Pronájem kadeřnického křesla v kadernictví Praha3

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem kadeřnického křesla v kadernictví Praha3 Kadeřnické křeslo 10 000 KČ ❗️ včetně všec... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem kadeřnického křesla v salonu
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobry den, nabízím pronájem kadeřnického křesla pro OSVC, blízko centru Prahy, lokalita Karlovo náměstí. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
kadeřnické křeslo
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
nabízím pronájem kadeřnického křesla v kadeřnictví v OC Billa. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 100
 Kč
Pronájem kadeřnického salonu, 13 m², Plzeň, ul. Sněženková
Před 3 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný, plně vybavený kadeřnický salon o velikosti 13.5 m2 ve vyhledávané lokalitě Plzně, Černice. Kadeřnictví zde bylo v provozu 6 let. Kadeřnictví má svůj vla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 900
 Kč
Pronájem kadeřnického salonu, 13 m², Plzeň, ul. Sněženková
Před 3 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný, plně vybavený kadeřnický salon o velikosti 13.5 m2 ve vyhledávané lokalitě Plzně, Černice. Kadeřnictví zde bylo v provozu 6 let. Kadeřnictví má svůj vla... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 900
 Kč
NABÍDKA PRONÁJMU PÁNSKÉHO KADEŘNICTVÍ V BRNĚ – ŘEČKOVICÍCH
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu pánské kadeřnictví, které se nachází ve vyhlášeném kadeřnictví v Brně – Řečkovicích. Součástí pronájmu jsou dvě kadeřnická křesla, mycí mísa. Samozřejmostí je možnost využívání recepce, posezení a zázemí v samotném kadeřnictví. Měsíční poplatky: Nájemné činí 10.000, -Kč měsíčně. Služby činí 5.000, -Kč měsíčně. Tato částka obsa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
pronájem místa pro nehtařku v salonu Praha 3.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pronájem místa pro nehtařku v salonu Praha 3. celý mě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Pronájem kadeřnického křesla
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Do našeho kadeřnického salonu Creative v centru Brna hledáme kolegyni - kadeřnici na ŽL. Salon se nachází na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 500
 Kč
Pronájem bytu 2kk Praha
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu byt 2kk v Praha Pronájem bytu 2kk s terasou Nájem 12000kc zalohy 1200/osoba Kauce ve visi 1 nájmu (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Pronájem kanceláře 19m2, Vodičkova, Praha 1
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Cena vcetne veskerych poplatku a sluzeb. + 150kč za klimatizaci, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem kancelářských prostor 19 m², které se nachází ve Vodičkově ulici v domě U Nováků. Jedná se o jednu samostatnou místnost, která je vybavena základním nábytkem, (možnost dovybaveni), toalety jsou na společné chodbě,kde se nachází i kuchyňka. Cena je včetně veškerých poplatků a internetu na 1 rok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Pronájem kadeřnického křesla
Před 7 dny - HYPERINZERCE
Do našeho kadeřnického salonu Creative v centru Brna hledáme kolegyni - kadeřnici na ŽL... (více v detailu)
7 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Bělá pod Bezdězem
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk 45 m² - Bělá pod Bezdězem.Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2 + kk v ulici U Kina,v obce Bělá pod Bezdězem. Celková podlahová plocha činí 45m2, byt je zařízen dle fotografií. K dispozici je parkovací stání. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 300
 Kč
Pronájem 3+kk u metra Opatov, samostatné pokoje,
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem skvěle řešeného bytu 3+kk, 68 m2, ulice Mikulova. Všechny pokoje mají samostatný vstup, prostorná předsíň, koupelna s vanou a WC je zvlášť - bytové jádro. Byt je vybaven pouze kuch. linkou, velkou lednicí a pračkou, je nově vymalováno. Případně lze nějaké zařízení dodat. Vhodné i pro studentské bydlení a pronájem jednotlivých pokojů. Cena je včetně poplatků cca: * největší pokoj pro 2-3 lůžka/ 11 tisíc měs... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Pronájem nebytového prostoru u zastávky MHD v Jihlavě.
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Chtěli byste podnikat a hledáte vhodné prostory? Tak pro vás mám skvělou nabídku pronájmu nebytového prostoru se zázemím v Jihlavě, ul. Sokolovská. Tento dobře situovaný prostor 53 m2 nabízí skvělou příležitost pro podnikatele a podnikatelky, kteří hledají viditelné místo v dobře dostupné lokalitě. Nachází se v těsné blízkosti zastávky MHD, což zajišťuje vysokou frekvenci ko... (více v detailu)
Kraj Vysočina
11 500
 Kč
Pronájem kanceláře, Karlovy Vary, 26,8m2
+popl. 1787, , Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prostor kanceláře v areálu Dvorana. POZOR NYNÍ AKČNÍ SLEVA 50% tkzv. START UP NA PŮL ROKU PRONÁJMU. Jedná se o prostor v 1. patře, kancelář vhodná jako pracoviště pro 1-4 osoby. Objekt vybaven výtahem. WC a kuchyňka na patře. Výhodou je přímé sousedství s konferenčními a školícími sály. Vytápění ... (více v detailu)
3 350
 Kč
Pronájem showroomu/prodejny, Karlov
Před 3 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem prodejny v areálu Dvorana NYNÍ AKCE NA PŮL ROKU PRONÁJMU - sleva 50%, kde ze 19 033 Kč zaplatíte pouze 9 517 Kč + navíc první měsíc pronájmu máte zcela zdarma. Jedná se o prostor v přízemí, který lze využít jako prodejnu nebo showroom. Prostor je o velikosti 57,1m a disponuje vlastním sociálním zázemím. Prostor má vlastní vstup a vitrínu s možností umístění reklamy, prostor je velice dobře viditelný z hla... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 517
 Kč
Pronájem restaurace se zahrádkou, L
Před 3 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčních prostor restaurace se zázemí zázemím na Lannově třídě ve městě České Budějovice. Komerční prostory o celkové podlahové ploše 138 m se nachází na strategicky nejfrekventovanějším místě hlavní pěší zóny Lannovy ulice. Protory jsou po kompletní rekonstrukci včetně kuchyně. Součástí pronájmu je i externí sklad ve dvoře domu o velikosti 18 m. Dispozici všech prostor naleznete na orientačním plánku mezi fotografiemi. Zahrádku a po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20 000
 Kč
NABÍDKA PRONÁJMU PÁNSKÉHO KADEŘNICTVÍ V BRNĚ – ŘEČKOVICÍCH
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu pánské kadeřnictví, které se nachází ve vyhlášeném kadeřnictví v Brně – Řečkovicích. Součástí pronájmu jsou dvě kadeřnická křesla, mycí mísa. Samozřejmostí je možnost využívání recepce, posezení a zázemí v samotném kadeřnictví. Měsíční poplatky: Nájemné činí 10.000, -Kč měsíčně. Služby činí 5.000, -Kč měsíčně. Tato částka obsahuje ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 70 m², České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 70 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Místnost je bez zařízení pronajímaná. Prostor se nachází ve 2 NP (1.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek –... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 410
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 51 m², České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 51 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 3 nadzemním podlaží budovy(2.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dome... (více v detailu)
Jihočeský kraj
18 513
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 35 m², České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 35 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před domem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 705
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 18 m², České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 18 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy(3. patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dom... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 534
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 16 m², České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 16 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro) ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před dome... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 808
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 17 m², České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostor o užitné ploše 17 m², nacházející se v budově ÚAMK v Českých Budějovicích, na ulici Karolíny Světlé. Tento prostor je ideální pro podnikatele hledající kancelář k poskytování služeb, jako jsou kosmetické nebo kadeřnické služby, finanční poradenství, nehtové studio, fotoateliér a další. Místnost si můžete přizpůsobit a vytvořit zde dokonalé zázemí pro své podnikání. Prostor se nachází ve 4. nadzemním podlaží budovy (3.patro), ve které jsou k dispozici společné toalety. Parkování je možné za poplatek – před domem za... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 171
 Kč
Pronájem bytu 2+1/lodžie, Kralupy n
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu 2+1 s lodžií, sklepem a oploceným parkovacím stáním v osobním vlastnictví v Kralupech nad Vltavou. Plocha bytu je 61 m a nachází se ve 4. patře panelového domu s výtahem. Byt je velmi světlý, prostorný a velmi dobře dispozičně řešen. Skládá se ze 2 samostatných pokojů, kuchyně, koupelny a samostatným WC. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii a z kuchyně je rovněž vstup na druhou lodžii. K bytu náleží i sklepní kóje a oplocené parkovací stání za domem, které je nedílnou součástí pronájmu za poplatek ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 500
 Kč
Pronájem kanceláře 321 m2, Vinohradská, Praha 10
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem kancelářských prostor 321 m2, Vinohradská, Praha 10 Strašnice. Cena pronájmu 350 Kč/m2/měsíčně + poplatky 100 Kč/m2/měsíčně. Ceny jsou uvedeny bez DPH. V případě rychlého jednání, možná sleva. Kanceláře se nacházejí v 5. patře administrativní budovy, je zde výborná dostupnost autem i MHD, v bezprostřední blízkosti TRAM a metro Strašnická/Želivského. K d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
112 350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty