v suterénu sklep. Před pěti roky proběhla v bytě rekonstrukce (plastová okna, podlahy, ústřední... (více v detailu)
Přidáno včera
Kraj Vysočina
3 950 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Krhanice, 93 m2
Prodej bytu 3+1, Krhanice, 93 m2
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Po nezdařené rezervaci opět k dispozici tato nevšední nabídka. Prodej bytu v prvním nadzemním podlaží historické stavby s vlastním vchodem poskytuje návrat domů, kde můžete načerpat síly, na terase posedět i s přáteli a v létě se osvěžit v přilehlé protékající řece Sázavě. Po vstupu do prostorné chodby na 93 m2 jsou k dispozici tři pokoje - obývací (parkety), ložnice a menší pokoj (plovoucí podlaha), kuchyň (linoleum) a koupelna s vanou a bojlerem i oddělená toaleta (dlažba). Topení bude možné zařídit po dohodě připojením ... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem, byt 3+1, 99m2, Opava, ul. Polní
Pronájem, byt 3+1, 99m2, Opava, ul. Polní
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
+ kauce + provize RK , Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem pěkného slunného bytu o dispozici 3+1, v Opavě na ul. Polní. Byt je situovaný do zvýšeného přízemí cihlového domu, který je oplocen. Byt je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka, nová plovoucí podlaha v kuchyni 9,71 m² a předsíni 8,76m², nová plastová okna, nové interiérové dveře. V pokojích jsou repasované parkety. Pokoje ( 14,91m² , 17,64 m² , 13,67m² jsou neprůchozí. Zděná, prostorná koupelna 3,91m²s vanou, samostatná toaleta s oknem. V předsíni jsou k dispozici vestavěné úložné skříně. Vytápění a ohřev te... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
13 800
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Bohumilice
Prodej bytu 3+1, 68 m², Bohumilice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 68 m², který se nachází v klidné části obce Bohumilice v Čechách. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu. K bytu náleží také sklep. Nemovitost je v dobrém a udržovaném stavu. Prodej představuje výjimečnou příležitost pro ty, k... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
1 950 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty