Pokoj bez RK v cihlové novostavbě Řečkovice

Pokoj bez RK v cihlové novostavbě Řečkovice
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem pokoje v moderní novostavbě prvním patře s výhledem do udržované zahrady. Pokoj může být zařízený i ne dle přání. Byt je vybaven lednicí, pračkou, mikrovlnnou troubou a internetem. Pokoj není průchozí. Jedná se o klidné a čisté prostředí v blízkosti lesů, obchodních center a spo... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

POKOJ Dlouhodobě pronájmu velký, prostorný pokoj 21 m2
POKOJ Dlouhodobě pronájmu velký, prostorný pokoj 21 m2
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
POKOJ! Dlouhodobě pronájmu velký, prostorný pokoj 21 m2 v nově zrekonstruovanem velkém, krásném, slunném, teplém bytě 2+1 (65 m2) s balkonem, internetem. Začátek ulice J. Opletala, jen pár metrů od Jihočeské Univerzity. V kuchyni je k dispozici lednice, mikrovlnná trouba, pračka atd... Pokoj je částečně vybavený, neprůchozí. ... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
8 750
 Kč
Pokoj bez RK v krásném bytě Řečkovice
Pokoj bez RK v krásném bytě Řečkovice
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu zařízený i nezařízený pokoj ideálně pro 1 osobu za cenu 8000 Kč a pro 2 osoby za 10000 Kč za měsíc včetně energií a dalších poplatků za služby. Volný od 1.8.2024. Možnost nastěhování srpen, září. Kuchyně, WC, koupelna a balkon jsou sdílené ješt... (více v detailu)
Před 7 dny
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Hledám spolubydlícího
Hledám spolubydlícího
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
PODNÁJEM- spolubydlení v bytě 3+KK v prostorném a neprůchozím pokoji , cena nájmu 5000 kč, kauce jeden nájem. Ceny jsou se službami a internetem. Být se nachá... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Pronájem pokoje s balkónem Zlín, Česká, bez rk
Pronájem pokoje s balkónem Zlín, Česká, bez rk
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem pokoje s balkónem pro jednu osobu ve Zlíně, ulice Česká. Pokoj je kompletně vybavený - postel, matrace, psací stůl, židle, skříně - byt je taktéž kompletně vybavený - pračka, myčka, mikrovlnná trouba, samostatné wc a samostatná koupelna, na... (více v detailu)
Před 6 dny
Zlínský kraj
12 900
 Kč
Pronájem pokoje v domě, 18 m2, zahrada k dispozice
Pronájem pokoje v domě, 18 m2, zahrada k dispozice
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
+popl. 1500, , pronájem pokoje o celkové ploše 18 m² v 1. patře rodinného domu. Dům se nachází v ulici Dr. Filipa v Poděbradech. V pronájmu je zahrnuto sdílení pokoje, kuchyně, 2 x WC, 2 x koupelna, zahrada, zahradní domek, skleník. Možné i na krátkodobý ( v řádech měsíců ) nájem. Pokoj je vybavený. Lze i něco dokoupit. Nebo možnost využití vlastního nábytku. Vychované snášenlivé zvíře povoleno, ale jen pouze na zahradě ( pes + kočka ). Do domu nesmí. Na zahradě je domeček, který by se dal využít jako kotec. VOLNÉ IHNED. Ubytování je vhodné pro nenáročného klienta. Malý pokoj pokoj je určen pro maximálně 1 osobu, velký p... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
5 000
 Kč
3kk v novostavbě s rozlehlou terasou, 2x parkování, Ostrava
3kk v novostavbě s rozlehlou terasou, 2x parkování, Ostrava
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výhodná lokalita: Nachází se v jedné z nejžádanějších oblastí Ostravy - Poruby, s bezprostřední blízkostí k úchvatnému lesu, který nabízí nepřeberné možnosti pro procházky, sportovní aktivity a relaxaci, přímo u vašich dveří. Kvalita a prvotřídní vybavení: Tento byt disponuje ocelovou fasádou v kombinaci s keramickým obkladem v dolní části budovy, stojící na železobetonové konstrukci a zděných příčkách. Pohodlný přístup do bytu vám zajišťuje panoramatický výtah. Užijte si prostorné balkóny s prosklenými zábradlími a světlý interiér díky velkým hliníkovým HS portálům. Soukromí: SO House se zasazuje o váš klid jako v rodinném domě. Toto se dosáhlo díky pečlivému plánování a realizaci stavebních prvků, orientaci bytů a akustické izolace, které podporují tiché a klidné prostředí, kde si můžete užívat svůj čas bez rušivých vlivů z okolí. Díky fotovoltaice a tepelné izolaci je zajištěna nízká energetická náročnost budovy, což přináší úsporu nákladů na provoz. Obývací pokoj s kuchyní 71,9... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
23 700 000
 Kč
Zařízené nové pokoje u metra Skalka
Zařízené nové pokoje u metra Skalka
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízíme Vám k pronájmu zrekonstruované samostatné pokoje ve zděné budově 8 min od metra Skalka. Dům určený ke spolubydlení se nachází ulici Mokřanská. K pronájmu jednotlivě pokoje o rozměru 9-15 m2, které se nachází v přízemí a v 1. patře domu. Na patro vždy společná kuchyňka s možností vaře... (více v detailu)
Před 23 dny
Hlavní město Praha
6 900
 Kč
Pronájem pokoje ČB - SPOLUBYDLENÍ
Pronájem pokoje ČB - SPOLUBYDLENÍ
Před 30 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu plně zařízený, jednolůžkový, uzamykatelný pokoj. Jedná se o formu spolubydlení tj. společná koupe... (více v detailu)
Před 30 dny
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 26 m², Praha Staré Město, ul. Kamzíková
Pronájem bytu 1+kk, 26 m², Praha Staré Město, ul. Kamzíková
Před 209 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 1+kk, s podlahovou plochou 26 m2, v 2NP, ul. Kamzíková, Praha 1 – Staré Město. Byt je plně vybaven, při vstupu se nachází kuchyňský kout, kuchyňská linka je vybavena vestavnou lednicí, el.varnou deskou a pračkou, v pokoji se nachází 2 křesla, velká postel na míru s úložným prostorem, šatní skříň, TV s O2, koupelna se sprchovým koute... (více v detailu)
Před 209 dny
Hlavní město Praha
19 750
 Kč
Pronájem, byt 1+1, 35 m2, Hrobice
Pronájem, byt 1+1, 35 m2, Hrobice
Před 110 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje na základě výhradního obchodního zastoupení pronájem bytu 1 +1 v rodinném domku v obci Hrobice u Zlína. Jedná se o prostorný byt dispozice 1+ 1 , ve kterém je kuchyně s plynovým sporákem , pračkou, ledničkou a větší částečně zařízený pokoj . K bytu náleží samostatná koupelna se sprchou a WC. Vytápění zajišťuje plynový kotel, voda je z obecního vodovodu. Bezproblémové parkování u domu . Byt má samostatný vchod ze dvorku, který je také k dispozici nájemníkům . Hrobice leží severovýchodně od města Zlína ve vz... (více v detailu)
Před 110 dny
Zlínský kraj
7 500
 Kč
Pronájem samostatného pokoje 20m2 Holčovická Praha
Pronájem samostatného pokoje 20m2 Holčovická Praha
Před 103 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem samostatného pokoje 20m2 Holčovická Praha 4 Spořilov.Pronájem samostatného pokoje Holčovická Praha 4 Spořilov. Byt je po kompletní rekonstrukci, je vhodný pro 1 osobu - slečnu - nekuřák bez zvířátek, která ocení čistotu. Je zařízen dvoupostelí, skříněmi, psacím stolem, komoda, židle, viz. foto, wifi, přípojka na Tv. Koupelna s pračkou, vanou, wc s umyvadlem zvlášť. Nová rohová kuchyň, ledn... (více v detailu)
Před 103 dny
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty