pronájem pozemku - chov koní, ustájení

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme oplocený pozemek k pronájmu. Pozemek se nachází v palkovicích. Vhodné pro koně . Na pozemku se nachází rybník, les. Přístřešek pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronájem pozemku 7500 m2
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pozemek k dlouhodobému pronájmu. Pozemek je ca. 7500 m2 velký, je oplocený s uzamykatelnou bránou a z většiny ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám lesní pozemek na k.ú. Popovice u Uherského Hradiště
Prodám lesní pozemek na k.ú. Popovice u Uherského Hradiště. Jedná se p.č. 4932/3 o celkové... (více v detailu)
52 000
 Kč
Stavební pozemek v Hnátnici
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej nadstandardně velkého a krásného pozemku Hnátnice 5 229 m2 Hledáte pozemek, kde byste si postavili svůj vysněný domek, nebo celý ranč, kde byste mohli bydlet se svými miláčky? Pojďte se s námi podívat na jeden takový pozemek v nádherné lokalitě v obci Hnátnice, kde díky rozloze pozemku, můžete chovat klidně koně, ovce, pštrosy, nebo si tu můžete vybudovat svůj vlastní cvičák pro psy. Pozemek má výměru neuvěřitelných 5 229 m2, z toho 911 m2 je stavebních. Zasíťování pozemku je v současné době plánováno obcí a je před odsouhlasen... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek v Hnátnici
Před 2 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodej nadstandardně velkého a krásného pozemku Hnátnice 5 229 m2. Hledáte pozemek, kde byste si postavili svůj vysněný domek, nebo celý ranč, kde byste mohli bydlet se svými miláčky? Pojďte se s námi podívat na jeden takový pozemek v nádherné lokalitě v obci Hnátnice, kde díky rozloze pozemku, můžete chovat klidně koně, ovce, pštrosy, nebo si tu můžete vybudovat svůj vlastní cvičák pro psy. Pozemek má výměru neuvěřitelných 5 229 m2, z toho 911 m2 je stavebních. Zasíťování pozemku je v současné ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 3500 m², Hladké Životice
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout výjimečný stavební pozemek, který se nachází v Hladkých Životicích. Na oploceném pozemku se nachází garáž s připojením na 380 V a internetem, která bude Vašim budoucím zázemím při stavbě . Pro zásobení vodou slouží kopaná studna. Na hranici pozemku je veřejný vodovod. Dále jsou na pozemku vzrostlé ovocné stromy. Parcela se nachází v blíz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku s projektovou dokumentací, 725 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01508 Objevte možnost stavby svého vysněného domova na krásném stavebním pozemku o rozloze 725 m2 v klidné obci Předklášteří, jen kousek od Tišnova. Tento pozemek je připraven k okamžitému zahájení stavby díky již vyřízenému stavebnímu povolení a projektové dokumentaci pro rodinný dům s jedním podzemním a dvěmi nadzemními podlažími (do fotek přikládám vizualizaci). Pozemek se nachází v tiché části obce, což z něj činí ideální místo pro klidné bydlení. Má svažitý terén se severní orientací, což poskytuje krásné výhledy na okolní krajinu. Díky svému pravidelnému obdélníkovému tvaru a plnému oplocení nabízí soukromí a bezpečnost. Uliční šíře po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej pozemku Horní Bečva
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi pozemek ke stavbě domu o výměře 754 m v malebné horské obci Horní Bečva. Tento pozemek nabízí nejen hezké výhledy na okolní krajinu, ale také široké možnosti pro volnočasové aktivity. Pozemek se nachází v zastavitelném území a dle územního plánu spadá do ploch pro bydlení individuální a je tak je ideální pro stavbu rodinného domu či rekreačního objektu. Veškeré možnosti využití nejdete v přiložené fotogalerii. Pozemek o rozměrech cca 16 x 41m je přístupný z obecní komunikace, je ze tří stran op... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 690 000
 Kč
Prodám lesní pozemky v k.ú. Trnová
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám lesní pozemky v k.ú. Trnová. Jedná se o p.č. 157/6, 184/1, 185/1, 185/3, 226/1, 227/1 a 227/2 o celkové výměře 35.322 m2. Na pozemcích se nachází vzrostlý les. Hlavní zastoupení dřevin na p.č. 157/6 dle LHO je dub, lípa, modřín, stáří lesa okolo 59 let. Hlavní zastoupení dřevin na p.č. 184/1 a 185/3 dle LHO je topol, stáří lesa okolo 64 let. Hlavní zastoupení ... (více v detailu)
Pardubický kraj
618 000
 Kč
Prodej vesnické stavení, rodinný dům na pozemku 3.168 m2, Ví
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vesnické stavení - velký rodinný dům s pozemkem o velikosti 3.168 m2, situovaný v obci Víska, městys Vysoký Chlumec, okres Příbram. Na pozemku je možné postavit další stavby či rodinný dům. Pozemek je oplocený a nabízí dostatek soukromí díky vzrostlé vegetaci. Dům je zrekonstruovaný a má nízké provozní náklady díky čerpadlu. Dispozice: přízemí zahrnuje vstupní chodbu, ložnici, koupelnu, technickou místnost, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, francouzsk... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 850 000
 Kč
Prodám lesní pozemek na k. ú. Mikulovice u Jeseníka
Prodám lesní pozemek v k. ú. Mikulovice u Jeseníka. Jedná se o p. č. 4169 o výměře 1.838 m2. Hlavní zastoupení dle LHO je lípa, dále ... (více v detailu)
80 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2975 m², Orlová - Poruba
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Tento stavební pozemek se nachází v klidné části obce Orlová, pouhých 20 minut jízdy autem od Ostravy. Pozemek je oplocen a má přístup z obecní komunikace. Na pozemku stojí rodinný dům, který je určen ke kompletní rekonstrukci, popřípadě demolici. Inženýrské sítě jsou na pozemku. Pozemek má rozlohu 2975 m2, dá se rozdělit na dvě stejně velké poloviny a je ideální pro výstavbu r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 662 500
 Kč
Mečíř, pronájem novostavby rodinného domu 135 m2 na pozemku
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k pronájmu novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk na 135 m2 s pozemkem 650 m2 v obci Mečíř, okres Nymburk. Dispozice: přízemí - ložnice, koupelna se sprchovým koutem, technická místnost, spíž, obývací pokoj s kuchyňským koutem - linka vybavena indukční deskou, myčkou na nádobí, troubou a digestoří. Patro - ložnice, dětský pokoj. Dům je podlahově vytápěný tepelným čerpadlem monoblok, v domě jsou též krbová kamna a klimatizace na schodišti. Na zahradě se nachází terasa o v... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 000
 Kč
Prodej rodinného domu 204 m², s pozemkem 849 m², Velké Losin
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Jedinečná investiční příležitost – nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům po kompletní rekonstrukci, který se prodává včetně veškerého vybavení a s dlouhodobě spokojenou klientelou. Tato nemovitost se nachází v malebné části obce Velké Losiny a nabízí vysoký investiční potenciál s možností okamžitého pokračování v provozu. Dům o užitné ploše 196 m² a zastavěné ploše 163 m² disponuje 5 a více pokoji a 2 podlažími, což poskytuje ideální prostor jak pro rodinné bydlení, tak pro pronájem. Rozsáhlý pozemek o velikosti 849 m² skýtá mnoho možností dalšího využití a rozvoje. Kompletní vybavení a luxusní wellness: Nemovitost je plně vybavena a připravena k okamžitému provozu. Součástí prodeje je nejen nábytek a zařízení, ale také vlastní wellness – vyhřívaný bazén se solárním ohřevem, finská sauna, vířivka a masážní křeslo pro maximální relaxaci. Výhody moderního bydlení: Kromě komfortního vybavení nemovitost disponuje bezbariérovým přístupem, půdní vestavbou, 4 parkovacími místy a moderními... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 580 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku 1840 m2 v Veselí nad Lužnicí
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej manipulační plochy o výměře 1840m2, přesná plocha pozemku bude určena po geometrickém zaměření. Pozemek je kompletně oplocený s automatickou vjezdovou bránou uvnitř průmyslového areálu. K nemovitosti je možné dokoupit skladovací halu, kancelář, nebo příp. další sklady a výrobní prostory. Příjezd... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 990 000
 Kč
Pronájem rodinné domy, 550 m2 + pozemek m2 1180- Praha - Lys
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 00165 Pronájem exkluzivní vily v srdci Prahy 6 – luxusní bydlení pro náročné** Hledáte nadstandardní bydlení v jedné z nejprestižnějších lokalit Prahy? Máme pro vás jedinečnou příležitost pronájmu luxusní vily, která splní všechny vaše požadavky na komfort, prostor a exkluzivitu. Tato rezidence, situovaná v klidné a zelené čtvrti Prahy 6, nabízí to nejlepší z městského bydlení v kombinaci s privátním a bezpečným prostředím, ideálním pro rodinu s dětmi. S celkovou obytnou plochou 550 m2 a rozlehlým pozemkem o velikosti 1180 m2 budete mít dostatek prostoru jak pro soukromí, tak pro společné rodinné chvíle. Dům je plně zařízený a každý detail interiéru byl navržen s ohledem na maximální pohodlí a moderní životní styl. Prostorné místnosti, velká okna, která poskytují dostatek přirozeného světla, a kvalitní materiály vytvářejí příjemnou atmosféru. Zahrada, která je plně připravena k okamžitému využívání, zahrnuje grilovací zázemí a dětské hřiště – ideální místo pro rodinné oslavy, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
139 000
 Kč
Pronájem skladu, 638 m², Plzeň
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte prostorné a moderní skladovací prostory? Pokud ano, tak vám nabízím pronájem tohoto skladu, který disponuje užitnou plochou 638 m2. Sklad se nachází v oploceném a zabezpečeném areálu v Plzni na Valše. Možnost i krátkodobého pronájmu. Nosnost podlah činí 5 tun. Sociální zázemí je ve vedlejší budově, parkování je možné přímo před skladem a skladové buňky je možné pronajmout zvlášť. Vrata č. 1: š: 5,3 m / v. 4 m, vrata č. 2: š: 3,9m / v... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120
 Kč
Prodej rodinného domu, 273 m², Křtiny
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Představujeme vám k prodeji jedinečný rodinný dům v klidném prostředí obce Křtiny, vzdálené pouze 14 km od Brna. Výhodou této vícegenerační nemovitosti je její dispozice - přímo uvnitř domu se nachází dva byty s vlastními kuchyněmi i koupelnami. Zajímavostí je pak další část domu se samostatným vstupem, kde naleznete další byt 2+kk, který je aktuálně úspěšně nabízen ke krátkodobému pronájmu. Nekupujete tedy pouze vlastní bydlení, ale zároveň získáte i zavedené fungující podnikání. Celková užitná pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 3330 m², Otovice
Před 8 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme Vám klenot v koruně nemovitostí, naše exkluzivní nabídku prodeje pozemku. K dispozici je pozemek o výměře 3330 m2, který je v územním plánu definován jako smíšený obytný městský, což znamená, že je zde možná stavba rodinného domu. Toto je šance, kterou nesmíte nechat ujít! Tento pozemek je ideální pro ty, kteří sní o klidném bydlení, avšak s rychlým přístupem k metropoli. Nachází se v oblasti Otovic, pouhých pár minut od Karlových Varů. Zde máte možnost vychutnat si ničím nerušený klid a zá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 293 700
 Kč
Prodej pozemku - zahrady 2678m² - Václavy
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
, prodej pozemku v obci Václavy, okres Rakovník. Pozemek o celkové výměře 2678 m², je z části stavební 290 m² z toho lze zastavit 40%, sítě jsou ve vzdálenosti cca 100 metrů. K pozemku vede nezpevněná komunikace. Hledáte pozemek v přírodě, kam lze odjet na víkend z... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 995 110
 Kč
Prodej rodinného domu 114 m2, pozemek 113 m2, Horoušany - Pr
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01754 Objevte ideální domov pro rodinu v klidné a malebné lokalitě Horoušany v okrese Praha východ, která se nachází pouhých 15 minut jízdy autem nebo 25 minut autobusem od Prahy. Prodej prostředního řadového trojdomu, zkolaudovaného jako samostatná bytová jednotka. Tento krásný dům s dispozicí 3+kk byl kolaudován v roce 2017 a nabízí moderní a pohodlné bydlení v prostředí plném přírodních krás. Dům se může pochlubit celkovou užitnou plochou 114 m2, z toho 80 m2 je podlahová plocha, která zahrnuje: Přízemí: prostorná chodba vítající vás při vstupu, velkorysý obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, přímý vstup na terasu o rozloze 16 m2 s nádherným výhledem na rybník, moderní koupelna se sprchovým koutem a WC, praktická technická místnost pro vaše potřeby. Patro: pohodlná ložnice pro relaxaci a odpočinek, dětský pokoj, další koupelna s vanou a WC pro maximální... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 995 000
 Kč
Prodej pozemku v Rokytnici
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pozemek v o celkové výměře 1164m² v obci Vsetín, k.ú. Rokytnice u Vsetína. Nachází se u hlavní silnice nad průmyslovou zónou a je vzdálen cca 2.2km od centra města. Dle územního plánu města je pozemek vymezen jako stabilizovaná plocha zemědělská, označená Z, pro kterou platí následující podmínky jejího využití: • převažující účel využití (hlavní využití): zemědělský půdní fond • přípustné využití: dopravní a technická infrastruktura slučitelná s hlavním využitím stavby, zařízení a opa... (více v detailu)
Zlínský kraj
244 440
 Kč
Pronájem zrekonstruovaného domu
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nádherný rodinný dům 80 m2 s dispozici 3kk, který se nachází v malebné obci Životice u Nového Jičína. Tento útulný dům je ideální pro rodinu, která hledá klidné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody. Dům se skládá z prostorné předsíně, dvou samostatných pokojů, světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s vanou a samostatného WC. Velkou předností je přímý vstup z obývacího pokoje na terasu, odkud si můžete vychutnat ničím nerušený výhled na krásné Beskydy. Dům prošel kompletní rekonstrukcí. Můžete těšit na moderní a stylové bydlení bez nutnosti dalších úprav. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, což zaručuje pohodlí a efektivní provoz. Energetický štítek domu D. Nemovitost stojí na oploc... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Letovice - RD 6+1, pozemek 2 191 m2, bazén, terasa, 2 garáže
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1422BL002 Exkluzivně Vám nabízíme prodej prostorného rodinného domu o dispozici 6+1 v klidné části Letovic. Tento kompletně vybavený cihlový dům s velkorysou obytnou plochou stojí uprostřed oplocené udržované zahrady o rozloze 2 191 m2 v ekologické oblasti nádherné krajiny přírodního parku Halasovo Kunštátsko. Kompletně vybavený dům je dvoupodlažní, vhodný k trvalému bydlení nebo rekreaci. Jedná se o nemovitost s obrovským potenciálem, každé podlaží disponuje samostatným vchodem, což otevírá i možnost zvážení vytvoření dvougeneračního domu, spojení bydlení s podnikáním a nebo vybudování apartmánů ke krátkodobým pronájmům. Dům je částečně podsklepen (6 m2), má prostornou terasu (20 m2) s výhledem do okolních lesů. Vytápění a ohřev vody je zajištěn tepelným čerpadlem. Pitná voda je z vydatné vlastní studny. Do prvního nadzemního podlaží vstoupíte vstupní místností do předsíně domu. Odtud máte možnost pokračovat do prostorného obývacího pokoje s podlahovou plochou 30 m2. Dále je ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem pozemku Benešov u Prahy
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na parkování auta, dodávky, nákladní auto, stavební stroj, čtyřkolka, loď, atd.,stavební materiál atd., pronajmu oplocený... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem pozemku k chovu koní Březnice Dobrá Voda
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu pozemek v Dobré vodě u Březnice, výměra 7348 m2, vjezd z účelové komunikace. V blízkém okolí je zřícenina hradu, d... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty